Full fart hela dagen!

Tycker jag har hållt igång hela dagen med både det ena och det andra - men nu har jag tagit mig tid för att iallafall få blogga eftersom det är tänkt att göras varje dag. :)
Dagen började med en frukost - yoggi och en morot.Sen bar det iväg för att handla där jag bl.a införskaffade mig ett par riktigt fula - men sköna strumpor! Och det var värt de 10:- som dom kostade! Även jag kunde fynda ;) trots att dom var fula haha!
Sen fick jag förfrågan av Candy att hjälpa henne med hennes gymnasieval så jag satte mig med henne bredvid mig för att kika runt vad som skulle passa tösen bäst! Hon kom fram till riktigt bra saker tycker jag - och jag hoppas att hon kommer in på det hon valt nu! :) Fick telefonsamtal av pappsen min som ifrågasatte mig om jag ville ha hårprodukterna idag eller imorgon, så vi åkte iväg för att införskaffa det med (var på tiden eftersom våran berömda fåfängsdag är imorgon ;)), dock köpte jag aldrig inpackningen jag skulle gjort - men får ordna det imorgon då pappa inte kände för att åka runt mer. Börjar även känna ett behov av att köpa nya kläder samt smink, men har kommit fram till att om jag snart ska kunna flytta bör jag kunna ha lite ''startpengar'' för den delen också - samt att jag även ska ha hund som sagt! Kanske snyllta lite utav mamma och pappa - faktum är att dom brukar ge med sig. Bortskämd är bäst - faktiskt. ;)
Städade även i ordning på mitt badrum, skäms faktiskt lite över hur jag kunde ha det som det var innan, men nu är det fräscht och luktar även trevligt! Ett typiskt tösa-badrum så som det ska vara - synd bara att det inte var större :thumbdown:Det inringade är saker jag införskaffade idag. Dock får ni ingen bild på strumporna för dom är så fula! Haha :)
Nu börjar jag känna av hunger i magen och funderar på att ta mig ett stort glas vatten eller loka, och en liten hemma gjord a-la-pizza by mammsen! Mums! Sen ta en kortrunda i köket tillsammans med tösen, och planera inför morgondagen som jag absolut ser fram emot. Jag är hellre ego och mån om mitt yttre än att vara ovårdad.
Hur som helst, nu kilar jag! Hörs senare.
Ha det bra!Kommentarer
sannie

hihi, tack! :D ler så stort så att min mun ramlar av

2010-01-25 23:01:41
URL: http://sannieschutt.blogg.se/
sannie

JAPP :D och jag är stolkt äger till den : D hjihi

2010-01-25 23:30:39
URL: http://sannieschutt.blogg.se/

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback