Tillverkning av egna smycken?

Har funderat till och från nu ett bra tag på om jag själv skulle börja med att göra mina egna smycken - dels för att jag tycker det är kul att vara kreativ samt att det är kul att bära något som är personligt. Dessutom kan det utöka chanserna till lite roligare bloggtävlingar här på bloggen och att det kanske visar sig att folk helt enkelt vill köpa ett eller annat. Hade inte tänkt mig något större av detta ''arbete'' utan mer som en hobby på fritiden som kanske visar sig vara intressant för folk runt om. Hade det varit så hade jag inte klagat - tvärt om! Hade kunnat ha detta som ett litet extra knäck på sidan om skolan osv. :) Dessutom är det ju faktiskt en rolig sak och om folk gillar det är ju bara roligare! Men det återstår att se vad jag hittar på för något - har funderat på lite annat också, dessutom är det ju inte det billigaste att köpa på sig alla grejer och för att kompensera det måste man ju ha mage till att ta ett någorlunda lagom pris, för man kan ju inte gå minus. :question: Nåja, inget bestämt så säger inte så mycket mer om det nu. :)











Kommentarer
Elina

haha nej verkligen inte ;d

2011-03-17 19:56:08
URL: http://jonssonbarn.blogg.se/
Anton Kouba

Sv: Åh, piss.. Hatar storlekar, har letat som en galning efter en jeansstorlek som passar mig, äntligen har jag hittat det. Men, jag har så konstiga ben, eller jag har kvinnliga ben som tusan så jag får köra på någon knäpp tjejmodell haha.. Hoppas verkligen dom börjar göra större storlekar, så svårt kan det ju inte vara tycker man..

2011-03-17 20:03:08
URL: http://antonkouba.se
SOFIA

Gokväll vännen!Hoppas du haft en fin dag i vårvädret? Nu är Tävlingen om Triwa klockan avslutad. En vinnare är korad, kanske är du?



Önskar dig även en toppen kväll och tack för att du var med och deltog. Hoppas du kikar tillbaka och ser fram emot tävlingen som startas i helgen! KRAM

2011-03-17 20:13:00
URL: http://sofiahanden.blogg.se/
Elina

annars då, allt bra?:D

2011-03-17 20:14:19
URL: http://jonssonbarn.blogg.se/
Anton Kouba

Sv: Tack för åsikten :)



Och ja, modevärlden är allt bra sjuk när det gäller det där... :(

2011-03-17 20:17:41
URL: http://antonkouba.se
Elina

ush då.. har världens mensvärk = uppblåst mage och inge topphumör ;s :d

2011-03-17 20:20:25
URL: http://jonssonbarn.blogg.se/

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback