Godmorgon!

Usch, idag känner jag mig helt kräkigm så som igår kväll. Förhoppningsvis är denna känsla bara kortvarig.
Nåja, igår var det alltså min och Fredriks 2 års dag! Vi hade det galet mysigt även fast vi var så trötta efter lördagens bravader. Aldrig mer denna lördagsnatt i repris! Trodde jag skulle bli galen. :mad: Hade min lillebror och hans kompis på besök, då dem dök upp klockan 23.30 på ett ungefär med varsin dator. Slutade med att det blev någon form av lan i vår lilla etta på 4 personer som utökade sig till 5. Ingen god natts sömn kan jag väl säga kort. Men nu har jag mått knäppt sen igår, kan tänka mig att det beror på dålig sömn och allt gott man åt igår när kroppen inte är van och jag kan ju säga som så att det inte är värt det! Fy pyton! :thumbdown:
Men men, har bestämt mig för att gå till skolan imorgon i alla fall. Träffa bästa Alex och Saros, mina små änglar! Kan ju då påstå att dagarna går mycket snabbare med dem som sällskap! ;) Tur att dem finns och förgyller mina skoldagar.
Well well, har även påbörjat ett projekt till min käre moster som ville att jag skulle teckna ett porträtt på en väldigt söt liten Caspian på 10 veckor( om jag inte minns fel? ) eftersom det skulle bli en present till mamman. Mycket mysigt! Såhär långt har jag hittills kommit (vill notera att moster Pillan har varit generöst och fixat pennor och block till mig - tack så mycket! - av just detta syfte):








Jag är med och tävlar




Jag är med och tävlar om en klocka av värdet 995:- hos http://sofiahanden.blogg.se/! Vill du också ha chansen att vinna klockan - delta du också! Tävlingen hittar du HÄR! Lycka till!








2 år!









Jag är med och tävlar



Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke hos http://vadfanskajagheta.se/ - gör det du med! Lycka till!



Hej mina kära läsare

Idag är ännu en sådan dag där jag kommer spendera minimal tid vid datorn av en orsak. Den orsaken är följande:
Idag ska jag och min älskade sambo fira 2 år (dock är det inte förens imorgon men vi väljer att göra det idag) så det innebär att jag inte alls kommer vara aktiv under dagen, utan kommer fixa så att det autoskickas under dagen så ni ändå har något att läsa. :) Hoppas alla får en lika fin och mysig dag som jag har påbörjat!



Med Emil

Kan tänka mig att jag just nu är med Emil, med andra ord inte vid datorn - haha! Vet att det låter knepigt. Men eftersom min dag kommer ägnas åt att spendera tid med honom och andra sysslor som ska göras så gjorde jag ett ''auto message'' till er alla så ni inte tror att jag dött eller något, haha! Kul att jag får testa detta för första gången. :)
Såvitt jag vet så blir det att möta upp honom > umgås lite innan nalle slutar > åka och handla > tvättstugan! Så jag vet faktiskt inte hur många inlägg det blir idag - vilket jag hoppas att jag ska lyckas klämma in. Vill ju inte bara göra ett upphör. Inte igen på så kort tid. :)




Duschen

Nu ska jag ta mig en dusch innan jag ska göra vid mig och möta Emil som kommer om sådär 40 - 50 minuter. Hoppas bara jag hinner duscha så jag inte missar hans samtal. Vore ju bra och veta när han är påväg osv. Hur som helst, fåt bli ett kort inlägg mina kära små vänner för annars hinner jag inte det jag ska. Hoppas hoppas hoppas att jag hinner slänga upp lite mer inlägg idag med tanke på allt som står på schemat. Annars får jag väl helt enkelt (oavsett oartigheterna) ta mig tid till det. Tappar ju galet mycket läsare på att inte blogga på en dag och det vore ju trist. Nåja, bråttom bråttom bråttom!



Jag är med och tävlar



Jag är med och tävlar om detta sminkkit! Vill även DU ha chansen att förnya ditt smink så var med du också!
För att komma direkt till tävlingsinlägget som finns på http://madebyerika.blogg.se/ så klickar ni HÄR! Lycka till sötnosar! :)




Ut med bebisarna

Nu är det dags för den sista promenaden med mina små liv. Antar att jag får ta denna runda själv eftersom min älskade somnade i soffan för ett tag sen. Och det var ingen höjdare att göra inköpslistan själv, haha. Men det var lättare för mig att inse att inget onödigt kom på listan. Fördelen med att göra den själv. ;)
Sen blir det dejt med sängen. Mina krämpor/magplågor har försvunnit, vilket är hur galet skönt som helst. Funderar dock starkt på att göra en varma koppen innan jag tar mig ut i kylan för att vara lite varm. Kanske bättre att göra innan dock, men jag börjar bli lite smått hungrig. Sen efter allt så gör jag mig vid innan jag går till sängs för att komma upp skapligt imorgon eftersom Emil tittar förbi under dagen! Känns dock tråkigt att veta att min dag med honom kommer att spenderas i affärer och i tvättstugan. Usch så typiskt. :( Men han tyckte att det gick bra, att det helt enkelt var okej. Men känns ändå jätte taskigt. Kan ju förvisso ingen annan dag än imorgon då kommande dagar ska vara ägnade åt mig och nalle.
Men men, dags för en varma koppen sen ut med mina bebisar. :) Godnatt gott folk, ha det fint!



Lattjar i PS

Sitter och leker lite i PS med ritplattan i brist på annat. Usch, känns som om jag inte alls haft något vettigt att skriva om idag. Fy vad tråkig jag är. Vet inte heller varför jag inte haft något att skriva om.
Hoppas i alla fall att jag får ordning på det i PS så jag kan slänga upp det här på bloggen. Inte för att det är mer intressant, men i alla fall. Bättre än inget. :)




Galet ont i magen?

Vet inte vad det beror på men fy sjutton vad ont jag fick, av ingenting alls? Fattar inte. Undrar vad det beror på. :question: Nåja, suttit och spelat ett tag med nalle nu, och det var under den tiden som den plötslige magplågan dök upp! Förbaskade den. Hoppas bara den ger med sig tills imorgon, orkar inte ha ont, inte såhär ont, om jag ska orka handla, vara med Emil OCH ha tvättstugan. Full rulle imorgon med andra ord. Resten av helgen är jag också upptagen - endast med min älskade nalle! Det ska bli riktigt mysigt. :) Det ser jag fram emot. 2 hela år på söndag. Men vi väljer att fira det på lördag istället. Nåja, hoppas verkligen denna plåga går över.







Vill ha!








Hemma

Nu har jag hittat hem! Har dock galet ont i fötterna. Fått dumma skavsår för att jag gick barfota, och då var det bara mellan mor och våran port vilket inte alls är långt. Så himla typiskt! Ont gör det också. :mad:
Dock är det skönt att vara hemma igen. :) Är trött, så galet himla trött är jag. Blir tokig på det med snart, haha. Ska snart, någon gång under dagen se till att orka plocka ordning det lilla som är rörigt i lägenheten. Men just nu tänker jag bara sitta, och antagligen göra en inköpslista inför storhandlandet imorgon.
Blä, bara tanken av att det är den 25:e imorgon gör mig opepp. Usch. :( Nåja, får bita i det sura äpplet helt enkelt! Fy fy fy!


Bakat

Har hjälpt mor att baka ihop en tuppkaka, som det så tjusigt heter. :) Tog bilder under tiden jag bakade (eftersom mamma lagade mat samtidigt) men fars dator tycks inte hitta mina bilder i min iphone, så jag får slänga upp bilderna i detta inlägg senare! Jag var till en början sugen på att smaka, men icke sa jag! Jag har gett mig sjutton på att gå ner nu - och jag tappade suget ganska fort när jag hellre tog mig en mörk smörgås med paprika på. Smaskigt värre! :)
Nalle ringde mig nyss också, för han hade visst kommit hem - hade inte tänkt på att klockan var så mycket, haha så jag var visst efterlängtad. Får ta och bege mig ganska snart. Ska bara hälsa på far min som precis kom innanför dörren. Sen blir det hem och plocka lite för imorgon kommer Emil. :) Ska bli riktigt kul!







Nu blir det att träna!

Har precis vaknat med ska ändå ge mig på denna knepiga träningspryl jag lånar av mor min. :) Den är dock väldigt smidig eftersom att det man gör inte är jobbigt utan blir lite mer som en överaskning dagen därpå när träningsvärken kommer! Mysigt va. ;) Nåja, det är ju tur att den kommer för det bevisar ju bara att det händer något, och att så lite kan göra mig så glad, det är otroligt!
Efter det blir det att gå ut med hundarna en sväng vilket är mysigt. :) Ser dock ut att vara äckligt kallt ut då det mesta ser nerfrostat ut, haha. Mindre macho att komma ut till kylan. Well well, inväntar samtal från Emil också som hade tänkt komma på besök, om han får tid d.v.s. :) Tur att hans syster bara bor någon mil härifrån! Hade varit träligt om han bara åkt från Skåne och hit över natten, haha. Men men, nu ska jag sätta igång så jag får det gjort samt att det vore bra att bli klar skapligt så inte minstingen får för sig att göra inne.



Sängdags

Nu ska jag fläta håret och hoppa i säng! :) Blev galet trött på kort tid. Så nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta titta på fuskbyggarna. Galet vilka puckon det finns, som gör så mycket fel. Sur jag blir.
Nåja, detta blir ett kort inlägg. Har inte så mycket mer på hjärtat om jag ska vara ärlig. Så detta får bli det sista inlägget för idag, och med det så säger jag god natt och hoppas på att ni alla har haft en riktigt fin dag! :)




Nyduschad och ren

Galet skönt att duscha! :) Finns inget som är så härligt som att lägga sig fräsch i sängen när man ska sova. Dock är det ju inte dags för sängen riktigt än, för först är det mys i soffan, äta lite kvällsmat och sen göra sig vid för att sova. :) Så nu inväntar jag att håret ska självtorka för att sen fläta det - vilket jag borde göra oftare innan sängdags. Usch, som jag slarvat! :thumbdown: Nästan så jag skäms över det. Dumma mig!
Och så mitt i allt har jag fått världens sug på att inhandla massa smycken. Jag hatar att vilja ha hela tiden. Och jag hatar att veta att vi nu måste spara till nästa månad vilket gör att jag inte kan köpa något, haha! Gud så drygt! :( Hatar hatar hatar detta. Varför hittar man alltid saker man vill ha när man antingen tänkt köpa annat, eller måste spara eller helt enkelt inte ha råd. :mad: Nåja! Slut med negativ energi, nu får det vara nog.
Ska se till att slänga i mig lite kvällsmat nu. :)





Tack för att ni deltog!

Minns ni att jag sa att jag skulle ge er andra som deltog ett tröstinlägg för att ni inte vann, där jag länkar era bloggar? Här kommer det. :) Tack återigen för att ni var med och deltog, och bättre lycka nästa gång!
Att bli länkad är ju inte fy skam det heller, inte sant? ;)

http://goodbyehiitler.blogg.se/
http://asslatjejerna.blogg.se/
http://ellies.blogg.se/
http://nightmarecandyy.blogg.se/
http://bbaasstta.blogg.se/
http://fromkidtokid.blogg.se/




Duschen nästa

Är så galet frusen av mig att jag tänker ta mig en varm och härlig dusch för att bara rå om mig själv! Känner att jag glömt bort mig själv lite när det gäller att rå om sig själv, så det är väl på tiden. Så nu blir det tänka-på-mig-själv stund och bara låta allt annat vara. :) Efter det hade jag tänkt äta lite kvällsmat och varva ner lite. Kanske kolla något på tv, teckna, eller helt enkelt bara vara. Känner dock att jag har lust att vara kreativ, men jag vet i sjutton. Får se vad det leder till och var jag kommer orka efter att jag varit ''ego'' ett tag.
Karln min får springa ut med hundarna, det har jag ju gjort hela dagen för övrigt själv eftersom han har jobbat och allt sådant, så det kan vara läge för honom att göra det den här gången så kan vi gemensamt gå den sista promenaden. :) Sen sitter jag och klurar på när jag ska börja införskaffa alla prylar till håret för att kunna få någon förändring. Om det blir att jag börjar denna månaden eller inväntar till senare. Vet faktiskt inte än - dock har jag ju så dåligt tålamod när det gäller håret. Jag ser ju bara min utväxt som snart närmar sig 15 cm (jag har låtit håret vila för att slippa få det extremt slitet vid just såna här tillfällen med att avfärga/bleka osv) och den är allt annat än fin! :thumbdown: Men jag tycker jag har varit duktig som låtit håret vara. :) Sen efter att jag fått färga allt detta så lär jag givetvis behöva en och en annan omgång med inpackningar. Men å andra sidan berör det inte mig eftersom jag ÄLSKAR att rå om mig själv, haha. ;) Sen är det ju alltid kul att veta att jag snart får hem min uppsättning av tänger jag vann för ett par dagar sen (vilket jag tidigare nämnt) som uppmuntrar mig till att bli fin i barret! Har ju ändå lovat att slänga upp några fräsiga bilder på fixat hår. Nåja, duschen kallar - dag att få det gjort! Återkommer givetvis senare!



Jag har gett mig sjutton på..

.. att bli ljushårig! Nu har jag bestämt mig till fullo, trots min minimala respons från er läsare. :thumbdown: Jag ska har mellan-/ljusbrunt med ljusa slingor i. Och det var med basta! :mad: Nej vars, inga sura miner. :) Får se när jag ser till att orka köpa på mig all hårfärg bara. Måste ju avfärga håret och allt sådant först. Såhär hade jag tänkt mig i alla fall:






Jag är med och tävlar




Jag är med och tävlar om ett(?) fjäderörhänge hos http://miasfashion.blogg.se som är egendesignat. För att även DU ska kunna ha chansen att vinna så hänvisar jag dig direkt till tävlingsinlägget genom att du klikcar HÄR! Lycka till! 




Jag vill ha vår

Nu är det som så att jag är så himla less på snön. Kan den inte bara försvinna? Vill ha vår, grönt och massa sol. Blir tokig. Låter så mysigt att sitta och lyssna på fågelkvitter bakom ryggen med öppen fönster men sen när man vänder sig om blir allt automatiskt skit trist igen. Jag vill inte ha snö. Dö snö, dö!
Hur skönt skulle det inte vara att slippa alla dessa minusgrader osv. Orkar verkligen inte frysa mer. :mad: Plusgrader och grönt! Haha, negativt allt blev! Inte meningen dock.
Nåja, sitter och spelar lite med nalle i brist på annat! Blir ut med hundarna snart också. Ska bli skönt att få gå ut lite och ta frisk luft - DOCK blir det inte skönt att möta kylan. :thumbdown:



Grönskassoppa

Sitter hos mor och far min. :) Har precis gjort grönsakssoppa! Så himla enkelt, gott OCH nyttigt. Lite roligt att jag äter detta nu när jag ska hemåt snart och laga mat. Nalle skulle egentligen jobbat över men fattade jag rätt så ska han inte det. Får bli stekt kött, lite pomme till min älskades köttbit, grönsaker och någon sås. :)
Hoppas det duger till herrn! Å andra sidan mättar ju bara grönsaker tillfälligt, sen tog jag bara en kopp så, det bör vara lagom att börja med mat sen ändå. :)
Usch, känns som om jag inte har så mycket att blogga om! Jag orkar inte med en till bloggtorka. Inte igen på så kort tid. Hjälp mig! Vad ska jag blogga om? :(







Godmorgon

Har nu varit vaken i sådär en halvtimma.Ganska skönt, men jobbigt sätt att vakna på. Blir tokig, haha. Dumma jyckar. :) Ska snart hoppain i duschen innan jag går ut med dem små liven, och kanske tar en titt förbi hos mami - men det återstår och se om hon är vaken än d.v.s. Annars blir jag kvar hemma och plockar lite småplock här hemma så det slipper att bli så mycket att städa varje gång man storstädar. Sen ska jag hinna med att träna lite - gud tack mami för den där hima tränings grejen, den är super! :) Och förhoppningsvis dra med hundarna på långpromenad! Kanske två gånger idag dessutom, kanske kan ragga upp nalle så han följer med. Är ju faktiskt roligare att gå med någon som kan ta ena hunden då dom springer kors och tvärs med deras koppel! Jätte roligt. Oh, ironi! :)
Nåja, om jag skulle ta och träna lite först innan man duschar och sen gå ut med dem. :)







Tävling avslutad!



AVSLUTAD!


Har nu med hjälp av random.org dragit den lycklige vinnaren helt slumpmässigt!
För att se om DU har vunnit så klicka HÄR!
Om du inte vunnit så kommer en tröst-länkning för resterande personer i ett senare inlägg som tack för att ni deltog!




Myspys

Nu blir det myspys framför tv:n med älskling innan vi lägger oss för kvällen. :) Kollar lite på 99 saker man måste göra innan man dör, eller vad det heter. Ganska roligt att se vad dem två puckona hittar på. :) Fattar inte varför man vill göra alla dessa saker. Dem pratar om att dem ska försöka hitta någon som vill låna ut deras gymnastiksal som dem kan fylla med smör, haha. Varför liksom?
Nåja, ska ta och krypa upp i nalles famn nu. Börjar bli lite trötter och jag ser att även han flackar med ögonen här bakom, eller så blir det som så att vi lägger oss med en gång. Inte så konstigt att han är så trött ändå. :) Men men, jag säger nu godnatt och hoppas ni alla har haft en riktigt fin dag! Vi hörs imorgon, inte sant? ;)



Fryser ihjäl

Trodde jag skulle frysa ihjäl när jag klev utanför dörren för en kvällspromenad med mina fyrbenta små liv. Herregud vad kallt! :O Känns inte riktigt som motoriken i händer och fingrar fungerar riktigt än. Kollade på iphonen och det visade sig vara -18 just nu.
Sen blev jag lite paff när dem, i två lägenheter ifrån (d.v.s det är en mellan - och i den bredvid den) höll på att festa som idioter. Dem var inte så många men förde ett himla liv. Hoppade och klappade händerna som galningar! Är glad att vi har dem stackars pensionärerna mellan, för då slipper vi höra, förhoppningsvis. Vem sjutton festar mitt i en vecka? Hoppas innerligt att vi inte hör något med tanke på att Fredrik ska upp mellan 04.30 - 05.15 för att åka till jobbet. Puckon!
Var ändå lite mysigt att komma in i värmen, eftersom nalle just nu står och lagar lite kvällsmat. Känns rättvis eftersom jag stod för middagen idag. :) Undrar vad jag får för smaskens! Vet att det är korv i alla fall men mer vet jag inte. Kul med överaskning!




I brist på annat





De små bilderna är klickbara.



Super duper!

Var ju i kontakt med Josign som i sin tur hänvisade mig till bloggerskan som hade tävlingen. Dem hade nu kommit överens om att jag kunde skicka tillbaka halsbandet för att få ett nytt. Vilken tur att dem var trevliga och förstående. :) Så jag har nu skrivit på ett kuvert, skrivit ner min adress samt ordet jag egentligen skulle ha tryckt på halsbandet. Hoppas på att det blir bättre denna gång! Nu ska jag bara hålla utkik i mailen för att se om jag får svar om adressen stämmer, sen så blir det att antagligen slänga på denna imorgon så den kommer iväg så fort som möjligt. :)




Jag är med och tävlar



Jag är just nu med och tävlar om 5 st valfria glasögon hos http://viktorfrisk.com och vill även DU ha chansen att vinna så tycker jag att du ska delta! För att komma direkt till tävlingsinlägget klickar du HÄR! Lycka till!



Jag är med och tävlar



Jag är med och tävlar om denna ringen hos http://Josign.blogg.se/!
Vill du ha chansen att vinna så tryck på länken ovan för att komma direkt till tävlingsinlägget! Lycka till!









Priset från Josign.se hemma

Vilken tur att jag var kvar såpass länge hos mina föräldrar. I posten dumpade det ner ett fint litet kuvert som var till mig (ja, jag har mig skriven hos dem än) och det var från Josign.se - halsbandet med valfritt foto-ord hade kommit. Upptäckte dock att det stod ''hotographer'' och inte ''photographer''. Tog kontakt med henne för att se om det var något man skulle kunna åtgärda. :) Kul att jag fick hem det idag i alla fall! Var riktigt roligt. :)
Ska bli kul att få min uppstättning av hårtängerna som jag vann för några dagar sen. Känns som om min otur i allt vänder till lite mer lycka. Ibland kan även den med mest otur ha tur, kolla bara på mig. ;) Slänger upp bild på det söta brevet jag fick med från Josign.se också. Tycker samtliga kan gå in och kika på hennes sida - galet mycket fint!








Övertid

Visade sig att nalle hade fått jobba över för att kunna sätta upp lite arbete till en arbetskamrat. Fick sms om det nyligen. Typiskt! Får dra ut lite på att göra maten, och jag som dör av hunger snart haha. Nåja, vad gör man inte för kärleken som det så fint heter. :)
Tur att jag inte valde att gå hem när jag hade tänkt det för då hade jag fått sitta där och vänta, känns lite trevligare med sällskap av mor och bror min. :) Tjalle har visst somnat i famnen hos mami och Pajjas på en kudde bredvid mig, mina små liv. Vi sitter tillfälligt och kollar på Jims Värld, något som jag inte kan undgå att tycka bra om! Vet egentligen inte vad som gör det så bra, men det är faktiskt ganska roligt. :) Det är tur att alla vi tre som sitter i vardagsrummet tycker detsamma - hade far varit här hade han gormat om att vi tittar på skit! Nåja, får hoppas på att nalle kommer ifrån jobbet snart så man kan gå hem och börja laga mat.








Längre tid än tänkt

Tog visst längre tid än vad jag hade räknat med. Inget samtal, inget sms - ingenting? Haha, börjar tro att han inte hittat hem ännu. Nåja, får väl invänta ett tag till innan jag beger mig hemåt för att laga lite mat. Börjar faktiskt bli hungrig nu. :) Får se vad jag hittar på att göra! Trött är jag också, dumma hundar som bråkat med mig hela morgonen. Well, vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer nu mer än: älskling, ser du detta och råkar vara hemma - varför har du inte hört av dig för? Haha. ;)









Snart kommer älskling

Sitter hemma hos mami och bubblar lite strunt. Lillebror var tydligen också vaken, vilket inte alls är vanligt. Haha, nåja inväntar älskling som slutar nu så får vi se hur lång tid det tar innan jag får sms efter att han klivit in innanför dörren och upptäcker att jag inte är hemma. :) Så söt är han!
Oh, längtar som en glaning till på söndag också! Låter precis som om jag längtar till veckans slut, så att skolan börjar igen, men det är inte riktigt så tänkt. På söndag firar jag och min älskade sambo 2 år! 2 underbara år tillsammans, trots alla motgångar. Jag har i alla fall gett mig sjutton på att det ska hålla längre, för jag vet att vi kan - uppenbarligen eftersom vi aldrig gett upp. :)
Nåja, sen när han kommit hem är det bara för mig att börja med maten. Känns himla dumt att ha hoppat över frukosten. Kunde tagit mig en frukt eller något - men har helt enkelt inte hunnit. Så himla typiskt mig. Tycker inte jag hinner något, någonsin. Stressa stressa stressa! Inte konstigt att jag är så uppe i varv hela tiden, haha.




Vill passa på att påminna er om att det snart är dags för att dra den lycklige vinnaren! Nu behöver jag bara 13 deltagare till! Se till att värva folk så går det fortare. :)

http://essavond.blogg.se/2011/february/sugen-pa-sista-inbjudan-till-bloggsvar-se-h.html







Videoblogg?

Har fått förfrågningar om jag inte kan göra videoblogg. För det första vet jag inte vad sjutton jag ska säga - utan att få saker att låta så tillgjort då det är enklare att skriva. Verkar som om jag inte direkt kommer ha något bra att säga, någonsin, haha. Sen förstår jag mig inte på detta, någon kan gärna få förklara:


Ansök om ett fullständigt (och gratis) konto för att dela annonsintäkter 50/50

Ansök

 

Just nu har du ett testkonto. Om du vill ta bort alla begränsningar som finns med ett testkonto, få större exponering av dina videos och tjäna pengar på alla dina videovisningar genom att dela på annonsintäkterna 50/50 måste du ansöka om en uppgradering till ett fullständigt (och fortfarande gratis) konto.


 


Det går uppåt




Nu går det allt uppåt! Gud vad roligt att se - är ganska förvånad själv om jag ska vara ärlig. Hade inte räknat med att jag skulle komma upp i så mycket, på så kort tid egentligen. Men nu är det som så att jag lyckats, och jag hoppas verkligen att min statistik fortsätter uppåt! :) Detta gläder mig något så enormt! Sen tycker jag att vi ignorerar det sista eftersom det är dagens datum, haha. ;)




Jag är med och tävlar




Återigen har jag gett mig sjutton på att vinna ett par örhängen så just nu tävlar jag hos http://fashiontwisted.blogg.se/ om ett par egendesignade örhängen! Är du också sugen? Gör som jag, tävla! För att du snabbare ska komma till just det inlägged så hänvisar jag er att klicka HÄR! Lycka till!




Nu ger jag mig

Hoppas på att blogg.se ska sluta strula för min del, tills imorgon! Tänkte krypa ner i soffan med älskling ett tag nu innan vi tar och lägger oss. :) Har precis blivit opysslad och stylad(?) i håret av min älskade, haha. Jätte nödvändigt att spraya håret när man ska lägga sig! Nåja, dumt att klaga - det händer ju inte allt för ofta att han frivilligt vill göra något speciellt med mitt hår. Kanske för att han inte jämt orkar? ;) Nåja! Hoppas ni alla har haft en riktigt fin dag! Godnatt mina kära läsare, ha det fint!



Blogg.se strul?

Är det bara för mig som blogg.se strular? :question: Håller på att bli tokigt. Allt går äckligt segt, och jag får inte upp vissa kommentarer som kommenterats utan siffrorna består fortfarande från vad dem var innan jag fick fler kommentarer på ett inlägg. :S Jätte konstigt! Blir lite småsur faktiskt. :mad:
Fattar inte vad som pågår. Nåja, jag hoppas inte det blir några bestående problem för då blir jag galen! Ser inte hur många som hittills deltagit i tävlingen osv. Oh, dumma blogg.se!



Varit hos päronen

I samband med promenaden med mina små liv så gick jag förbi mor och far min, som hade varit gulliga och handlat lite till oss. :) Tur att man har änglar till föräldrar.
Så nu är man hemma i alla fall, väntar på att få håret plattat innan man ska dumpa ner i soffan framför tv:n. Börjar bli lite småseg nu, så jag antar att det snart är dags att dra sig tillbaka också. Hade dock velat få rätt på Cillas design men hon har inte varit kontaktbar ännu - kanske blir av under morgondagen istället. :)
Eftersom jag inte kommit på något bättre att göra så fick det bli en social stund med mina älskade päron, och det var ju faktiskt trevligt det. Imorgon erbjöd sig mor min att gå ut och gå en promenad med mig och hundarna beroende på hur hon känner sig i luftrören. Hon blev tydligen sjukskriven veckan ut. Dumma förkyling/hosta. Nåja, nu har hon i alla fall fått medicin för det och förhoppningsvis är hon bättre snart. Krya på dig mami!

Jag vill fortfarande påpeka att jag fått väldigt dåligt med respons angående förslagen till hur jag kan färga mitt hår SAMT min tävling. Vad är det med er gott folk? :question:

http://essavond.blogg.se/2011/february/jag-vill-byta-harfarg.html

http://essavond.blogg.se/category/tavling.html



Nyduschad

Gud så härligt det var att duscha! :) Nu väntar jag bara på att håret ska torka sen ska min älskade, av egen vilja, platta håret på mig. Haha, hur gullig är han inte?  Mitt lilla hjärta. ♥
Sitter fortfarande och överväger på om jag ska sminka mig eller inte. Å andra sidan är det ju till ingen nytta, men så är jag ändå sådär sugen på att göra det. Hm, jobbigt. Annars lär jag bli sittandes här och inte göra något ändå. :)
Eller så kanske jag skulle fortsätta redigera bilder i PS, gamla som nya - men jag vet faktiskt inte det heller. Ge mig förslag?


Ansiktsmask

Nu ska jag och mami unna oss en ansiktsmask. Gud så skönt! Blir en warm mask, som vårdar och rengör. Känns som om det behövs just nu. Orkar inte med min tråkiga hy. Å andra sidan har den blivit bättre nu när jag varken använt smink eller gjort något nämnvärt med ansiktet för övrigt. :) Stort plus är ju det. Fattar inte att jag alltid ska bli så torr under vinterperioden. Så himla jobbigt.
Nåja, eftersom både mor och jag inte känner oss fullt så krya, speciellt mamma, så känns det skönt att kunna unna osv något avslappnande. Sen hade jag ju haft tanke på att sminka mig senare idag, men jag vet i sjutton om jag orkar eller känner för det, haha.
Sen blev det visst att mamma får höra av sig till jobbet i alla fall och ge återbud då hon låter som jag vet inte vad. Hon låter mestandels inte alls. Totalt tappat rösten. Stackars mami. Hoppas innerligt att jag inte blir så dålig. :(
Men men, om man skulle ta och göra ansiktsmasken nu. :)




Hos mami

Sitter hos mami och gör henne lite sällskap samtidigt som jag själv får något att göra. :) Skulle hjälpa henne med maten också. :) Anledning till sent inlägg är för att jag idag har suttit och klurat på att hjälpa min käre vän Cilla med att göra om hennes design. Har dock inte fått tag i henne än, så har inte haft tillgång till att kunna ändra den ännu, men ska göra det med. :) Nåja, får skriva lite mer snart, måste hjälpa mami med maten innan hon ska till jobbet.



Statistik




Gud vad glad jag blir! För första gången under min bloggtid så har jag lyckas nå till 100! Och som grädden på moset som man brukar säga så har jag även passerat 300 sidvisningar idag igen. :) Detta uppskattas verkligen!
Fortsätt gärna kika in på bloggen! Kom gärna med förslag på vad ni tycker saknas, genom att kommentera detta inlägg: http://essavond.blogg.se/2011/february/mina-kara-lasare.html. Gamla som nya läsare får komma med förslag! 
Nu hade jag i alla fall tänkt lägga mig, då klockan börjar bli galet mycket för min smak, haha. Behöver vila efter vårat städande idag. :) God natt gott folk, sov gott så hörs vi imorgon! ;)



Tecknat Julia







Nu är jag klar med att teckna bilden på Julia. Ja, och här är då resultatet. :)
Kommer säkert lägga in en stöt och göra finlir innan jag kanske blir fullt så nöjd som jag jämt strävar efter. Men den blev rätt så okej nu ändå. :) Hoppas bara hon tycker detsamma!



Städandet gav resultat





Såhär blev det! Ganska hyffsat va? ;)
Själv är jag supernöjd över insatsen vi gjort idag. Blev faktiskt hemtrevligt igen. :) Nu behöver jag inte skämmas över att ta hem folk - underbart!
Dock vill jag, trots att jag inte borde, påpeka att köksgolvet är bland de fulaste jag sett. Vårat hallgolv är på ett ungefär lika dant. Anledning till att vi inte valt att skaffa nytt är ju faktiskt för att vi fram igenom tänker flytta till större. Och det ser faktiskt bättre ut nu än vad det gjorde när vi flyttade in. Tapeten i stora rummet var i en kombination av rosa och rött och köket var i en jätte ful barndgul färg. DÄRFÖR kan jag ändå ha mage till att tycka att det är fint nu, trots de fula golven som ligger i lägenheten. :thumbdown:
Klicka gärna på bilderna för att se i dem större format!



Resultat av klippningen





Anledning till att jag censurerat mamis ansikte var för att hon egentligen inte ville vara med på bild. Så jag gjorde som hon bad mig, var väl enda chansen för mig att få lägga ut bilderna, haha. :) Nåja, hon blev nöjd - hon som alltid vill ha kort hår. Synd bara att det sket sig med hårfärgen. Förbaskade MOOD. :mad:
Klicka gärna på bilderna för att se dem i större format. :)



Dukat bord







Paus

Har nu tagit en paus med städandet, dock har vi bara vår lilla hall och badrummet kvar. Sen är det klart. :) Hur skönt som helst! Givetvis kommer dem lovade bilderna också. :) Gud vad duktiga vi har varit. Jag är jättestolt! Äntligen fick vi tummen ur och gjorde allt ordentligt dessutom!
Tror dock att jag bara tar kort på stora rummet och köket eftersom de andra utrymmena är så små och jobbigt att få med allt på kort, haha. Men jag ska inte fuska och hoppa över dem rummen för det. ;) Jag SKA städa dem.
Och nu har jag marinerat kyckling och slängt in det i ugnen så det beräknas vara mat om sådär en timme kan jag tänka mig. Och under tiden kycklingen blir klar ska jag ta mig ann de andra rummen så jag har allt gjort så får man lov att sitta ner för kvällen.
Måste över med ströbröd till mor min också, hon skulle tydligen baka. Så bäst att hålla det man lovar. Sen var det tänkt att jag skulle teckna en söt liten bloggerska också. Vem det är får ni se sen. Tålamod gott folk, tålamod. ;)



Jag är med och tävlar




Jag är just nu med och deltar om valfritt armband hos http://alvaasp.se/ som är i sammarbete med RikkEDesign. Nu har även DU chansen att gå med och delta. Lycka till!



Ni glömmer väl inte tävlingen som pågår i min blogg just nu?
http://essavond.blogg.se/2011/february/sugen-pa-sista-inbjudan-till-bloggsvar-se-h.html

Städa städa lite mera




Haha, möjligtvis men då gillar jag att slänga bort mitt liv på det för jag trivs då inte i skiten. 
Hur som helst, hade tänkt mig att påbörja städningen medan kamerabatteriet sitter på ladd och laddar för att ni ska kunna ha tillgång att sevåran mysiga lya för 2 (4 kanske man ska säga, med våra två hundar). Helt duglig även om jag hellre hade velat ha en tvåa för enskilt sovrum - men även den möjligheten kommer ju framöver. :) Skulle vara jätteroligt om ni också slängde upp lite bilder på era bloggar, eller kanske maila över, så man fick se hur mysigt ni har det! :) Jag som älskar heminredning och design - kanske får man fixideér av varandra?
För er som vill maila över, släng över en kommentar så får ni mailen där! :)




Jag vill byta hårfärg







Dessa är bara ett fåtal färger jag har haft i håret. Och då menar jag också att jag har haft de mest otänkbara så som rosa, lila, blått och grönt osv. Men just nu känner jag att jag är trött på mitt mörkbruna.
Jag skulle vara jätte tacksam om folk kunde komma med ideér. Jag har givetvis en idé själv sen innan men det skulle vara roligt om det dök upp lite mer förslag. :)


Sängen?

Funderar starkt på att lägga mig ändå, om jag ska kunna orka upp skapligt imorgon för att komma igång med städningen. Känns skönt att kunna göra det på förmiddagen och slippa ha hela eftermiddagen ängnad åt att städa. Då är man ju värd att ta det lugnt. :) Sen skadar det inte att vara utvilad heller.
Börjar ändå bli lite trött nu. Kryper ner hos älskling i soffan innan jag tar mig vidare till sängen.
Funderar också på att dra ihop någon snygg sminkning, kanske kan slänga upp bild på det med. Kanske steg för steg? :) Eller vad tycker ni - skulle det vara något? Hoppas ni alla har haft en riktigt fin lördag! Sov gott mina kära läsare. :) Godnatt!




Ni glömmer väl inte tävlingen som pågår i min blogg just nu?
http://essavond.blogg.se/2011/february/sugen-pa-sista-inbjudan-till-bloggsvar-se-h.html



Städmani

Fick världens lust att börja städa just nu - å andra sidan är ju klockan bra mycket. Så himla typiskt när energikicken kommer nu. :thumbdown: Men jag vet att jag och min älskade skulle se till att göra det imorgon, och då hoppas jag att vi ska få det kliniskt rent. Hej, pedant-tant, det är jag det! Funderar även på att slänga upp lite bilder på våran mysiga lilla etta. :) Någon som är nyfiken på hur våran lya ser ut?
Hade jag varit ensam om att bestämma så hade det sett lite annorlunda ut än vad det gör i dagens läge. Jag skulle inte haft en stationär dator, utan en rosa sony vaio vilket är en bärbar (♥) och haft ett mindre skrivbord, samt haft tv:n där skrivbordet står igen, och haft ett mindre skrivbord nedanför sägen. Skulle dessutom inte haft de sofbord vi just nu dras med, utan ett rektangulärt och lågt bord till våran ljusa divan. Några snygga kuddar till soffan i svart eller mörkbrunt hade inte varit fel och en röd ryamatta. Sen hade det inte varit fel med ett svart överkasst till sängen. Haha, äsch vilka framtida planer vi har för vårat boende, eller ska jag säga JAG har. ;) Förvisso är det ju inte svårt att flirta med den älskade man bor med, han brukar ge med sig eftersom han OFTAST gillar det jag gör/kommer på. :)
Hur bor ni, min kära läsare? Kvar hemma eller eget boende?




Ni glömmer väl inte tävlingen som pågår i min blogg just nu?
http://essavond.blogg.se/2011/february/sugen-pa-sista-inbjudan-till-bloggsvar-se-h.html


MOOD hårfärg - fy sjutton!

Alla har väl hört talas om MOOD's hårfärg? Totalt värdelöst. Vi köpte en sådan idag, mor min och jag för att kunna slinga hennes hårfärg då färgen i sig gav motsatt effekt. Istället för blekta slingor fick hon bruna slingor, som dessutom fick det att se ut som om hon inte färgat något alls. Blev galen! Fick i alla fall klippa henne trots hennes besvikelse över färgen. Själv skulle jag bli vansinnig. :S Skulle rent av åkt ner och lämnat tillbaka skiten. Usch och fy! Aldrig mer säger jag bara. Dock har jag aldrig varit något större fan till just MOOD's hårfärg innan, men att det ska bli sådär av blekmedel är ju bara dumt. :mad:




Ni glömmer väl inte tävlingen som pågår i min blogg just nu?
http://essavond.blogg.se/2011/february/sugen-pa-sista-inbjudan-till-bloggsvar-se-h.html



Sugen på mus?



Nu är det så att en av mina raraste killkompisar håller på med musuppfödning - ja, ni hörde rätt! 
Här kan ni alltså följa hans kullar från den dagen dem kommer, till dagarna dem är redo att få nya hem. Och vem vet, kanske finner just DU någon som faller dig i smaken som du vill ha hem? ;) Varför inte ta en närmare titt på hans senaste kull med små söta musbebisar? En kull på 11 små ungar, som nu är 26 dagar. Sugen på en närmre titt? Ta då och kila in på hans blogg, och undrar ni något: passa på att fråga honom!
För att komma till hans blogg hänvisar jag er att trycka HÄR!





Sugen på sista inbjudan till bloggsvar - SE HIT!




Märker att det är många som suktar efter min sista inbjudan - därför funderar jag starkt på att lotta ut den! 

Tänker dra igång en liten ''mini-tävling'' om denna chansen till att få min sista invite, då ''mutor'' av olika slag inte fungerar på mig. ;)
För att delta behöver du göra detta:

  1. Kommentera detta inlägg med: Jag är med.
  2. Länka till min blogg och skicka direktlänken till mig.
  3. Låna gärna bilden.
  4. Tänk på att hotmailadressen ska finnas med, annars utesluts du automatiskt.
Jag kommer ta hjälp av random.org så att vinnaren slumpmässigt blir vald.
Och jag kommer avsluta detta när jag uppnått 7 deltagare!
Önskar här med alla ett stort lycka till!

P.S kommentarer som INTE har med tävlingen att göra kommer tas bort. Var vänlig och kommentera tidigare inlägg.




Bringat glädje till två själar

Känner mig allmänt jätte snäll idag. :) Lyckats glädja två själar som så gulligt frågade om inbjudan till bloggsvar. Måste dessvärre meddela att jag endast har en inbjudan kvar. Men å andra sidan kanske även den skulle glädja ytterligare en själ framöver. :)
Jätteroligt för alla fina komplimanger jag fått de senaste dagarna dessutom! Och så är det framförallt jätte kul när någon ny börjat följa min blogg till vardagen. Är väldigt tacksam! :) Så ett stort tack till alla mina nya läsare - även min tidigare, för att ni gör det värt att skriva.


Godmorgon!

Lördag morgon med sådär ca 17-18 minus ute. Spännande! Det innebär att hundarna idag behöver sina outfits för att INTE frysa, inget annat. Så snart är det dags att gå ut med dem innan jag har tillgång att göra annat. :) Dock skiner ju solen så får hoppas att det steker på lite. Längtar till våren. :tired:
Så, jag undrar vad man ska hitta på att göra en kall lördag som denna - utöver att jag ska över till mor och fixa hennes hår osv. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Kanske blir en slapp lördag också för att inte göra min sjuka så påfrestande och anstränga mig, men vem vet - kanske får världens knäpp och bara vill göra något enormt! ;) Skulle ju egentligen behövt städa lite, men vad sjutton - jag orkar inte stå i när jag är sjuk egentligen. :thumbdown: Nåja vet att det blir: Besöka mami, kolla melodifestivalen, och sen får man se vad som händer. :) Vad ska ni hitta på för roligt idag? :)





Dags för mys i soffan

Tänkte krypa ner bredvid min sambo i soffan, eller möjligtvis lägga mig i hans knä och låta honom pilla mig i håret som han alltför sällan gör. :) Därför kan han få äran och göra det ikväll. Och påtal om hår - mor min vill att jag slänger i lite slingor i håret på henne och sen klippa hennes barr efter slingningen. Själv är jag galet sugen på att förändra mitt hår också och jag har goda planer för det måste jag säga. Längtar tills jag har råd med att köpa all hårfärg som kommer gå åt. Usch, så sugen jag blev - typiskt! :mad: Nåja får väl se om det blir aktuellt att göra det eller inte den här månaden nu när jag troligen inte får kameran. Damn you, lönespesen om du säger att det inte går för sig! :mad: Men å andra sidan får man väl helt enkelt längta en hel dum månad till för att kunna få den. Fast då blir jag ju samtidigt av med den gamla! Skönt. Det är ju 2250:- bara där, och om vi sen lägger undan från denna månad så har vi - vi måste ha! Jag står inte ut att bli ledsen ytterligare en månad till.
Nej, nog pratat och tjatat om det. Nu skulle jag ju ha myspys i soffan med älskade som sitter och kollar på Dexters labbratorium på cartoon network, haha. Men men, efter detta blir det kvällen så nu får jag önska er alla en fortsatt trevlig fredagskväll så hörs vi av imorgon givetvis! Glöm inte att besvara min FRÅGA. :) Nu säger jag godnatt för min del! Ha det fint gott folk. :)




Jag är avundsjuk

Satt just och kollade över Fokis blogg där jag stötte på hennes videoinlägg om hennes och Rickys lägenhet! Tror jag dör av avund! Nog att jag är höjdrädd, men detta är bedårande! Mest är jag nog avundsjuk på deras tre badrum, framför allt hennes egna badrum, samt hennes garderober! Sen att jag är avund över lägenheten i sig är ju en annan sak! :) Tycker verkligen att ni borde ta och kolla in deras nya boende och faschineras likväl som jag gjorde. Kan tänka mig att jag inte är den enda som tappat hakan över denna video! Det är galet, verkligen galet - på ett postivt sätt!
För att uppleva det jag just berättat så tycker jag att ni kan klicka HÄR!
Nå vad tycker ni? Skulle ni själva kunna bo sådär? Jag skulle verkligen kunna göra det, och trotsa min höjdrädsla. :)


Mina kära läsare



Vad saknas i min blogg? Är det något ni vill ha med som jag helt enkelt missat? Fårgestunder? Fler bilder? Har hela tiden varit nyfiken på vad det är som gör att ni läser, och vad som skulle kunna få det att bli bättre. :) Allt går att förbättra, därför vill jag, med eran hjälp, få reda på vad ni tycker skulle vara roligt att läsa. Jag är tacksam för alla olika förslag eftersom det är ER jag ska vara ''till lags'' eftersom det är ni som tappert läser. :) Hoppas därför att det ska komma lite olika åsikter och förslag och var inte rädda för att säga vad ni tycker. Även det förbättar.



Jag är med och tävlar




Nu har jag gått och blivit en såkallad ''vinnarskalle'' och har därför gett mig in på en av Malins nya tävlingar. ;) För att även DU ska kunna ha möjligheten att vinna denna produkt så hänvisar jag dig direkt till tävlingsinlägget genom att du klickar HÄR! Jag önskar er alla lycka till! 



''Plötsligt händer det''

Och det gjorde det! Jag vart utsedd till vinnaren av hårsättet  vilket uppskattas gånger tusen! :D Nu ska jag bara invänta att detta kommer på posten för att få sig ett hemtrevligt hem hos mig och mitt hår! Här ska det se till att göras fint hår! Tack återigen till Malin som gjorde denna tävlingen! :) Och i samband med att denna är avslutad startar hon en ny - så vad sägs? Kika vet jag, nästa gång kanske det är din tur att vinna. För som sagt: Plötsligt händer det. ;)






Nu är allt på tork

Nu hänger allt på tork i torkrummet så nu slipper jag springar ner dit mer förutom då jag ska hämta upp allt. Skönt att få sitta ett tag. :) Ska spela en runda med älskling innan vi går ut med jyckarna också så dem får göra sitt igen. Fy sjutton vad slut man blir efter att springa upp och ner i alla dessa trappor flera gånger varje timme. Men å andra sidan bör jag inte klaga - motion skadar aldrig och det hjälper mig bara på traven att öka tempot för viktnedgången. :) Inte dumt alls. Men i alla fall, ska se till att hinna spela en omgång nu innan den minste av hundarna får för sig att göra massa inne. Skriver givetvis senare också! Inväntar ju faktiskt resultat på tävligen fortfarande, och vem vet? ''Plötsligt händer det''! ;)



Halv egopic - galet bra






Tvättstugan, min bästa vän..

.. om jag skulle ljuga. Jag avskyr tvättstugan, det är verkligen det värsta som finns. Framför allt när man har den varje fredag. Men men, rena kläder är viktigt. SUPER VIKTIGT! Så satans äckligt att gå i samma kläder flera veckor utan att tvätta. Snuskvarning till tusen. :thumbdown: Så det är ju faktiskt tur att jag, trots mitt eländiga hat mot tvättstugan, gör det. Ska dessutom hinna ut med hundarna emellan det och diska för att sen kunna laga mat. Underbart! Lagom stressigt liv jag ska ha hela tiden. Stressigt och otursamt. :mad: Idag lyckades jag ha ner en av mina favorit kermik djur ( en hund och en ko - supertjusiga ) i golvet. Och som jag tidigare sa så lutar det åt det hållet att jag inte får kameran. Otur, otur eller ska vi kalla det för otur? Usch och fy!
Nehe, om man skulle ta och plocka det sista innan man far ner i källaren och dejtar upp mami som jag idag ska komptvätta med - vilket vi gör varje fredag såklart, men idag är det borta i deras tvättstuga. Sicken tur att ens relation till föräldrar är så förbaskat bra att man kan bo endast några portar ifrån och samarbeta! :) Gud, vad jag älskar mina föräldar.



NU!

Ja, nu tycker jag minsann att det får vara klart! Blev faktiskt ganska okej för att ha snott ihop headern på så kort tid, samt slängt in lite grejer var stans. Kommer säkerligen vilja ändra mer men det har jag ingen lust med just nu. Nå, blev väl lagom okej ändå, inte sant?



Här med..

.. kommer jag byta design. Haha, ja därför får det bli ett senare inlägg när jag är klar. Bara så ni vet. ;)




Jag är med och tävlar




Jag är med och tävlar hos http://vadfanskajagheta.se/ om ett valfritt smycke! Tävla du också.



Godmorgon!





Nu har även den bästa vaknat till liv. ;) Skämt å sido! Har varit ute med hundarna med älskade och grymtat över att det snöar IGEN. Tycker vintern kan packa ihop och komma framåt jul igen, hade förväntat mig gräs och barmark till mars, men det blir väl inte så heller. :mad: Helt sanslöst trött på snö nu. Jag vill kunna gå ut för att jogga eller gå raska promenader för att komma någon vart. Det går ju inte göra något sådant med dolda isfläckar var stans. Nåja, dags att sluta gnälla!
Har sovit relativt bra inatt till skillnad från de tidigare dagarna. Dock var det mycket springande upp ur sängen till och från på morgonen då jag var igentjock med slem igen. Står inte ut! Hoppas det går över snart.
Senare idag har jag min älskade tvättstuga - vet inte vad jag skulle gjort utan den! Ironin flödar, jag avskyr tvättstugan, haha. Men det är ju också en vardagssyssla man måste göra. Men men, nu ska jag invänta till eftermiddagen dels för att vänta på resultat för en tävling jag deltagit i, och för att se om servern till spelet kommer upp igen. Förhoppningsvis kommer den upp innan eftermiddag - annars blir jag sur, haha. Nej, eller jo det blir jag nog faktiskt.




En runda kill-spel och nu sova!

Haha, har ingen aning om vad som flög i mig, men nu har jag i alla fall testat. Fattar egentligen inte vitsen, men för att inte ljuga så ska jag vara ärlig och säga att det var ganska roligt. Antagligen bara för att jag ENDAST spelade med sambon, mot botar som det då heter. Men hur som helst, har inte så mycket mer på hjärtat för idag - hade faktiskt tänkt lägga mig nu eftersom jag är så groteskt himla trött. Håller tummarna för att jag kanske får chansen att vinna hårsättet som slumpas ut imorgon (om bara någon minut d.v.s) men kanske skulle låta det vara en hemlis till morgondagen? ;)




Nu ska jag bege mig hemmåt

Nu har jag spenderat min dag hos mina älskade föräldrar. Vilket inte är ovanligt. Men det händer ju mestandels när jag är sjuk såhär som jag är som gör att jag drar mig hit för lite sällskap. :) Men nu så slutar min älskade sambo så ska bege mig hemmåt som sagt och ska ut på promenad med mina små liv som också behöver göra ifrån sig lite. Sen blir det upp och spåna på bilder på en tös som hörde av sig och ville att jag skulle testa att teckna en bild på henne, och jag ska ge det en chans. :) Riktigt kul att folk tycker om det jag gör.
Nåja bör bege mig nu, så jag hinner en runda med jyckarna innan min karl blir stående och väntandes på mig. Kommer garanterat ytterligare ett inlägg innan jag går till sängs - har lite att styra med hemma innan.




Jag är med och tävlar




Jag är med och tävlar om fem fina smycken hos http://linneaasjostrom.blogg.se/ och för att även DU ska kunna ha chansen att vinna så hänvisar jag dig direkt till tävlingsinlägget genom att du klickar HÄR! Lycka till!



 


Bebismage - vill ha

Helt otroligt vad jag avundar alla med deras fina magar i vädret. Vill ju också ha! Men så är det ju givetvis tidsanpassat. Jag måste ju bli klar med skola och allt sådant innan man ens kan tänka tanken åt att skaffa barn, även om jag så gärna vill ha. Inte för att alla andra har, utan för att jag känner att det är något jag vill ha själv. Är det inte fint med att bära sin största händelse i sin egen kropp? Det är en av alla fina saker med att vara kvinna. Lånad bild från google.





Jag avskyr att vara sjuk OCH ledsen

Jag står inte ut! Hur sjuk har man lov till att bli? Förstår inte riktigt. Snoret rinner, ögonen rinner, huvudet dunkar och det känns som om jag befinner mig i en bubbla p.g.a huvudet vilket gör att det låter konstigt och klumpigt när folk pratar med mig. Fy sjutton! :(
Vill bara ha hem nalle nu, och få gosa ner mig i hans famn och bli lite omhändertagen ordentligt. Bli lite ompysslad.
Har fortfarande inte smällt det där med kameran. Har suttit och räknat på våran ekonomi och ja, jag förväntar mig inte så mycket även om det ser ut som så att det skulle kunna räcka, men det är ju bara att invänta lönespesen och se vad de siffrorna säger. :( Längtar fast ändå inte. Vill inte förvänta mig för mycket. Räcker med detta nu.




Vaken

Har nu varit vaken i snart en timma. Känns som om jag vaknade lite för sent än vanligt. Å andra sidan kan jag väl inte göra så mycket åt saken heller. Är igentjock med slem i halsen och en tvärtäppt näsa. Orkar verkligen inte med denna förkylning. :thumbdown: Jag är dock tacksam över att jag slipper det tunga över bröstet som har varat i två dagar tidigare. Nåja, är allmänt tung i huvudet och mår pyton. Fortfarande as ledsen över att vara medveten om att det bara är 8 dagar kvar till lön vilket HADE betytt en ny kamera, som numera betyder ''synd för dig för du får ingen'' eftersom annat, GIVETVIS skulle komma emellan. Som vanligt med min tur - och tro mig jag blir ju alltid lika glad för det är ju alltid mig det drabbar. Så förbaskat underbart, lovar.
Nåja, får försöka släppa det där - börjar bli jobbigt. Påverkar min vardag ganska mycket om jag ska vara ärlig. Mer än vad jag trodde att det kunde göra. Kanske är det för att jag brinner för fotografering och att besvikelsen tog hårdare än väntat? Var nog framför allt eftersom jag var så inställd på att få den, så förväntansfull. Låter precis som om allt annat i pryl-väg hade kvittat om jag inte fått, och ja, det hade nog varit skillnad på ett par skor, men just detta. Fattar inte själv, och det suger.




Skype med Johan och okänt folk

Vet inte vad som fick mig att hamna i denna konversation på skype - men nu sitter jag som jag gör och lyssnar på folket som inte riktigt är kloka, haha! Nåja, ramlar visst in folk lite hur som helst - känner mig dock ganska övergiven som ensam tjej och att jag bara känner en enda i denna konversation. :D Äsch, ganska okej kväll för det. Nalle kom hem ganska skapligt ändå. :) Skönt som bara den. Och nu är jag ganska pigg jämtfört med vad jag var innan, trodde jag skulle somna var jag än befann mig, ståendes som sittandes. Läskigt faktiskt.
Nu ska jag ta och kika runt lite och se om jag kan hitta på något skoj innan jag ska gå till sängs. :)




Godkväll gott folk

Sitter och kollar efterlyst med mami, tycker folk är riktigt gräsliga. Men man är väl inte förvånad egentligen. Dumma idioter. :mad: Nåja, funderar på att ta mig en tredje kopp te för dagen. Hatar att det irriterar i halsen, håller på att bli tokig. Sen att min huvudvärk inte ger med sig gör mig inte mindre tokig. Blir en riktig sjukvecka, hoppas innerligt att detta har hunnit försvinna innan jag och nalle har två års dagen. Blir ledsen annars. Orkar inte vara såhär då inte. :thumbdown: Tog mig för ca en timme sen ett varmt bad, kan ärligt säga att jag somnade till lite - inte det bästa kanske, men gick inte att undvika. Jag är så galet trött - och har ingen ork i kroppen heller. Äter dåligt gör jag också så jag antar att det är en kombination av allt det.



Fick även ett bra tips från min kära vän Alex om en blogg som skrev om hårtips - och jag ska säga er att jag verkligen ska testa detta. :) Ricinolja heter svaret på att få håret att växa snabbare på kort tid! Jo, ni hörde rätt. Ricinolja som annars är till som laxeringsmedel. Låter kanske galet - men efter bildbevis så tror jag skarpt på detta och är villig att testa. Givetvis ska detta INTE ätas utan ska masseras in i håret. Fett kanske ni tänker - inte alls, det löses upp väldigt bra efter att man tvättat ur håret. ;) Värt att ge det ett försök - det skadar ju inte håret i sig. Men först ska jag ändra hårfärg totalt innan jag påbörjar detta, jag har ju ändå ganska långt nu, men det skadar ju inte att få längre. Snygg till sommaren - javisst!




Jag är med och tävlar



Jag är med och tävlar om tandblekning hos http://lindshe.blogg.se/ och för att även DU ska kunna ha chansen att vinna tandblekningen så hämvisar jag dig direkt till tävlingsinlägget genom att du trycker HÄR! Jag önskar er alla som deltar ett riktigt lycka till och jag hoppas ni önskar mig detsamma!



 


God .. middag?

Nu har man hunnit vara i duschen och vaknat till liv, i alla fall lite. Är fortfarande så himla trött - vet inte var jag ska ta vägen. Fick ett rejält tråkigt besked igår. Var ledsen ett bra tag. Kanske ganska löjligt, men jag blev i alla fall ledsen. Riktigt ledsen.





.. som det ser ut nu i alla fall. Kan säga att jag är ganska heart-broken. Men men, life goes on.
Så himla typiskt. Nåja, ja jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga.
Synd att vara så förväntansfull bara, antar att folk jag velat fota också blev lite nere för detta. Men kan inte göra så mycket åt det. Kommer andra chanser.
Fan också.



Hos mor och far

Sitter hos min älskade päron (så himla tacksamma att dem finns för mig oavsett) och fått prata av mig lite. Känns skönt. Så mor och jag har tagit oss en varsin kopp te, mest för att lindra våra trevliga halsar som bråkar med oss. Men också för sällskapliga skäl. :) Kanske blir en kopp till senare framöver - känner att det irriterar i halsen igen. Men det gör mig inte så mycket, det kanske blir bättre sen om inte så finns ju te!
Nu får jag panik också - telefon har fått spelet! Hoppas bara det är batteriet som dummar sig. Annars blir jag less. Väldigt less. :( Nåja, ska se om man kan få rätt på den. Messar ju med nalle sins emellan så det vore ju bra om jag kunde svara också.





Jag är med och tävlar

Jag tävlar just nu om ett tandsmycke i vitt guld! För att DU också ska kunna delta så hänvisar jag dig till denna BLOGG! Jag önskar er alla riktigt lycka till och hoppas ni gör det samma för mig! ;)




Kaos på morgonkvisten

Inte nog med att jag dragit på mig min älskades, samt mor mins förkylning och hosta. Återigen är jag sjuk och jag orar verkligen inte. Har en torr hals som retar konstant och jag har inte gjort annat än att vrida på mig under hela natten. Så när jag vaknade i morse, vet faktiskt inte vad som fick mig att kliva upp trots att jag var trött, men det var som om jag kände på mig något. Visade sig att jag hade fått sms på luren från min älskade lillebror (♥) som i det första messet hade velat att jag ringde och fortsatte att läsa det andra där det stod att det var viktigt. Hade även ett missat samtal från mor min och började ana att något hade hänt. Visade sig att mamma satt på vårdcentralen med lillebror som hade skurit sig på plåt ända in till benet. :( Kraken! Jag for omkring och drog på mig kläder för att skynda bort, ligger bara 5 minuter härifrån med promenad.
Han slapp sy men fick limma, skönt att det inte var värre! Vet själv hur det är att sy i fingret, inte det minsta härligt. Han verkade dock inte så upprörd eller upprymd över detta utan helt enkelt kolugn. Själv hade jag ju hjärtat i halsgropen, haha. Är lättad över att det som sagt inte var värre än vad det var. :) Kändes skönt att få vinna halsbandet jag lyckades kamma hem under en bloggtävling - en liten form av ''tröst'' efter min stressiga morgon! Tycker det var en toppengrej! Vilken tur jag får lov att ha ibland. :)


Jag är med och tävlar




Jag är nu med och tävlar om ett nytt och fräscht valfritt iphoneskal! Delta du också genom att klicka HÄR!
Jag har valt DENNA! Lycka till!




Lyckost!


Loggade just in på bloggen och upptäckte att jag vunnit ett halsband med valfritt foto-ord på. Jag valde ordet Photographer. Så nu kommer jag invänta detta tjusiga halsband tills det dumpar ner i min brevlåda! :) Var en bra start på något så himla dåligt!




Typiskt typiskt typiskt..




Alltid är det samma veva. Hittar jämt saker jag vill ha men har varken pengar eller kropp för det - och kropp det ska jag ju få, därför är det så himla tråkigt att hitta massvis med snygga saker som man vill ha men ändå inte. Köper jag i min storlek nu kommer jag ju inte kunna ha det sen. Så himla typiskt! :mad: Nåja, jag får nöja mig med att tänka tanken av att jag faktiskt kan köpa allt jag vill sen utan att känna mig på tok för stor eller att jag inte kommer i kläder. Hoppas innerligt att denna resan mot vikten går relativt fort, för jag blir galen över att inte kunna köpa kläder, just för viljan av att inte behöva göra mig av med dem sen för att det är för stort.. *muttra*
Nåja, kan ju alltid kolla även om det inte heller gör saken roligare, haha.



Glad alla hjärtans dag

Någon som ska göra något speciellt denna dag? Eller blir det som för mig, en helt vanlig vardag? 
Någon som tycker att själva alla hjärtans dag är onödig?
Jag tycker det - i månt och mycket. Varför kan man inte visa extra kärlek lite när som helst och inte bara på en specifik dag? Tycker inte att dagen i sig är totalt värdelös för det, men jag tycker bara att dem enda som gynnar sig denna dagen är alla affärer. :) Hur som helst, nu ska inte detta bli ett nedlåtande inlägg om hur jag ser på alla hjärtans dag utan nu ska jag i alla fall önska ER alla en trevlig alla hjärtans dag - och hoppas att den blir super härlig!


 


Dessa två är mina bebisar




På bild 1 har vi Pajjas, snart 1 år gammal.
På bild 2 har vi Tjalle, snart 6 månader gammal. 

Pajjas är en blandras - 75% chihuahua 25% shi tzu och Tjalle är renrasig papillon.  
Såhär såg de ut som små (dock är Tjalle fortfarande liten, haha):




Vill påpeka att ''bulan'' på Pajjas mage är navelbrock, inget han mår dåligt över eller lider av - han har fortfarane lite av det kvar men har minskat drastiskt. Alltså är det inget att vara rädd/orolig för.



Huvudvärk + galet trött

Börjar bli extremt trött. Har ont i huvudet också, vet i sjutton hur jag ska kunna bli av med den. Igår fungerade inte ens värktabletter. :thumbdown: Förstår inte varför det ska vara såhär för. Vet att mami sa tidigare idag att hennes sjuka började så. Hon är sjuk nämligen, och ja - det är ingen rolig hosta hon har, likväl som min älskade har. Vill INTE ha! :mad: Dör nog då. Fy bubblan. Nåja, ska både ut med hundarna OCH hinna duscha innan jag slocknar, haha. Well, ska väl lunka ut i snön med mina små bebisar - dem behöver ju också göra sina behov. :)



Tecknat en av mina läsare






Tecknade en av mina läsare - riktigt roligt att hon ville bli avtecknad. Får nog finslipa bilden lite då jag inte vet vad jag är nöjd med. Hm. :question: Men utöver det gick det faktiskt ganska okej. :)



Tack Alexandra!




Och för att se fler bilder jag tecknat klicka HÄR! Lämna gärna en kommentar om vad du tycker. Era åsikter betyder mycket! Och för att se hela Alexandras inlägg så hänvisar jag er att klicka HÄR! :)




Jag är med och tävlar

Ger mig på detta tredje gången gillt som det brukar heta, och tävlar återigen om detta tjusiga halsband!



Hoppas hoppas hoppas! Stort tack till Alexandra som utför dessa tävlingar!



Jag är med och tävlar



Jag är med och tävlar om dessa snygga örhängen!
http://vikzan.blogg.se/http://josign.se/




All done!







Nu är jag helt klar! Älskar att jag inte orkat ta kort med systemkameran utan latat mig med cam. Men det får duga just nu, tycker det syns ganska okej ändå. Nackdel är små bilder. :thumbdown:
Ja, nu när resultatet är klart så ska jag ju givetvis berätta vem det är (för er som inte håller er här inom bloggvärlden, ni andra bör ju veta). Detta är då självaste Alexandra Johansson, mer känd som http://vadfanskajagheta.se/! Jag hoppas verkligen att resultatet blev likt, och att ni gillat det jag gjort. :)



Jag är med och tävlar

Tävlar om detta fina hår-set och hoppas givetvis på att vinna! :) Täva du också vettja!
Tävlingen finner du på: http://uschmalin.blogg.se/2011/february/tavling-harsatt.html#comment!





Någon som ser vem det är?





Påbörjat projekt









Forts. på Rihanna / resultat









Rihanna / inte klar ännu







Megan Fox









Marilyn Monroe








Jag är med och tävlar



Jag är med och tävlar om dessa snygga örhängen!
http://vikzan.blogg.se/ & http://josign.se/




Hemkommen

Nu har man hittat hem igen, efter en lång och trevlig promenix! :) Sjukt nöjd är jag också över att dem sköter sig såpass bra. Imponerad! Riktigt härligt väder ute också dessutom. :)
Idag blir det nog en relativt lugn dag, käner att jag är ganska så trött - kanske beror på min dåliga sömn inatt. Skulle faktiskt kunna lägga mig nu en stund, haha. :blush: Men har engelska läxor att ta tag med också. Orkar inte egentligen, men det måste ju också göras. Well well, kanske lägger mig och degar i soffan, eller ser till att hitta på något att göra för att hålla igång. Återstår att se. :)



Långpromenad

Nu på morgonkvisten, en timme efter man klivit upp, så börjar det bli dags för långpromenaden min älskade sambo ville gå. :) Skönt för jyckarna också att få komma ut i luften och få gå lite längre än vanligt. Men mest njuter nog jag, trots all dum snö so nyligen dumpat ner igen efter att man fått en liten skymt av bar mark. Typiskt tycker jag. :mad: Å andra sidan är det ju ganska skönt egentligen. I alla fall i detta väder. :) Sol och fint!
Nåja, ska klä på mig - så man kommer ut någon gång. Hundarna behöver ju göra sitt också. Blir givetvis fler inlägg under dagen.




Slapp lördagskväll med bästa

Har nyligen kollat klart på melodifestivalen. Ganska kassa låtar om man så får säga det själv. Men nu har vi startat kanal 6 och kollar på filmen daylight. :) Passade på att ta kort innan vi gick ut med hundarna på hur jag ser ut på en slapp lördagskväll. Ganska okej ändå för att bara vara hemma. Skadar ju aldrig att göra sig fin för sin älskade - även DET uppskattas ibland. Man behöver inte jämt se ut som ''vanligt'' bara för att man går hemma och degar även om det är skönt att bara vara. Min älskade uppskattade dock detta jätte mycket, och jag uppskattar allt fint jag får höra över det lilla jag gjort. :)








Jag är med och tävlar

Deltar just nu i en tävling där jag har möjligheten att vinna ett valfritt smycke från en hemsida.
Jag har valt detta:




Det är nu andra gången jag ger mig på ett försök hos denna bloggerska och hoppas på lite bättre lycka denna gång! Så nu kan ni göra precis som jag och hålla tummarna att det kanske går vägen denna gång! :)



Hos mamsen

Goddag alla tappra läsare! Sitter för tillfället @ mams place! Sitter och små diskuterar lite. Samtidigt som jag inväntar min käre sambo som skulle jobba över idag. Dock har han varit där sen 07.00, så han bör väl vara hemma ganska snart kan jag tänka mig. :) Funderar starkt på att peppa mig själv till att ta tag i städandet innan melodifestivalen ikväll. Känns ganska skönt att ha gjort nytta innan man sätter sig ner för att bara vara. Igår hade jag ingen som helst lust till städandet, fy mig - eftersom jag hade nog med att promenera med hundarna samt tvättstugan mellan 17.00 - 22.00. Jag var lagom slut igår, men kom inte i säng förens 23.00 i alla fall. Har dock en fräsch och nybäddad säng - mumma! Finns inget som är så skönt som det, nyduschad + nybäddad säng! ;)
Utöver allt detta så har jag stenkoll på att det snart är den 25:e (jag intalar mig att det är mer snart än vad det faktiskt är) och jag orkar snart inte vänta mer! Inte för att det är en fredag, vilket innebär tvättstuga utan för att det är lönedag och möjligtvis en ny systemkamera som anländer till moi! :D Är galet pepp på en ny, och lite mer avancerad. Vill verkligen utveckla detta och inte hållas fast vid en nybörjar kamera. Och förhoppningsvis blir det massor fler bilder - dels från skolan och även mer engagerade och genomtänkta bilder! Antar att ni alla har lika svårt att vänta på det som jag. ;) Nåja, om jag nu får tummen ur så ska jag städa rejält och sen kanske hitta på något gott att käka till kvällen, sen blir det en lugn och härlig lördagskväll.

Vad händer det hos er ikväll? Någon annan som ska se melodifestivalen del 2?





Bildbomb 2






Bildbomb














Friday I'm in love

Äntligen är det fredag. Ätligen.
Är förbskat trött, en aning grinig och mår illa samt en extremt härlig huvudvärk. Hade egentligen verkligen behövt städa, men för tillfället finner jag inte orken. Hade mer än gärna lagt mig ett tag, men eftersom Tjalle så trevligt så var tvungen att kräkas i sängen så har jag för tillfället inget lakan - och jag kan INTE sova utan det. Å andra sidan är det tur att det hände idag eftersom vi ändå har tvättstugan 17.00. Ska tvätta sängkläderna nu igen - dels för att det är massa hundhår och denna olycka men mest för att jag hatar äckligt ingnodda och svettiga sängkläder. Usch och fy sjutton. Finns det seriöst något äckligare än att ligga i samma sängkläder i flera veckor? Spyvarning på riktigt.
Vet inte vad som flugit i mig, men jag är så förbaskat äcklad över att leva i minsta skit. :s Pedant-tant. Men hellre det än att leva i någon mess, ew. Ska verkligen försöka ta tag i att städa idag. Man märker direkt när jag inte orkat städa, eftersom jag tycks ha en sambo som är allergisk mot renlighet. :mad: Snuskigt snuskigt. Men först, ska jag nog återgå till mitt älskade Sims 3 spel för att inreda och designa lite. Hade egentligen velat ut på en långpromenad också, men med detta trevliga snökaos som fladdrar runt utanför våra fönster får mig att gå ut när det behövs och inte mer än så. D.v.s en promenad med hunderna lite då och då. Nåja, sims, sims, sims var det ja. Adjö.



Galet

Precis. Galet förbaskat trött är jag. Nåja, första lektionen avklarad. Och jag hade såklart tagit fel på dagarna så jag fick för mig att det var onsdag idag och fick inte med mig varken skrivhäftet eller matteboken. Så himla typiskt! :mad: Vet dock var jag var på ett ungefär, men i alla fall. Trött jag blir på mig själv ibland.
Var inne hos Kerstin för en timme sen, pratade om studielån osv. Visade sig att jag inte alls behöver ta det om jag inte vill - någonsin. Underbart! Och så visade det sig att jag till nästa termin, efter hösten får in mer pengar på kontot. Ligger 2600:- istället för mina 1050 + matersättningen. Dock måste jag fylla i något dumt papper först, sen för varje gång jag är sjuk så måste jag ringa försäkringskassan och meddela det och inte till skolan eftersom dem har kontakt med CSN. Nåja, hellre det än mina fjuttiga 1050, haha.
Kan då äntligen börja lägga undan pengar. Förhoppningsvis. Nåja, humöret sjönk visst ganska drastiskt.




Adverb hit och räkneord dit

Har precis jobbat för fullt med Adverb och Räkneord. Orkar inte egentligen, men å andra sidan är det ju ganska nödvändigt. :tired: Förstår inte hur man ska stå ut, haha. Men jag har ju min lilla Alex med mig, så det är ju tur att lektionerna går relativt fort ändå! Tycker det känns underligt att dagen springer iväg, bara just pga det. :question:
Fast hade ju hellre sovit än att dega i skolbänken.
Nej usch, vet faktiskt inte vad jag ska skriva i bloggen längre. Känns som allt dog efter vad som gick galet härom dagen. Vad ledsen jag blir. Kanske vaknar mitt intresse för att blogga igen när jag fått min kamera. Då jag faktiskt har något att både skriva om och att lägga in här på bloggen för att inte få mina inlägg så himla tråkiga. OCH utöver detta så tänker jag beklaga mig om min dumma mage också - toppen.



Godmorgon min kära läsare

Har anlänt till skolan tillsammans med Alex. Alltid är vi här 20-30 minuter innan första lektion. Dels för att prata, och dels för att blogga. :) Har på senare tid haft bloggtorka, och som jag sagt så har det haft sina randiga skäl. Vet inte om jag repat mig så jätte bra efter händelsen, men jag har fortfarande kramper i magen och mår dåligt. Men jag antar att det försvinner med tiden, hoppas jag.
Nu är jag i alla fall på skolan igen, så jag hoppas att jag inte kommit efter för mycket efter en veckas frånvaro. Och jag som skulle bättra mig. :thumbdown: Nåja, nu är det nya tag. :) Har inte direkt något speciellt att skriva nu heller för att vara ärlig så jag tycker att det låter bra att runda av här.




Egopics






Min sambo är söt - galet söt!

Han har precis börjat leka i något 3D program och frågade mig om det var okej att han gjorde ett videoklipp med mitt bloggnamn i. Givetvis så är det ju inga problem alls - och eftersom han ville att jag skulle slänga upp det färdiga resultatet så gör jag det. :) Och för att ni ska kunna se det så hänvisar jag er till att KLICKA HÄR!




Nya tjusiga




Ett exakt sådant fick jag galet fräsch. Hade en annan också som jag hade velat ha, i alla fall motivet, inte själva skalet på så vis, eftersom det var mer som en ''påse''. Men den dagen jag hittar det motivet så ska jag se till att skaffa det om skalet är det rätta. Lite fin är den i alla fall? ;) Tack nalle! ♥



Motivation och inspiration noll

Har inte haft något intressant att skriva om nu på senare tid - kanske är det för att jag själv känt mig tömd på allt. Hamnade i en svacka och har varit äckligt deppig, men förhoppningsvis så är det på gång åt rätt håll igen.
Har haft en galet trevlig dag idag - trots mitt extremt konstiga humör. Blivit rasande i samtliga skobutiker som finns, plus att jag har någon form av ''inte-tycka-om-mig-själv'' period (vilket kanske inte är så konstigt heller) som är förbaskat jobbig. Att kolla kläder är inte ens roligt (var det i alla fall inte idag - jag vill ha snabbare resultat av dieten) och det gjorde mig bara arg. Speglarna dummade sig och påpekade hela tiden min storlek så jag undvek dem. Men utöver detta så fick jag mig ett nytt ''skal'' så att säga till min iphone, nya hårspännen (som min älskade ÄLSKAR att jag slarvar bort) och en trevlig måltid på PAUS Café & Kök, där vi tog oss en varsin sallad! Mycket smaskigt. :)
Har haft en förbaskat jobbig mensvärk som inte velat ge med sig som gjort att jag missat en vecka i skolan vilket är mindre nice. Lite arg på mig för det, faktiskt. Och nu har jag tvättstugan med min onda rygg! Toppen, livet leker verkligen. Så därför ska jag unna mig en ansiktsmask ikväll, lite tacos och nörda vidare med min nuvarande favoritlåt och möjligtvis uppmuntra mig själv med DENNA! Aldrig fel, aldrig fel. Men allt detta får alltså ske efter att jag är klar med den dumma !?@#% tvättstugan.



www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design