Kvällsmat på gång

Ska se till att göra något så man får mat i magen innan man går till sängs. :) Har dock inga som helst ideér på vad jag skulle kunna göra, men med vår kyl och frys så lär det väl inte vara svårt att hitta på något. :)
Har nog lättat det mesta från både hjärta och hjärna i bloggen idag. Känns ganska tomt. Så jag antar att detta möjligtvis blir sista inlägget för denna dag. :) Tappert att ni folk orkar läsa. ;)
Hur som helst, får hoppas ni alla har haft en lika bra dag som jag har haft - även om det inte hänt mycket! Förhoppningsvis blir det stan imorgon och då har jag massor att skriva om! Så håll ut kära vänner, imorgon blir det lika mycket skrivande som det blivit de två senaste dagarna!




Ni har väl inte glömt?

Ni kan även följa mig på bloglovin där ni hålls uppdaterade så fort jag skrivit något i min blogg! Det innebär att ni inte missar något! ;) Klicka på ikonen nedan för att komma till bloglovin.com och redan idag börja följa min blogg!


bloglovin


Var dessutom inte rädda för att fråga om saker, jag besvarar gärna och uppskattar både frågor och trevliga kommentarer! :)
Hoppas på att utöka mina läsare!  :thumbup:


 


Jag vill ha kläder!

Låter precis som om jag inte har några, men det har jag ju såklart! Men jag kan inte motstå min vilja att ha mer! Jag vill ha en helt ny garderob helt enkelt! ;) Vilken tur att vi har pengar kvar, för något nytt plagg MÅSTE jag ha!
Tror inte det är svårt att övertyga min karl om att jag behöver något nytt till jul/födelsedagen! Inte för att han tycker att det jag har på mig är fult, men det är ju alltid roligt med något nytt! Och ska han ha nya skor, ska jag ha nya kläder. ;) Här är lite av det jag suktar efter:
















  • Den första kostar 129:-
  • Den andra 149:-
  • Den tredje 149:-
  • Den fjärde 249:-
  • Den femte 249:-
  • Och den siste 349:-

Hade ju inte suttit helt fel med dessa, men har ju något i bakhuvudet som säger till mig att jag bara har tillgång till att köpa ett plagg, eller möjligtvis två med tanke på dessa julklappar man ska köpa också. :thumbdown: Julen är inte alltid rolig, i alla fall inte för plånboken!




Statistik för nördar?

Höll på att lägga till de bokmärken jag ville ha igen, och skulle se till att det var enklare för mig att hitta dem än att behöva leta efter dem, med andra ord fixa fram själva knappen som lätt gör att jag kan ta mig dit snabbare. :) Klickade runt bland bokmärkshanteraren och fick upp en ruta med allt som var igång, samt att jag noterade något RIKTIGT roligt.





Den kan väl ändå inte menar allvar, haha? :D
Både jag, sambon och lillebror skrattade åt det. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det där, men jag undvek att klicka! Den som gjorde chrome måste varit en nörd själv! ;)



Skit irriterad

Helt otroligt! Förstår inte. Fick världens sämsta humör bara för att min dator inte fungerade som jag ville. Faktum var att jag fick formatera om datorn. Förhoppningsvis fungerar det bättre nu. Får hålla tummarna!
Så nu sitter jag här och är supergrinig, och behöver installera om precis allting. Mindre kul.
Usch, och alla mina ''favoriter/bokmärken'' jag hade sparat på internet är borta. D.v.s MASSOR av grejer, allt från PS tips, till snygga kläder, tillbehör till hunden, smycken och smink. Jag blir tokig! Fy sjutton!
Jaja, får väl ta och leta reda på allt sen, om jag har tur och hittar det d.v.s.
Är väl mest grinig över att jag nyligen hittade en bra sida med smink, med vård för allt från hår till fötter och så vidare. Pricken över i är ju att min msn nu är installerad på engelska. Så himla typiskt! :mad:



Goddag!

Har inte hunnit med bloggen idag tyvärr! Men nu är jag på plats och kan skriva igen! :)
Vet inte varför jag inte hunnit egentligen med tanke på att jag inte gjort så mycket, hade lika gärna kunnat blogga från mina föräldrar, men tog mig inte tiden till det. Beror nog mest på att jag inte orkade.
Nu är jag väl ganska seg, sov så förbaskat skönt i morse, men jag antar att Pajjas inte ville att jag skulle sova mer eftersom han var upp i sängen i var och varannan sekund! :) Så jag klev upp ur sängen redan vid tio tiden.
Tog en runda med Pajjas innan jag gick förbi mor och far min. Blev att äta där och invänta Fredrik som också fick mat eftersom han glömde matlådan. :)
I vilket fall som helst, fröken Melissa är ett mirakel! Hon både hittade min tröja jag velat ha länge samt att hon tänker köpa den i födelsedagspresent/julklapp till mig! Vilka underbara personer man har runt om sig. 





Helt underbar! Dock blir den i rosa. Kommer bli finfint! Längtar nästan lite redan nu. ;)
Nå, lite rolig är den i alla fall!



Dags för sängen

I alla fall snart, för imorgon ringer klockan 04.30 igen! Har lite för mig just nu. Kollar runt på nätet, försöker få inspiration till julklappar (dålig fantasi) men tror det börjar lösa sig lite nu! :) Ganska skönt när lättar i bollen!
Och påtal om saker! Hitta någon knepig sida med MASSOR av konstiga skor! En del var väl ganska okej, men de flesta var ju bara crazy!











Dem två sista är väl ganska okej, men herregud för det mesta man såg på den sidan! Helt otroligt,  vem har på sig liknande?
En del var ju givetvis bara designade, inget man kunde ha på sig, men andra som man rent av skulle ha på sig var riktigt gräsliga. :thumbdown:
Nåväl, glad över att jag inte går i dem själv i alla fall! ;)




Ett perfekt citat

Satt på nätet och kollade runt i samband med att jag höll på med en sak till en vän. Stötte på ett citat som passade en viss person så förbaskat bra. Kunde inte låta bli att notera att det något jag på ett ungefär sa senast härom dagen.
Citatet lyder: ''Att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet.''
Jag formulerade mig på ett annat vis dock: ''Att man ser bra ut betyder inte att alla ens problem löses. Man mår inte bättre av att bara se bra ut.''
Det är så förbaskat sant, och skulle nu personen i fråga läsa detta och inse att det är just DEN så hoppas jag att den tar åt sig och försöker förstå vad jag menar med det. För jag är inte avundsjuk.



Nu gör nog nallen min lite mat till oss. Har faktiskt inte ätit något på hela dagen! Vet inte om jag är hungrig heller. *suck* Hur som helst, ska kanske bli lite smaskigt att äta ändå.
Har haft en ruskigt tråkig dag för övrigt, något som inte hänt på länge. Nu är jag bara allmänt rastlös och dör nästan av tristess. :thumbdown:





Därför bjuder jag på en ful cambild också, hehe!
Nej, nu ska jag se hur det går för min karl, och se om det blir någon mat idag! Sen blir det över till far min! :)




Hemkommen

Nu är jag på hemmaplan igen! Blev att spela två eller om det var tre parti yatzy med bror och mor min. :) Mycket trevligt! Vi fika lite och prata strunt, annars hände det inte så mycket där borta. Mamma skulle snart åka till jobbet och lite sånt. :) Så jag tog hunden med mig och gick hem.
Sitter och lurar på vad jag ska göra för något idag. Det är verkligen fint väder idag, men vet inte om jag orkar eller ''kan'' ta vara på det, då jag skulle velat ut och fotografera. Men det är ju inte långt kvar innan det blir mörkt, samt att jag hade behövt ladda batteriet till kameran. Men men, så himla typiskt min tur. :thumbdown:
Kanske återgår till photoshop och ser om jag kan göra något lattjo. Eller så sätter jag mig och ritar något. Fick liten lust med det också, p.g.a Melissa. ;) Inte för att det är negativt, men jag blev inspirerad och ganska sugen på att skissa upp något!




Som en liten tröst på tråkigt inlägg så tänkte jag lägga in en ''bakgrundsbild'' jag gjorde i photoshop för någon dag sedan - inte för att det är något att hurra för, men det gör att detta inlägg kanske inte blir så tråkigt ändå, haha!






Godmorgon i snöyran!

Nu har jag vaknat till liv, vilket innebär att jag snart ska ut i snön och plumsa runt med Pajjas som, likväl som jag älskar snön! Måste säga att det är skönt att det verkar vara vindstilla. :)
Blir att gå förbi hos mor och far så mami hinner hälsa på lillvanten innan hon går till jobbet. Som ni förstår så är båda päronen mina störtförtjusta i Pajjas. Lite skillnad på vad både jag och dem själva trodde att dem skulle tycka! ;) Men det är skönt att dem inte tyckte som jag trodde.
Hur som helst, ska hoppa i varma kläder nu och ge mig iväg. :)




Norrköping fick mest snö

Och det var väldigt tydligt! Minns ni när jag tidigare idag nämnde all snö som föll?



Har dock lite svårt att tro att vi endast fick 14 cm snö. Dock låg det ju snö sen tre dygn innan också. Så ja, vi har på ett ungefär.. massa(!) snö! Och jag som är snöälskare! ;) Synd för alla stackars krakar med bil som inte kan ta sig någonstans (innefattar även min nalle - puss, hihi) men då kanske det är på tiden att vara ute och gå om man inte ska längre sträckor. Motion är bra för alla!
Sen är det ju alltid lite extra kul att skratta åt de bilar som blir inbäddade i snö av plogbilarna! 
Nej, nu ska jag inte vara så elak.




Glad tjej

Kom faktiskt inte fram till något smidigt att dona med i photoshop, så jag ägnade mig själv en bild, på mig själv dessutom, i brist på annat. Haha, tråkigt att jag inte kunde komma med något bättre för tillfället. Men det kanske beror på att jag börjar bli lagom trött också. Men delar med mig i alla fall. :)





Ja, vad ska man säga? En glad tjej!
Nehe, om man skulle ta och gosa ner sig i soffan med lite kvälls/nattmat och en kopp varm choklad till det? Jatack, skulle sitta perfekt som ett avslut på en toppen dag som denna. :)




Auschwitz

Berättade jag att jag fick en film av min älskade för bara några dagar sen? Inte? Nåväl, dags för att ta det nu! Fick filmen Auschwitz (dokumentär) av Fredrik, och jag måste säga att detta är något som är extremt intresserad av. Allt från andra världskriget. Måste dock medge att jag endast har denna filmen om just det som hände då, men jag har verkligen kollat upp ett flertal andra som blir att införskaffa med tiden!




Eftersom detta är en dokumentär så finns det även folk som varit med om själva Auschwitz och dess händelser som hände där. En väldigt gripande med intressant film och jag skulle verklige rekommendera denna! I alla fall för den som är intresserad av andra världskriget.

Den får; ♥♥♥♥♥




My love

Herregud, blir tokig. Är av någon lindrigare form av besatt, av Oskar. Vill bara lyssna och aldrig sluta med det. Haha, han är nu min nuvarande ringsignal så nu kan ju alla som vill ringa, men räkna inte med svar för jag lär ju endast lyssna på signalen! ;)




Satan så snygg, mhm.



Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film.




Gammalt till nytt?

Blev en sväng till päronen ändå. :) Spelade en runda yatzy med mor och bror min. :) Sen hjälpte jag mamma med någon bakelse hon skulle göra. Var faktiskt roligt. Utöver det så tog vi Pajjas med oss, vi gick och sjöng på vägen hem, skrattade och hade oss. Mysigt!
Just nu gör vi nog inte på tok för mycket, i alla fall inte jag. Har öppnat photoshop för att se om jag kan göra något roligt med gamla bilder. Roligt att jag besparat gammalt som jag möjligtvis kan förnya. Får se hur resultatet blir. Kanske blir så att någon hamnar här på bloggen, men det är inte säkert. :)




Snart dags för mat

Första måltiden för idag. Ska bli gott! Är faktiskt hungrig, nu som först. Lite knepigt, men det går ann. :) Får se om det blir att kila över till föräldrarna, kanske skippar det med tanke på att vi borde komma i säng tidigt då Fredrik behöver gå upp halv fem imorgon bitti, kanske vore bra om man då var utvilad. Att spela kort och umgås finns det alltid andra dagar till! :) Försöker spendera mycket tid nu innan jul med dem eftersom jag inte är hemma. Men men, ska återgå till vad jag gör bäst just nu, ingenting! Haha, kan vara skönt att inte ha så mycket att göra också. :)




Första advent

Första ljuset tänt, det är väl egentligen nu som man förstår att det börjar närma sig julen på riktigt. Har fått ordning på massa julmys här hemma nu också. Bjöd över mor, far och bror min på en fika i vår lilla lya vilket blev riktigt lyckat. :) Måste säga att det var riktigt trevligt! Senare framåt kvällen är det vi som ska över till dem för att spendera lite tid, spela kort och allmänt umgås.
För tillfället så spelas det julmusik i behaglig volym, adventsljuset står och brinner och andra värmeljus också. Dessutom är jag riktigt imponerad över hur mycket snö vi fått under dagen! Stämningen är helt perfekt. :) Nu längtar jag mer än allt annat till en mysig jul i Skåne. Det är faktiskt såpass mycket snö som kommit att det ligger på fönsterbrädan och blockerar sikten in för lampan och blomman jag har ståendes i köksfönstret. 






Riktigt galet mycket snö! Men klagar inte så länge dem plogar gångar så man åtminstone kan ta sig fram! :)
Försöker också att ta vara på denna mysiga dag tillsammans med min älskade eftersom jag knappt fick någon tid till det igår, (förlåt raring) men tar igen den nu.





Julgodis

Lovade att slänga upp bilder på det julgodis jag och mami gjorde, och trogen som jag är så håller jag det jag lovat! ;) Håll i er folket och bit igen för sötsuget!



Detta är formar fyllda 1/3 med mandelmassa, efter detta fyllde 2/3 med nougat och den sista delen med mörk choklad! :) Blev riktigt smaskens måste jag säga - riktigt simpelt dessutom!



En bild på hur det ser ut vid färdigt resultat (dock är dessa inte stela/kylda ännu).



Detta är mandelmassa som är utkavlad och nougatstavar som jag skar i mindre kuber och ''bädda'' in i mandelmassa som jag skar i fyrkanter. Formade dessa i en lite mer oval form, sen doppade jag dem iljus blockchoklad, och toppade med vit choklad!






Ett färdigt resultat på dessa - även dem blev goda! :)



Vi gjorde även knäck, som vi tröck ner små nougatbitar i! Mumma! 



Nougtbollar, nougat inbakade i madelmassa, doppad i vit-, ljus- OCH mörk blockchoklad kombinerat. 
Vi gjorde även weinernougat och någon form av snickers liknande godis. :) Lite roligt att ha ett större utbud att bjuda på. 
Vi bakade även lussebullar idag, samt någon annan kaka jag inte minns namnet på. Riktigt roligt! :)
Recept och det har jag om det på ett eller annat vis är intressant.



1 år och 9 månader!

Hela 1 år och 9 månader har jag och min älskade haft ett underbart förhållande, och jag räknar på ytterligare dagar, månader och år. :) Är så himla lycklig över att jag lyckats stöta på en av de finaste personerna jag vet om. Och jag är lika nykär som jag var i början av allt. Underbar känsla! Skönt att inte känna någon form av att jag skulle vara trött på honom, verkar som om jag helt enkelt inte kan få nog, vilket också kan vara en enorm fördel! Har alltid varit rädd över att jag eller han skulle tröttna, ha viljan att gå isär eller liknande. Men dessa tankar stärker mig samtidigt och bevisar för mig att det är förtillfället(?) en minimal chans att något sådant skulle hända. Tycker att mina känslor för honom är väl besvarade, och han visar lika mycket ömhet och kärlek till mig.
Jag måste vara en av de få töser som har haft turen att stöta på den så kallade ''rätta'' i ung ålder. Vem vet, om 40 år och mer därtill har vi allt tillsammans! Härligt det skulle vara. :)
Och på toppen av allt det fina så vill jag lägga upp en bild på den finaste av dem alla!





Vill även tillägga att han varken har håret eller piercingen kvar, haha. :)




Melissa in the house

Ja, nu har man finbesök av fröken Melissa! Vi har väl i stort sätt precis kommit in efter att hon bestämde sig för att gå ut och göra snö änglar! Det var hur kul som helst, även kallt! Hon har förvisso varit här ett tag! :) Tänkte slänga upp videon här på bloggen! ;) Fröken bjuder på sig själv!



Man kan ha kul i detta snökaos ändå, det hade i alla fall vi! ;)
Nu är vi inne i värmen och skrattar och har oss istället. Riktigt kul! Börjar dock känna att jag börjar bli trött. Kanske dags för sängen snart.
Hur som helst, har även lagt in bilderna på julgodiset mamma och jag bakade förra helgen, så ägnar nog ett blogginlägg till det imorgon. :)



Shoppat loss!

Ja, inte direkt så att man shoppat till förbannelse av saker man vill ha, utan det blev en rejäl runda att införskaffa mer mat i kyl och frys samt lite smågrejer till jul osv. Men måste säga att jag aldrig sett så mycket mat i varken kyl eller frys innan. Helt makalöst! Skönt att inte behöva åka och handla något nämnvärt mer. :) Nu har vi dessutom pengar kvar till Skåneresan samt julklappar! Skönt faktiskt. :) Ha allt nödvändigt gjort så ikväll blir det att käka potatisgratäng, köttfilé och bearnaisesås. Ska bli riktigt gott! Och jag har äntligen fått hem nya värmeljus! Blir helt klart en riktigt myskväll med älskling!




Skrattsjuka

Minst sagt. Har skrattat så jag har fått extra ont i magen. Men det var det värt. :) Blir tokig, jag bara garvar hela tiden. Till och med nu! Haha, nej nu får jag skärpa mig! Återgå till mitt photoshop, eller kanske 3D programmet som jag fick installerat, som jag möjligtvis nämnde för någon dag sedan? :)
Fredrik kom dessutom för inte så länge sen, blev förvånad själv. Han skulle ju inte vara hemma förens vid 23.00, men han har tydligen också insjuknat i någon form av influensa. Typsikt. Hur som helst, får se om jag får något lyckat resultat i något av programmen som jag kan dela med mig av. :)




Supertjusig!

Har nu suttit och donat ett tag med bilderna, kollat igenom, förstärkt färger osv och har lyckligtvis hittat en av alla bilder som jag personligen tycker bäst om. Givetvis är jag så snäll och tänker även er se. :)





Det är SÅ man tar kameran och framför allt MIG med storm! Riktigt imponerad. Äntligen någon som vågar släppa loss, men ändå hålla tillbaka eller släppa lagom mycket för att få fram något bra! Gud, vad bra hon blev här! 
Nej, nu ska jag ta en paus, fortsätta med mitt illamående och traska över till mor min i några minuter innan hon far till jobbet. 



Godmorgon gott folk

Har äntligen tagit mig upp ur sängen. Kan ju konstatera att jag fortfarande är trött då jag gäspar med jämna mellanrum men det går över. :) Ska snart ställa mig och göra Fredriks matlåda så han får mat med sig till jobbet. Sen ska jag återgå till mitt fixande av bilder så jag kommer någon vart.
Blir även att dra sig iväg till Carro idag, som jag ska fota i eftermiddag. Ska bli spännande! Så jag ska se till att sätta batteriet på laddning samt plocka ordning på det behövande som ska med. :) Hoppas det blir något bra av detta!




Trött och sliten

Nej, borde faktiskt gå till sängs. Är ruskigt trött just nu. Skulle vara så förbaskat skönt att lägga sig efter en full-igång dag! :) Jag har ju ändå gjort mig förtjänst av det. :) Ska dock göra klart det jag påbörjade, sen krypa ner till min lille nalle. Full rulle imorgon med, herregud vad jag kommer vara trött i veckans slut.
Vill också notera att det är EXAKT en månad kvar till jag fyller 19 - underbart! Ganska trevligt att inte fira det hemma också, då jag kommer befinna mig i Skåne som de flesta vet över julen. Kommer givetvis sakna att inte fira med päronen, men måste ju även fira med Fredriks familj också! Och redan i helgen är det första advent. Gud, vad fort tiden går!
Nej, nog pratat om detta, blir bara sugen på julpynt!
Sängen sängen sängen - here i come!




Ett smakprov!

Slänger upp ett smakprov på dagens pudding! Vi hade riktigt kul under denna plåtning!






Riktigt kul att även utnyttja färger! Blev kalas. Ni får dessa just nu. ;)



Fotografering avklarad!

Ye, blev över 200 bilder, sitter nu och klurar över några jag ska fixa ordning! :) Ska bli riktigt kul! Samtidigt har jag hunnit att laga mat till min älskade som kommer hem om ca 30 minuter - och så har jag hunnit städa. Duktig mig! Imponerad, och det förvånar mig inte att dagen har gått fort heller! :) Slänger upp en bild om det givetvis är okej för fröken Melissa som för övrigt gjorde ett förbaskat bra jobb framför kameran! Underbar energi, presterade ordentligt och fick mig att ta riktigt tjusiga bilder! Hur kul som helst, ett klart måste att göra snart igen med andra crazy stuffs!




Done n' done!

Yes, efter ett fullt ös med att städa ordning det värsta i lägenheten så är jag äntligen klar! Ganska skönt att kunna överraska älskling när han kommer hem också, haha. :) Men i alla fall, nu får jag när som helst besök, inväntar ringklockan bara, sen är det återigen fullt ös! Med något roligare denna gång givetvis! :) Fota fota fota - vad kan bli roligare en dag som denna?
Nej, nu ska jag ta och kolla inspiration till crazy make up och hoppas på att man får till något vilt och galet! Detta ser jag fram emot! Bilder kommer nog med största sannolikhet att hamna här och även på pixbox.




Underbart!

Min dag är ändå räddad, fröken Melissa känner sig antagligen såpass kry att hon ändå vill hit! Så det blir av att fotografera osv. Nu måste jag sätta igång och städa så jag får det gjort, och sätta upp min lilla ''studio''! Detta ska bli riktigt förbaskat kul! :) Sen ska hon göra mig två ärenden av den anledningen till att jag inte har tid, först förbi stan och kolla upp vad en vit kajal kostar, samt att springa förbi min granne för att hämta upp mitt fäste till stativet jag inte haft tid att hämta ännu, med tanke på allt julbak osv. Nu städa städa städa!




Godmorgon

Nu har jag vaknat till liv, ganska skönt faktiskt. Lite mindre kul att planerna för dagen antagligen går till spillo. Sådant i livet, man kan ju inte hjälpa att man blir sjuk. :) Får se vad jag försöker komma på med istället. Jag ska iallafall små städa lite för det kan verklige behövas. Ska över till päronen och se om jag kan flörta till mig det jag fick syn på igår! Tänkte mer som en liten tidig julklapp då jag hemskt gärna vill ha dem till jul.





Två filter till kameran hade ju inte satt fel. Passar även den kommande kameran jag ska köpa. Trodde dessa skulle vara dyra, men inte då. Beräknade lite snabbt att det kommer ligga på max 300:- inkl. frakt! Mycket rimligt, inte sant?




Frost - galet vackert

Tänker istället bjuda på en av de bilder jag tog under den dag då det var som mest frost ute. Har aldrig haft tanken innan att gå ut för att fotografera under en ''frostperiod'' men nu tog jag mig i kragen, gick på en promenad med Pajjas och hade kameran i högsta hugg. Notera att detta var för några dagar sedan.






Vill även framföra att ni kan se fler av mina bilder på min pixbox, genom att klicka HÄR!
Hoppas det gillas - själv är jag väl nöjd med tanke på att det är första gången jag testar att fotografera just frosten. Dumpa gärna en kommentar!



Äsch

Nej, vet ni vad? Nu är jag så förbaskat trött så jag orkar inte ta mig tid just nu eller senare idag för att lägga in bilderna, det får bli senare imorgon efter min första plåtning på Melissa darling. Är alltså fullt upptagen imorgon med att fotografera, likväl som jag är på tisdag eftermiddag, fast då är det min lillebrors kompis mor som har ifrågasatt om jag inte har tid för att klämma in henne i veckan för att fota henne lite, och givetvis har jag det! :) Har även ytterligare ett ärende på onsdag då My ska stå framför kameran!
Så nu blir det mycket med fotograferandet på kort tid, men även det kan ju vara kul! Några dagar nu som jag känt att jag är mindre aktiv när det gäller att fotografera, i alla fall porträtt/personer. Ska bli kul med lite nytt!

  • Måndag: Foto - Melissa
  • Tisdag: Foto - Caroline
  • Onsdag: Foto - My




Godkväll

Ja, godkväll gott folk, nu har man äntligen fått tid till att blogga igen! Mitt mystiska upphörande till att skriva denna gång beror på julbak! Javisst, nu har man gjort julgodis till förbannelse tillsammans med min älskade mami! ♥
Måste erkänna att man inte är sugen på något som har med godis att göra längre! Inte ett dugg!
Hade tänkt vara snäll och lägga upp bilder på det smaskiga snart, ska bara lägga in bilderna i datorn, osv. :)
Återkommer ganska snart!




Super gott!

Maten blev riktigt lyckad, och uppskattad dessutom! Riktigt kul att göra någon glad och belåten! Även mig själv!
Under maten så kollade vi på Kommissarie Späck - ganska okej, men sjuk humor! En del grejer är faktiskt ganska kul men det mesta är ju bra sjukt!
Hur som helst, nu blir det att gå till sängs. Imorgon ringer klockan 04.30 igen! Mindre trevligt kanske, men skönt på ett vis ändå. :) Ska ju som sagt upp skapligt imorgon för att baka och dona med mor min. Inte direkt så att jag går till henne redan då, haha.
Nej, slutskrivet för dagen. Återkommer såklart imorgon, förhoppningsvis med bild på det fina bakverket vi drar ihop! :) Godnatt gott folk!




Hemma igen

Ja, nu är man på hemmaplan igen. Blev att handla hem lite matvaror också, tack papi! ♥ Så nu ska jag se om jag hittar några goda recept på nätet till en riktigt lyckad kväll. :) Blir att kolla film också för att varva ner och spendera lite tid med älskling.
Och imorgon blir det att baka tårta med mamma, samt slå in paket. Så har vi allt gjort till torsdag då Fredrik fyller. :) Själv är jag nöjd med presenten till honom, eftersom även jag kan ha nytta av den, så att säga. ;) En liten hjälpreda, möjligtvis.
Nej, nog gnatat om detta nu, ska se till att få tummen ur och laga mat nu!




Dags att byta ut skiten och in med nytt?

Yes, nu har jag bestämt mig för att testa något nytt. Ska bli skönt, trött på gammalt.
Bort med det gamla skiten, in med det nya. Här är det fräscha fejset som numera ska vara framför min kamera!




Kan vara skönt med lite udda också och inte samma tråkiga jävla gamla vana. Kul att få se lite nytt!
Tar gärna och testar med andra också. Intressant? 



Frimärket - fint smeknamn

Ja, det är ju lite pinsamt att man kan dra på sig något så fult smeknamn. Förvånade mig att Karlsson var tyst. ;) Men till större del stämmer det ju. ''Slickar, sätter på, skickar iväg''. Samtidigt så tycks det vara lite slickeri i andras röv också . Imponerar mig att man inte skäms. Snacka skit tycks vara en special också, men som man brukar säga - man får vad man förtjänar så det är ju inte förvånadsvärt att skitsnacket inte påverkar dem som är omkring, för dem är väl så vana att dem låter det vara. ;) Keep up the good work - gud, så pinsamt!
Säkerligen sipprat ut lite skit nu också för att damen ska känna sig bättre till mods eftersom det verkar vara svårt att hålla sig till verkligheten. ;) Och jag? Avundsjuk? Jag har inget att vara avundsjuk över, jag har sambo, eget boende, håller sams med mina föräldrar och har en sjukt bra relation till min bror. Har allt jag behöver och vill ha, så vad skulle vara så förfärligt att förlora dig? Nehedu, tösen lilla. Dags för dig att inse att du inte är 12 längre.



Nu ska jag bege mig för att införskaffa Fredriks present tills på torsdag! Ska bli riktigt spännande att se vad vi hittar på! Hoppas att herrn blir lycklig i alla fall, för detta är säkerligen något han vill ha men inte tänkt på.
Hur som helst, kommer säkerligen skriva här senare! Om något mycket bättre dessutom. ;) Herregud.
In your fuck-face.



På torsdag!

Ja, på torsdag är det dags. Då fyller min älskade sambo år, så snart ska far min och jag iväg och handla födelsedagspresent. :) Ska blir roligt. Väntar på att pappa ska höra av sig så jag ligger i soffan och lyssnar på något fredrik vardagligen lyssnar på. Haha, helt sjukt! Försöker kolla tv emellan åt också, men vet inte om jag lyckas så bra. :) Ska se till att göra något gott att äta till kvällen också. Till helgen blir det att baka julgodis med mamma. Ska bli riktigt kul! Blev ett lite udda inlägg idag eftersom jag skriver från mobilen. Skulle se om det fungerade. :)



Besluts_ångest_attack - byta jacka?

Ja, nu har jag fått beslutsångest. Det innebär katastrof! Underbara föräldrar som jag har, som sagt, ska se till att ordna det och byta den jackan jag nu beställt till en annan. Det gjorde mig glad att far min tyckte jackan jag nu vill ha var snygg. Men det är han ju faktiskt inte ensam om! Antar att dem anser att jag ska vara nöjd och belåten med det jag får än att vara missnöjd, vilka söta päron! ♥




Underbar! 599:- om det inte vore för min rabattkod! ;) Så det blir billigt för en snygg jacka. Mor och far min kommer att få betala 239.50:- (utan frakt osv). Kan tänka mig att det sammanlagt blir en kostnad på 340:-. Billigt billigt billigt för något så förbaskat snyggt!
Nå, nu vet jag inte riktigt om jag ska ha den i grå eller om jag ska ta den i svart? Själv är jag ju svag för grått, så lutar mer åt det hållet. Min far håller fullkomligt med mig också. ;)
Nå, vad tycks? Värt pengarna måste jag säga!



Egocentriska lille jag, jarå!

När man ändå är igång och är självgod och awesome så kan det ju inte bli sämre? Snarare tvärt om, för jag tänker vara såpass ''ego'' att jag slänger upp en bild från häromdagen.





Min pojkvän tycker i alla fall att jag är söt, och det räcker för mig. ;)
Woho, samtidigt som jag är vansinnig så är jag lycklig över att min jacka kommer nu i veckan! Japp, det stämmer, återigen blir jag bortskämd, av mina älskade föräldrar. :) Ska bli riktigt mys med ny jacka. ;)
Kort sagt once again, jag är bättre än andra. Rent av bäst. Sorry! ;)



I'm fine - all by my self!

Ja, så här är det. Kan folk inte vara mer ärliga mot mig så klarar jag mig på bättre hand själv och det ska jag tammesjutton bevisa. Inte @!%? behöver jag alla dessa idioter för att få klart för mig att jag är bättre? Åh nej, det visste jag redan sen födseln. Majoriteten av dem jag haft eller har som kompisar är mer eller mindre falska. Underbart. Äckliga Norrköping. :)
Nu ska jag stå på mina egna ben och imponera varenda jävel rent ut sagt, att jag kan bara jag vill.
Så nu alla mina älskade falska bedårande åskådningar - skit ner er. Behöver inte er mer. Ni får fingret.







Världens bästa pappa?

Minst sagt, bästa föräldrar över lag. Igår fick jag gå över till mor och far min och klicka hem det jag egentligen skulle fått köpa den 25:e då min älskade får sin lön, men istället står nu pappa för kostnaden. Vilken ängel!




Denna goding är påväg hem till moi, förhoppningsvis får jag den innan veckans slut. UNDERBART! Det innebär med komplicerade och färgglada fotosessions med fröken Bella!
Samt att jag har spånat på att köpa en komplett ''studio'' och nya kameran (som jag kommer köpa först  såklart!)vilket kan bli hur bra som helst! Lite mindre kul att man inte har någon lokal för detta men det löser man! :) Hur som helst, hur tjusig är den inte? Ska absolut se till att beställa mer grejer från den hemsidan när min plånbok känner att det är okej!




Klass 2-varning

Kanske inte låter så trevligt - men jag ser då fram emot snökaoset som drar in under morgondagen! :D SMHI har nu gått ut med en klass 2-varning. Upp till hela 2 dm snö beräknas landa inom Östergötland! Mysigt värre, då ska jag ta mig i kragen och gå ut om snön håller sig kvar!






Jag kan väl ändå inte vara den enda som ser fram emot morgondagens kaos? Det är inte klokt i så fall! :)
Nu peppar vi inför vintern gott folk, inte hänga läpp - snön måste ju få komma förr eller senare. Vi bor trots allt i Sverige. Ni missnöjda kan ju flytta utomlands! ;)




Inte okej

Förstår inte riktigt? Igår slog huvudvärken till värre än vanligt, jag blev illamående och var nära inpå att kräkas. Idag när jag vaknar känner jag mig som en reptil. Mitt ansikte har börjat torka ut totalt och har blivit som sår och fått spruckna läppar. Det är INTE okej. Jag vet inte varför magen bråkar, men det är ju uppenbart att den gör det. Jag brukar kunna bli torr under vintertid, framför allt om jag missköter att använda krämen jag borde använda, som jag för tillfället inte köpt, men nu är det liksom tre gånger värre. Oacceptabelt. Undra om jag inte skulle behöva någon annan kräm än den jag vanligtvis brukar använda? Hm, skeptisk.
Min tand bråkar fortfarande med mig dessutom, är svullen så det påverkar mitt extremt fula ansikte nu också. Självförtroende är på noll faktiskt. I alla fall nu. Men men, får hoppas att svullnaden går tillbaka, att magen slutar upp att dumma sig och jag får tillbaka min normala hy igen. Orkar inte med detta, framför allt inte nu.
Hur som helst, blir ändå att vara hemma och göra nytta. Blir så förbaskat rastlös numera. Kanske är jag sprallig för att jag vet att jag både fyller år snart, samt att julen närmar sig med stormsteg!




Snö på tisdag?

Ja, det verkar som om snön är påväg. Känns redan när man är ute, redan frost och galet kallt vid 19.30 - otroligt! Jag som har längtat som en tok efter snön och nu tycks den komma på tisdag! Inte för att jag tror att snön blir långvarigt även om det är det jag hoppas på, men bättre lite än inget alls! Vi är ju trots allt nära december månad nu, så nu tycker jag snön kan komma bäst den vill! Underbart! :) Och bara för det så slänger jag upp en bild sen förra vintern för att påminna alla stackars snö-hatare om vilket rent helvete dem fick, rent ut sagt, förra året. :D





Detta är dock inte något seriöst foto, men jag tycker om att kika på den i alla fall just p.g.a all snö! :D Kolla in borden mitt ute - så himla täckta dem är av snö! Man kunde nog bada i snön om man så ville för vi hade säkerligen snö till knäna om inte mer! Hoppas dock på en lite mer mildare snö detta år - jag vill gärna kunna ta mig ner till Skåne utan problem runt julen. Uppmuntrande bild, inte sant? :D




Smått irriterad

Inte någon av bilderna jag tog blev bra. Det blev alldeles för mörkt för fort. Jag fick huvudvärk lagom när jag kom innanför dörren. Det är den förbaskat tråkiga skitskolan imorgon och jag är skit trött. Det enda som faktiskt har varit bra idag är tiden jag spenderade med nalle sen i morse. Efter fototuren så vände precis allt. Helt otroligt.
Nej, jag orkar eller vill inte göra något nu heller även om jag är förbaskat rastlös. Jag är rastlös och irriterad. Fy sjutton! Nu ska jag och min huvudvärk sitta här och sura ihop.





Höstbilder

Tänkte även vara generös med att dela med mig av mina höstbilder där en del även ligger på NT.se som jag tidigare nämnt! Tyck gärna till, släng en kommentar eller njut helt enkelt. :)





Hoppas på att jag får till några fler bilder idag - håller tummarna! :)
Då blir det fler bilder här må ni tro - vare sig ni vill eller inte! ;)




Lite småshop på söndagen, inte fel!

Blev en runda till Media Markt med sambon där vi stötte på de fyra andra filmerna av Van Veeteren som vi inte hittade sist vi var där. Så det blev att köpa dem, for vidare till Rum Interiör där vi fyndade en sjukt fräsch frukt skål i en riktigt fin vinröd färg. Nedsatt pris, sicken tur! Vi åkte vidare till Bauhaus där vi även där fyndade! Tre förbackningar med 20 julkulor i vardera, för 67:- vilket jag tyckte det var helt okej! Det enda som faktiskt saknas nu är våran julgran. Vi har nu tagit beslutet om att ha en vit julgran för att det blir simplast så, då vi inte kan finna en enda svart julgran någonstans. Men inget att deppa för, nu har vi allt utom granen. :)
Är dock förbaskat trött idag, dumma Pajjas som skulle upp och bråka med matte hela morgonen non stop. Ska bli skönt att gå till sängs tidigt ikväll. Mindre skönt med skola imorgon. Faktum är att jag inte tycker om skolan längre. Är skoltrött och irriterad efter att jag kommit hem. Förstår inte, suger ordentligt. Vill att detta år ska gå fort som satan. Fast ändå inte. Äsch, gud vad jobbigt.
Blir i alla fall att fota sen, det har nalle lovat mig. Så tar nog bilen till hamnen - vilket måste bli ganska snart dock!
Nu ska jag gå och städa medan Fredrik är iväg och hjälper pappa att byta däck. :)




Finbesök!

Jamenvisst! Nu har lillebror och karlsson hittat hit för att samtala lite. Antagligen i brist på annat eller i väntan på partajet. :) Trevligt ändå!
Sambon och jag har precis spelat lite Halo 3 på XBOX 360. Kul var det iallafall. :) Nu blir det väl en lugn fortsatt kväll. Kan vara skönt det också. Men ska återgå till mitt dumma datorspel som mamma fått mig att börja spela, helt otroligt! Mammor alltså. :) Well, kanske skriver sen innan jag går till sängs men jag är ganska säker på att detta blir det sista. :)




Trevlig middag!

Det blev en riktigt trevlig middag. Mami och jag spelade två parti yatzy medan sambon min satt och pratade med mammas kusin, pappa och bror som kom straxt efter att vi kom över. :) Vi kollade även massa roliga klipp på youtube och pratade om allt och inget. Mycket trevligt avslut på denna lördagen, skönt att vara hemkommen och få ta det lite lugnt och göra det man känner för. Tyvärr blir det inga bilder ikväll då det är så förbaskat tok-kallt ute. Och jag känner mig redan snorig och äcklig i halsen så har ingen lust att dra på mig något nu i samband med att skolan börjar. Men men, inte för att jag är förtjust i skolan anyway, men det är bara att bita i. :)
Nu ska jag se till att slappa resten av kvällen och inte låta något komma i vägen för en härlig kväll som denna!
Hoppas ni också, gott folk, har haft en riktigt härlig lördagskväll! ;)




Tvättstuga en lördag

Suger minst sagt, jag orkar egentligen inte men snart är det dags att hämta upp det. Sen ska jag och min sambo över och käka hos mor min som inte har någon större lust att äta själv så då ger vi henne lite sällskap samtidigt. :)
Well, hade mer än gärna varit ute denna dag och tagit kort, men inte sjutton blev det av det heller. Fy skäms!
Kanske skulle ta mig ann kvälls bilder. Vore ju trevligt. :) Ska se om jag skulle kunna utveckla mig lite för kvällsbilder. :) Får väl se om det kommer upp någon bild. :)



Bloggvärde?

Jovisst,satt här och lattja runt på nätet där det dök upp en tösa vars blogg jag kollade in. Fick syn på något som hette ''bloggvärde'' och den exakta summan för värdet på hennes blogg. Var givetvis tvungen att testa vad min blogg har för värde och det förvånade mig faktiskt, haha. Hade inte direkt väntat mig någon speciell summa men visst, detta var helt okej. :)


Ja, där ser man! Lite imponerad är jag med tanke på hur dålig jag faktiskt är på att uppdatera i längden. Men så kan det gå! :)




Redigering av bilder

Sitter och smaskar i mig lite glass i samband med mitt lattjande i photoshop. Håller på med bilder som jag tagit tidigare i år. Ganska kul ändå även om jag inte gör speciellt mycket med dem. Men det är samtidigt roligt att se att det lilla gör mycket. :) Nu hoppas jag bara på att jag snart kan ha råd med lite färgpatroner och tavelramar så jag kan ta ut bilder. Slänger upp en bild jag nyligen gjorde klar i photoshop.







Här syns det klart och tydligt (eller?) att ögon och mun är något jag lagt mycket fokus på. De är förstorade vilket också är uppenbart. Men tyckte det var roligt med något annorlunda för en gångs skull. :)
Får se om jag slänger upp något mer senare.



Tack älskade mormor och Lasse!

Igår hade jag sen tidigare i veckan bestämt träff med mormor och Lasse. De kom över på en fika och så hade jag gjort en varm smörgåstårta! Gissa om den blev god? Mums!
Vi tog fikan som en kompensation för att jag inte kommer kunna vara hos henne på jul, eftersom vi vanligtvis åker dit på förmiddagen för en julfika. Jag fick min tidiga julklapp/present och till min förvåning var det inte bara någon enstaka sak sådär, utan jag fick en hel drös av behövliga saker. Inte just p.g.a att jag flyttat, utan allmänna saker jag känt behov av att ha! Blev helt galen när jag fick se alla grejer - som ett småbarn på julafton! Tänkte slänga in bilder på det fina jag fick! :)






  1. Fotopapper i olika storlekar. Matte och glossy!
  2. Plattång
  3. Två par vantar, varav de rosa är hemgjorda
  4. Två gråa krukor med hjärtan på, en rund högre en oval lång
  5. Två tomtar - en tomtemor och tomtefar
  6. En skitsnygg ''strut'' lampa jag tidigare kollat på
  7. En vas som rent av var sjukt cool!
  8. Monroe prylar till köket
  9. Monroe tavla i 3D
  10. Elvis tavla i 3D
Gosh! Jag blev superglad! Nu kan jag äntligen få ut mina bilder och rama in dem!
Och idag ska jag troligen ''inviga'' min nya plattång! Underbart!

Nu bör jag klä på mig eftersom jag kom ut ur duschen rätt nyligen, stoppa något i magen och sen ut med vovven! Skriver senare!




Tand#?!%

Ja, fy sjutton vad jag har ont i tanden. Dock är detta en barnlek jämfört med vad jag hade när jag vaknade. Har alltså varit vaken sen halv sex i morse, vilket är mindre uppskattat. Har i alla fall tagit värktabletter som tycks ha hjälpt. Så snart kan jag väl äta. Skönt, börjar nämligen kurra i magen nu.
Ska snart ut på en lite längre promenad med Pajjas som för nuvarande ligger på mina fötter och sover. Bättre än strumpor, lovar! Sen ska jag väl sätta igång och städa såvida jag inte tar en sväng in till mor och far min. :) Sen måste jag göra mina övningar också. Dem går mycket lättare att göra nu när man gjort dem ett par gånger. Skönt! Något som går bra iallafall.
Börjar dessutom känna panik, jag har inte kommit på något att skriva om till engelskan. Ska alltså skriva en engelsk historia, men vet inte vad jag ska skriva om. Och det ska vara klart till nästa vecka - tips?
Ska hinna med att läsa en bok och föra läsdagbok också. Usch, vad jag avskyr engelska. :mad:
Nej, inga fler sura miner, nu ska jag äta frukost!




Jag skratta, jag dog.

Nog att jag gillar låten men det var ju bara hur hemskt som helst, haha. Fy, vilka fula personer det finns.
Hänvisar er till denna länk för att ta del av det mest fulaste jag sett på länge. Frestar er även med en bild som kanske får er att vilja trycka. ;)





Rawr, snygging!
Go for it girls - tror fortfarande han är singel. ;)



I väntan på något gott

Ja, i min väntan på att nalle ska komma hem så har jag hunnit plocka undan lite, hängt upp lite kläder som fortfarande är fuktiga samt tagit nya ego kort. Tyvärr blev det bara en som blev någorlunda bra så jag tänkte lägg upp den här. :)





Som sagt så var det ju pratat om mitt färgade hår - detta är resultatet. Nästan svart. Ser dock mörkare ut på bilden än vad det möjligtvis är på riktigt. Hur som helst, det är mycket finare än min ljusa färg jag hade innan. Jag passar nog inte lika bra i ljust som jag gör i mörkt. Konstigt!
Nej nu ska jag ta och göra lite ärenden innan jag får hem min karl, som tydligen jobbar över? 
Tyvärr blev det inga andra bilder då kamerans batteri är dött, samt att vädret inte är så samarbetsvilligt, inget att göra åt. 



Rofylld kväll

Har fått mig en perfekt kväll, och den uppskattades! Jag lyckades göra riktigt god mat till min älskade sambo samt att jag lyckades göra en perfekt lagom mängd så att det räckte till matlåda, gjorde även klart hans frukost till morgonen då han äter det på jobbet eftersom han börjar 06.00, och vi hann att kolla klart filmen vi påbörjade igår. :) Det kändes riktigt skönt att få allt gjort och få den uppskattningen för det man gjorde.
Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen, göra min sista övning - resterande har jag redan gjort men eftersom det är en liggande övning så går den lika bra att göra i sängen vilket innebär att man inte får lika ont i ryggen av det mjuka man istället ligger på. Underbart!
Jag är ganska imponerad på att jag håller igång detta nu. Och får min älskade fast anställning så kommer jag/vi (såvida han vill) att kunna gå på våran ''kostsamma'' men bra diet igen. Gissa om jag längtar? För övrigt håller jag igång mer än vanligt och jag föredrar att gå lite längre promenader med Pajjas än vad jag föredrog innan. Jag har lärt mig att kan ruttna människor som hon (nämner inga namn - men det är ingen jag över lag pratar med längre) så kan jag också, för jag är tammesjutton bättre, så enkelt är det. Bikinikropp till 2011 - nu kör vi!

Kanske håller fotoglödet igång och slänger in några bilder imorgon med! Dessutom vill jag tillägga att jag idag var med och bidrog i en fototävling på Fredriks jobb, samt lagt upp bild (kommer lägga in fler) på Norrköpingstidningar NT i hopp om att någon av mina bilder blir valda som fotot i den kommande kalendern. Håll tummarna!

Godnatt gott folk! :)




1 November

Tog mig en promenad i Novembervädret - hade hellre velat ha snö än hösten nu faktiskt. Börjar tycka att det kan bli vitt, bitande kyligt och mysigt att komma hem efter en promenad med hunden och bara kliva in i värmen. I vilket fall som helst lyckades jag väl få ordning på ett par kort. Tänkte vara generös med att visa er i alla fall två av dem. :) Njut!









Fler av mina bilder kan ni se på min pixbox genom att trycka HÄR!
Hoppas på att jag får tillgång till att införskaffa mig min nya kamera inom kort. Börjar tappa tålamodet - denna kamera är usel, tyvärr. Mer invecklat till mig, tack!



www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design