Det gick för sig!

Det blev som planerat! Underbart! Jag är överlycklig och jag antar att min sambo är minst lika lycklig om inte mer. :D Nåja, jag har inte mer tid att skvallra om det nu men en bild på det kan ni ju alltid få. ;) Lite rättvisa nu till nyår!





Välkommen lille vän! Bilden är från annonsen vi fann honom på.



Imorgo imorgon imorgon! - kanske?

Ja, jag längtar tills imorgon, men varför det säger jag inte riktigt än! Det tycker jag att vi låter vara hemligt till imorgon om det nu går för sig. Jag håller tummarna och lär vara tossig hela morgonen imorgon! :D
Jo, lite nyfikna är ni allt? Det är i alla fall jag själv över det hela. Dessutom är mor och far mina bjudna på käk. :) Ska bli riktigt roligt! Men nu ska jag inte avslöja allt för mycket, man vet ju faktiskt inte vad som händer så här lovar jag ingenting! Men vi får ju se till att hoppas, inte sant? ;)



Godmorgon gott folk!

Nu har jag varit vaken i snart en halvtimme. Ögonen svider, hade gärna sovit mer. Samtidigt är jag glad över att jag är vaken såpass tidigt som jag är för då hinner jag börja röja här hemma lite innan Fredrik kommer hem från jobbet. Samt att jag har all tid i världen åt att gå över till päronen och vara där för att sociala sig lite. :) Dock är jag lite illamående idag också och är ganska rädd för att hosta. Känns precis som om jag skulle kräkas rakt upp och ner där jag sitter och det har jag ju ingen större lust till. Jag måste då säga att mina ögon inte rinner, men det kanske bara är tillfälligt. :question: Blä och pyton på att vara såhär inför det kommande året.
Hur som helst så borde jag sätta igång med att röja, sen ut med hunden och åter in för att styra upp resten. Hoppas det inte tar på tok för låg tid för då går jag under. Jag orkar verkligen inte.
Sen borde jag hinna med att skriva en inköpslista så vi har det till senare idag. Nej, stressa stressa. Adjö!



Nyårsplagget?

Här är möjligtvis mitt kommande inköp under morgondagen. Om det blir denna så är det den jag kommer ha till att inviga det nya året med. :)




Jag ÄLSKAR den, just av den anledningen till att den är så himla enkel. Men vem vet, kanske springer på något annat som tilltalar mig mer än denna. Dock är jag inte så säker på det. :) Nå, ett passande nyårsplagg eller behöver det vara mer ''komplicerat''? Har givetvis tänkt köpa ett par fräscha leggings till och några accessoarer också. Själv tror jag att detta kan bli hur bra som helst! Har redan planerat hår och sminkning till. Förhoppningsvis är jag inte såhär förkyld och så har det slutat rinna från ögonen så jag inte förstör sminket annars blir jag förbaskat grinig! :thumbdown:

Trött!

Börjar bli ruskigt trött. Är dock lite skeptisk om jag kommer få sova som jag vill eller om min torra hals ska fortsätta irritera och göra natten sur för mig. :mad: I vilket fall som helst så hoppas jag på att jag har ork att åka iväg imorgon för om inte annat så tvingar jag mig själv. Har nämligen hittat ett visst klädesplagg som jag tänkt köpa. Hur tjusigt som helst!
Ska däremot försöka göra mig i ordning för kvällen och komma i säng skapligt. Behöver städa imorgon också. Känns som om jag har mycket att göra under morgondagen så då gäller det att vara utvilad. :)



Pigga upp i det ofriska

Sitter just nu med tandblekningen och hårinpackning på detta. Känns ganska bra trots det sjuka. Imorgon blir det att handla hem mat och lite saker till nyår då jag och min älskade bjudit över mina föräldrar på mat osv. Trevligt att kunna ha dem här någon gång också. :) Hoppas bara att jag har skaffat mig ork och tillfrisknat lite för att kunna ställa mig med maten och det, men det börjar nog bli lite bättre nu faktiskt! :) Så i samband med handladet imorgon så har jag nu fått 450:- lite spontant av min älskling, att handla vad jag vill för. Blir antagligen något nytt plagg nu till nyår, accessoarer garanterat och så kanske jag har någon slant över att fixa naglarna med, SAMT ansiktsmaskerna. Om det inte räcker till vet jag att han ändå lägger ut de pengar som saknas, för jag vet hur min karl brukar vara! :blush:
Nåväl, hoppas detta blir ett lyckligt kommande år! Vet redan ett par småsaker som kommer ske året 2011 som gör mig förväntansfull! Jag vill ha vissa datum redan NU, och saker såsom flytta och införskaffa ytterligare en till familjemedlem som vi planerat, NU också.



Födelsedagen / Julaftonsdagen!

Bjuder nu på lite bilder från den 23:e samt 24:e ere från Skåne! Några bilder på mig får ni då inte! ;)

















Samtliga saker nedanför var vad jag fick av kära ''tomten'' och de andra. :)

















Uppenbart att jag varit snäll i år. ;) Kanske inte alla tycker, men de folk som åkt på en råkänga av mig i ord har också förtjänat det, that's it! 
Huvudsaken var ju faktiskt att ''tomten'' gillat mina handlingar i år. Jag är sjukt nöjd över det jag fick!



Sjuk i samband med hemkomst

Jaha, då har man olyckligtvis blivit tok-sjuk i samband med att man kom hem. Orkar inte med denna förkylning. Det rinner både från näsa och ögon - usch!
Nåväl, julen och allt sådan var helt okej i Skåne. Väldigt stora skillnader om man jämför hur man vanligtvis firar, men det var trevligt att se hur dem hade det till julen i Skåne. :) Jag fick en rejäl hög med paket, faktiskt lite oväntat. Mycket fina grejer. :)

  • Tre klockor av min lillebror
  • Ett paket med strumpbyxor
  • En krustång
  • Ett par mysiga strumpor
  • Ett kit med necesärer till smink osv
  • En supergullig hund (i prydnad) av min älskade
  • Lösögonfransar
  • Läppglans som smakar Coca Cola
  • En supderduper fin och charmig receptbok
  • En egensydd tomte av Fredriks lillebror

Sen fick vi gemensamma saker också såsom:

  • 1000 bitars pussel
  • En enorm 50-tals tavla med lampor i
  • Ytterligare en tavla med lampor i

Och så fick ju Fredrik enskilda också varav en sjukt fin tröja av mig som han är tokig i. :) Kul att veta att den komma användas.
Hur som helst, sitter tillfälligt hos mor och far min, ska med dem till Jysk för att kolla lite. Dem skulle tydligen kolla efter nya kuddar. :) Kan ju passa på att glo lite jag med, i brist på annat då karln min är på jobbet. :)




Packar sen blir det Skåne!

Har nu packat det mesta, har småsaker kvar och så sitter jag just nu med tandblekningen och den ska sitta i en 15-20 minuter till. :) Sen är det också klart för dagen! Börjar smått se resultat nu - vilket är riktigt kul! :D
Nåja, har sakerna till Pajjas kvar också och min älskade är för att tanka så han är väl snart tillbaka. :) Behöver bara hämta resväskan i källaren och sen få i allt, sen är man redo att åka. Är lite less över att jag inte hinner säga hejdå till mamma. :( Men får höras på telefonen sen istället. Och hon är väl minst lika ledsen över att inte få säga hejdå till varken mig eller Pajjas.
Men just nu sitter jag här och engagerar mig i det absolut sista inlägget innan jul! Med andra ord har jag inte tillgång till att blogga förens 26:e igen då vi beger oss hemåt. :) Får hoppas på att ni inte dör. ;)



Tjoho!

Har lyckats hitta en rosa handkontroll till xbox 360! ETT MÅSTE! Jag ska ha det, punkt slut! Just nu har vi ju bara en eftersom vi bytte in wii konsollen så det vore ju en fördel att ha ytterligare en så man kan spela två! :) Inte nog med det, hittade även någon form av ''skal'' till kontrollen som var väldigt lockade! Såhär ser pärlan och skalet ut i alla fall!






Fanns i baby-blå också. Men just denna sa: KÖP MIG! Och ja, det får bli en sådan sen och det ska min älskade få räkna med! :D



Julkulor

Bjuder på två bilder med julkulor också för att dela med mig av lite julkänsla.




Close-up filter




Star filter


Ska bli skönt med ny kamera snart, hatar verkligen den jag har just nu. :mad:


Bubblor

I brist på annat får ni tråkiga bilder på bubblor. Inte dem bästa, men jag hade faktiskt inget att göra här om dagen. :)






Så kan det vara. Gillar färgerna i alla fall! :)



Inget packat

..vilket innebär stressig morgondag. Usch på mig som inte orkat eller tagit tag i att packa. :thumbdown: Får se om jag orkar ta tag i det snart så att jag inte får knäppen över att göra allt imorgon. Kanske kan plocka fram det som ska med och packa ner det i väskan imorgon. Känns som det är mycket att göra på så kort stund. Tur att vi inte ska vara iväg så länge, så jag slipper packa så mycket. Men det känns ändå som om jag kommer ta med mig allt jag äger och har, typiskt mig! Nåja, bara att peppa, snart är det jul. Snart fyller jag år. Snart nytt år. Fy, vad tiden gått snabbt.



Paketen klara

Nu har jag slagit in paket för fulla muggar, och inte har jag börjat packa något! Motivera mig någon? :question: Ska snart ut med hunden, förbi mamma och pappa för att låta dem hälsa lite på honom eftersom mamma inte hinner det imorgon. Sen måste jag nog ta mig sjutton börja packa om vi ska komma iväg skapligt. Det enda negativa just nu är att Pajjas har så svårt med att vara stilla i bilen, men förhoppningsvis går det bra. Återstår ju att se så att säga.
Motivationen, var äääääär du?




Imorgon bär det av

Idag ska man packa för imorgon bär det av till Skåne över jul. Har fortfarande inte riktigt fattat att det är jul på fredag. Var sjutton är min julstämning? Det känns som en helt vanlig vardag. Dötrist!
Hur som helst, vet fortfarande inte vad jag ska packa och är fortfarande osäker på vad jag ska ha på mig till jul. Lite tråkigt faktiskt, men det återstår att se vad som följer med i väskan. Sen har jag ju paketen att slå in också, blev mycket att göra idag. Sen packa med grejer till Pajjas. Herregud, nu kommer jag nojja över allt som ska med också. Helt otroligt! Först och främst ska jag nu se till att jag får mat i magen, sen kan jag börja fundera och plocka lite saker som ska med. Jaja.



Ut med voffsen

Ska gå ut med hunden tänkte jag mig, se våldgästa mina älskade päron. :) Har inge bättre för mig faktiskt, så det är lika bra att försöka hitta på något. Det enda jag har gjort är att lyckas ta egokort i brist på annat. Inget att hänga i granen kanske men det sysselsatte mig lite i alla fall.





Nåja, vill ha morgondagen så jag kan få på och bleka tänderna igen. Är redan manisk, haha! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. ;)




Tandblekning hemma!

Nu har jag fått hem min tandblekning och jag har nu testat första gången. Dock är det ingen direkt jätte skillnad än, med tanke på att jag endast skulle sitta med det i 30 minuter första gången. :) Hoppas på att det kommer bli bättre med tiden då jag nu får utöka tiden med upp till max 2 timmar. :thumbup: Dock gjorde det äckligt ont när jag fick en ilning - det liksom brände till länge och rejält! Men det var tydligen normalt och försvinner 1-3 dagar efter avslutad behandling! :)
Blir lite besviken om ingenting händer så nu är det bara att hålla tummarna och se om det blir någon förändring. Kommer också att visa före och efter bilder om det nu fungerar! :)




Hemma!

Nu har jag hittat hem till mitt. Är så förbaskat trött att jag inte vet var jag ska bli av. Sovit dåligt eftersom jag inte sov i min egna säng, så det känns faktiskt skönt att veta att jag ska få sova i min del av sängen bredvid nalle inatt. :)
Utöver min dåliga sömn så har jag inte gjort så mycket mer än att jag följde med mor och far min till Ingelsta och kikade lite, kläder bl.a. Hatar att kolla kläder när jag för tillfället inte har pengar - men kände att jag skulle in och försöka motivera mig till att fortsätta göra det jag gör och gå ner mer i vikt. Hittade en sjukt snygg klänning jag hade kunnat ha om det vore så att jag var smal nog. :)
Det var dessutom uppenbart att Pajjas hade saknat mig (i alla fall den lilla stunden jag var borta - Fredrik fick komma över och hämta honom medan vi åkte till Ingelsta) eftersom han kissa ner hela golvet av glädje. Lite synd bara att det skulle hända med tanke på att jag badade honom idag. :tired:
Nu har jag bara bestämt mig för att kolla film med nalle och bara slappa och förhoppningsvis somna i hans fam, superduper mysigt!




Kommit en bit / packar

Har kommit en bit med bilden nu. Mer jobb än jag trodde, har massor av detaljer att göra efter att de största grejerna är gjorda. :)





Detta är mitt resultat hittills i alla fall. :) Går ganska bra, bättre än förväntat.



Ska se till att packa nu så jag får med mig det nödvändigaste. Och se till att hinna med det jag vill få gjort innan jag går. :) Tror inte det blir något mer inlägg för kvällen, så det blir ett godnatt för mig redan här. :)



Påbörjat nytt!

Nu har jag påbörjat ny bild, har faktiskt börjat lära mig detta ganska okej nu. :) Har hittills kommit såhär långt:




Inte mycket att hurra för, men det är en början och det börjar ju ta form! :)
Ska fortsätta nu så jag kanske hinner få den gjord innan jag far över till päronen. 



Finfint!

Nu har jag och min älskade hjälpts åt att städa - måste säga att det blev RIKTIGT fint!
Ikväll får jag fara över till mor och far för att sova där. Bror ska antagligen lana här med sin kompis och med min älskade, så jag tar med mig lille Pajjas och umgås med mina älskade föräldrar. :) Kan vara kul att göra något på eget håll också, inte bara för mig utan honom också. :)
Nåja, var sugen på något att äta men har ändå ingen riktigt aptit, konstigt. Får se om jag orkar göra något att äta eller inte. Nu ska jag försöka mig på min ritplatta igen, om inte spela något harmlöst spel på datorn.



Oansvarig och pinsam / städa idag!

Du är makalös, egoistisk, pinsam och oansvarig. Väx upp, korkade människa.
Jag skulle skämmas ihjäl över att leva mitt liv som du gör, DELS för att det inte finns något som heter ansvar och för ditt förbaskade beteende. Du är 19, inte 12.



Idag blir det att städa, vilket behövs. Känns som om det är sista rycket nu innan jul. Dock ligger min julkänsla på noll, död ungefär. Är inte alls motiverad vilket är tråkigt, riktigt tråkigt. Hade hoppats på att den känslan skulle vända till något bra, men jag står visst stilla.
Känner mig inte heller motiverad över att fylla år på torsdag. Men det gör jag förvisso aldrig, haha.
Nej, vilket negativt inlägg det blev. Nu ska jag göra något kul innan jag sätter igång med städandet.




KLAR!

Nu är jag klar, men jag är trött och ska göra mig vid för sängen! Delar givetvis med mig av bilden. :) Vill tillägga att bilden är avtecknad en från internet, jag har alltså INTE kommit på denna själv. Har endast färglagt den (slarvigt p.g.a brist av ork).






Well, eftersom det är min första så behöver ju inte taskig kritik framföras, jag vet att det är mycket som kunde varit bättre, men jag kan som sagt inte vara bäst på allt jämt heller. ;) Ni får leva med lite skavanker osv. NU ska jag göra min karl sällskap i sängen.
P.S Han sjöng om mössor i sömnen tidigare. Fint!



Bamboo Pen

Gissa vad? Fick öppna min födelsedagspresent som var ifrån mor och far samt min sambo, och ni kan ju aldrig gissa vad jag fick? Jo, en Bamboo Pen! Alltså en sådan platta du ritar på direkt till datorn! Hur gulligt var det inte att tänka på en sådan till mig? :D




Håller för tillfället på att installera den sen blir det givetvis att testa också! :)
Kanske slänger upp något här om jag lyckas få till något bra, kan ju inte lova att vara bra på detta när jag nyligen fått den. ;) Man kan ju inte vara bäst på allt, alltid! ;)




Kommande månadens inköp



Mitt måste till nästa månad - min hy gillar inte alls vintern. Kanske skulle det vara skönt att med ansiktsmask och lite annat för att både rengöra och mjuka upp ansiktet. Trött på att alltid bli som en torrboll till vintern. Får hoppas att något av dessa hjälper. :)
Nu ska jag i alla fall ut med hunden, sen ska jag rå om mig själv lite till kvällen.



Garnier Nutrisse

Har bestämt mig att nästa gång jag färgar håret ska jag testa Pernilla Wahlgrens färg. Dog lite när jag kom underfund med hur snygg den faktiskt är! Gosh! :love: Undra bara om det skulle passa mig?



Den lär nog passa ruskigt bra! Vet faktiskt inte varför, men jag ÄLSKAR att byta hårfärg. Synd bara att det inte är bra för håret. :mad: Men vill man vara fin, får man rätt sagt lida pin. 
Nu är jag riktigt motiverad till att klara detta! Har satt mål på mig själv, ska även lova mig själv ett nyårslöfte, eller ja, ett par kanske! För jag vet ju att jag kan om jag bara tar mig i kragen! 2011 är mitt år - så enkelt är det!



Ingen battlefield

Visade sig att battlefield inte fungerade till Fredriks dator då han har Linux i datorn. :thumbdown: Nåja, får se till att hitta på något roligt för mig själv. Funderade ju faktiskt på att testa att fotografera en sak, men jag vet i sjutton om mitt batteri håller till det. Får annars lägga det på ladd tills imorgon, och se om jag hinner med det imorgon med tanke på att ag har tvättstugan samt att vi ska städa. :) Ja, det kan ju vara skönt att ägna sig till det sista helgen hemma. Nästa vecka bär det av mot Skåne, och det är faktiskt bara 7 dagar kvar tills jag fyller år! Med andra ord endast 8 dagar kvar till julafton! Dock vet jag inte varför det inte känns som så? :question: Hm, känns lite knepigt att inte känna av det fast det är så nära. Får väl se om det tillkommer när vi närmar oss lite till.
Dessutom är jag som vanligt inte motiverad till att fylla år - tråkigt att behöva känna så, men så är det.




Fy sjutton!

Blä, blir tokig på folk som inte tänker på någon annan än sig själva. Egocentriska idioter. Usch och fy! Nåväl, finns folk till allt och det är otroligt att man aldrig slutar förvånas.



Nu har i alla fall nalle kommit hem, skönt det! Så nu ska vi se till att installera Battlefeild 1942 och spela det ett tag. :) Ska bli spännande! Men medans det packas upp och lite sådant tänkte jag sätta mig och spela Plants Vs. Zombies - ett helt tokigt och harmlöst spel. Förstår inte vad som är roligt egentligen, men det är basa så simpelt, haha. :)




En liten titt på hur det ser ut i full gång kan ni se HÄR! Kanske inte är så tilltalande, men det är faktiskt ganska roligt! :D Jag blir i alla fall glad över att spela det!




Nyvaken

Godmorgon världen, nu har jag vaknat till liv! Ska om ca en timme önska en låt till P3's musikhjälpen! Skänka 25 kronor och ägna låten till min älskade Fredrik. :) Men innan dess så ska jag ta mig en dusch och hinna ut med Pajjas! Kanske bäst att sätta lite fart trots att jag är totalt borta i bollen fortfarande. Hade mer eller mindre velat ligga kvar ett tag till, men de senaste dagarna har jag bara haft svårt att somna och vaknat sent. Idag fick jag tvinga upp mig själv. :thumbdown: Men men, så kan det ju också vara.
Nu ska jag gå och göra mina övningar, sen duschen! Kommer givetvis tillbaka senare. :)



Lite julfint!

Fixade även lite fin julstil på facebook också! Gillar det! :) Vet dock inte om jag stöter på någon mer och får för mig att byta, men denna är min nuvarande i alla fall!




Faktum är att jag testar mig fram under tiden jag bloggar, haha. Har lite svårt att bestämma mig. Nåja, kanske skulle ta och göra min älskade sällskap i sängen och spana in vårat nya skrivbord från en annan vinkel! ;) Jag är så förbaskat lyckligt lottad! Känns som om mina vändningar i livet kommer nu som jag väntat på! 


Inte nog med det

Nej, inte nog med att jag vann tandblekningen! Vi har fått in ett helt nytt STORT, rent av ENORMT skrivbord i våran lilla etta! Dock måste jag säga att det gjorde mycket stor skillnad och det blev inte alls så illa som jag trott det skulle bli. Otroligt! :) Well, nu sitter man och tar sig en kopp kaffe(!?). Jo, ni läste rätt - jag föredrar dock alltid te före kaffe, men jag blev rent av sugen på en kopp kaffe tillsammans med min älskade! Vet inte om det är någon form av ''vinnarkänslan'' över något jag velat ha länge men aldrig fått tummen ur att skaffa, som gör att jag blev sugen på kaffe. Vem vet, kanske ligger något i det. ;)
Nåväl, ska snart ut med hunden, sen ska jag ta mig en riktigt skön dusch och bara rå om mig själv. Kan vara skönt, för det är jag värd! Ska även, till nästa omgång av pengar kommer, köpa på mig lite ansiktsmasker! Hittade en som skulle vara riktigt bra - värt att testa! :) Vad skulle inte vara bättre än ett fräscht ansikte till ett fräscht kommande leende? ;) Nej, nu får jag sluta vara så självgod! :D




JAG MÅSTE SKVALLRA

JAG DÖR! JAG DÖR DÖR DÖR! JAG VANN! KAN INTE FATTA ATT JAG FAKTISKT VANN! JAG VANN NÅGOT JAG VELAT HA SÅ FÖRBASKAT LÄNGE! :D Oh, tack snälla Anton! Tack så himla mycket!







För er som inte ser så står det: '' Hittar ingen mejl till dig.. Så du kan kontakta mig på min mejl! Kan glädja dig med att du vunnit en tävling på min blogg! :D''
Och det härliga jag vann var tandblekning! JAVISST! VITA TÄNDER, HERE I COME! HERREGUD SÅ GLAD JAG ÄR!
Vilken bra födelsedagspresent till mig själv! ;)



Mår fortfarande kasst

Hade ett raseriutbrott förut. Mindre kul måste jag säga. Men sen for jag och sambon över till mina päron där jag klippte mamma,  blev förjädra snyggt denna gången! Inte för att hon sett skit ut i barret efter att jag varit där med saxen annars, men den här gången fick jag fram vad jag ville! Nu hade jag bara velat slänga i lite färg i håret på henne, men får övertala henne. ;) Hon var inte så förtjust i att färga håret då hon helst vill slippa färga utväxten hela tiden. Men jag finns ju till hands, kan ju alltid hjälpa. ;) Nåväl, får se om jag lyckas övertala henne när jag ändå ska med dem imorgon förmiddag för att handla lite, bl.a julklapp till bror antagligen! Fick dessutom ett par riktigt fina glasögon av mor min. Dem köpte hon på Augustifesten, men hon ansåg dem för fina för att använda på arbetet så dem har legat hemma hos dem och samlat damm. Nu fick jag dem med mig hem i alla fall! :)
Hur som helst, mår fortfarande uruselt. Mår illa och har fortfarande kräk känslan kvar. :thumbdown: Trevlig tredje advent. Så himla typiskt. Men hellre nu än till jul faktiskt. Vill INTE vara sjuk då!
Nej, nu ska ni få en bild jag donade med förut. Vet inte om jag är nöjd eller inte. Hm.





En av våra tre tomtar som hänger i taklampan i köket. Lite söta är dem faktiskt. :)




Blä

Idag känner jag mig inte alls kry. Känner mig illamående och rent av kräkig. Hur som helst, blir som sagt en lugn dag idag. Lite mys med nalle, vi får pyssla om varandra. :) Var och hämtade lite av julgodiset mor och jag gjorde för några veckor sen som legat i frysen och väntat. Nalle blev sugen, så vi tog det i samband med att vi var ute med hunden.
Ska testa och fota lite grejer idag också! Är jätte motiverad trots mitt mående. Men det blir säkert jätte bra! :) Hoppas jag i alla fall! Nåväl, har inte så mycket mer på hjärtat för tillfället, men det kommer mer senare. :)




Pyssla om älskade

Ikväll ska jag pyssla om min lille älskling. Se till att han får riktigt med vatten i sig, så han inte slarvar med det mera. Dumma dig! :mad: Fast jag är glad över att det inte var allvarligare. Kanske krypa ner i soffan till en film och bara vara. :) Välbehövligt! Tända lite ljus och få en lugn stämning här hemma, även om grannen inte lär vara lugn ikväll eftersom det vankas fest en trappa upp. Nåväl, det händer ju inte allt för ofta, men spela musik DET kan han verkligen. Får hoppas vi slipper det när vi kollar film i alla fall.
Blir en lika lugn dag imorgon som det blivit idag, bortsett från att jag slipper tvättstugan imorgon. :thumbup: Kanske skulle ställa undan väskan som står mitt i hallen, ställa in den i garderoben så inte någon av oss snubblar mitt i natten, haha! Nåja, är trött så jag håller på att storkna. Efter filmen blir det sängen! Det är en säker sak i alla fall!




Puss nalle

Nalle har nu börjat repa sig efter incidenten i torsdags. Måste säga att jag var ruskigt rädd ett tag. Nåväl, efter att jag lät honom vila under gårdagen så tycks han repat sig lite. For över till mor och far då igår kväll i samband med att jag var ute med Pajjas, och lät honom vila för det behövde han verkligen! Nåja, får hoppas febern släpper snart. Krya på dig, my dearest!
Nu har jag nyligen fotograferat lite till. Får se hur bilderna ser ut på datorn! Hoppas dem blev tjusiga!





Svårt att bestämma sig?

Tycks vara lite velande på herren Jay Smith! Har han bestämt sig denna gången tro?






Äsch, jag blir bara arg. Tyck vad sjutton ni väl, själv vill jag bara kräkas på det.
Resten av artikeln kan ni läsa HÄR!




Tvättstugan..

Ja, idag är det den dagen också. Var inte alls motiverad men sådant måste ju också göras. Hade dessutom hellre varit ute och testat mina filter, än att vara begränsad med tvättstugan till fem i eftermiddag. Jaja, inget att göra åt. Natten var lite jobbig också, men det spelar inte så stor roll. Så kan det ju vara lite då och då.
Hur som helst, får se vad jag gör resten av dagen. Kanske tar hand om mig själv lite och slappar. Orkar nog inte göra så mycket mer efter den förbaskade tvättstugan.




Självklarhet!

Behöver nog inte skriva något mer än att det var en självklarhet! Alla visste väl ändå att Jay skulle vinna idol? Det visste i alla fall jag! ;) Och för att vara ett lite bättre ''fan'' så att säga så la jag minst 5 röster på honom ikväll. Vet att det inte var nödvändigt eftersom det var så uppenbart att det var han som skulle vinna ändå! Nu lär nog hans låt bli lagom uttjatad på radion, men man får väl undvika att lyssna på den på några månader så lär väl låten vara bra. :)





Nå, vad tycker ni? Vann rätt person? Om inte, motivera gärna varför.


 



Byta logga?

Har funderat starkt på att byta ut min ''logga'' som jag har på mina bilder. Tänkte slänga upp några förslag, så kan ni ju tycka till. Vore väldigt tacksamt om jag fick hjälp med att välja. Har hittills kommit med tre nya, alla lika dock är fonten den enda som skiljer dem åt på mitt namn.











Kommentera gärna! :)
Sen får ni ju inte glömma min gamla logga om ni så tycker att jag bör behålla den istället. Den kan ni se under mina kategorier för foto. 



Close-up

Detta är testat med mitt close-up filter! Möjligtvis inte det bästa, men jag har ju just fått dem och man kan ju inte vara bäst på allt hela tiden heller. ;)





Får väl duga för att vara första gången. Tyckte dock om färgerna på den. :) Kanske blir att gå ut till kvällen och ta lite kort också, dock inte med detta filter. Får se om jag har både lust och ork till att göra det d.v.s. 
Kritik gillas faktiskt! :)

Nöjd nöjd nöjd!

Nu har jag fått hem mina filter, och jag har testat lite smått och oseriöst. Men måste erkänna att jag är riktigt nöjd! :D Så jag ska när som helst lägga in bilderna på datorn för att kolla genom dem och se hur det blir på stor skärm. Spännande! Blir jag nöjd över mitt trams lär det givetvis hamna här. Och jag kommer också visa bilderna hur det blir med de olika filtren! Dock har jag inte utnyttjat mig av UV-filtret något speciellt. Men det kommer senare framöver! Hoppas på fint väder imorgon så kan man ta lite kort då!



Ikväll blir jag för mig själv. Lite skönt ändå, har ju möjlighet att springa över till päronen framåt kvällen om jag dör av tristess här hemma med tanke på att nalle ska vila. :) Får se om det blir att se idol-finalen där eller så läser jag om det i tidningen senare. Återstår att se. :)




Godnatt

Nu ska jag göra vid mig, sen ska jag lägga mig. Sätta klockan på 06.30 för att få upp bror, och få iväg honom till skolan. Sen får jag mina filter imorgon, överlyckliga jag! :) Tar nog en morgonrunda med Pajjas och följer nog bror till spårvagnen i samband. Så det är väl lika bra att lägga mig nu så jag orkar upp imorgon. Därför säger jag godnatt och önskar er alla en skön sömn. ;)



Jag kan, jag vill, jag SKA!

Stötte på ett par byxor jag tidigare inte kunde få på mig. Nu sitter dem på plats, riktigt snyggt faktiskt! Kanske lite lite lite för stora. Men det är ju bara positivt! :D Blev riktigt glad när jag insåg att jag kom i dem och att det faktiskt fanns ett litet utrymme kvar! Imponerande. :) Jag ska verkligen fortsätta med detta, allt från promenader med hunden, och äta som jag gör. Och så ska jag ha ett nyårslöfte! Jag MÅSTE klara det. Jag måste verkligen.
Jag tycker att jag har varit duktig för att ha klarat detta på egen hand! :)




Satans huvudvärk

Sitter med en sådan jobbig huvudvärk. Blir tokig snart. :mad: Hoppas den går över innan jag ska sova, annars lär jag ju ha problem med att somna. Och det lär inte vara roligt att gå upp då klockan ringer halv sju imorgon. Bror ska sova här nämligen så jag måste gå upp och få liv i honom så han hinner till spårvagnen i tid. :) Äsch, ska väl inte vara några särskilda bekymmer. Ska faktiskt bli roligt att ha honom här för natten, för så ofta umgås vi inte även om vi inte har alltför mycket gemensamt. :) Man får passa på när han ändå vill vara här liksom
Nåja, ska snart ställa mig och laga lite mat till honom också, eftersom han endast slängde i sig två knäckebröd i samband med att han var ute, så han sprang förbi hemma för att stoppa det i magen.




Uppdatering

Slänger upp en liten uppdatering på projektet i photoshop!
Har inte kommit långt, men jag gör de ''grövsta'' först och detaljerar sen. :)





Vill notera att läpparna är påbörjade nyligen, därav det konstiga resultatet för tillfället. Kommer givetvis bättre på det mesta senare. Men detta är i alla fall so far som jag har kommit. :)



Umgås med bror

Drog med bror min hem till mig. Så nu sitter vi, och gör faktiskt inte på tok för mycket. :) Han pratar med Karlsson via skype och jag gör mitt vid min dator. Gör mig inte så mycket, skönt att inte vara själv jämt. Så han har fått sig en kopp kaffe och så har mor min varit över för en snabbis, dels för att kolla till Pajjas som bar sig knäppt åt, men det löste sig, så hon tog sig också en kopp kaffe, samt att hon hjälpte mig ner med grejer i källaren. Det gjorde ju även bror också, så nu har jag inga onödiga grejer uppe för tillfället. :)
Sitter och funderar skarpt på om jag ska återgå med mitt i photoshop, eftersom det gick så bra igår så varför inte fortsätta idag för. Slänger upp en bild på hur långt jag kommer under kvällen.





Top Model

Sitter just nu och kollar top model, har precis hjälpt mor med maten också. :) Slapp hon göra det själv också. Behöver väl gå ut med Pajjas snart också. :)
Herregud, blir så fotosugen när jag ser top model. Finns inget som är så kul med sessions, haha.
Och nu är jag mer sugen på att fota när jag vet att mina filter ligger på posten. Men är fortfarande frustrerad över att jag inte har dem hemma. Men, försöker tappert att inte sura över det. Sudda sudda sudda sudda bort min sura min. CTRL ALT DELETE tack.



Lockande idé eller flopp?

Själv tycker jag det verkar som en riktigt cool idé, värt att testa och en upplevelse att se! :)




Ni kan se fler bilder och läsa resten av artikeln genom att trycka HÄR!
Någon annan Norrköpingsbo som anser att detta verkar som en rätt okej idé eller blir det en flopp?




Vad i hel...?

Okej, nu förstår jag absolut ingenting! Sitter och läser tidningen och springer på detta?
Blir nästan spyfärdig av att veta att han har fru/sambo eller liknande, som suttit i idol publiken sen dag ett.





"Jag har pratat med min flickvän och hon vet att det har hänt något mellan mig och Minnah,
men sedan har vi inte haft möjlighet att reda ut var vi står med varandra.
Med all press och allt som händer runt omkring har det inte getts utrymme att säga sig ner och ha en sådan diskution"
Jay menar att situationen både är problematisk och känslosam.
"Jag värdesätter min flickvän och önskar henne al"
all lycka och tycker att det är jävligt jobbigt att det har blivit såhär, säger Jay.
"Jag har pratat med min flickvän och hon vet att det har hänt något mellan mig och Minnah,
men sedan har vi inte haft möjlighet att reda ut var vi står med varandra.
Med all press och allt som händer runt omkring har det inte getts utrymme att sätta sig ner och ha en sådan diskution"

Jay menar att situationen både är problematisk och känslosam.

"Jag värdesätter min flickvän och önskar henne all lycka och tycker att det är jävligt jobbigt att det har blivit såhär, säger Jay.


Sedan tidigare har Jay Smith flera tatueringar,
bland annat har han och blivande hustrun Sara likadana tatueringar i sina nackar,
en orm som biter sig i själv i svansen som en symbol för evighet.




Allvarligt talat? Vet faktiskt inte vad jag ska säga om detta mer än: vad i !?"%# ?
Jaja, så kunde det ju tydligen också vara.
Källan är som oftast ifrån Aftonbladet.se.



Äsch fy och tvi.

Blev inga filter idag. Lite småsur är jag, framför allt besviken. Men är väl inget att hänga läpp för hela dagen. :mad:
Sitter nu i alla fall hos mor och far min och umgås med bror för tillfället medan mamma frostar ur frysen i hallen. Har ingen större lust att göra något idag, därför har jag bestämt mig för att inte göra det heller. Det enda jag vet att jag ska göra är att slänga in bilderna från igår, sen fortsätta med projektet i photoshop som jag påbörjade igår. Hoppas det blir bra.
För övrigt vill jag bara avreagera mig lite till och säga: Jag hatar låten Mikrofonkåt med September. Jag hatar hatar hatar hatar den.
Hej då.




Mitt paket har kommit!

Tjoho! Nu ligger mina filter på posten och väntar! Dock så återstår det att se om Fredrik hämtar ut dem idag, med tanke på att dem står på honom. :mad: Jaja, i vilket fall så är dem i alla fall på posten och ett steg närmre mig! :D Sen blir det att testa massvis med de tre olika filtren!
Hur som helst, god morgon också! Kunde inte somna om efter en ruskigt jobbig dröm så jag passade på att gå upp istället. Även om ögonlocken är tunga som bly. Antar att jag lär lägga mig ett tag under dagen också. :)
Ska väl ta och fixa i ordning matlådan till Fredrik så han får med sig mat i magen. Behöver bara bryna på några köttbullar, resten är klart. Tur att man har föräldrar som tänker på en när det blir mat över i dess hushåll. :) Vilket för mig underlättar också för då slipper jag jämt ställa mig med maten, haha! :)
Sitter just nu och kollar på Pajjas som gräver som en tok på Fredriks täcke för att han river på lakanet innanför. Haha, som dom bär sig åt. Nåja, får väl inte klandra att dem är skåningar båda två. ;)




Evighetsgöra

Jag har påbörjat något som jag kallar evighetsgöra, med andra ord något som för mig är pilligt men roligt. :) Tänkte slänga upp bild på det påbörjade projektet. Vore kul om någon kunde lista ut vem det är redan nu. ;) Haha.





Tror inte ens personen i fråga själv vet att det är just DEN. Men det är ju alltid kul att prova på saker! Nu har jag förvisso inte alls kommit långt. :) Men det är rätt okej än så länge.



Efterlyst

Sitter och kollar på Efterlyst med Melissa. Saknar nalle också. Men ja, han slutar ju ganska snart ändå.
Nu är jag riktigt trött, haha. Och jag känner att jag inte alls har kommit med något intressant att skriva idag, så jag förstår att mina sidvisningar har legat lågt idag. Hm, lite tråkigt ändå.
Nåja, morgondagen blir kanske bättre, vem vet. :)
Nu ska jag försöka sätta mig in lite i efterlyst och inte fastna här, haha.
Och jag vill fylla år snart, för då är jag i Skåne! Skönt, slippa vissa igenkända ansikten.




Klar!

Jaha, då var man klar med bakandet. Blev ganska okej, förutom att mina blev mörka, haha! Men det jämnar ut sig med kristyren! ;) Hur som helst, nu sitter jag här för en sväng och kollar runt lite medan Melissa pratar i telefon med sin mamma samt spelar xbox. Får se vad som händer senare, känner mig ganska matt nu. Vet inte varför men blev riktigt slö. :thumbdown:
Well, imorgon om det blir av, så ska jag hinna ner till skolan för att träffa upp Alex och göra ett ärende samt få mina bilder. :) Hoppas det blir av, måste nog ändå ut och fara imorgon förmiddag om mina filter kommit d.v.s! HIHI, längtar så jag dör typ. Om inte imorgon, så kommer dem på fredag! Vilket ändå är innan helgen! :thumbup:
Nåja, bilder på vårat bakande kommer innan kvällens slut. :) Men ni kan ju där emot få en lite småful bild på mig. ;)





Varsågod! Haha, måste medge att det snart är dags för lite nya egobilder.





Baka kaka

Nu blir det i alla fall att baka  pepparkakor! Vilket ska bli riktigt kul! :D Blir nog lite kort till bloggen av vårat bakande också. Därför blir detta ett kort inlägg., men kommer givetvis med ett längre senare! Önska oss lycka till nu för jag antar att det kommer behövas! ;)




Pepparkaksbakning med Melissa

Sitter för tillfället och väntar på min lilla darling Melissa som må vara här när som helst. Vi har planerat att baka pepparkakor idag! :D Ska blir riktigt kul, sen vet jag inte vad vi planerat att göra efter det, men så vitt jag vet så kommer vi alltid på massa saker! Inte en lugn stund med denna fröken, inte. ;)
Idag är jag dock lite seg, gäspar och har mig. Mindre kul. :thumbdown: Men det som gör pricken över i är ju faktiskt att mitt paket med mina filter har skickats! Hur kul är inte det? :D Så beräknad så kan jag få dem redan idag efter tre, eller så blir det imorgon förmiddag. Oh, spännande!





Jag behöver lite tips!
Vad kan man köpa till sin lillebror i julklapp?
Han är 17 nu, så ja, behöver lite tips!




Laga mat till min kära

Har precis pratat med min prins i luren. Ska ställa mig och laga något gott till honom. Han slutar ganska snart så får väl se till att skynda mig lite. :) Får se vad jag lyckas göra på kort tid. Antagligen bara något simpelt, men han klagar aldrig ändå. :) Nåväl, får ta mig ann och skriva ett lite längre inlägg efter jag gjort mat, osv.




Banken

Skulle åkt till banken idag egentligen, så jag for över till mor och far min eftersom dem skulle följa med, så jag kunde överföra dem till mitt andra konto. Men får bli imorgon, men jag beställer mina filter redan ikväll, beslöt mig för att lägga till en till på listan, så nu är det UV-filter, Star-filter och Close-up-filter! Mysigt värre! Så jag får dem i alla fall innan jul, vilket jag hade hoppats på. Då kanske jag blir lite mer inspirerad och fotar lite mer! ;)
Well, blev visst ett sent inlägg idag. Blev kvar hos mor och far tills 19.30 då jag beslöt mig för att gå hem. Kan vara skönt att få lite ensam tid också. Funderar faktiskt på att rita lite, inte för att jag har några ideér men känner att jag har lust med det ändå. :)




Morgon!

Godmorgon gott folk, nu är jag uppe och har precis varit ute med hunden på en promenad tillsammans med min älskade. Jag måste då erkänna att jag tycker att det var mysigt att vakna till det extrema vädret! I alla fall som det såg ut vid nio tiden i morse. Det snöa som bara den! :D Och vi hade ju tur att dem precis, innan vi gick ut, hann och ploga gångbanorna igen. :)
Fredrik blev dessutom glad över min städ-insats under gårdagen, vilket var väldigt roligt att få bra kritik för! Hur som helst, är för tillfället väldigt uttråkad, och ganska konstigt, med tanke på att det inte var så länge sen jag klev upp. Har hunnit duscha, äta frukost och sen ut med hunden som sagt. Kanske bara är lite rastlös för tillfället. Fast å' andra sidan så har jag god tid på att planera vad jag ska göra! Får se vad som händer för spännande senare. ;)




Kvällsmaten äten

Nu har vi ätit kvällsmat, och nu blev jag faktiskt riktigt trött. Borde göra vid mig och sen lägga mig, har ju ändå varit igång i stort sätt hela dagen. Känner mig allmänt lite tossig, så nu får ni en tossig cambild av mig som jag tog samma dag som jag fick min tjusiga clone-a-willy! ;)


Nu har jag gjort mig förtjänt av att ha en trevlig dejt med sängen! Vet inte om jag får dejta den själv då nalle satte sig för att spela lite. Det gör mig dock inget, jag får troligtvis annat sällskap ändå, av min älskade lille vante (Pajjas). :) Hur som helst, nu har jag sagt mitt för ikväll. Sov gott nu alla läsare, och hoppas ni sover lika gott som jag lär göra!



Ny header - lite mer vinter!

Ja, nu har jag lyckats knåpa ihop en enkel men väldigt vintrig header. Får duga för tillfället, får se om jag gör den lite mer komplicerad eller låter den vara som den är. :) Well, ni får mer än gärna tycka till. :thumbup:
Sen har jag lyckats göra ett nytt ''avslut'' också, d.v.s bilden jag alltid avslutar mina inlägg med. Den får faktiskt också duga, skönt med lite nytt också faktiskt. :)
Nåja, nu har jag fått ordning på stämningen både på blogg OCH hemma, och det bästa av allt är faktiskt att min älskade är hemma nu också. Saknat honom enormt, även fast dagen gått riktigt snabbt.
Undra om jag inte ska ta och sociala mig lite med honom nu? ;) Lite kvällsmat och gosa ner sig i soffan framför TV:n och bara vara. Kan vara skönt efter allt bökande här hemma också.




Hemma igen

Nu har man hittat hem till sitt, mysigt med lite dov julmusik och finstädat. Ska tända ljus innan älskade kommer hem, och hinna dona med det jag vill framför datorn också. :) Måste säga att det blev en enorm skillnad här hemma, nu skäms jag inte över att ta hem någon hit.
Jaja, om jag skulle påbörja min nya header. Känner mig riktigt manad för något nytt! :D Även om det möjligtvis inte var sådär jätte länge sen jag faktiskt bytte, men nu ska jag pröva på att se om jag lyckas få fram lite mer vinter och julkänsla. Nåväl, det blir en utmaning, och blir det bra så lär ni ju upptäcka det ganska snart. ;)




Visit hos bror min

Sitter hemma hos mor och far min och spenderar lite tid med bror, istället för att sitta hemma i min ensamhet. :) Dock har jag sån lust att sätta mig med photoshop men givetvis har ju inte bror det på sin dator. Men men, får ta det när jag kommer hem sen. :) Ska då se om jag kan sätta ihop en ny header som jag pratade om. Har redan en fin grundbild som förhoppningsvis kommer passa. Well, blir kvar här till nio beräknat eftersom jag måste hem och göra något att äta till min älskade tills han kommer hem. :)
Och medans jag inväntar honom så hinner jag även med photoshop lite. :thumbup:



Diska lite kanske

Nu ska jag ta mig ann disken, sen blir det duschen. Passade på att spela lite xbox så nu är jag helt tok varm, så duschen behövs verkligen just nu! :) Lillebror ringde också och frågade om vi inte kunde hitta på något så lär gå dit efter duschen, men först en lite längre promenad med Pajjas innan vi får för oss något annat. :)
Nåväl, jag har i alla fall gjort riktigt mycket nytta på egen hand. Nu är jag relativt matt i kroppen, men men ska bli skönt att bli klart med allting!
Nej, nu får jag skynda mig lite med det jag ska så jag blir klar snarast! :)



Bye bye Wii!

Nu är det som så att jag och min sambo kom överens om att byta in vårat Wii mot ett svart xbox 360 med kinect till, vilket jag anser var ett riktigt lyckat byte. ;) Visst att du rör dig via Wii, med kontrollerna men till detta behöver du inga kontroller alls, det innebär att DU är själva kontrollen. ;) Mycket imponerade!
Detta var något jag tyckte var riktigt kul, nu vill jag bara ha fler spel! :D




Måste erkänna att det enda jag kommer sakna med Wii sen är Mariokart, haha. Men vem vet, någon dag kanske vi får för oss att köpa oss ett Wii igen. ;) Men inte nu på ett tag, först ska jag ha ny kamera! :D




halva lägenheten kvar!

Ja, då har jag städat det absolut jobbigaste i lägenheten! Usch, var nog mer än jag trodde. Hur som helst så är det skönt att få det gjort, och det har gått relativt fort ändå med tanke på att jag har sprungit mellan dator och städandet samt pratat i telefonen. :thumbup: Nu har jag disken och lite i köket kvar, sen blir det att ställa upp det sista julpyntet av det jag och älskade fått av mormor och min mors moster. :) Mysigt! Hade egentligen behövt städa skrivbordet också, men orkar inte det, det är faktiskt inte så farligt där. :) Sen blir det att ta en härlig väl tjänad dusch!




städa städa lite mera

Jaha, då har jag påbörjat mitt städande. Inte det minsta roliga, men klart, det behövs ju det också. Men med lite musik så går nog det mesta bra. :)
Har slängt in lite julmys på bloggen, d.v.s dessa tjusiga snöflingor! Tänkte se om jag skulle byta header till något mer vinterinriktat just nu över jul och nyår. :)
Well, får se om orken tilltalar mig efter att jag städat klart! Sen tycker jag att jag har varit riktigt dålig på bloggandet nu dem två senaste dagarna. Har dock inte känt mig fullt så kry, så det är väl därför orken inte funnits riktigt. Men men, nu ska vi försöka igen!

Måste också skvallra om den superfina bilden min bror fått! ;) Riktiga karlar kör volvo, så nu kör min sambo, far och bror volvo! ;) En tjusig blå 850.
Kanske skulle sett om jag orkat ta mig tid för att fota den också. :)
Nej, nu måste jag gå och städa så att jag inte fastnar här!




Fixa sig sen drar vi!

Nu ska jag ta och fixa mig innan jag och min älskade sambo far över till mina päron! Vi ska nämligen på marknad idag! :) Det ser jag fram emot! Sen blir det ner till stan för att köpa tröjan till min lillebror. :) Måste även ta och be om ursäkt för att det inte blev något mer inlägg igår. :thumbdown: Slarv-Maja på mig.
Men, idag känns det som om jag kommer vara lika aktiv som jag varit innan, vilket kan vara roligt för er läsare!
Nu hinner jag dock inte med att blogga mer, för nu har jag lite bråttom!






Halloj

Sitter hemma hos päronen just nu, lånar deras dator. :) Har inväntat Fredrik också, som slutade 13.00 idag. Han skulle bara in i duschen och sen skulle även han komma över. Vet inte om det blir att åka iväg idag för att kolla julklappar osv med tanke på att vi har tvättstugan 17.00. :thumbdown:
Måste i alla fall skicka iväg honom fr att köpa diskmedel och tvättmedel. För det är snart slut, om det inte redan är det, haha. Utöver detta så har jag faktiskt inte gjort så mycket, skulle ha hämtat mina foton imorse också, men det visade sig att Alex inte hade kommit i säng ordentligt eftersom jag fick ett sms tjugo över fem imorse. :) Får se om det kanske blir att hämta dem senare eller så.
Angående snön jag skrev om igår, så kom det faktiskt snö under natten, och som även höll i sig tills imorse då jag var ute med hunden. Jag personligen såg väl ingen skillnad, men det hade väl antagligen kommit tillräckligt eftersom det var dags att ploga gångvägarna bakom huset. Vi har dessutom inte lika kallt idag som det har varit dem senaste dagarna och det är ju faktiskt ganska skönt. :)




Godnatt

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, jag är så förbaskat trött! Ska upp tidigt imorgon igen, dock för ett bättre syfte denna gång. :) Så nu hälsar jag godnatt från mig, och hoppas alla andra sover lika skönt som jag planerat att göra! :)
Tack till alla som läser min blogg också, jag har i snart en veckas tid varit över 50 sidvisningar per dag. Alltifrån 65 upp till 100+. Imponerande!




Herregud!

Jag måste ha världens mest knäppaste sambo. Stod och laga mat medan han for iväg till Teknikmagasinet för att köpa sig sin Neo Cube. Då han öppnar dörren så gormar han om att han har köpt mig något. Jag staplar mig ut i hallen och kan inte göra annat än att skratta. Mitt mongo till sambo har alltså köpt mig en Clone-A-Willy!






Nej, nu får ni inte tro det värsta, mina kära läsare! Detta är ännu ett ''skumt'' snopp-skämt! Denna ska stå orörd och oskuld föralltid! Jag är lite förtjust i snopp-prylar, och ni får inte tolka det fel! Haha, jag tycker om perversa/snuskiga skämtgrejer osv. Så detta var verkligen en riktigt rolig grej! Måste dock varit förbaskat pinsamt för Fredrik att betala detta, men jag slapp ju vara med och skämmas med honom! :D




Mat i magen?

Låter inte helt fel. Funderar tappert på att göra något gott till mig och my love, så magen blir lite glad. :thumbup:
Börjar faktiskt bli lite hungrig så det är väl på tiden. :) Får se vad jag lyckas göra för gott idag!
Ska se till att få fram vårat kök igen. Det är uppenbart att vi båda här hemma hatar att diska. Men det måste ju göras så det är väl bara för mig att ta mig i kragen!
Wish me luck, för det här berget lär inte bli roligt att bestiga.




Stackars oss i Östergötland

Jo men visst, mer snö väntas inatt! Vet inte riktigt om jag vill ha mer, då det beräknas komma mer redan på söndag igen. Blir nog lika mycket snö om inte mer i år än förra.





Är det bara jag, eller räcker det snart? 
Ni kan läsa hela artikeln HÄR på NT.se.




Usch, och fy skäms!

Faktum var att jag somnade straxt efter hemkomsten från stan. Men jag fick i alla fall en ny mössa! Söt liten sådan också. :) Har dock för tillfället ingen bild på den. Sen Julklapparna som var tänkta att köpa fanns inte kvar så nu måste jag fundera ut något annat! Så himla typiskt. Men blir att åka och kolla vidare redan imorgon igen. :)
Hittade ett par förbaskat söta strumpor också, var dumt av mig att säga att jag inte ville ha dem. Men men, så typiskt dumma mig. :)
Hur som helst, just nu sitter jag och pratar med Alex som är en underbar ängel. Hon tar nämligen ut bilder åt mig, som jag äntligen kan sätta i fotoramen jag och Fredrik köpte i augusti månad, haha. Ska få bilderna redan imorgon. Mycket uppskattande! :thumbup: Vilka pärlor till vänner man har! Detta är bland annat en av bilderna, just denna blir i A4 storlek!



För att inte tala om vilken superduper sämst dag jag har haft för övrigt. Mötet på skolan gick inte riktigt som jag hade förväntat mig. Dock är jag sur på mig själv över att jag ens förväntade mig något, med tanke påden skolan så tycks man inte få någon form av respons, varken av vissa i klassen man ska försöka samarbeta med eller lärarna. Usch, så trött jag blir.
Nåväl, studievägledaren tyckte att jag skulle återkomma i Januari, men hon visste inte om hon skulle skriva av mig (endast 20 dagar kvar innan jullov, vad är meningen?) eller om hon skulle låta mig vara inskriven. Antingen är det någon form av ''lindrigt hot'' för att behålla mig i skolan, för skriver hon av mig nu så blir jag av med mitt studiebidrag. Eller så är det bara för att var allmänt taskig. Ruttet drag, minst sagt. :mad:
Jaja, orkar inte bry mig om detta längre. Nu ska vi inte hänga läpp över mina bittra problem.
Ska se om jag kan hitta något kul i reklamen som kom. :)



Stressa stressa lite mer

Jaha, nu är klockan snart ett, jag har inte hunnit plocka något eftersom jag fastnade hos mamma och pappa, och nu måste jag duscha och hinna fixa mig själv! Herregud, nu blev det stressigt!
Nåväl, blir en snabbdusch, sen måste håret torka innan jag kan platta det. *suck*
Ska i alla fall bli kul att gå på stan! :D
Nej, nu måste jag stressa vidare! Stressa stressa stressa...





1:a december

Godmorgon folket! Nu närmar man sig med stormsteg. Börjar undra hur tiden kan rusa iväg på det här viset. Redan den första december. Det innebär, om man bortser från denna dag, att det är 22 dagar till jag fyller 19 och 23 till julafton! :D Otroligt mysigt!
Dessutom är jag lite förvånad över att jag tycks ha vaknat på en bra sida, även om jag inte riktigt vaknat till liv ännu PLUS att min älskade granne (</3) väckte mig med sin tjusiga ''arab'' musik. :thumbdown: Lite dumt redan klockan tio på morgonen. Men här tas det ingen hänsyn! Hur som helst, är i alla fall uppe i vanlig tid.
Idag tycks det bli stan som planerat och då medföljer min älskade Melissa för att även hon ska spana på julklappar! :) Ska bli riktigt kul. Ska försöka hålla mig klar tills Fredrik kommer hem, det innebär att jag ska försöka ha mat klart, ha hunnit diska och plockat ordning det värsta här hemma SAMT hinna med att dona med mig själv och gått ut med hunden. MEN superkvinna som jag är så är detta bara en lek. ;) Nej, skämt å' sido. Kan vara skönt att göra allt detta när ingen är ''i vägen'' så att säga.
Kanske dags att börja redan nu? Det är ju ändå en del att plocka här hemma, sen måste jag rota fram kläder i garderoben också. Oj oj, blir mycket nu!




www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design