Besluts_ångest_attack - byta jacka?

Ja, nu har jag fått beslutsångest. Det innebär katastrof! Underbara föräldrar som jag har, som sagt, ska se till att ordna det och byta den jackan jag nu beställt till en annan. Det gjorde mig glad att far min tyckte jackan jag nu vill ha var snygg. Men det är han ju faktiskt inte ensam om! Antar att dem anser att jag ska vara nöjd och belåten med det jag får än att vara missnöjd, vilka söta päron! ♥




Underbar! 599:- om det inte vore för min rabattkod! ;) Så det blir billigt för en snygg jacka. Mor och far min kommer att få betala 239.50:- (utan frakt osv). Kan tänka mig att det sammanlagt blir en kostnad på 340:-. Billigt billigt billigt för något så förbaskat snyggt!
Nå, nu vet jag inte riktigt om jag ska ha den i grå eller om jag ska ta den i svart? Själv är jag ju svag för grått, så lutar mer åt det hållet. Min far håller fullkomligt med mig också. ;)
Nå, vad tycks? Värt pengarna måste jag säga!



Kommentarer
eemmaaj

men gud, tack :D vad glad jag blir!

2010-11-15 23:55:02
URL: http://saveu.blogg.se/
Neahn - [Fotoblogg] och Livet

Sv; Tack så mycket! :D

hur har din helg varit?

2010-11-16 07:53:33
URL: http://shadowzplay.blogg.se/
victoria

nej, inte direkt :/

har du köpt en ny kamera än ? :)

2010-11-16 11:36:04
URL: http://viiccanwws.blogg.se/
Filmskribenten

Hej, läs och följ gärna min blogg www.filmskribenten.blogg.se skriver om filmer, handlingen osv. Lägger upp nya filmer varje dag. Tack på förhand :)

2010-11-16 16:10:30
URL: http://filmskribenten.blogg.se/

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback