Diet

Ja, som sagt. Har påbörjat min diet, har redan abstinens men har gett mig sjutton på att klara detta. Snart klarat en vecka, och då lär det flyta på så är jag snart uppe i en månad och så vidare. Längtar redan efter resultat. :thumbup: Sitter för tillfället och funderar över vad sjutton jag kan ha gjort för att ha såhär ont i ryggen!? Blir tokig. :mad: Jag vet ju inte ens vad jag lyckats göra. Verkligen toppen. :tired: Och inte får jag tag på Alex heller, vilket inte är ovanligt längre(?). Vet i sjutton varför, men så är det. Ska se till att fixa det sista nu innan jag ska bege mig till skolan. Trevligt med Engelska på en måndagsmorgon. PASS!





Hjärtat




Galet vad jag älskar dig. Ibland är du så svår att nå fram till, ibland är du kanske dum och ibland missuppfattar du galet. Men å andra sidan är du bara en människa, men ack vad värdefull du är för mig. Blir hur glad som helst när jag spontat får något sådant från absolut ingenstans! Men jag vet att du menar väl, att du är uppriktig och ärlig. Du är gudomlig, rent av gjord av guld - tack som bara den att du är min, och orkar vara det när jag är grinig, i behov av tid eller uppmärksamhet, när jag vill bli tyckt synd om, eller när jag faktiskt bara är allmänt mongo. Du är bäst, och jag älskar dig - glöm för sjutton inte det! 




Tvättstugan utan ork eller lust




Tycker bilden beskriver mig väldigt bra. Ska alltså ha myskväll med min sambo samtidigt som jag kommer behöva rymma ner till tvättstugan var timme för att dona. Är säkert jätte mysigt, lovar. Nåja, har ju varken ork eller lust - men rena kläder måste jag ha annars dör jag hellre, haha. Nåja, kanske bäst att gå ner och sortera tvätten innan min kära mor kommer ner för att tvätta hon också. Trevligt med sällskap av tråkigt syfte, för att tvätta är bland det tråkigaste som finns, men att mamma är med gör nog saken lite roligare. :)




Handlat för helgen

Faktum är att jag inte orkar storhandla när jag är dålig. Fy sjutton för denna förkylning. :mad: Men nästa vecka är det skoldags igen! Kände att jag var tvungen att fixa till mig lite, av den anledningen till att jag inte kände mig så fullkomligt fräsch (utseendesmässigt) så jag sminkade mig trots att orken var minimal. Synd bara att det blev satans bra bara för att man är sjuk.







Jag ser i alla fall gaska pigg ut för att vara sjuk - vilket kanske var meningen också. Jag hatar att vara ful när jag är sjuk och framför allt när man ska kliva utanför dörren, haha. Hemma bryr jag mig inte, men ute - nej fy! Nåja, lite fint blev sminket måste jag säga. Jag är nöjd! Skönt att kunna bli det någon gång också!



Ikväll blir det tacos med min älskade, samt lite film och allmänt mys. Och nu har jag gett mig på dieten ordentligt - detta ska gå bra! Nu är det för sjutton min tur att lyckas med något, och är det något jag vill så är det detta! :D Önska mig lycka till folk, för det är riktigt peppande att få höra att man kan! 




Tack älskling - verkligen tack!

Min älskling är den bästa. Inte nog med att vi har 1 år och 11 månaders dagen idag - utan han lagade mat till mig OCH gav mig sin iphone! Vem gör en sådan grej (han uppenbarligen men utöver)? Kan man ha en bättre sambo?
Ni får inte tro att jag älskar honom för allt fint han skämmer bort mig med för han skämmer även bort mig med sin kärlek, ömhet och glädje! Har jätte svårt att förstå att han har stått ut med mig i snart två år - och jag är så glatt tacksam! Utan dig dör jag. Förgör mig inte, någonsin.
Utöver allt vackert som har hänt under dagen så har jag varit hemma, är ganska kass just nu. :( Känns inte alls roligt. Hade ju hoppats på full vecka - men inte det inte. Å andra sidan så har jag ju bara varit borta tre dagar sen vi började - vilket är väääldigt lite. :)
Nu blir det snart promenad med hundarna, inte tar dem någon hänsyn att man är sjuk, inte. ;) Skämt å sido!




Nöjd och belåten!

Var alltså på stan med bästa Alex och min älskade. Blev som betänkt, plus en tröja utöver sminket. Det är JAG som har världens bästa pojkvän, klart konstaterat. Så nu sitter jag med chokladmasken som jag nog hellre velat stoppa i munnen än att ha i ansiktet - luktar galet mycket choklad! Men å andra sidan kanske detta får min hy att må bättre. Köpte ju även best face forward, trodde jag skulle dö när jag kände hur gott den luktade. Kan ju lova att jag blev brun på köpet, fast det är ju ganska logiskt. Därför får ni extremt fula och givetvis oseriösa bilder. Njut, jag vet att ni älskar det. ;)






Jag vill ha..

Ett himla tjat på vad jag ska ha och framförallt VILL ha. Men, nu är det som så att jag resonerar på det viset att jag sköter skolan, tar tag i det jag ska och står i - DÄRFÖR förtjänar jag det jag vill ha och kommer med andra ord att köpa det. Nu har jag hittat ett vitbalansfilter som jag helt enkelt MÅSTE köpa. ;) Känns inte direkt jätte bra att veta att man fått pengar idag - och får även den 31:e. Kanske börjar bygga upp någon form av köpberoende. :question: Nåja, inget att grubbla över - kanske kan man få sig ett sådant filter av sin älskade.
Nu ska jag däremot fortsätta peppa över att dagen snart är slut samt att det blir att shoppaloss! Kan knappt bärga mig!




Shopaholic

Svenskalektionen är klar, tråkigt som sjutton. Hade räknat med lite variation men inte det inte. Blir bara tråkiga noveller, är så himla trött på dem. Fattar inte vad vi ska få ut av dem. Kanske skulle vara lite roligt att utvidga sitt skrivande och inte bara förstå vad man läser. Hur som helst, det är slut på lektionen, skönt! :thumbup:
Så efter denna dagen så blir det såklart att shoppa! Men ni ska ju inte tro att jag glömde lappen hemma? :mad: Så himla typiskt mig. Fattar inte hur jag alltid ska lyckas med det nästan omöjliga. Nåja, slut klagat nu. Nu ska vi vara glada och veta att jag och bästa Alex har tillgång till att göra stan osäker. ;) Inte dumt det, inte!







Engelska - done!

Har nyligen haft engelska, men slutade för sådär 5 minuter sedan. Sitter med Alex och bloggar, vilket inte är något ovanligt under skoldagarna. Elina sitter bakom och skriver något, haha. :) Engelskan gick bra, förvånadsvärt nog med tanke på hur trött och flummig jag är.
Nåja, antar att skoldagen kommer gå förbaskat fort! Har ju både Elina och Alex vid bordet, vilket gör att lektionerna kommer rinna förbi. :) Och imorgon är det stan med bästa Alex - det ser vi fram emot!
Ska försöka övertala min älskade att bjuda hem Alex och Oskar ändå, även om han inte är piggast i stan på det. Jag tror att det går för sig. :) Hur som helst, ska kolla runt lite på nätet nu innan tema lektionen börjar.




Måndag morgon




Måndag morgon igen, och lika trött som vanligt. Å andra sidan så lär ju tiden rinna på med Alex i skolan! Och nu har dem ju äntligen fått igång internetet igen vilket gör att vi kan blogga hela rasterna om vi så känner för det. :thumbup: Nåja ska väl sätta fart med att fixa håret. Fick någon fixidé om att ha krusigt hår, haha. Men om jag ändå är vaken såhär dags så varför inte? Gör ju bara att tiden går snabbare och att jag kommer iväg som jag ska. :) Lika bra att köra igång nu, jag får blogga senare!




Galet ont i tanden

Håller på att bli galen. Har så fruktansvärt ont i tanden. Dumma visdomstand. :mad: Går ju inte göra något utan att det gör ont, fy sjutton! Har till och med ont upp i huvudet och i nacken p.g.a tanden. Detta hade jag väl INTE räknat med. :thumbdown: Om tänder kan dö, så önskar jag nu livet ur min.







Långpromenad med gossarna mina

Nalle ville ha med mig ut på en långpromenad med hundarna. :) Lät ju faktiskt mysigt, att HAN ville göra det. Kanske borde dra på mig lite vettigare kläder och komma ut innan klockan blir galet mycket.
Sen har jag lite photoshop framför mig att göra, ska bli lite roligt. Se om man kan göra om lite gamla bilder. :)
Nåja, hinner inte med att skriva så mycket mer men ni kan allt få en cambild på mig i ruffsigt hår!
Och påtal om hår så ska jag få klippa mig för nalle! Inte för att han skulle neka mig det, men han frågade mig om jag ville ha tid hos frissan, då jag klagat över mitt tråkiga hår länge nu! Ängel till pojkvän jag har - verkligen! Ny frissa here I come!





Jag är besatt

Kan inte låta bli. Jag är rent av BESATT. Jag älskar låten ''Istanbul'' med Josef Özer. Haha, dör ju. Tycker alla borde lyssna så tryck HÄR! Det måste seriöst vara fel på mig, tycker inte jag gör annat än att lyssna på liknande låtar. Men å andra sidan är det ju skit bra! :D Haha, jag kompar med grannen våran som också spelar sådan musik - ganska ofta på hög volym. Och jag antar att jag efter det har börjat tycka om det.
Nåja, lite bra är den väl?





Sitter i min ensamhet

Elina har precis gått, likväl Emila och Alex kom inte till skolan alls idag - vilket innebär att den sista lektionen och våran nuvaande lunchrast så blir jag för mig själv. Lite tråkigt faktiskt, men men. Jag är ju trots allt här för att studera. Vi har precis fått världens tjockaste bunt med papper att läsa - men jag kände mig inte alls aktiv under dessa två timmar tema som vi har haft och får väl ta igen det nu på rasten. :) Ska försöka hålla humöret uppe - Elina och jag hamnade på ett känsligt samtalsämne som fick mig att bli smått less. Men å andra sidan kändes det skönt att kunna prata med någon om min ständiga paranoida sida. Kändes som något tog det på allvar och inte skämta bort det.
Sitter dock och pratar med mamma just nu. Samtalsämnet är hett och vi båda brusar upp - inte mot varandra utan över det vi pratar om. Men det är ganska trevligt att ha någon att prata med under tiden jag är själv. :) Nåja ska ta och gå in i klassrummet och kolla över lite grejer.




Behagligt med ett bad

Är ju hos mina päron, så jag lånade deras badkar och tog mig ett varmt och härligt bad! Det var riktigt skönt. :) Så nu sitter jag i vardagsrummet med bror och pappa, medan dem kollar på hockey. Själv sitter jag och kollar runt lite på nätet. Vet faktiskt inte vad jag ska göra. Vet i alla fall att min älskade och min mor slutar vid 22.00 tiden och det är ju skönt att få hem dem tidigare. :)
Blir dock lugna gatan när vi går hem till oss, jag och nalle, eftersom jag har skoldag imorgon! Sista dagen för denna vecka - sjukt skönt! :D Sen får vi ju se hur vi löser det där med nästa helg, då jag och Alex tänkt spendera tid, hm. Får väl se om vi kommer fram till något alls. :/ Hur som helst så blir det, oavsett vad som blir sagt, tacokväll för mig och älskling ändå. Det var ju ändå planerat.




Torr hy - hjälp mig!

Jag blir tokig på min torra hy! Jag vill inte se ut som en torrboll i ansiktet! Det är inte ens kul att försöka täcka över det med smink när det blir fnasigt och jättefult. Nu får ni allt ta och hjälpa mig - vad kan jag använda för produkter som hjälper mot torr hy? Har testat allt möjligt och tycker att inget verkar fungerar riktigt som jag har tänkt mig. Torr hy är inte min grej, så snälla kom med förslag. :(





 


Canon EOS 500D

Ja, nu är det inte långt kvar innan min älskade kamera ska införskaffas. En kalasfin Canon EOS 500D - med möjligtvis större objektiv redan vid köpet, vilket nalle pratat om att jag skulle få (Fy sjutton vilken snäll sambo jag har! Tack för att du uppmuntrar mig, och peppar mig för mitt intresse), snäll som han jämt är.






Jag är så förbaskat taggad! Då kan vi förhoppningsvis vänta oss fler bilder i bloggen!



 


Plugga matte

Ska se till att kolla över matten också, har ett test att göra - men eftersom jag missat mycket innan jul så minns jag knappt ingenting så det är lika bra att göra några testuppgifter för att se vad jag minns.





Inte direkt spännande, men det är lika bra så jag får det gjort och kan fortsätta och förhoppningsvis blir klar med matten denna termin - hoppas hoppas hoppas! Men å andra sidan skulle jag ju kunna studera ytterligare ett år till - med tanke på att det är när man är 21 som man måste ta studielån, så hinner jag nog allt faktiskt. Hade varit underbart!




 


Stackars lilleman

Har under natten haft småpanik. Pajjas har haft en sådan grotesk hosta - har fortfarande också - så jag har varit på högvarv hela natten och vaknade inte förens halv ett idag. Hade räknat med att gå till skolan, men bristen på sömn under natten gjorde att jag inte kom iväg imorse (förlåt Alex!). Men imorgon ska jag ta tag i det och gå, nu har jag fått svar - på ett ungefär - vad det kan bero på och det är tydligen inte allt så farligt. Kunde vara i 4-10 dagar, sen blir han frisk, förhoppningsvis!
Nu har jag varvat ner ett tag, fick lite käk hos mamma också. Är lite irriterad över övriga saker men det spelar ingen roll heller. Nåja, nalle fick med sig matlåda men det var stressigt att göra den med tanke på att han behövde åka redan 13.10 för att kunna sluta tidigare ikväll då det är sista arbetsdagen för veckan. :) Kan vara skönt att få hem honom tidigare.





Ut med hundarna och springa förbi far

Tänkte i samband med promenaden med mina små liv, gå in till pappa - dels för att umgås men sen vill jag ju låna deras badkar då jag känner för ett bad och inte en dusch ikväll. :) Känner mig flitig som har klarat av att göra e design på så pass kort tid. Jag började ju ändå vid fyra idag, så det gick ganska fort ändå. :) Nåja, får bli ett senare inlägg för just nu ska jag:
  • Ut med hundarna
  • Bada
  • Rå om mig själv
  • Kolla över matten
  • Invänta älskling
Sen kommer ytterligare ett inlägg är jag ganska säker på. :) Ganska sur över att internetet i skolan fortfarande inte fungerar. Kan ju inte alls blogga som jag ska. :mad:



Bloggdesign till Alex - done!





Nu är jag klar, fröken ville ha en enkel blogg och det fick hon! Jag hoppas hon är en nöjd tjej nu! :)
Spana in Alex blogg för att se hela genom att klicka HÄR!



Jag är med och tävlar



http://haveninelives.com



Dåligt med bloggande

Men det är ju inte så konstigt heller egentligen. Skolans internet fungerar inte fast det har påpekats om det. Dåligt tycker jag. Hur som helst så är jag hemma nu. Var nyligen på repetition av symfoniorkestern i stan med skolan - värdelöst. Nu är jag trött, humöret är väl, noll? Vet inte. I vilket fall som helst har jag inget vettigt att komma med just nu.




HAHAHAHA

Jaha, lite roligt att Melissa hittade en gammal bild på mig i en av hennes äldre telefoner. Höll på att dö lite.




Hej ALEX - såhär har jag sett ut, p0sss.
Haha herregud. Synd att kvallen på bilden inte alls är den bästa, men jag kan ju tippa på att den är tagen med mobilkameran, med tanke på ljuset och de dåliga kontrasterna osv. Nåja, ska inte klaga - det var kul att det fanns någon gammal bild i alla fall! Njut lite, haha.




Städa med kombination av top model

Är igång och städar nu i alla fall, har inte kommit så långt än. Men ändå en bra bit på vägen. :) Kollar lite på top model nu också för att inte missa det såklart. Kanske får jag hem en glad nalle som sett det jag åstadkommit under tiden han jobbat. Nåja, måste fortsätta se på top model, vill helst inte missa något alls haha. :)



Inköp denna månad











Höhö

Jag har så himla tråkigt, tror faktiskt jag avlider snart. Vill ha slutet av denna månad OCH nästa. Vill NU! Jag vill smink och systemkamera, vill gå ner i vikt och vill göra allt. Känns inte som jag har ork eller lust till något heller dessutom. Vad sjutton är det med mig?





Sug på den ni!
Givetvis i brist på annat.
Städa kanske? Ja, jag borde göra något trots min brist på ork. Engelska? Matte? ALLT. Hej då.



Röd klocka




Jag älskar verkligen klockorna jag fick av min lillebror i julklapp. :) Tog foto på dem alla idag, med denna är den enda jag orkar slänga upp och som faktiskt har fått stämpel på sig, haha. Nja, rött är hur snyggt som helst - framför allt denna extremt klara röda färgen! Och jag som klär så bra i rött sägs det. ;)
Idag har jag inte haft varken ork eller lust för bloggen, eftersom jag haft bloggtorka och inte kommit på en enda vettig grej att skriva. Så därför blir det ett relativt tråkigt inlägg nu också, men å andra sidan så är ett tråkigt inlägg bättre än inget inlägg alls. 



Film snart(?)

Ja, nu snart ska nalle och jag kolla film hade vi tänkt oss, så fort han är klar med hans jota han skulle göra. :tired: Otroligt vilken tid det tar, blir mongo snart, haha. Och trött börjar jag bli! Och längtar till nästa månad gör jag också! Kan inte riktigt fatta att det är två år mellan mig och min älskade den 27:e februari. Tiden har gått så himla snabbt. Nu är det väl inte långt kvar innan man har bebismage och allt annat mysigt man kan tänkas ha när man hållit ihop såhär länge, och längre! ;) Längtar lite måste jag säga. Lite avund på alla dem som går med magar i vädret, men å andra sidan väntar jag hellre tills jag har levt klart min ungdom och tar ut det jag vet att jag inte kommer kunna göra på samma sätt sen. :) Tycker det känns bäst för mig, och jag tycker verkligen inte illa om dem som valt att gå och bli gravida i ''tidig ålder'' så att säga (med tanke på att jag själv är 19). Jag tycker det är ett stort steg i vuxenlivet.
Hur om helst, film var det ja. Jag fick min älskade att bli övertygad om att se Bowling for Columbine - vilket faktiskt var den filmen vi såg i skolan också. Jag tycker den var sevärd och jag vet inte riktigt om jag uppfattade allt från filmen när den sågs i skolan så därför väljer jag att se den nu, på hemmafronten istället. Otroligt vad USA ska lägga näsan i blöt och hur deras vapenindustri ser ut.




Lady Gaga är het




JAG tycker i alla fall att Lady Gaga är snygg/het. Helt galet hur fin man kan vara som kvinna. Många gånger så gör det mig galet avundsjuk, haha. :) Å andra sidan är jag ganska glad över att inte dra till mig så mycket uppmärksamhet - men vem vet, när jag är smal jag också så kanske även jag blir galet snygg. ;) Skämt å sido! Men smal ska jag bli. :) Även om jag får höra fina saker av mina närmsta så vill jag även se mig själv med andra ögon - jag vill förnya mig! Gå ner, och se ut som jag borde.





 



Sötaste pojkvännen någonsin!




Lovar att jag blev tårögd och överdrivet lycklig när jag läste detta - och det är ju inte så konstigt! Herregud, vad jag älskar dig min älskade! 
Jag måste verkligen fått mig världens mest bästa pojkvän någonsin! 




Första lektionen avklarad

Gått ganska fort faktiskt men vi har ju endast kollat på film. Den är förbaskat intressant eftersom det handlar om skolmasaken som hände för några år sedan i USA. Och man får se USA: s massproduktion av vapen och hur mycket USA faktiskt ställt till med. Väldigt svårt att förstå att allt sånt verkligen har hänt. :question:
Nåja, som vanligt har både jag och Alex bänkat oss framför datorerna i datorsalen för att fördriva tiden. Vi börjar redan vid tio igen, och så har vi bara en lektion efter kommande också, sen är det tammesjutton helg! Helt underbart. :) Måste se till att kunna diskutera lite mer angående slutet av månaden med Alex med tanke på att tiden springer iväg. På måndag är det redan den 17:e och det vore bra om vi kom fram till något. :D Inte för att vi inte kommit fram till något alls, men det vore bra att få allting klart! :)
Nåja, ska springa in i klassrummet och fortsätta rita lite eftersom det var det jag höll på med under filmen också (jag tittade faktiskt massvis på filmen också!). Återkommer redan nästa rast för ytterligare ett inlägg! :D
Ber också om ursäkt för att mina inlägg har blivit tråkigare sen jag började skolan, men jag har inte direkt tid till att blogga lika extremt som jag kunnat göra under tiden jag gått hemma. :thumbdown: Ska försöka göra mitt bästa trots min skolgång! Skulle göra mig gladare och möjligtvis er också, om jag höll igång med annat än bara prat om skolan också. :)




Ut med bebisarna

Ska ut på promenix med älskade och hundarna innan vi går till sängs. Är trött som sjutton, nu igen haha! Men jag har fått ut väldigt mycket av dagen och har imorgon gjort mig förtjänst av helg! :) Så imorgon kör jag på med sista dagen för denna vecka!
Nu ska jag se till att komma ut så jag får krypa till kojs!





Förvånadsvärt billigt

Blev riktigt paff över hur lite jag egentligen kom upp i, prismässigt med tanke på allt jag ska ha. :) Det kostar mig lika mycket som jag tjänar på en månad med bara matersättningen. 7 produkter för 778:- är riktigt bra! :D Så nu vet jag precis vad jag ska införskaffa, dock är allt på KICKS. Kände att det sprang iväg lite med saker jag ville ha, måste ju tänka på att jag har ytterligare saker på H&M att köpa, haha. :) Men det är alltid kul att spendera pengar på något man tycker om, så detta gör jag allt rätt i! Har nog aldrig unnat mig något, inte såhär mycket, samtidigt. Men nu är det så att jag är skit nöjd över det jag ska handla och lär bli mer nöjd över att få använda det! ;)



KICKS / MAKE UP STORE

Sitter och kollar produkter från både KICKS och Make Up Store. Vet i alla fall att det blir galet mycket shopping i slutet av månaden, och jag kommer bli galet mycket fattigare! Men jag har all rätt i världen att unna mig detta - nu går ju allt som det ska göra! :) Har hittills hittat fyra produkter som ska införskaffas sen har jag även funderat på kläder, men det återstår att se! Är dock i stort behov av både kläder och smink, så det är lite jobbigt. :(
I vilket fall som helst så vet jag att jag kommer shoppa loss med Alex så fort vi fått in pengarna - vilket kommer bli helt crazy! :thumbup: Nåja, ska allt återgå till att glo vidare så får vi väl se vad prislistan hamnar på, haha. Kommer antagligen aldrig handla igen.



Matten överstökat, slut för idag

Matten är klar, jobbade lite mindre än en timme med tanke på att vi skulle möblera om för julgransplundringen. Lektionen innan var mycket trevlig, vi gick till konstmuseeumet och kollade lite där, inte för att något föll mig i smaken. Allt var faktiskt skit fult. Hur som helst, så tog jag och Alex en runda in på stan för att kolla lite.Sprang in på kicks och makeup store. Har massa jag ska köpa i slutet av månaden för att unna mig själv saker. Hitta mycket snygga kläder jag hade velat ha också, men får se hur jag väljer att dela upp det. :)
Nu väntar jag bara på att min älskade ska komma och hämta mig så jag får komma hem till mina små älskade hundar som fortfarande är hos mamma och så är det skönt att komma hem till sitt. Alex skulle troligen komma förbi med datorn också eftersom hon inte fått rätt på den än, haha. Så det blir väl att röja det värsta hemma. Lite skit får hon stå ut med för jag har varken ork ellr lust att städa! :D Hon har sett det finstädat - nu kanske det är på tiden att hon får se den verkliga vardagen. ;) Inte för att det är så himla grisigt, haha.
Nåja nog pratat för min del, nu ska jag se till att komma härifrån. :)




Veckans blogg

Ni har väl inte missat Josefines blogg?




http://jjosefinemattsson.blogg.se/




Engelskan avklarad!

Engelskan gick jätte bra! Blev själv lite imponerad - vad är det som händer? :question: :o
Har nu en halvtimmes rast innan vi börjar igen, så nu sitter jag och Alex och tar oss en varsin varma koppen - vilket var välbehövt för lite tillskott av energi, gullig som hon är så är det honm som bjuder! :) Får givetvis köpa på mig några sådana och bjuda tillbaka! Och jag längtar till slutet av månaden, nästan såpass mycket att jag spricker! :)
Efter rasten har vi tema lektion igen - får se om vi ska påbörja jobbet med det vi hämtat info om, eller om vi ska gå igenom vad som ska skrivas osv. Återstår att se. I vilket fall som helst är jag peppad på att börja. :) Sen får jag väl försöka stå ut med sista lektionen, vet att jag ligger extremt mycket efter med just matten. Hoppas jag kommer ikapp - får studera lite hemma med det också. :thumbdown: Å' andra sidan har jag ju sagt att jag ska studera mera och engagera mig nu när motivationen finns, men det innebär ju också mindre fritid.




Godmorgon torsdag

Sitter som vanligt lite tidigare i skolan, givetvis med Alex vilket inte är förvånadsvärt, inte sant? ;) Vi börjar med engelska idag, mindre kul. Jag avskyr engelska. Och så måste jag klämma in att jag somnade redan efter 19.00 tiden igår vilket gjorde att jag inte kunde uppdatera något mer under gårdagen, och det ber jag om ursäkt för. Men nu är jag igång igen, utvilad osv. :)
Försöker peppa inför matten i eftermiddag men det är svårt. Jag avskyr matte också, mest för att jag är dålig på det - vad jag själv tror, vilket begränsar mig, haha. Nåja, det får bli ett väldigt kort inlägg med tanke på hur himla trött jag är - konstigt nog, och för att jag och Alex ska hinna kolla igenom engelskan tillsammans innan vi börjar. :)




Hej älskling!

Jag vet att du kommer läsa detta när du kommit hem från jobbet, för nu har du allt skvallrat att det är det du gör innan du kommer och hämtar mig (söt som du är)! Därför ville jag passa på att lägga upp ett inlägg just till DIG! Jo, du läser rätt - enbart till dig min älskade!
Vill passa på att berätta för dig hur värdeful och bedårande du är - vilken underbar person jag har att dela mitt liv med. Hur viktig du är för mig i alla stunder och tacka dig för allt fint du gör för mig, oavsett om jag vet att du gör det eller att du behåller det som en hemlighet för att sedan överraska mig.
Jag älskar alla dina knäppa saker du får för dig att göra mitt i ingenting. Och jag älskar dig för att du är du!
Inte för att inlägget blev långt, men du vet att mina känslor för dig är betydligt ''längre'' än vad jag någonsin kommer orka skriva ner - men jag antar att du tycker att det är lika charmigt att få något litet spontant än allt, en gång och inget mer. Du är min - glöm aldrig det!





Lunchrast.

Sitter och kollar över lite fakta på nätet angående familjerätt och rättspsykiatrin som jag och Alex har valt att jobba om. Jag kan ärligt säga att jag aldrig sett så mycket papper, och det innebär ju att vi kommer få slå vora kloka huvudet ihop och göra det bästa av detta! Jag tror att det kommer bli hur bra som helst nu när vi verkligen engagerar oss - ger järnet helt enkelt! Och jag skojar inte när jag säger att vi hittills bara kollat såpass att vi har 40 pappaers ark med fakta på. Jag ska givetvis ha mer - dels för att många av dessa endast är hur lagarna fungerar stegvis innan man kommer fram till ett beslut. Så nu tog vi oss lite tid till att blogga innan, i alla fall jag, fortsätter att kolla lite efter rättspsykiatrin. :) Tycker vi har jobbat på flitigt idag! Och dagen har rusat på - kan väl inte direkt påstå att jag är sugen på att komma hem, och då tror ni givetvis att jag är dum i hela bollen och är värsta pluggisen som vägrar lämna byggnaden, men det är helt fel. Jag vet att jag kommr bli så förbaskat trött när jag kommer hem och att risken är stor att jag kommer somna. Inte kul alls, och det innebär att det löper stor risk att jag som tidigare bloggar alltför lite! Och det gillas ju inte, eller hur? :thumbdown:
Hur som helst känner även att detta inlägg flyter på och börjar ta form av ett lite längre inlägg. Undra om det kan bero på att jag är taggad över att jobba med detta? Kan mycket väl vara så. :)
Sen har jag och Alex kommit fram till att vi smått ska planera sista helgen i månaden då vi ska käka tacos tillsammans med våra karlar samt göra lite tjej-grejer alla karlar inte förstår sig på, och med det menar jag givetvis: hårinpackning, ansiktsmask, nagelvård och allt annat roligt man kan tänkas hitta på som fruntimmer! Grabbarna får väl slå sig ner, glo en film eller varför inte göra det dom tycker är roligast? Spela! ;) Dom får helt enkelt ta en varsin öl och prata om det som både jag och Alex inte förstår sig på och det är ju deras dumma spel, så tar jag och Alex någon drink till vårat fuffens som vi kommer handskas med i köket. Och på det måste vi ju ändå säga: schkåååååål!







Rast

Behöver nog inte tala om var jag sitter och med vem för alla vet redan. ;) Har precis fått någon knepig uppgift i svenskan, rent av tråkig och helt knäpp bara - men det är ganska enkelt så vad har man att klaga på om det är dessa arbeten dem ska kolla över för att sätta ett omdöme, haha. Jaja, bästa Alex och jag har flummat runt i hela byggnaden känns det som och jag tror att jag börjar aktivera min hjärna eller så håller den på att få frispel för att jag är övertrött?



Sen är det ju också förbaskat jobbigt att inte kunna ta sina egna bilder i skolan eftersom man sitter på deras dumma datorer. Men jag vet ju att förr eller senare får jag mig en bärbar dator av min älskade (såvitt jag vet så ville han själv inte ha någon längre och tyckte jag kunde få det - i syfte av att blogga mera? Haha, vem vet.) och förhoppningsvis får jag den rosa! ;)
Nåja, lektionen börjar om 10 minuter så jag fick göra en kort uppdatering på hur den första lektionen har varit! Engagemang till tusen. Vi ska fortsätta på arbetet vi påbörjade - med andra ord den knepigaste och tråkigaste uppgiften. UNDERBART! :thumbup:
Jag tror att jag var oseriös, faktiskt.



Onsdag och nörd i datorsal

Sitter i datorsalen med miss beauty herself även kallad Alex och klurar runt lite på nätet. :) Börjar om sådär tio minuter och var här redan vid åtta. Äckligt mycket snö har det kommit också, och så skulle det tydligen frysa på. :mad: Nåväl, nu är jag på plats och ska terrorisera hela skolan med mitt flum tillsammans med Alex såklart! Detta ser jag fram emot, för då går dagen betydligt mycket fortare. :) Jag har dessutom beslutat mig för att se till att gå hela månaden då jag får en riktigt saftig summa för det. Blir ju hur bra som helst. :D Ett kommande objektiv till nya kameran för den slanten! Hur som helst, för att göra min blogg livligare så slänger jag upp en bild på Alex i retur! Like alot!





Mer vadå sa du!?

Nu ska jag försöka komma på att skriva någon som inte har med att göra hur trött jag är för det är väl inte så svårt att lista ut. Å andra sidan så har jag ändå sovit bra inatt.
Nåja, blir ganska slapp dag idag med, svenska på morgonen sen två tema lektioner - end of the day! Känns hur bra som helst! Har äntligen börjat med något på temat som verkar intressant. :) Kanske blir lite roligare att arbeta denna gång. Något som är mindre roligt är ju att det vräker ner snö igen. Från plusgrader och äcklig halka, till groteskt mycket snö igen. Älskade sa innan ha gick att det säkert hade kommit 1 dm, jag hoppas han såg fel. :mad: Jag orkar inte med mer snö, det är ju vädret som håller mig förkyld, haha. Och så toppen på detta så har jag en liten hund (den minsta av dem) som inte lyssnar för fem öre. Han har redan gjort ifrån sig inne, biter i mina kläder, skäller och har sig. Morgonhumör!? Status: grinig.






Någon annan än jag som är trött på snön nu?




Rush Hour 2




Blir att se denna nu, börjar nu på kanal 6. Nalle var lite sugen på att se den så jag får väl småglo lite då och då. Den är ju trots allt ganska rolig. :) Med tiden oavsett mitt i filmen, så lär jag gå och lägga mig om jag ska orka upp som vanligt. Börjar bli ganska slitet att stiga upp 05.30 var morgon men å' andra sidan hinner jag ju med att duscha och fixa mig utan att stressa halvt ihjäl mig. Det är ett plus i kanten, att jag sen är som en död makaron i skolan är väl något Alex får dras med. :D Men jag är ju som sagt aldrig ensam om att vara trött hela skoldagarna för hon kompar med mig. Vi är trötta och flummiga tillsammans, haha.
Vad hittar folket på ikväll? :)




Obotligt snygg

Jag håller på att dö, hur sjutton kan man vara så snygg (utöver min älskade givetvis!)? Jag blir tokig! Det kan väl knappast vara normalt eller.. lagligt? :question:





Nja, världen är väl bra orättvis. Kunde han bjussa lite på sin snygghet hade jag nog varit kunnat mäta mig med hans utseende, möjligtvis inte fullt ut dock. Ni måste ju hålla med om att sjävlaste Pauly D är snygg?!



Dita Von Teese




Nyligen bytt layout på facebook, till en av världens snyggaste kvinnor! Självklart Dita! Hade Monroe innan jag stötte på denna fräscha lady och kunde inte låta bli att överväga mot Teese hållet. Så nu får det vara hon ett tag, och så får min älskade Monroe vänta lite. Galet snygga kvinnor det funnits/finns! :love:



Trött som vanligt / Veckans blogg



Kul att det tjatas om hur trött jag är hela tiden, men jag är så förbaskat trött att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen snart. Tidig kväll för mig! Önskar timmarna kunde gå lite snabbare så kanske man skulle få med sig herrn min också på en och samma gång. :)
Blev lite illamående efter maten också, men har ingen aning om var det kom ifrån. Förvisso har jag ju mått illa den större delen av dagen idag så det kanske inte berodde på att jag åt heller. :question: I vilket fall som helst så ska jag försöka hålla mig vaken ett tag till!






Ni får fortfarande inte missa vinnaren av veckans blogg.
[http://jjosefinemattsson.blogg.se/]





Äntligen hemma

Jag har i stort sett precis kommit innanför dörren, känns skönt att vara på hemmaplan! :) Är måttligt trött också, och det gillas inte! Vet i sjutton hur det kommer sig att jag ska vara så trött hela tiden för. :question:
Skoldagen för övrigt har varit riktigt trevlig! Vet inte vad som har fått mig att få bättre inställning till skolan - kanske börjar motivationen triggas fram? Ingen aning, men det är skönt att slippa känna den där jobbig aggressiva känslan jag jämt hade när jag kom därifrån.
I vilket fall som helst så funderar jag starkt på att krypa ner i sängen en sväng med underbaraste för att bara vara en sväng - möjligtvis sova någon timme eller så, hade ju inte varit helt fel. Men först ska han få lite mat i magen eftersom han var hungrig min lille nalle. :)
Sen peppar vi inför slutet av månaden då jag och min älskade tänkt bjuda hem Alex och hennes pojkvän Oskar på en taco kväll och ha det lite trevligt! :) Mycket att se fram emot - men jag kan ju inte undgå att längta till nästa månad som mest, haha! Ge mig den 25:e februari - gärna den 27:e också, bara bra saker händer kommande månad! Fy sjutton vad jag är lycklig!




Lunchrast

Bänkade mig i datorsalen nu under lunchrasten också, även denna gång med Alex! :) Vi har nu under andra svenskalektionen ritat/målat en ''scen'' av den novell vi läste innan. Gick väl sådär - jag gjorde inget seriöst men det tog mig hela lektionen i alla fall. Kanske beror på kolkritorna jag lånade av Alex som gjorde att det tog tid, haha! Men nuså, nu är jag allt klar och nu satte jag mig här för att uppdatera till er läsare. :) Hoppas ni inte lagt av att läsa, såg att jag tappat lite mindre än 100 sidvisningar igår - men det kan ju även bero på att jag somnade mitt på dagen och inte uppdaterade särskilt mycket. Men men ändring på det! :D



Plugget

Sitter för tillfället med Alex i datorsalen för en halvtimmes rast innan svenskalektionen börjar på nytt. :) Har redan haft svenska i en och en halv timme, och ska ha ytterligare en timmes svenska lektion. Känner att det är mycket svenska just nu, haha. Nåja, det har hittills gått bra. Fått läsa en förbaskat tråkig och tjatig novell som vi fick skriva recension om. :thumbdown: Mindre kul måste jag säga.
Är skapligt trött också, men det blir väl så den första veckan nu i skolan innan man vänjer om sig. Kan tänka mig att jag inte är den enda som tycker det är kämpigt att gå upp på mornarna. Jag vet i alla fall en tös, som sitter bredvid mig, som är minst lika trött om inte mer, haha! :D
Ojoj, får bli ett kort inlägg, har lite att styra med innan vi ska in på lektionen igen, bl.a har Alex behovet av att röka, sen kan det vara bra att gå ifrån datorn med tanke på att hon snart får nervsammanbrott på datormusen. ;) Trodde inte hon var så aggressiv mot möss, men nu vet man. ;)



Godmorgon!




Nu har jag varit vaken i en timme, hunnit duschat och gjort mig varm o'boy! Hur gott som helst. Väntar nu bara på att mitt hår ska torka - medan hundarna fortfarande sover. :) Har också tid för att fixa mig innan jag ska kila. Sen blir det skolan, möta upp Alex utanför sen minns jag inte direkt vilken lektion vi har nu på morgonen, men det är ju antagligen i våran vanliga sal i alla fall och om inte så finns det ju alltid någon att fråga. :)
Nåja, nu får vi hoppas på att skoldagen går undan för jag har ingen ork alls att sitta i skolbänken till 14.30, haha.
Hur ser eran dag ut idag?



Läggdags?

Ja, det är väl ändå på tiden att krypa till kojs. Känner att det är behövligt om jag verkligen ska orka upp imorgon. Är så rädd att jag varken ska ha ork eller lust om jag vaknar sur och tvär samt brist med sömn. Är inte så sugen på att vara en suris i skolan imorgon. :) Blir att göra sig vid för sängen nu i alla fall. Sen krypa ner till min älskade, som redan ligger till sängs, hehe. Godnatt gott folk!



Mina top model favoriter




Dessa är min hot-top girls i Top Model 15! Först ut på bild är Kayla, sen har vi Anna Maria och sist Liz. Dock måste jag erkänna att jag är mest förtjust av Anna Maria. Galet snygg tjej. Blir tokig bara av att kolla på henne.
Ska bli roligt att se hur dem väljer att styla om dem sen. Men nu får man vänta en hel vecka innan nästa omgång kommer - hur ska jag stå ut?



Glöm inte..




Ni glömmer väl inte att hålla span på vinnare av veckans blogg? Om så är fallet - ta och kolla in Josefines blogg! [http://jjosefinemattsson.blogg.se/]



Top model 15



Nu är det bara en kvart kvar innan det älskade Top Model drar igång igen! Äntligen säger jag bara. Inte för att gamla avsnitt av tidigare top model är tråkiga, men jag ser fram emot nytt nu. Och så älskar jag Tyra, Jay Manuel och även min älskade Miss Jay Alexander. :) Kan inte bli ett bättre avslut av kvällen!
Är det någon mer än jag som längtat efter detta?



Trött.



Jag är så trött så jag inte vet var jag ska bli av. Tur att jag sov 2 ½ timma tillsammans med älskade, var välbehövligt. Dock är jag fortfarande trött! Å andra sidan är det ju inte så konstigt heller. 
Första dagen i skolan avklarad också - var nog lite mer motiverad på plats än vad jag kände mig hemma. Gick ganska fort eftersom jag slutade tidigt också. Jag hoppas alla andra kommande dagarna flyter på lika bra som denna gjorde. Sen hade vi fått nya ansikten i klassen också - kan väl vara sådär lagom kul, eller? :question:
Har också kommit fram till att jag inte kan sova än, och det kan ju bero på att jag väntar på det jag väntat på länge nu!



Hemma hos mami

Sitter hemma hos mami, slutade redan vid halv tolv. Var hemma vid tolv efter bussresan hem. :) Trött är jag också eftersom jag sov ruskigt dåligt inatt och tog mig upp redan halv sex imorse. Så nu känns det slitet, skönt att vara hemma redan nu. Förvisso hade jag väl ändå bara gått till två så det är ju inte heller så farligt.
Skönt också att snön börjar smälta. Känns faktiskt behagligt ute nu om dagarna. Ser fram emot alla plusgrader som lovats nu denna vecka. Och så slutar min älskade snart, vilket också är väldigt mysigt!
Och just nu har mor och jag en livlig konversation angående jobb och facket. Ibland blir jag sjukt sur, helt otroligt. Usch, som det kan vara på en arbetsplats.




Dejt med sängen




Kanske dags att bege sig till sängen om man ska orka upp imorgon bitti, i alla fall med tanke på tiden. Ska hinna ut med hundarna, fixa till mig själv för att sedan fara över till mina älskade päron som ska efter hundarna tills jag och sambon kommer hem, sen åka vidare till skolan. Motivation? Noll! Jaja, jag hoppas det går bättre denna gång än vad det gjorde i starten. Wish me good luck!
Godnatt mina kära läsare! Vi hörs återigen imorgon!



En skvätt rosa, om jag får be!

Ja, rosa vad var som bjöds av Alex! Jag tog några kort på henne, och jag fick lov att sminka henne vilket också blev i rosa likväl som hennes hår. Jag fick också äran att slänga upp någon av bilderna om jag ville, så därför tänker jag bjuda på en bild hon själv valt ut av den goda anledningen till att hon faktiskt gillar den! Inte helt fel, alltid bra att vara självkritisk! Tycker hon kan lära mig. ;) Jag tycker personligen själv också om den, så hennes val var perfekt!








Just nu inväntar jag mat, som min kära sambo gör idag. :) Ska bli både  gott och skönt att sätta sig vid ett dukat bord idag. Sen blir det att varva ner för kvällen då det är skolan imorgon. Hoppas på att det går lite bättre än starten gjorde!



Stort grattis till..


http://jjosefinemattsson.blogg.se/


Ja, ett stort grattis till Josefine som vann veckans blogg! Hennes motivering till varför just HON skulle bli utsedd löd: 
'' jag tycker att jag borde bli utvald för att jag älskar att blogga. jag är med i många dagens blogg tävlingar varje dag men vinner aldrig så de skulle va kul om jag vann :) 

min blogg handlar om mig, mina tankar, min vardag, och ja typ hela mitt liv :) <3 ''.

Jag kommer nu under veckans gång, dagligen uppdatera samt slänga in länken till Josefines blogg.
Och så önskar jag er alla andra lycka till och bättre lycka nästa gång! 


Finbesök!

Snart får jag besök av självaste Alex! Kul att hon uppmana mig till att fotografera henne. Det där med att fotografera hade jag nu hellre väntat med till nästa månad, men samtidigt kan jag ju ärligt säga att jag inte vet om jag hade klarat av att vänta till dess, haha. Nu har jag dock lite kvar att styra med hemma innan hon kommer förbi, och så ska jag hinna ta mig en dusch också. :) Så det blir ett väldigt kort men möjligtvis trevligt inlägg, även om det inte berör något speciellt mer än att Alex kommer. :D Ni får stå ut med det!




Godmorgon alla läsare!




Nu har även den bästa vaknat till liv! ;) Å andra sidan vet jag inte om jag hellre hade stannat kvar i sängen eller inte. Men det blev att gå upp och göra te till min älskade som vaknade och inte kunde prata. Hans hals är tvärdöd. Jag hoppas innerligt att jag slipper det. Jag orkar inte få det också nu när jag repar mig från förkylningen. :thumbdown: I vilket fall som helst så är jag fit for fight och såhär förbaskat snygg är jag på morgonkvisten!




Typiskt att allt är ruskigt ljust, men nu är det så av den anledningen till solen som står och steker i ryggen på mig. ;)



Smaskig middag



Nu är man både mätt och nöjd! Detta hade jag lyckats med ruskigt bra - det tyckte även min sambo som uppskattade detta riktigt mycket! Kul att man får god kritik när man stått i köket vid en tid som denna. Känns lite konstigt att vi inte åt förens nu, men ärligt talat så har jag inte varit hungrig. Vi hade det i alla fall jätte trevligt, och småpratade allmänt om allt mellan himmel och jord och snart blir det att bänka sig i sängen för den efterlängtade oljemassagen! Gissa om jag ska njuta. ;) 






Ni har väl inte missat..

..att ni har chansen att bli veckans blogg!



För att medverka och för mer information så hänvisar jag er direkt till inlägget genom att ni klickar HÄR! Avslutar detta imorgon (söndag) 19.00! Snabba på!



Älskade älskling

Det är tur att man har världens bästa sambo. Mitt humör övergick ganska snabbt till att bli relativt glad igen. Han är söt nog att massera mig under tiden jag skalade potatis och lovade mig att massera mig med olja sen. Det ser jag fram emot! :) Ska bli riktigt skönt att bli ompysslad! Skönt att han ser att jag förtjänar det i alla fall. ;)




Därför bjuder jag på en relativt oseriös bild på min älskade, men jag kan ju inte låta bli att tycka han är finast även om han försöker göra sig ful. :)
Nu ska jag gå och se hur det går för maten.



Humörsvängningar



Jag blir verkligen rasande när jag håller på att dona för fullt men ingenting blir som jag alls tänkt mig. Jag blir vansinnig. Usch! Borde göra mat nu innan klockan blir för mycket och så kanske det får mig att lugna ner mig ett par varv. 



Done!



Ett par lata killar som slöar på soffan, innan smågrabbarna vaknade till liv. Då var det dags för matte att lägga av med städandet och gå ut i det regnrusk vi nu har haft under dagen. Efter det hade min älskade tydligen vaknat till liv och blivit aktiv och har hjälpt mig, så nu har vi fått en drastisk skillnad! Jag är nöjd!





Klandra inte min karl över hur han bäddar, jag vet faktiskt inte själv hur han bär sig åt. Men jag tycker det är gulligt! :blush: Jag har inte hunnit fotografera resten av lägenheten men jag måste säga att det är fint där också, även om bildbevis för det saknas. ;) Det blev väl ändå skillnad?



En lägenhet bakom röran

Imponerad över att det faktiskt börjar bli en lägenhet bakom all skit, rent ut sagt. Och det gläder mig för nu börjar det se riktigt hemtrevligt ut. Är faktiskt redo för att ta hem Alex imorgon. Vilken tur! Och så hade sambon vaknat när jag var ute med hundarna, så han har varit till enorm hjälp! Skönt att jag slapp göra massvis själv! Nu återstår små saker att göra, för det värsta är gjort, sen är det att dammsuga och skura golven som gäller. :) Då luktar det även fräscht också - kan ju inte bli bättre! :) Kommer givetvis bilder på resultatet när allt är klart!



Lite småfix på bloggen!

Men det syns väl ganska uppenbart? Funderar starkt på att ändra mycket mer, eller om jag ska låta det vara nu? Äsch, skulle bara slänga in ett skräp inlägg nu innan jag fortsätter mitt städande. (Ja, jag tog mig en paus för att göra om bloggen, haha).


Så typiskt!

Nu har jag satt igång med mitt städande, men det går riktigt långsamt. Dels för att jag gör det själv, och för att anledningen till att jag gör det, är för att sambon somnat i soffan. Kan säga som så att det ligger tre urtrötta killar i soffan medan jag som ensam tös gör ''kvinnogörat'' som det så fint kallas för. Detta hade jag inte räknat med.




Behövs? - JA!











Ganska uppenbart att detta behövs! Herregud som det ser ut. Bli lite illamående faktiskt - detta passar inte vem jag är! Dags att sätta igång nu, eftersom min älskade kom hem tidigare än beräknat så jag hann aldrig börja innan han kom innanför dörren. Lite hjälp är ju ändå aldrig. ;) Nu ska det pedantstädas!



Godmorgon lördag!



Mycket talar för sig själv. Idag blir det jag och skurhinken! Jag hade hoppats på att slippa detta, men man kommer inte undan när man lovat att ta hem folk. Därför har jag mig själv att skylla och får ta kastet för det också. ;) Kommer gå ganska fort, det är ju tur att man fortfarande bor i en etta. Frågan är bara hur länge det lär vara rent, eftersom den lille fortfarande gör ifrån sig inomhus. Antar att det kommer vara en utmaning att kunna hinna med att städa, springa med hundarna stup i kvarten OCH hinna göra en mysig middag för mig och min älskade. Men bäst som jag är lär det väl inte bli några större problem.. eller? :question:



Mätt och belåten

Nu är jag mätt och belåten, samt ett par egokort rikare. Försöker klura ut vad man ska hitta på nu på kvällskvisten då sambon snart tänkte lägga sig. Men jag är så tacksam över att han kämpar ihop min kamera på de tre dagar han skulle varit ledig så jag förstår att han är trött. Tack, min älskade. Du är bara för bäst.
Jag tänkte också vara snäll att lägga in åtminstone en bild, sen vet jag inte om det får vara nog.




Gick till och med att bjuda på ett smile också. Kanske för att jag börjar bli nöjd över mina tänder? ;) Är ju faktiskt inte helt omöjligt.
Imorgon blir det att städa mer mer mer, för på söndag kommer Alex förbi. Vad vi ska göra är inte direkt bestämt ännu men vi har i alla fall sagt att vi ska prata lite allmänt om skolan och lite sådant. Så det blir nog mys också. :) en blir det ju givetvis en myskväll med älskade då han äntligen får ledig tid. Tänkte göra god mat och allmänt mysigt till kvällen och så kanske vi drar igång en film.
Måste också få skvallra om att min älskade erkände idag att han senast idag tittat på förlovningsringar. Jag måste vara världens lyckligaste!




Voilà!



Sådär ja! Nu är jag all done för idag! ;) Snart ska jag nog börja med kvällsmaten var det tänkt, så att vi kommer i säng ganska skapligt. Måste se klart Jerry Springer först, haha! Sen ska jag givetvis inte glömma mina egokort jag pratade om. Blir det någon bra så hamnar de här, men det är väl ganska uppenbart, haha!



15 minuter




Nu har jag en kvart kvar på denna omgången av tandblekning. Supersnygga cambilder på mina fina skenor! Ska bli skönt att ta väck det sen. Ska göra lite kvällsmat också hade jag tänkt mig, så jag och min älskade får mat i magen. Utöver detta så hade jag tänkt mig ta nya egobilder. Börjar bli dags att göra det - ta lite ''farväl'' bilder med min dumma kamera för att sedan kunna ta bättre med min nya! Låter ju inte helt fel. Det är tur man har en sådan underbar sambo som man har. ;)



Veckans blogg




Nu har du som bloggare möjlighet att bli veckans blogg. Hur ni ska gå till väga för att meddela ert intresse är att:

- kommentera detta inlägg om att DU vill vara med.
- motivera gärna varför just DU borde bli utvald.
- släng gärna in lite information om vad din blogg handlar om.
- fyll i din mail.

I slutet av helgen kommer jag bestämma mig för vem som kommer bli ''uthängd'' som veckans blogg i min egna. Jag kommer alltså kontakta DIG, via din bloggadress eller mail och kommer även begära bild på dig som bloggare för att göra inlägget lite mer personligare, samt lägga ut din information, som du kommenterat med och sammanfatta den om vad din blogg handlar om.

Lycka till!



Tandblekning

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och plocka upp tvätten, och efter det blir det att sätta sig med tandblekningen igen. Underbart!




Det syns även att jag blekt dem ett tag nu. Fint är det, tur att jag har för några dagar till. :) Känns kul att höra folk kommentera mitt vita smile nu! Blir att införskaffa refil senare framöver.

Har ni/du blekt tänderna eller är det något ni/du vill göra?



Dagens fråga




Mycket-att-göra-Fredag

Upptäckte att jag aldrig skrev något senare inlägg efter maten igår, vet faktiskt inte varför heller. Vet i alla fall att jag lär ha fullt upp idag, för jag har dels tvättstugan sen vet jag inte om jag skulle få besök av Melissa eller inte. Sånt som återstår att se helt enkelt! Vet att jag borde fortsätta plocka lite här hemma då det inte ser ut som jag vill. Haha, känner mig så himla pedant, ärligt talat. Och det stämmer inte alls överens med hur det ser ut just nu.
Kanske skulle ta och påbörja det redan nu?



Laga mat?

Funderar starkt på att laga mat eller liknande. Har stått mig på mina skinksmörgåsar som mina älskade föräldrar bjöd på. Kanske är på tiden att äta någon varm mat också. Får se vad jag gör idag, om det blir något lika gott som gårdagens mat eller inte. Och efter det: Zoo tycon 2! Måste ju komma någon vart på spelet. Haha, låter som värsta tönten, men jag gillar att bygga/designa och det har jag nämnt tidigare. ;)
Men först, ut i köket och slåss med dess redskap - här ska göras mat!



The Town

Tänkte slänga upp en recension på filmen The Town som jag och min älskade såg för bara några dagar sen. Måste säga att det var den absolut bästa actionfilm jag sett, i alla fall på länge! Och jag vet att min sambo håller fullkomligt med mig. Jag rekomenderar den starkt just p.g.a: Den är väl genomtänkt, när du väl börjat titta på den så är du fast i den till filmens slut och detaljerna är ett plus!




Med tanke på hur bra den verkligen är, så skulle jag mer än gärna kunna se dem om och om igen!
Den får; ♥♥♥♥♥



Att duscha är skönt

Det tycker då jag! :) Måste säga att det var riktigt härligt med en varm dusch. Och nu efter detta blev jag så ruskigt sugen på en kopp varm choklad. Känns som om jag inte gör annat än att dricka det. Borde låta bli, men ibland kan jag bara inte göra det. Funderar också skarpt på att sätta mig med mitt zoo tycon och bara fortsätta ta det allmänt lugnt. :) Vet också att Alexandra lånar en bild jag fotograferat och målar av den med oljefärg, så jag väntar på resultatet också!
Det där med att fotografera idag vet jag inte om jag orkar. Men vem vet, jag kanske får fnatt och får för mig att göra det ändå! Nu vet jag i alla fall att jag snart ska ut med hundarna och ta sambon med mig över till pappa som behövde hjälp med något. :)


Halloj!

Nu har jag satt mig ner för ett tag. Tycker jag inte gjort annat än att fara runt. Vaknade och tog mig en promenad med hundarna, gick in till mina päron som bjöd mig på skinksmörgås. Har nyligen kommit innanför dörren och har påbörjat mat till sambon som troligen störtar in genom dörren snart. :) Sen bli det en dusch för min del, ska försöka ta dagen och rå om mig själv lite. Känner att det kan behövas det också så jag möjligtvis får ta det lugnt ett tag jag också, haha. :) Jag har också lagt batteriet till kameran på ladd och ska se till att fota lite idag om orken infinner sig.
Igår fick jag bekräftat också att jag får min kamera till nästa månad, av min älskade! Hur underbart är inte det? :D Då kanske jag kan utvidga min kreativa sida, samt se till att komma igång med att fotografera folk igen. Spännande! Gäller bara att jag lär mig kameran först, eftersom jag är van vid den jag äger just nu - dock är det bland det sämsta jag varit med om. :thumbdown:
Nåja, ska gå och kolla över maten nu så att den inte bränns vid. Återkommer med ett flertal inlägg senare under dagen!



Min middag

Min måltid idag bestod av ris, kött, wookgrönsaker samt lätt creme fraiche! Blev gott, för att vara så enkelt. :)



Hade tänkt bjuda min karl på det, men eftersom han inte visste om det och vi inte hade kunnat talats vid så hade han redan köpt sig hamburgare. :( Lite synd, jag som höll på med maten när han kom innanför dörren. Nåväl, det smakade för min del i alla fall. Och han kan ju gott och väl få det till imorgon istället. :)



Med och tävlar

Jag är nu med och tävlar om en canvastavla i storleken 150x100 cm av värdet 2875:-. Mitt bidrag till tävlingen ''kontraster'' blev denna:



Förstår dock inte riktigt varför jag valde just denna. Men jag tror att det var för att jag så gott som försökte se mina bilder som en tavla på väggen, därför blev denna mest passande till just kontrast temat. Önska mig lycka till, för chansen att vinna är troligtvis minimal!



Bilder från nyår!

Tyvärr blev det inga höjdarbilder sen nyårsnatten. Satt ju trots allt inomhus för att kolla över hundarna så att det inte bröt ut någon form av panik här inne, inte. Tänkte ändå dela med mig av i alla fall tre bilder som nu är tagna från fönstret, därav superkassa bilder. :thumbdown:









De flesta var ju på tok för högt upp (ovanför fönsterkarmen) så fick inte med så många höjdare. Men dessa är tre av alla bilder jag tog. Kan ju vara kul att få se något i alla fall! ;)



Min karl är bra rolig / nästa månad, nu tack!

Jo, det är han minsann. Han ber min far att köra ner mig till affären för att handla, men han har inte sagt något till mig om det. För han lämnade varken pengar eller nämnde något om det. :question: Undra om han var trött idag, haha. Nåja, får bli imorgon istället. Finns ju inte så mycket att göra åt.
Har dessutom fått påbackning om att jag uppdaterar för sällan, och ja nu har det blivit dåligt den senaste tiden igen. Dels är det mycket tid som går åt till hundarna, eftersom det tar ett tag att få en liten rumsren i ny miljö, sen har jag ett bra tag klurat på en ny header IGEN. Jo, det är sant. Nytt år, ny header. Men samtidigt vill jag hellre vänta. Jag väntar ju på att möjligtvis få min nya kamera redan nästa månad! Så nu taggar vi, och så lägger jag ner lite mer tid i min header för något extra personlig denna gång! Vad sägs om det? ;)
Ska också se till att bättre mig, lovar!



ABFAJKSFLA

Jag blir lite trött på att jag inte hinner det jag borde. Känner mig allmänt stressad, vilket inte är ovanligt, men förtillfället mer än vad jag brukar. Ingen respons, ingen form av hjälp. Trött jag blir.
Nu ska jag få tummen ur och göra lite nytta här hemma, sen måste jag hämta hundarna hos mor och far min. Detta får bli ett kort och rent ut sagt onödigt inlägg.



Varm choklad!

Gud så gott med varm choklad! Hade verkligen stort behov av det nu, i denna kyla!



Synd bara att det var sista mjölken. Tur att pappa ska åka och köpa ny mjölk till mig! Var sugen på en kopp till efter denna. Nåja, jag fick mig i alla fall en kopp och det var det värt! :)



Uttråkad.

Har faktiskt relativt tråkigt. Tillfälligt. Ska snart fortsätta på mitt spel, haha. Dock funderar jag på att göra en kopp varm choklad! Gud, så gott!
Har precis tagit tråkiga cambilder igen. Bjuder på dem.





YESYOUDO är vad jag heter på bl.a bilddagboken om någon undrar, haha.
Nåja, sjukt tråkiga och oseriösa bilder även om jag ser dödsseriös ut. 





Hej illamående

Sällan jag är illamående. Förstår inte riktigt varför det tycks vara så jämt och ständigt. :question: Ska försöka undvika att tänka på det genom att spela Zoo Tycon 2 och kolla TV:n i mellanåt. Kanske tar mig en promenad över till päronen om jag inte har något bättre för mig. Annars blir det bara väldigt lugnt.
Blev lite grinig över att man inte kunde se solförmörkelsen idag p.g.a all dis i morse. Onödigt att sätta klockan för då vaknade hundarna till liv och den lille gjorde givetvis ifrån sig innan man hann ut. Tog oss en promenad i alla fall och åkte sen iväg med sambon för att hämta ytterligare ett skrivbord. Bordet skulle slängas ändå, så då tog vi hem det. Utöver det har vi inte hunnit med så mycket mer med tanke på att Fredrik nyligen for till jobbet. Han börjar dock inte förens vid 14.00 men han samlar väl på sig lite komp för att sluta tidigare imorgon, sen blir det långhelg för honom. Kan behövas, lite svårt att ta hand om 2 hundar och allt annat hemma själv. :)




Från nada till all-done






Alla älskar cambilder i lass! Från nada smink, till all-done!
Ah ledsen att det blev via cam, men mitt batteri till systemkameran är dött och jag har varit på tok för lat för att ladda. Nu ska jag kila ut med hundarna och smita förbi papi & bror!



Lugn dag

Det är galet vad trött jag är. Sömnen är inte vad den borde, i alla fall inte nu med de små liven! Det väsnas, leker och så vidare. HELST i sängen där man försöker sova. :thumbdown: Nåja, hade ju inte räknat med anat heller. Varje liv är ett ansvar, så egentligen är jag inte sur över hur lite jag får sova. :)
Nu har min älskade åkt till jobbet så nu har jag min stund för mig själv. Funderade starkt på att försöka sova lite, med tanke på att Fredrik jobbar 14-23 så jag kan vara uppe lite senare med honom ikväll. Men jag beslöt mig för att hålla mig vaken oavsett med tanke på att jag måste ut med hundarna också.
Jag ska därför lattja lite smink osv hade jag tänkt mig, möjligtvis rita med ritplattan och allmänt ta det lugnt bara. :)



Tvätterilådan

Ja, nu har man den berömda tvättstugan igen. Hur skönt som helst att inte ha mycket att tvätta. :) Har precis laddat maskinerna och funderar på att rita lite med ritplattan under tiden maskinerna går. Kan vara kul att fortsätta på det påbörajde.
Tänkte även slänga upp bilder på mina små älsklingar! Bedårande små krabater. :love:







Idioti!

Satt i en livlig konversation med min darlin' Melissa då hon länkade mig ett, rent ut sagt idiotiskt, nyhetsinlägg på Aftonbladet. Är det allvarligt talat normalt att införskaffa högre skatt för de personer som är överviktiga? Är det inte mer lämpligt att sänka kostnaderna på det färska i mataffärer, såsom grönsaker, frukt och annat nyttigt istället för att ha skyhöga priser? Varför ska priserna vara rättade efter vad en högre uppsatt tjänar och har i plånboken? Man handlar efter vad man har i plånboken och förser sig med det möjligtvis lilla man har. Och för det så ska man bli stämplad med högre skatt om man är överviktig? Inte konstigt att allt fler personer blir maniska med vikten och att folk väljer att svälta sig för att skynda på processen.
Förlåt Stefan Hanna - jag är överviktig!






Du kan fortsätta läsa hela artikeln genom att klicka HÄR!
Vad tycker ni om detta förslag? Något som i era öron låter som en vettig grej att införskaffa?



Goddag världen

Idag är jag riktigt trött. Inte direkt vad jag hade väntat mig att vara, men är samtidigt inte förvånad när man nyligen fått hem en till hund. :) Det är mycket att springa ut för att rasta, ändå gör han absolut ingenting ute utan passar på antingen innan eller efter promenaden. Underbart - eller möjligtvis inte. :thumbdown: Det som är skönt är att Pajjas och Tjalle går ihop riktigt bra, förvånadsvärt bra trots Pajjas har haft det svårt tidigare med andra han hundar. Men det har ju sina skäl till varför också. Och påtal om något annat, inte känns det som nytt år, inte. Förstår det inte riktigt. :question:
Idag har jag dessutom nyligen fått ny datormus vilket var i stort behov! Den andra hade verkligen börjat göra sitt. Äntligen en bra mus att lattja i photoshop med, och även spela med (det lilla jag spelar). :)




En MIONIX SAIPH 1800! Inte för att det säger mig eller kanske någon av er andra något, men bra är den. :) Den fungerar till det jag vill göra i alla fall. Duger åt lilla mig! :D



www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design