Trevliga Göteborg!

Så nu ligger man i en gäststuga hemma hos Fredriks moster Jenny tillsammans med bästa Fredrik själv. :)  Mycket trevligt ställe man har hamnat på. Synd bara att man har en väldigt jobbig huvudvärk, men den går över. :) Imorgon bär det av in till Centrum för att träffa Malin och Tina (?) samt att glo runt lite där i samband med att man ändå är här. Ska bli kul - det var ju ändå två år sen man var här. :)
Känner mig redan som hemma, vilket är skönt och trivsamt. Och jag är garanterad att mina och Fredriks dagar här kommer vara bra och roliga. För att vara första kvällen så har vi haft det förbaskat trevligt så nu ser man fram emot efter resterande dagar man ska spendera här. :) Imorgon kommer dessutom resten av Fredriks familj, så det blir kul att få träffa dem igen! :) För tillfället har jag inget mer att dela med mig då vi kom framåt kvällen och inte hunnit med så mycket just nu, men morgondagen bjuder på nya äventyr vilket jag kommer dela med mig av här också! ;) Bara att vänta, för som ni vet - den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! ;)
Nu blir det att återgå till att kika runt på nätet, och imorgon tänker jag även skvallra om en stor och absolut efterlängtad händelse! Så håll ut alla läsare. Ni får vänta. ;)
Ta hand om er!

Var finns suget?

Ja, jag har alltså tappat suget på att blogga numera då jag på senare tid har varit sjukt förbannad och det håller i sig. Därav är jag dålig på att uppdatera. Kan nästan tänka mig att folk är nyfikna på hur mitt hår ser ut hittills men ni får faktiskt vänta. Jag har ingen lust med någonting och det känns som om ''DU'' förstört min vardag. Du förstör allting, hela tiden. Du är en idiot OCH jag hatar dig. :)
Hur som helst, ska klämma in något trevligt i detta också. Var på Hagebycentrums invigning igår tillsammans med papi, älskling och den bästa av dem alla - Nanna! Och jag hittade ett par sjukt snygga skor som jag fick lägga undan tills jag kunde hämta ut dem. Så med andra ord hämtade jag ut dem vid 10.00 tiden idag, sen for vi för att införskaffa hårfärg. Förhoppningsvis blir det att slänga i hårfärgen också så jag får det gjort idag. Hittat någon färg som ska vara snäppet bättre än den jag kört med hittills. Hoppas på ett bra resultat. Ni får bild när jag tar mig tid att sluta bry mig om min frustration till denna person - jag tål inte att se människan. Så håll ut. Här får ni en bild på inköpet för idag. Tack mami och papi! ♥






P.S skorna ser bättre ut i verkligheten än på bild.

Jadu, jag hatar dig.

Det är inte klokt vilka låga ''kompisar'' man har. Det är pinsamt och frustrerande. Och faktum är att jag verkligen hatar denna stadens befolkning och hoppas på en snar och kommande flytt. Jag tål inte att se folk jag bryr/brydde mig om - folk som påstår sig vara mina kompisar som verkligen gör allting för att vara taskiga och ge mig ett hårt slag i ryggen. Skönt att alla tecken kommer fram och visar mig vilka jag borde välja bort - och för mig är det ett enkelt val. Jag nonchalerar och ignorerar - vilket är rätt åt er. Jag har insett att jag hellre står själv än att ha folk som bär sig åt som ni faktiskt gör. Så när Fredrik och jag fått en stadig inkomst så hoppas jag på en flytt till en helt annan stad. Med andra ord kommer Göteborgsresan vara en förbaskat skön trip för att slippa alla falska idioter även om det är för en kort stund.
Hur som helst, jag tål inte att se dig och tänker undvika dig för du förtjänar det för det där var det lägsta, och lägre än vad du legat innan trodde jag inte du var kapabel till. Men se där, även den bästa kan fela och det gjorde jag ju. ;)

12 dagar kvar sen ''Hej Göteborg!''

Ja, idag vaknade jag med ett sjukt glatt humör - och det beror ju faktiskt på vissa saker. Som att jag idag till exempel tillsammans med min käre pojkvän är bortbjudna på gott att äta hemma hos Nanna då jag samtidigt ska klippa henne. Det kommer bli lika trevligt då som det var i fredags då hon spenderade sin dag här! Mitt hår börjar dessutom gå till den sorts nyans av blont jag vill ha - så även det gläder mig idag! Och den absolut bästa nyheten någonsin (som jag hoppas har inträffat) tänker jag inte ha mage till att berätta här. Den enda som lär få veta är Nanna och älskling samt mina päron. Ni andra kan ju gå och undra. ;)
Som sagt så är min dag ganska full - klockan 17.00 åker vi till tjejan och käkar. Innan dess ska jag ha hunnit färga mitt hår en gång till och sitter för tillfället och väntar in Fredrik som inte hunnit vakna till liv riktigt än. Ganska segt att vakna först jämt, men sådant är livet antar jag. Imorgon ska även mami ringa ett viktigt samtal som kanske gör att vårat beslut kommer tidigare än beräknat. Jag är så nervös för då vet jag att min största investering kommer i Juni månad - jag hoppas bara att det går igenom snarast! Håller fortfarande tummarna och väntar mig det bästa. Som man brukar säga ''dem bästa ska ha det bästa'' så enligt det citatet så hoppas jag att det blir som beräknat för vår del. ;) Och har jag ens nämnt om hur nervös jag är inför resan till glada Göteborg? Jo, jag är sjukt nervös, och givetvis har jag inte funnit kläder som fastnar mig i smaken. Hur sjutton ska jag bära mig åt? Hur som helst, jag får göra mina tappra försök för att hitta det som verkligen är JAG i kläder. Som tur är har jag oftast/alltid med mig Fredrik som kan lägga en åsikt om saker också, även om vi inte jämt kan komma överens vad som verkligen är jag. Kanske ser vi två olika versioner av mig? Ja, vem vet? :)
Nu ska jag ta en ranson av att rengöra mitt ansikte innan jag till senare i eftermiddag gör mig i ordning för att åka iväg.


P.S har jag nämnt att Fredrik och jag ska börja simma två timmar/dag - två dagar i veckan? Inte?
NU vet ni. ;) Träna träna träna!

Dödstrött i benen!

Har verkligen farit runt omkring sen klockan tolv idag och var på hemmaplan igen klockan 18.00! Först bar det av till stan för att kika både kläder och mina skor. Givetvis fanns inte mina skor så nu börjar jag få panik över att jag inte fått ett par skor. Jag hittade heller ingen klänning på stan så ja, även över det blev jag stressad. Vi for även in i affärer så som Kicks, New Yorker  där jag hittade ett förbaskat snyggt armband som fick bli min investering. Köpte även lite andra småprylar så som tofsar och lite sånt. Hade dock ett trevligt sällskap på stan som bestod av Nanna och min käre pojkvän!




Detta är då mitt bedårande armband jag fick av Fredrik! Ser mycket bättre ut när man ser det på riktigt än i cam. Mycket nöjd. Hur som helst, vi for över till Linköping efter att vi umgåtts med Nanna för en sväng, då blev det biltema, IKEA och ikanohuset. Så jag har fått mig en rejäl runda motion idag - vilket både kändes underbart och nyttigt! Dessutom var det verkligen nytta med nöje då vi stötte på våran soffa vi tänker införskaffa oss tillsammans med flytten när den än blir av! :) Mycket tjusig och väldigt smart så att säga! En divan soffa som i ett är en bäddsoffa. Mycket smidigare och ger större utrymme i lägenheten! Jag är väldigt för den idén, men inköpet måste bli snart då priset endast gäller t.o.m den 11 Juli - 10. Lite tråkigt, känns som om man har fler utgifter än inkomster. Hunden kommer dock i första hand hoppas jag för det är vad vi pratat om längst och mest om. :)
Hur som helst, nu ska jag ta mig ett varmt och skönt bad för det förtjänar jag just nu! :)
Vi hörs, ha en fortsatt bra kväll! :)

Göteborgsresan närmar sig och jag taggar!

Snart bär det av alltså, så jag är riktigt taggad! :) Och jag ska redan imorgon iväg för att kolla både nya skor och ny klänning och lite annat så som hårfärg, smink och accessoarer. Mycket uppskattande! Jag har verkligen världens bästa pojkvän verkligen, han skämmer bort mig med drösvis av kärlek, och uppskattning och små saker utöver det.  Tror inte ni kan förstå känslan om ni inte har någon som ni känner detsamma för. Men det är underbart. :)
Hur som helst, imorgon blir det även att träffa på Nanna när man ändå är nere på stan för en sväng, sen blir det hem och försöka repa sig från hostan och snuvan så man är frisk tills den 30:e då det bär av! Och förhoppningsvis slipper jag vara orange i håret också. Låter verkligen sjukt bra. :) Har ingen lust att se ut som en morot på huvudet när man är bortbjuden till Fredriks släkt. Hade varit lite pinsamt. :)
Langar bild på det jag införskaffar mig imorgon, för att dela med mig av det fina man får av sin käraste. Hur som helst, nu ska jag ta mig tid för att göra kvällsmat innan jag ska lägga mig till sängs. Hoppas på en fortsatt trevlig kväll för er folket och en bra dag med fina investeringar imorgon! Ha det bra! :)

800:- fattigare

Men ett bra inköp - en bärbar dator (som tidigare kostat 5000:- i nypris). Stort tack till Simon - kul att träffa honom igen för övrigt. :) Nu är jag nöjd och belåten. Nu måste jag innerligt spara till Juni månad, jag får snart panik. Hur som helst, har nyligen käkat påskmiddag så nu är man mätt och belåten, vet dock inte hur resten av dagen ser ut eftersom jag inte planerat något tråkigt nog. Får väl se vad dagen har att erbjuda. Härligt väder ute dock, hade nog gärna gjort något utomhusaktivitet men sen är ju alla så förbaskat tråkiga. :mad: Blir antagligen en sjukt lugn och tråkig dag idag - jag som ville ha den lite crazy! Har för tillfället inget mer roligt att erbjuda er folk, men det kommer garanterat senare med dagen.:) Glad påsk på er alla och ha en fortsatt trevlig dag! :)

En lättnad har precis kommit!

Nu är det som så att jag varit orolig för att pengarna ska vara ett problem då för att kunna skaffa hund, vi blir en månad sena angående det d.v.s att i Juni beräknat från denna månad så har vi råd. Med andra ord har vi möjligtvis hunden, och jag är nu mer överlycklig än vanligt. Deklarations papper är min bästa vän. Iallafall när det är positivt besked, som det var för oss denna gången! :) Så nu sitter jag och ler över att jag inte behöver känna att det kommer ta mig ett år för att få det mest efterlängtade, och kan därför åter igen sätta mig och kolla runt på blocket utan att sura ihop! Inte nog med att glädjen över detta får mig att le, nu brast jag ut i skratt när Fredrik ramla av stolen nu när han spelar wii! Det om något var faktiskt kul - haha. Hur som helst, ville bara skvallra om detta eftersom det var en förbaskat bra nyhet för oss, och ville dela med mig av våran glädje! :) Och nu har vi även varit iväg och handlat, måste säga att jag syndade i påskruset nere på butiken och inhandlade mig lösgodis - åter igen fy skäms. Kommer garanterat ha dåligt samvete sedan, men undra om det inte är värt det - det är ju trots allt påsk? Jaja, såvida jag ska påbörja min träning så kan ju inte lite godis skada för en kväll. Dags att unna sig! :) Ta hand om er!

April april - dumma sill!

Jaha, och så var det alla skämtens dag! :) Det gäller alltså med andra ord att man är på sin vakt för att slippa dessa sluga skämt. Och nu bär det av mot långledigt, för dom flesta iallafall. :thumbup: Jag om någon är iallafall glad över att vädret lyckats trycka fram solen idag - mycket trevligt! :) Och idag bör jag träna nu när jag äntligen fått in träningsprogrammet i Wii som både ställer om kosten och har räknat ut bmi värdet o.s.v - så nu vet jag hur jag bör äta och röra mig för att minska i vikt och sen hålla den. :) Underbart! Och imorgon är det trevliga fredagen jag gått och väntat på, mitt hår beräknas bli jättegult och jag börjar känna en aning stress - jag vill gärna få mitt hår ordentligt  innan den 1:e Maj då Göteborgsresan träder fram! Herregud, det är bara en månad kvar. Det jag mest ser fram emot resan är: att komma bort till en annan stad där man kan få möjligheten att se andra ansikten och där ingen känner igen en, där man kan åskåda annat än det man ständigt ser i Norrköping, att Fredrik ska sjunga på finska för hela släkten på hans mormors ''kalas'', och att jag möjligtvis får träffa på Malin och Tina igen. :) Börjar bli väldigt uppåt för en sån upplevelse! Och det kan ju alltid vara kul att se sin pojkvän sjunga offentligt på finska, visserligen är han ju duktig, men frågan är om nerverna sätter ett spratt. Kommer han ens komma ihåg texten? :) Det återstår väl att se! Nu däremot hade jag tänkt att jag ska försöka få något gjort idag, börjar känna mig ängslig som bara vankar runt i här hemma. Kanske ta och städa lite! :) 

Någon som blivit lurad redan idag möjligtvis?
Berätta gärna om hur ni blivit lurade eller kom med bra tips om hur man kan lura någon! :)

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design