Skånetripp - bra tripp!

Det stämmer! ;) Imorgon sticker jag och resten av glada gänget till Skåne - d.v.s jag själv, Candy och älskling! Jag är förbaskat as peppad och det ska bli sjukt skönt att komma från Norrköping och det vardagliga i livet. Detta innebär kanske att jag inte har tillgång till dator och kan antagligen inte uppdatera förens jag är hemma igen. Vi drar imorgon eftermiddag och är hemma på söndag. Kan inte fatta hur skönt det ska bli. Så jag packar och donar redan ikväll för att kunna spendera lite vardagstid med familjen innan jag åker. :) Sitter för tillfället hemma hos Candy och ska väl hjälpa henne med packningen så tjejan får med sig det hon behöver. ;) Givetvis klantar hon sig ute i köket -  WAY TO GO GIRL! Ganska imponerad över hur hon lyckas med allt.




Snygging är hon - rAwr!
Hur som helst, hinner antagligen med att blogga en sista gång imorgon innan jag åker iväg. :)
Angående gårdagen skulle jag lagt kommentar och skrivit om allt - men faktum är att jag var så trött att jag stört dök ner i sängen vilket var ett bra val. Måste dock säga att mitt hår känns förbaskat bra idag och jag ser fram emot att göra detta flera gånger.
Nu börjar jag dock bara få lite panik över vad jag egentligen ska ha med mig!? Jag är fruntimmer - klart som sjutton att jag har panik - behöver ju packa mycket för ett fåtal dagar! :blush:

Måste tillägga: elva månader mellan mig och älskling idag! Jag är så förbaskat glad över att jag har dig, kom ihåg det. Du är mitt allt - always! Ett grattis eller två kanske? :blush: Hjärta till tusen baby.

Nej, nu ska jag slita mig och hjälpa Candy! Nu får ni ha det bra trogna läsare! Fortsätt kommentera!



Dags att dra fram fåfängan

Javisst! Idag ska min fåfänga sida fram. Allt från hår/ansikts/fot- och nagelvård under dagen samt ett lugnt tempo! Kan inte bli bättre - lagom när jag börjar känn a mig dålig så kanske är det en fördel att ta hand om mig själv idag. Var iväg för inte så länge sen för att införskaffa mig hårinpackning - L'ORÉAL Paris Elvital Re - Nutrition. Motverkar torrt och skadat hår - ger även näring till håret. Gårdagens inköp - Naturelle Shampoo och Balsam - Skonsam mot håret. Varav helheten är kostnaden närmare en 100:- vilket är en billig penning för allt. Givetvis kommer jag betygsätta produkterna och lägga en kommentar per produkt.



Nu blir det att packa det sista, sen stressa vidare hem till Candy eftersom det är där vi håller hus idag! Följ även våra dagar samt hennes enskilda dagar på hennes blogg - http://caandylicious.blogg.se - läs, tyck till och kommentera! Vi hörs garanterat senare!
Ska även tillägga att jag älskar min 'sambo' mest av allting. Glöm inte det raring! :)

Ha det bra!



Myspys te

Well, once again kväll - är relativt sliten fast jag inte gjort på tok för mycket idag.
Blev en kopp ''Mys-Pys'' te tidigare idag - vilket var smarrigt! Har inte druckit te på länge och jag är glad över att jag kunnat minska med socker! Haha, jag älskar te med socker och mjölk! Men nu ska kilon rasa så då måste man dra in. :thumbup:
 
Under fikan blev det även ett väldans tjusig bild på min tröja som införskaffades på Augustifesten förra året - lite attention i det hela och faktiskt mest roligt att ändå synas och pekas på av roligt skäl. :D Absolut en värd investering i min klädsamling!

 

Tjusig eller vad säger ni? ;)
Blev att kika film senare med älskling och Candy - 2012 - som enligt min åsikt var kass. Dåliga effekter och orimliga tankar bakom filmen så jag förstår inte hur personen i fråga har tänkt när den gjordes. Och det var väldigt drygt att filmen var 2 timmar och 37 minuter av bara dålig handling. Minst fem tummar ner får den av mig. :thumbdown: 
För övrigt så blev det att slänga sig i ett snabb bad för att känna sig fräsch tills att man lägger sig så det som återstår är att borsta tänderna, smörja in mig med bodybutter med supergod doft - så man luktar gott och blir len och klä om sen är jag redo för sängen. Möjligtvis en film om jag inte somnar som vanligt :blush:.
Annars kan jag inte säga så mycket mer än att ni ska ha det bra!



Full fart hela dagen!

Tycker jag har hållt igång hela dagen med både det ena och det andra - men nu har jag tagit mig tid för att iallafall få blogga eftersom det är tänkt att göras varje dag. :)
Dagen började med en frukost - yoggi och en morot.



Sen bar det iväg för att handla där jag bl.a införskaffade mig ett par riktigt fula - men sköna strumpor! Och det var värt de 10:- som dom kostade! Även jag kunde fynda ;) trots att dom var fula haha!
Sen fick jag förfrågan av Candy att hjälpa henne med hennes gymnasieval så jag satte mig med henne bredvid mig för att kika runt vad som skulle passa tösen bäst! Hon kom fram till riktigt bra saker tycker jag - och jag hoppas att hon kommer in på det hon valt nu! :) Fick telefonsamtal av pappsen min som ifrågasatte mig om jag ville ha hårprodukterna idag eller imorgon, så vi åkte iväg för att införskaffa det med (var på tiden eftersom våran berömda fåfängsdag är imorgon ;)), dock köpte jag aldrig inpackningen jag skulle gjort - men får ordna det imorgon då pappa inte kände för att åka runt mer. Börjar även känna ett behov av att köpa nya kläder samt smink, men har kommit fram till att om jag snart ska kunna flytta bör jag kunna ha lite ''startpengar'' för den delen också - samt att jag även ska ha hund som sagt! Kanske snyllta lite utav mamma och pappa - faktum är att dom brukar ge med sig. Bortskämd är bäst - faktiskt. ;)
Städade även i ordning på mitt badrum, skäms faktiskt lite över hur jag kunde ha det som det var innan, men nu är det fräscht och luktar även trevligt! Ett typiskt tösa-badrum så som det ska vara - synd bara att det inte var större :thumbdown:



Det inringade är saker jag införskaffade idag. Dock får ni ingen bild på strumporna för dom är så fula! Haha :)
Nu börjar jag känna av hunger i magen och funderar på att ta mig ett stort glas vatten eller loka, och en liten hemma gjord a-la-pizza by mammsen! Mums! Sen ta en kortrunda i köket tillsammans med tösen, och planera inför morgondagen som jag absolut ser fram emot. Jag är hellre ego och mån om mitt yttre än att vara ovårdad.
Hur som helst, nu kilar jag! Hörs senare.
Ha det bra!



Hiss och diss!

Har äntligen tagit mig tid med mitt hår - vilket jag hoppas på bra resultat! Givetvis kan jag ju inte få det redan nu eftersom att det kunde ta ett par veckor innan synliga resultat kom fram. Än känns det bra, nu ska håret bara torka ordentligt! Nu har jag lagt av med schampo totalt eftersom schampo gärna sliter och torkar ut håret - vilket är stort problem för min del! Skadat och ovårdat hår är fult! :thumbdown: Nu ska jag dela med mig av lite hiss och diss för dagen!

        

Eller vad säger ni?
Nu återstår det bara att borsta tänderna och klä om till nattkläder, sen slänga sig i sängen med älskling och kolla film! Imorgon ska jag upp skapligt för att införskaffa nya hårvårdsprodukter, såväl som nytt balsam, inpackning och lite sådant sen tar jag och Candy oss ann en ''fåfängsdag'', d.v.s på tisdagar och torsdagar, där vi endast bryr oss om vårat yttre. Jag älskar att vara fåfäng och vill gärna skämma bort mig själv. Såsom jag älskar att bli bortskämd också ;)
Nej, nu ska jag dra mig tillbaka. Har lite att styra med innan jag hamnar i sängen. Såklart kommer nya uppdateringar under morgondagen - vilket jag antagligen inte behöver säga något mer för er som faktiskt läser eftersom jag skriver dagligen!

Ha det bra!




Sovmorgon!

Och det var sjukt skönt - vaknade inte förens halv tolv idag. Men gårdagen blev sen, så det var absolut den enda anledningen till att jag blev en sjusovare! Vi hade dock en trevlig gårdag - och det var framförallt roligt att brodern min kunde spendera lite tid med oss. Vi spelade ett parti fia med knuff - stackars Candy som förlorade, men det var roligt iallafall. Efter det blev det att bädda i ordning för en fin nattsömn - sjukt skönt! Lider nog mest med Candy som sov på golvet inatt trots att vi försökte göra det bästa av det sämsta. Men hon sov längre än mig så jag antar att hon kunnat sova iallafall.
Imorse när pojken vaknade var jag redan vaken, vi hade nämligen sällskap i sängen:

                                                                 



Denna svarta humpedumpe - Zorro - hade vräkt ut sig mellan mig och älskling - kelig som han är! :)
Det blev även enskilda bilder på mig och älskling också - tjusig min karl är - inte sant? ;)

                

När Candy sen vaknat till liv ville hon först inte vara med på kort, sen blev det krig mellan henne och pojken min om vem som skulle ha mig i sin bädd - givetvis hade jag kameran i hugg och tog kort på det hela!

                                    


    
Jag tog såklart parti för Candy eftersom han hade puttat ner mig ur sängen från början - men älskling hade ju självklart sin envisa sida om att ta mig tillbaka till våran säng så Candy surade - medans han var nöjdare än nöjdast? 

                       

 

''Ingen kom till skada under denna galenskap'' - bortsett från stackars mig som drogs som en vante fram och tillbaka - haha, skäämt å'sido.
Nu ska jag stoppa lite käk i magen, sen blir det att fota loss - förhoppningsvis blir det någon/några bilder jag blir nöjd över. Påtal om bilder, mina fotade vinterbilder ligger inne på NT.se. Önska mig lycka till! ;)
En uppdatering kommer senare.

Tills dess - ha det bra!



Var hälsad gott folk!

Trots min dåliga sömn är jag faktiskt vaken - och har en helt ortroligt skön fotvård förtillfället. Candy tar hand om mig ordentligt idag och det känns skönt att någon tar hand om mig och låter mig ta det lugnt för en gångs skull! Uppskattas verkligen! Ligger i sängen med datorn just nu. Lagom slappt! :thumbup:
Idag har vi hunnit med att käka frukost, ta oss ett fotbad, sen har vi hållit på med varandras fötter - vilket vi fortfarande gör. Just nu är det jag som får enskillt - men hon ska få tillbaka. Sen får hon väl lite massage och så. :) Måste säga att jag fortfarande är trött men det går väl över förhoppningsvis eller så somnar jag gott som satan ikväll - men tråkigt att somna tidigt när man har tjejan här. För älskling spelar det väl ingen roll - han spelar ju bara iallafall.
Ser fram att göra allt som blivit planerat för dagen, det ska bli riktigt kul! Bl.a ska vi själva vara speldjävular på x-box och varsin datorn senare. Sen kommer ju givetvis min bror och pappa hem också - såvitt jag vet är dom redan påväg hem. Trevligt!
Haha, just nu ligger jag och sjunger med på rap das armas med Cidinho & Doca och gör någon ful dans! Och Candy sitter nedanför vid mina fötter och både filar och smsar för fullt! Påtal om fötter:

                              

Ovårdat är äckligt! Disslike för min del. Vårdat däremot är ett stort plus enligt mig!
Att man rår om sig själv - rent av fåfäng - är även ett plus för andra också, tänk på det. Det är bra att vara egocentrisk, till viss del. ;)
Nu är det min tur att ta hand om pullisen som också vill rå om sig själv - vilket hon givetvis ska få!
Uppdaterar senare under dagen!

Tills dess - ha det bra!



Trött - så förbaskat trött!

Har ingen som helst förståelse till varför jag sitter uppe nu. Jag borde vara i säng eftersom jag måste fösa upp herren min ur sängen klockan fem imorgon bitti för han måste skjutsa mamma till jobbet. Givetvis är han själv inte trött och det är förbaskat svårt att sova när han har datorn precis ovanför min huvudkudde, så jag är lyckligt lottad som får sitta uppe i möjligtvis en timme till så jag passar på att blogga och beklaga mig här. :tired:
Har iallafall fått ner Candy under täcket som nu övernattar i min brors rum - skönt för henne! Hon var väl minst lika trött som jag.
Maten blev lyckad iallafall, var relativt trevligt. Kände mig inte så pigg. Efter det blev det att kolla på filmen, det var väl under den som jag började känna mig supertrött. Hade dock inte räknat med att behöva sitte uppe och uggla vid den här tiden eftersom jag vanligtvis inte brukar vara vaken nu, men as i said - lucky me aye? :S
Jag vill bara soooova!

                                                    



Bidra med en säng någon?
Nu ska jag springa och tvätta av mig sminket, byta till nattkläder och fläta ordning mitt hår och hoppas på att han blir trött snart. Hoppas! Uppdaterar morgondagen som ska spenderas med Candy - alltid lika trevligt! Sen kommer min älskade pappa och älskade bror hem - vilket ska bli skönt det också! Man har ju faktiskt saknat dom.

Tills dess - ha det bra!



Brunögd - jatack!

Ja, det är sant - jag skulle mer än gärna byta bort min blåa ögon mot bruna! Förbaskat snyggt och faktum är att jag passar bra i det också! Var tvungen att prova i photoshop och resultatet var bättre än vad jag förväntade mig! 
                                                           



Oh - vill ha! För övrigt, ser ni? Jag har vågit/lockigt hår - och damn vad snygg jag är i det! Nu längtar jag bara tills mitt hår blir betydligt mycket längre, och kanske färga om det i samma färg, för att slippa utväxter - sen är jag nöjd! Blä, påtal om utväxter:

                                                        




Nej tack - big no! Aldrig - det är skitfult, verkligen!
Hur som helst, ska se på film - flickan som lekte med elden - tillsammans med min älskade mamma, pojkvännen och Candy såklart! Det blev som planerat, hon sover här inatt! Efter filmen blir det att tillaga ''kycklingtaco'' vilket kommer bli supergott eftersom det är Candy och jag som är kockarna idag! ;) Senare blir det väl att kika vidare på nätet efter hund och kanske spela en runda med Candy :) vi får se om hon har lust att slå igång sin dator. I vilket fall som helst så lovar jag att uppdatera till senare efter käket, och lite sånt.

Tills dess - ha det bra!



Hej Bloggen!

Så var det dags igen - börjar bli sent för mig att blogga, jag som vanligtvis lägger in ungefär två inlägg per dag, men ska inte dra slutsatsen om att det här är mitt sista idag - det är liksom inte på tok försent iallafall! Hur som helst, har städat lägenheten idag och känner mig grymt duktig! :) Pojken skjutsade mamma till jobbet - pappa och brodern min är i Skåne och gottar sig med deras intresse! Sms:ade genom dagen med tösen Candy som jag sedan bjöd över på käk tillsammans med mig och älskling. Det var sjukt trevligt - och vi lyckades sno ihop en fruktsallad medans vi inväntade älsklings hemkomst från mötet han hade idag. Så en trevlig efterrättt står i kylen och väntar - mums! Har jag tur får jag även nattkompis imorgon, d.v.s att Candy kommer att sova här! Då blir det många bilder, skratt och andra roliga grejer som vi alltid får för oss - och jag delar givetvis med mig här för er bloggläsare också! Men hemligheterna bevarar jag - det vet ni! ;) Kanske blir det som så att vi gör som en trevlig spa-kväll och har det trevligt och verkligen tar hand om oss - så som vi tjejer förtjänar!
Måste faktiskt få tillägga att pojken min snart har jobb. Vilket innebär att vi snart flyttar och jag får min hund! Och andra småprylar jag brukar få i överaskning :blush: jag har verkligen världens finaste pojkvän. Påtal om smågrejer - spontant sådär så måste jag berätta om den kvällen jag, min bror, min pojke och Candy skulle käka på kinaresturang och kika på Avatar senare - underbart bra film för att tillägga. Lagom när vi ätit klart och när han skulle betala kommer hon som serverade oss med ett paket på brickan och sa varsågod - ingen tog den så jag antog att det var till mig. Jag öppnade den och fick mig ett sjukt fint halsbandssmycke! Det jag tyckte var finurligt var att den verkligen representerade honom själv (ett hjärta med vingar). Han är mitt hjärta - min ängel.
Iallafall, tyckte det var värt att berätta för er vilken gullig, rar och underbar pojkvän jag har! :)
Nu kanske jag borde se till att få liv i Candy som har somnat i våran säng. Hennes näsa piper när hon andas - haha! Gulligt. Hon blev visst trött efter maten!
Får slänga upp en bild på när sleepin' beauty sover! (Ha inte ihjäl mig för detta, pullan! Faktum är att du älskar mig för mycket för det - inte sant? ;))                                               



Angående mössan - hon älskar den!
Isn't she lovely?

Nu återstår det att se om det finns liv i tösen!
Uppdaterar förhoppningsvis lite senare - om inte så hörs vi imorgon!


Tills dess - ha det bra!



Hej Bloggen!

Dåligt uppdaterande idag - men fick mycket som hindrade mig för att dona med min egna blogg. Drar en kort sammanfattning om dagen. Jag vaknade upp, mysigt jämter älskling som vanligt! Blev lite morgonmys! :)

     
                                                          

Skit snygg bild på älskling - undra om han fick ett ryck för att jag pussa på honom? :O
Sedan var det bara att kliva upp när jag fick samtal från min bög Micke - som behövde hjälp med sin blogg - givet att alla ber mig ;) haha! Satt ett par timmar ägnad åt designen jag själv inte ens blev nöjd med, men eftersom han själv blev nöjd så blev jag glad. :) Fick fara runt och laga mat sins emellan till familjen medans jag satt har med photoshop. Väninnan min kom på ett besök, återigen och det uppskattas lika mycket! Vi har suttit här och skrattat lagom mycket, och jag tror faktiskt det beror på att vi båda är förbaskat trötta och allmänt flummiga? :P Kul är det iallafall! Nu har jag egentligen småbråttom med att göra varma mackor i ungnen till herrarna i huset och våfflor till oss töser! ;) Smarrigt! Ska även ta en snabbtitt på hårförlängningar och Chihuahuaor :) Och möjligtvis så får kanske älskling lägenhet snart så det blir det att flytta också! Superbäst!
Men nu återstår det att se om detta är första och sista inlägget för idag!

Tills dess - ha det bra!



Hej igen bloggen!

Tillbaka från allt kul man gjort under dagen! Givetvis kommer bilder på det hela ''äventyret''.
Först ut är bilder på smink-time'n då jag sminkade både mig själv och Candy - kul satan!

                    före     efter  

                    före     efter  

Vi tog oss en sväng till Ingelsta där vi kikade kläder, jag provade en väst jag absolut vill införskaffa - men som tidigare skrivet i ett tidigare inlägg så är inte ekonomin min kompis för tillfället. Men den kommer den också i slutet av månaden - vilket uppskattas och tycks om väldigt mycket! Förstårs tog vi bild på det med, och även en bild på något ''underklädsliknande'' plagg vi hittade som såg förbaskat gräslig ut.

   

Jag älskar den! Vad tycker ni? :)
Nu till det återkommande problemet; vad sjutton är det där? :S
Skulle vara tacksam för svar - för det stod inget om själva produkten heller. Gräsligt!
Hur som helst, vi for runt bland alla olika butiker kikade både kläder, ansikstprodukter och hårvårdsprodukter. Snart lär jag ha en hel stor inköpslista på vad jag ska köpa - men har inte tillgång till att spendera alla pengar jag får in på kontot då jag lovat mig själv att spara tills jag och pojkvännen flyttar - vilket jag hoppas blir snart. :) För övrigt har jag blivit lovad en chihuahua utav honom - så jag är nog mer glad än vanligt! Det gör mig bara mer sugen på flytten!
Måste bara berätta om hur jag och Candy fastnade i själva entré ''dörrarna'' som snurrar. Vi blev lagom instängda mellan både in och utgång - haha! Vi hade förbaskad tur att det var en som skulle ut annars hade vi nog blivit kvar! Roligt var det!
Well, idag hade jag en trevlig dag och jag avslutar bloggen med en bild på våran absolut favorit-entré-''dörr''!



                                          ´

Detta blir möjligtvis kvällens sista inlägg - men jag är tillbaka imorgon och jag hoppas att DU är det också! ;)

Tills dess - ha det bra!


Hej Bloggen!

På förmiddagen fick jag min bror att glo på Top Model 6 - vilket är sjukt ovanligt då han alltid tycker att jag kollar på skitsaker på tv:n men konstigt nog satt han kvar under hela avsnittet! Jag är imponerad! Måste tillägga att jag absolut ogillar Jade - hon är otrevlig och ful? :S Hur som helst, när vi kollat klart var det dags att laga mat - det blev tacos - mums! Efter det blev det att invänta vänninan som nu sitter bredvid mig - trevlig, absolut!

                                                            
  
           


Nu ska jag ta och sminka mig! Var länge sen sist, så jag ska överlämna datorn till tjejan min så hon får uppdatera hennes blogg också - http://caandylicious.blogg.se - spana in - det är värt! :)
Uppdaterar senare under dagen!

Tills dess - ha det bra!

 


Hej igen bloggen!

Som sagt så var vänninan min på besök - vilket var lika trevligt som vanligt! En kopp te och så unnade jag mig lite fikabröd idag - aja baja Essa! Men ibland får man faktiskt och idag så var det en sådan dag, med Candy så det var absolut det värt det lilla jag tog. :)
Vi hade en trevlig konversation om allt och inget egentligen och imorgon ska jag lägga om kostvanorna ordentligt. Ett schema ska göras upp på dagliga aktiviteter som promenader och annat trevligt. Ska även klämma in fåfängan på ett hörn och göra hårvårdsbehandlingar, ansiktsbehandlingar och fixa med naglarna. ;) Känner mig i topptrim och tycker det är trevligt när mitt ego tar över! Till sommar ska jag vara snygg! :thumbup:
Ska även ta och lägga upp lite trevliga bilder som sammanfattar min kväll. Jag är mer än nöjd - fler av dessa dagar på min beställning - tack!

  

                             

                                                         


En fin censurerad bild på mig då jag känner mig allmänt ofräsch för tillfället men jag glädjs åt att mitt hår börjar växa riktigt ordentligt nu! Har faktiskt saknat mitt långa så det ska bli underbart att få det tillbaka. Tipsa gärna om hur man får håret att växa snabbare - sådant uppskattas från min sida. För övrigt hjälpte jag tösen med hennes bloggdesign så nu blev hon glad får jag hoppas! :)
Hur som helst så får jag tacka Candy, my darling - http://caandylicious.blogg.se - för en trevlig kväll och väntar ivrigt på nästa gång! Nu ska jag gå och tappa upp ett varmt bad för att fräscha till mig innan jag ska fläta håret och dona innan går till sängs. Vi hörs på återseende gott folk!

Tills dess - ha det bra!

 

 


Nu var det dags!

Ja, nu kommer de slutliga resultatet på min städning! Ska inte säga att det inte finns något kvar för det gör det - men finner ingen ork för närvarande att göra något åt det utan tog det som såg absolut värst ut. Men här kommer bilderna:


                                   



Bjuder på den med pojken min på - han är nog ärad över att få vara med! ;)
Och sugen på att blogga som man var under städningen hade man ju såklart bloggen öppen på skärmarna.
Men måste få säga att det ser då bättre ut nu i än innan - jag är nöjd! :thumbup:
Nu är det bara att invänta till att min käraste vännina ska anlända till mig, det ser jag fram emot! Kanske blir det en fika, lite småprat och annat tjejblaffs. Superduper! Jag uppdaterar senare till kvällen om vad vi gjort - men hemligheter är hemligheter och dom får bestå som det även för er ;) synd!

Tills dess - ha det bra!





Hej Bloggen!

Nu har jag precis kommit ut ur en varm dusch, så jag sitter för tillfället med en ansiktsmask och ser bedårande ut!

                               



Låt mig säga att det här är nog min bästa sida! Tjusig - inte sant? ;)
Ska väl snart skölja av det och ge mig på det stora som behövs göras - nämnligen att städa! Jag har nog inte riktigt städat på år och dagar känns det som så nu är det dags. Känner redan att städångesten attackerar men nu ska jag motarbeta! 


     

Kanske behövs - tycker ni inte? :question:
Resultat över städningen kommer när jag är klar!

Tills dess - ha det bra!



Shoppingsugen!

Har suttit nu ett tag och kikat kläder på nätet och jag får ett sådant förbaskat sug att beställa allt snyggt jag bara får syn på! Känner dock att ekonomin inte tillåter det s å jag får frestas tills jag har råd.








Litet smakprov. Något jag absolut skulle ha på mig och vill ha! Vad tycker du/ni? :)

Ska iallafall ta och lägga mig och gosa ner mig till en film tillsammans med älskling och hoppas på att min huvudvärk släpper tills morgondagen.

Men tills dess - ha det bra!



www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design