Dör av längtan

Spricker snart trots att jag inte riktigt insett att jag faktiskt får en ny systemkamera innan sommaren som jag fruktat över så himla länge de senaste månaderna! Så som jag brinner för foto trodde jag aldrig var möjligt att göra för något, men jag antar att det är något jag vill helt enkelt! Oh, jag är min sambo evigt tacksam - jag tror inte att han riktigt förstår min tacksamhet, eller ens är medveten om hur mycket han har räddat min sommar och min framtida kunskap som ska byggas upp mer med hjälp av en mer avancerad kamera. Haha, vilket tjat det är på mig, men jag kan inte göra annat än att vara glad övet det, men det är kanske inte är så konstigt, eller?






All done




Detta har varit mitt göra idag! Mycket pillande osv - tur att det inte blev så avancerade saker då jag fortfarande är nybörjare. Tur att fröken i alla fall blev nöjd. För att se det färdiga resultatet så kan ni ju alltid spana in bloggen i sin helhet; http://caandylicious.blogg.se/! Jag är galet nöjd med bilderna i headern samt profilbilen. Vårfotograferandet igår var roligt, och kul att bilderna kom till rejäl nytta! Nå vad tycker ni? Inte så dumt, eller hur? ;)






Beautiful face











Nybadad och fräsch

Oh, det var så galet skönt med ett bad! Beslöt mig ändå för att färga ögonbrynen, orkade dock inte med fransarna så får väl ta och göra det någon annan dag. :) Så nu är jag åter här igen, sittandes och kollar bloggar, andra roligheter på nätet och väntar på att min älskade ska sluta jobbet. :) Fick roliga besked om min tidigare vinst som ni kanske minns? Hårtängers kitet jag vann för sådär någon månad sen - det skickas nu på måndag om det går som planerat så det ska bli riktigt roligt att få hem det! Som jag har längtat! Då ska det testas med olika frisyrer osv, och givetvis lär ju bilder dyka upp på bloggen om jag får något som blir lyckat! Längtar också såklart efter att få hem kameran så jag kan utnyttja mig av den istället för camen eller min nuvarande kamera. Kommer nog bli riktigt bra alltsammans! :)










Godkväll sötnosar

Nu är klockan närmare 20.00 och jag sitter för tillfället och överväger om jag ska slänga i lite färg i bryn och på fransarna för att få dem lite mer mörka. Tänkte ta mig ett bad och rå om mig själv lite också - känner att jag behöver ta hand om mig själv och det kan ju inte vara fel en tisdagskväll när morgonen startade så bra. Efter det ska jag nog stövla mig hemåt och se om jag ska ta och läsa lite och så. Känner att jag börjar få lässug nu igen! Var nyligen ute med dem små liven och stötte på bror och hans vän som följde med på en promenix! Jättemysigt! Lite roligt att dem båda frivilligt tog varsin hund. :) Minns att bror sa att han aldrig skulle gå ut med hundarna men nu har han gett med sig så det är ju kul, då har jag sällskap vissa dagar. :) Nåja, badet var det ja!








Jag dog nästan

Under hela gårdagen var nalle sprallig - jag undrade givetvis varför och ifrågasatte det säkert tusentals gånger innan vi gick till sängs. Klockan 10.30 i morse klev han upp och talar om för mig att han ska åka iväg. Tyckte allt gick så himla fort eftersom han i stort sätt bara hann att öpnna ögonen innan han for upp och slängde på sig kläderna och for iväg. Ivrig som jag var så försökte jag tänka på allt annat än vad det kunde vara. Hade många aningar om allt möjligt men försökte göra allt för att inte bli för exstas för att slippa bli besviken över något. Jag tog mig en dusch och gjorde sen i ordning lite frukost och en kopp te och satt och läste i min lugna ro. Tog inte lång tid innan jag just påbörjat frukosten som han stövlade in genom dörren. In for han med papper i näven - fattade inte riktigt vad till en början och fick för mig att han av någon anledning bokat en resa. Det blev lite panikslaget eftersom jag är rädd för att sätta mig på ett flyg, haha. Älskar verkligen att vara paranoid - nej, verkligen inte!
Hur som helst, han slänger upp papprena på bordet. Kunde läsa den stora rubriken där det så tjusigt stod ELGIGANTEN och det var då det slog mig. Även om det var så sjukt overkligt så var jag tvungen att läsa igenom allt till punkt och pricka. Till slut brast det - jag bölade som en barnunge. Här kommer han in, med ett kvitto på min nya systemkamera som ska hämtas nästa vecka. Blir helt sprallig och stollig i hela kroppen bara av att tänka tanken. MEN vet ni vad det allra bästa är? Här hade jag räknat med en Canon EOS 500D men istället får jag något bättre! Jag får mig en Canon EOS 550D! UNDERBART! Oh, jag måste verkligen ha världens bästa sambo någonsin! Känns helt galet bra att veta att han uppmuntrar mig i det jag tycker är roligt! Nu ser jag fram emot studentbalen min vän Jennifer ska på, som var så himla gullig och frågade om jag ville fotografera henne och hennes kavaljer (om hon hitta en, som hon så fint uttryckte sig, haha - lär hon inte ha några större problem med, den tjejen!) vilket ska bli galet roligt nu när jag har en riktigt ordentlig och utvecklad kamera SAMT att jag själv kommer kunna utvecklas ännu mer - kan ju faktiskt inte bli bättre! Ja, jag må då säga att min dag började galet bra, avslutas galet bra och de kommande dagarna kommer vara underbara. Oh, jag vill bara skrika, gorma och gråta på en och samma gång!
Nu ska bror i alla fall göra mig sällskap ut med hundarna! Sen ska jag fortsätta min dag att vara glad! :D










Röra sig hemåt

Vid närmare eftertanke ha jag tänkt att spatsera hemåt, sätta mig i soffan och läsa lite innan jag ska börja med mat till min älskade som bad mig ha något färdigt tills han hittade hem då han blivit hungrig över dagen. Vi vaknade så himla sent i dag så vi hann inte slänga ihop något att käka innan han var tvungen att fara iväg. Så ikväll ska jag glra mat för två (är inte hungrig själv nämligen) så han får matlåda med sig imorgon. :) Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra för smaskigt men det återstår att se, har ju hela kylen full av mat så det blir nog inte så svårt!
Och under resten av tiden ska jag nog bara läsa. Har lite svårt att släppa Anne Franks dagbok ( de flesta som känner mig vet att jag är faschinerad av Andra världeskriget). Har dessutom inte hittat någon app som fungerar till blogg.se, så jag får nog se om jag orkar starta datorn för ett kvällsinlägg. Om någon vet om det finns någon app så kan ni vara vänliga och tala om det. :) Nu ska jag bege mig hemåt!








Hiss & Diss



Jag ÄLSKAR att läsa bloggar som är aktiva - och när jag menar aktiva så menar jag också intressanta! Bloggar som faller mig i smaken är sådana som handlar om foto, teckna, mode, smink och även intressanta och roliga tävlingar! Det är också roligt med folk som gör olika former av tutorials på när dem ritat, hur dem gått till väga när dem fotograferat, steg för steg i smink osv. Älskar dagens outfit på de flesta bloggarna jag följer samt deras tips på var dem köper kläder och liknande!




Att vara aktiv utan att ha något särskilt att skriva, så som onödig information om vad du nyligen åt eller att du nyligen borstat håret. En blogg ska ha en innebörd, inte massa tråkig information om vad du gör var och varannan sekund för att vara så aktiv som möjligt. Ser hellre en mindre aktiv blogg med myckte bra saker än en överdrivet aktiv blogg för att synas och höras mest med massa skit. Påstår inte att jag kommer med så mycket bra saker jag heller, men ska man vara en aktiv bloggare så tycker jag att bloggen ska ha intressanta saker att läsa annars förlorar man mycket på det. Därför dissar jag ''hobby-bloggare'' som tror sig vara stora för att dem har ökat sidvisningarna eller unika besökare lite mer än vanligt.













 

 


Tack som sjutton

Tack som sjutton för att du uppmuntrar mig och framför allt tror på mig. Du tror att jag kan lyckas med det jag vill och det gör mig så förbaskat glad! Jag lovar dig att, har jag sparat tillräckligt till nästa månad så att jag kan köpa mig kameran så kommer du inte undan med att få vara min modell! Och DÅ ska jag allt experimentera med dig - låter helt crazy! Allt från ''naket'' smink till överdrivet! Från noll till allt! Kommer bli insane men du får stå ut! ;)











My biggest wishlist

  • Canon EOS 500D
  • Fototillbehör såsom fler filter, reflexskärmar, fotostudio osv.
  • Mini laptop (rosa)
  • Ny hårfärg
  • Nya kläder
  • Fler par skor
  • Mera smycken och andra accessoarer
  • Ytterligare en omgång tandblekning
  • Längre naglar (vill att dem växer snabbare)
  • UV-kit så jag kan göra gelénaglar
  • Bläckpatroner (så jag kan ta ut mina fotograferade bilder)
  • Tavelramar (till ovanstående)
  • En 2:a
  • Massor av pengar att kunna inreda för
  • En utlandsresa med älskling
  • Bättre hy
  • Slankare kropp
  • Större läppar
  • Mindre fötter
  • Bli kortare (i alla fall lite)
  • Komma någonstans med mitt fotograferande (om jag får min förbaskade kamera någon gång :mad:)
  • Komma ifrån mitt till- och från deppression
  • Skaffa bättre självförtroende
  • Skaffa barn
  • Spendera resten av mitt liv med min nuvarande livskamrat (oh, älskling!)
  • Tatuera mig
  • Pierca mig i naveln / eventuellt bröstvårtorna också
  • Få ordning på skolan
  • Ta studenten (har gett mig sjutton på att ''ta studenten'' efter mina 3 år på marieborg)

Ja, och så kan jag tänka mig att den egentligen skulle kunna bli galet lång så jag rundar av här med de ''mål'' (vet att vissa är ''omöjliga'') jag hittills satt upp som jag gett mig sjutton på att jag kommer att nå med mot- eller medgångar här i livet. JAG SKA!








Raina - galet het!











Jag är med och tävlar






Just nu är jag med och deltar i en tävling hos http://diimans.blogspot.com/ om en Christina Aguilera parfym! Hade ju inte varit fel att äga en sådan! Vill även du ha chansen att vara med om denna chans - klicka HÄR! :) Önskar er alla lycka till!






Helgalen helg!

Har varken haft ork, lust eller tid att blogga under helgen eftersom jag och min älskade hade mycket att göra. I fredags var vi iväg och handlade, for iväg till Rist för att kolla hur det såg ut där till söndages utflykt och sen hade vi tvättstugan. I lördags var vi i Linköping från lunchtid till 17.00 och var nog hemma till 17.30 - jag somnade straxt därefter och blev väckt när maten var klar som nalle så rart lagade under tiden jag sov. Sov som en stock under natten, och på söndagen packade vi för utflykten som blev kort, blåste för mycket för att kunna grilla korv/hamburgare så vi åkte hem och lagade mat hemma istället. Blev lika gott för det! :) Dessutom har jag fastnat i Anne Franks dagbok som jag har svårt att lägga ifrån mig så jag har varit väldigt oaktiv! Tråkigt nog eftersom jag hade räknat med att vara lite mer aktiv, men ska göra mitt bästa för att bli aktiv igen!
Kanske har glömt av att berätta att jag vunnit två bloggtävlingar nu? :) När jag fått hem andra vinsten så ska jag göra ett specifikt inlägg med vinsterna så ni får ta och vänta lite. ;)
Hur som helst, just nu sitter och jag pratar med mamma lite - kände att jag behövde prata av mig lite. Känner på mig att jag snart kommer bli lika besviken igen som jag blivit i två månaders tid nu och jag lär bli det tredje månaden i rad. Verkar inte som något händer inom det området så jag vet inte om det är menat att jag borde lägga av. Orkar inte ''kämpa'' mer för något som bara ger falska förhoppningar och dittan och dattan. Orka orka orka.
Svårigheter som jämt ska uppstå - när fan ska det upphöra? Det kan väl inte vara så himla svårt? Och varför ska det vara så svårt när det handlar om mig? Fattar inte riktigt. Oavsett vad det handlar om, oavsett hur mycket jag själv ställer upp eller liknande så ska det alltid vara svårigheter att ge igen. Hur mycket ska jag behöva bidra med själv innan jag får något tillbaka? Nåja, vill passa på att tacka min älskade och mina föräldrar som i alla fall just nu gör det bästa för att det ska gå för sig. Tror dem också är trötta på att se mig så satans besviken varje gång. Även om det tänkta-att-det-ska-ske nästa månad skiter sig, så tror jag faktiskt på att min älskade lär göra allt och lite till för att få det att lösa sig i alla fall - bäst som han är! Slut tjatat om mina ständiga besvikelser och allt annat trams som hela tiden skiter sig. Jag har ingen lust och tro att detta beror på att jag ''förtjänar'' det för det är INTE sant, för jag förtjänar ta mig sjutton detta och jag SKA ha det.









Ut med dem små liven

Nu är det dags med kvällspromenaden med våra bebisar innan jag och min älskade hoppar till kojs. Börjar bli lite sliten nu, trots att jag sovit för mycket. Nåja, dags att sätta lite fart så man kommer till sängs snart, sitter mer eller mindre och gäspar hela tiden, haha. Så detta blir mitt sista inlägg för kvällen så därför önskar jag er alla god natt och sov gott! :)



Mätt och belåten

Nu har man fått mat i magen så nu är man mätt och belåten. :) Blev lite slappare måltid idag, korv, pomme, sallad och bearnesesås. Inget att klaga över för det blev smaskigt! Funderar starkt på att hitta på något med min älskade nu. :) Får se vad som händer. Vi kollar i alla fall då och då efter större boende, vilket är galet mysigt! Samt massa mysiga inredningsprylar - är jätteglad över att vi kommit överens om ett och samma tema i två rum av kommande boende i alla fall! :) Kan knappt bärga mig - vill ha större nu och ha enorm plånbok och sen shoppa loss, tapetsera, renovera och inreda! Nej fy, nu tänker jag föööör mycket! Aja baja, detta får allt vänta!



Jag är med och tävlar








Är du sugen på att ha snygga smycken nu till vårdagarna? Varför inte göra som jag? Just nu tävlar jag om galet snygga smycken hos http://sofiahanden.blogg.se! Vill även DU ha chansen att kamma hem snygga smycken att bära för att inviga våren? Klicka då HÄR för att komma direkt till tävlingsinlägget! Reglerna är simpla, jag gjorde det - gör det du också! ;) Lycka till!



Jag är med och tävlar




 


 

"Jag är med och tävlar på http://www.trintekulle.blogspot.com/ om ett armband från Miss Dee."








Just nu tävlar jag återigen om denna snygga ringen - denna gången hos http://anjahakanson.blogspot.com! Som vanligt så länkar jag givetvis till tävlingeinlägget för att även DU ska kunna ha chansen att kamma hem denna snygga ring! Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen! Lycka till! :)


 

 


Fika hos mor och far

Snart ska jag och min älskade kila över till mina älskade päron för en fika. :) Mamma frågade om vi inte skulle ta oss en kopp kaffe och en bulle, och rätt vad det var så blev jag GALET sugen på kall mjölk och mammasvarma vaniljbullar. Mums! Så jag har nu bestämt att vi ska gå och ta oss en fika eftersom mor så snällt frågade, och så tar vi med oss vildjuren (hundarna) också!
Längtar galet mycket till helgen av MÅNGA anledningar. Samtliga är:
  1. Fredag får nalle lön. Lön = handla
  2. Lördag bär det av till Linköping för att handla lite
  3. Söndag är det månadsdag, då åker vi nog till Rist och grillar korv/hamburgare och tar en promenad i skogen.
Galet vad jag vill ha helg nu! Kan knappt bärga mig! :D Nåja, off to mami & dadi!



.. men å andra sidan

.. så var det ju inte riktigt bara tokigheter vi gjorde utan vi tog ju ganska många seriösa kort och jag tänkte i alla fall dela med mig av en av dem, eftersom jag inte orkar göra i ordning flera då jag börjar bli riktigt förbaskat trött. Alex for för inte så länge sen och jag har varit vaken sen fem så jag tror seriöst att jag behöver gå till kojs snarast. Här är en av bilderna jag fotade på Alex.










Vild & galen

Låt mig enkelt säga såhär: våran dag har varit vild och galen - och såhär ser vi ut när vi beter oss som vi brukar, med andra ord totalt jävla mongo. DENNA bjuder vi på, kyss er i gumpen! ;)






Alex @ my place

Nu är Alex påväg hit och vi ska passa på att njuta av det vackra vädret idag genom att fotografera! Det söta tösebarnet frågade om jag var peppad för att fota och frågade om jag hade lust att fotografera henne. Tog tillfället i akt och svarade ja och ska nu tvinga henne att vara ute med mig! Kan vara skönt att ha något att göra, framför allt något man gillar att göra, efter 5 veckor hemma utan att ha haft något att göra, socialt sätt. Så nu ser jag verkligen fram emot detta - DOCK har jag inte städat så det är ju tur att vi ska hålla oss ute. Har varken haft lust eller ork till det förutom igår innan jag åt, haha. :) Men ska i alla fall plocka det värsta innan jag möter upp henne! Bilder kommer säkerligen upp på bloggen och så vill jag tillägga att jag inte använder mig av min kamera, haha!




Färg + svart vit







Äcklad till tusen

Innan duschen igår kväll kollade jag mina halsmandlar och insåg hur äckliga dem såg ut. Helt ''förstörda'' och håliga(!?). Det ÄCKLIGASTE av allt (mer än att jag peta och tröck på den ena av dem med ett finger) var att ur ett hål så kom det ut massa gula klumpar. Blir spyfärdig av bara tanken och håret reser sig på kroppen. Har ALDRIG varit med om något så förbaskat snuskigt! Och längre ner i halsen har jag galet ont, känns som om en stor sten ligger där (eftersom det är så hårt just där när man känner utanpå) och det stör mig. FY så äcklad jag är!
Har läst lite på ett forum med folk som har eller har haft samma problem, och någon fick det efter körtelfeber och ändå har ingen läkare konstaterat att jag skulle ha något liknande. En annan sa att det skulle försvinna när man opererat bort halsmandlarna. Det stod också att mandlarna var ''klyftiga'' (vilket betyder att dem är håliga osv). Oh, jag dör - det är så himla himla himla äckligt! Och detta medför alltså dålig andedräkt! ÄCKLIGT!
Någon annan som har dessa äckliga problem? Jag lider något så fruktansvärt.









Proppmätt

Nu är jag på tok för mätt för att orka plocka och dona hemma - även om det hade behövts. Var väl nästan som jag hade tänkt mig, att gör jag det inte nu orkar jag inte sen och det var precis så det slutade. :P
Å andra sidan ska jag inte klaga för snart ska jag och min älskade in i duschen där jag förväntar mig att jag ska bli ompysslad med att bli tvättad på ryggen samt hårmassage (hihi). ;) Nej vars, ska inte önska mig för mycket, inte. Nu har vi i alla fall varit ute med hundarna så det känns skönt. Och efter duschen ska jag och nalle spela en omgång till innan vi går till sängs för att sova. Ska bli så satans skönt att lägga sig ren och fräsch i sängen - galet skön känsla!
Nåja, dags att sätta fart så man hinner innan klockan 22 för efter det får man inte lov att duscha i våran fastighet, i alla fall inte vardagar. Helger är det 23 som gäller.
Dessutom (!) så ska vi hinna med att glo lite lägenheter också. :) Vet inte om detta blir sista inlägget för ikväll, och om fallet är så, så tackar jag för mig idag och önskar mina älskade läsare godnatt och en fortsatt trevlig kväll!







Matdags!

Nu blir det att fixa i ordning maten, har inte gjort det ännu, haha! Usch så seg jag känner att det är. Helt knäppt! Dessutom fick jag just något knäpp i huvudet om att jag vill städa? :o Galet! Kanske blir det att plocka lite om jag inte tappar ork och lust efter maten. Återstår ju bara att se hur det blir med det. Vet i alla  fall att jag och min älskade ska se till att kolla på andra lägenheter, d.v.s större och då är det riktat åt en tvåa. Kan vara skönt att kunna ha enskilt sovrum om man har folk som tittar förbi - känns bara rörigt med sovrum och vardagsrum i ett även om vi lyckats få det riktigt bra. :) Men kan också tycka att en tvåa för oss är mer lagom än vad en etta är. Då kan man även ha folk sovandes enskilt istället för att trycka alla i ett rum, plus våra små hundar. Men men, laga mat var det ja. ;)





En helt vanlig dag

Nu har nalle varit hemma i lite mer än en timma. Och mitt paket/brev kom inte idag så förhoppningsvis kommer det nog imorgon. :) Ska väl se till att göra lite mat inom kort, men innan det ska jag och älskade spela lite. Efter maten får vi se vad som händer eftersom vi inte har något planerat ännu. Kanske en kaffe, småprata lite och så. Hade ju inte varit helt fel. :) Nåja, har inte mer på hjärtat för tillfället. Vet att jag inte har så mycket att komma med om dagarna, men jag är fotosugen till tusen och det dör ganska snabbt igen när jag vet vad för skit jag har att fota med. Men men, får hoppas att jag inom en snar framtid har en ny så jag kan ta nya bilder och vara lite mer pepp på att ha något att prata om mer än vardagliga saker. Hade ju inte varit fel.



Jag är med och tävlar






 

Just nu är jag med och tävlar om en galet charmig dubbelring hos http://linneaasjostrom.blogg.se/! Vill även DU ha chansen att vinna denna dubbelring så hänvisar jag dig direkt till tävlingsinlägget genom att klicka HÄR! Lycka till! :)






 

Jag tävlar om ett valfritt smycke hos http://millahoman.blogg.se/ i sammarbete med Lolux.se! Vill du också vinna ett valfritt smycke? Klicka då HÄR för att komma direkt till tävlingsinlägget! Lycka till! :)



 







 


Avskyvärda utväxt

Allvarligt talat - nu är jag galet trött på håret, haha. Mitt barr har en utväxt på närmare 15 cm snart. VARFÖR tar jag mig inte råd till att göra något åt det? Blir tokig på mig själv. MEN sen är det givetvis allt detta med prioriteringar. Jag har inte haft tillgång att prioritera mitt hår eftersom jag sparar pengar in i det sista för att få min kamera. Med andra ord gör jag det allt för enkelt för att dölja det, genom att slänga upp en tråkig ful hästsvans. Den hade ju inte varit ful om håret hade sett bättre ut. Men kan tippa på att mitt hår hade sett ut såhär OM jag hade haft det utsläppt:



Bilden är lånad från google, med andra ord är detta inte mitt hår. Men jag kan ju säga som så att jag har en liknande utväxt. Det som gör mig mest upprörd är att eftersom jag har mörkt hår och är ljus egentligen så har min utväxt ett skimmer som gör att det ser grått ut! PANIK! Tro mig, jag är i SÅ behov av att göra något åt det. Jag tycker faktiskt synd om mig själv över att jag inte gjort något tidigare. Och när jag väl ska göra något åt det så är det även byte av hårfärg nu till våren. Men allvarligt, såhär kan jag ju inte se ut i barret? Pinsamt pinsamt.






Trött och så är jag trött - och trött utöver det

Sitter här och är galet trött. Fattar inte riktigt hur jag jan var SÅHÄR trött. Jag är så trött att jag inte ens orkat göra nytta hemma. Har varit ute med hundarna och så, men mer än det har jag inte orkat med. Ska se till att hinna med att göra mat till Fredrik har slutat och kommer hem eller om jag går ut med hundarna för att möta upp honom och sen göra i ordning maten. Nåja, har inte bestämt mig ännu. Måste också klämma in för att beklaga mig lite mer, att jag har ont i halsen på högersidan - hur kul?
Blir så trött, ständigt snorande i en längre period, hostar fortfarande till och från (som t.e.x i morse när jag trodde jag skulle hosta upp lungorna) och att det nu börjar göra ont i halsen igen. Orkar inte! :mad: Vill inte ha det såhär hela tiden. Kan det inte bara försvinna. :question:
Nehe, om man skulle ta sig en kopp te eller kaffe kanske och fortsätta glo på TV:n ett tag till.






Jag är med och tävlar







Jag är just nu med och tävlar om dessa två godingar. Ett läppbalm Volume Booster och en supersnygg döskalle ring! ;) Tävlingen finner ni hos http://www.mondoblog.se/nikky/ och för att komma direkt till tävlingsinlägget så klickar ni HÄR! Lycka till!








Jag är med och tävlar

 






 

Är just nu med och deltar i en tävling där man kan vinna en av dessa snygga ear-cuffsen!
Tävlingen hålls av http://fotomojjet.devote.se/!
Vill även DU ha chansen att vinna en av dessa så hänvisar jag dig direkt till tävling genom att du klickar HÄR! Lycka till! :)







Galen huvudvärk

Nej, usch! Blir tokig, har en sådan extrem och jobbig huvudvärk. Var sjutton kom den ifrån? Hoppas den släpper tills imorgon för jag orkar verkligen inte gå och ha huvudvärk hela morgondagen. :mad:
Nu blir det i alla fall duschen sen dags att krypa till kojs med älskade eller om det blir en sväng i soffan innan sängen kallar. Återstår att se hur det blir med den saken. :) I vilket fall som helst så ska vi se på film och så.
Vi hörs imorgon om inte annat för detta blir mitt sista inlägg. Godnatt mina älskade läsare!




Förväntansfull

Sitter och är så förväntansfull! Vill så gärna ha hem halsbandet nu! Haha, nåja brukar ju heta att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge - men i längden tycker jag att man ALLTID väntar för länge ändå. ;) Äsch, borde ju inte klaga - kan tänka mig att den dimpar ner i brevlådan inom kommande vecka. :) Tog inte lång tid sist så varför skulle det vara så denna gång? Eller så vill posten bara jävlas om det blir sent. ;) Men men, ni måste ju erkänna att vinsten jag kamma hem är snygg! Kan knappt bärga mig - vill ha det runt halsen snarast.









Laga mat

Jaha, nu har man snaggat karln, samt klippt till bror (klippt barret givetvis ;)) och ska nu sätta igång och dona med maten. Blir gårdagens, d.v.s tacos - tjusig repris! Har hunnit spela en runda med Fredrik också. :) Så nu är det på tiden att få lite mat i magen.
Blev en relativt lång visit hos mor innan, tog mig en kopp te gemensamt, spelade lite yatzy och så. Riktigt mysigt. :) Vad som just nu är mindre mysigt är att vår minsta hund släpper sig galet snuskiga fisar. Tror seriöst att jag storknar snart, haha. Nåja, mat i magen var det ja! :)



Fint väder!

Kan glädjas åt att det är galet fint väder ute idag, och jag måste säga att det känns som en bastu i lägenheten när solen ligger på. Får mig bara att tänka på hur förra sommaren var, trodde seriöst att vi skulle dö av värme här inne. Dock kan jag inte undvika att längta till sommaren och dess värme. :) Kan ju inte bli bättre egentligen! Kan också tycka att snön som kom var helt onödig, fattar inte varför den ens kom för. Försvinn! :mad:
Nåja, blir att slänga på sig paltorna och bege sig utåt för att ta en runda med hundarna, för att möjligtvis kila inom mor och far för att låna rakapparaten och raka av Fredriks hår när vi ändå har vägarna förbi. Utöver det så finns det inga andra som helst planer för dagen såvida vi inte tänkte sätta oss ner till eftermiddagen och spela lite kort, dricka kaffe och spendera tid rent allmänt. Också helmysigt! Funderar starkt på att ta mig till skolan nästa vecka, och kommande veckor efter det. Inte långt till sommarlov heller - gud vad tiden sprunigt iväg! Helt sjukt! :o Men men, bevisar ju bara att sommaren (förhoppningsvis) är påväg!










Photoshop

Nej, nu har jag haft tråkigt i slutspurten av kvällen så jag satte mig lite med photoshop. Detta är resultatet av en bild på Alex och vattenfärg utan kladd - toppen inte sant?
Nåja, nu har jag i alla fall tänkt att bädda ner mig i famnen hos min älskade till en film och varva ner lite grann. Skönt innan man lägger sig, så man slipper vara uppe i varv och helt enkelt få svårt att sova. Och taskigt med uppdatering idag, jag vet men har inte haft så mycket på hjärtat idag för att ha något att skriva om. Förhoppningsvis blir det bättre imorgon. :) God natt gott folk!







Jag är med och tävlar




Just nu är jag med och deltar om en Ben & Jerry's glass check hos sjävlaste http://saveu.blogg.se/! Håller tummarna på att man kan ro hem denna check för att ÄNTLIGEN få en anledning till att testa en Ben & Jerry's glass! Vill även DU ha chansen att kamma hem den smarriga checken så hänvisar jag dig direkt till tävlingsinlägget genom att du klickar HÄR! Jag föreslår att DU också deltar. ;) Lycka till!



Hoppsan hejsan! / Jag är med och tävlar









Trots min tur hos http://josign.blogg.se/ så prövar jag mina chanser på att försöka vinna denna dubbelring som dessutom är reglerbar! Hur bra som helst! ÄNTLIGEN en dubbelring som jag kan ha. Vill även DU ha chansen att kamma hem denna snygga dubbelring så hänvisar jag dig vidare till tävlingsinlägget genom att klicka HÄR! Lycka till - nästa gång kan det vara eran tur! ;)




Inspiration till kommande sovrum











Mycket att göra

Nu har jag mycket att göra (mycket och mycket - men stora projekt!) såsom logga till ett nyblivet bygg-företag, samt en topphemlig sak som en kär vän till familjen vill ha. Jättekul att de vänder sig till mig! Gör mig lite sysselsatt om dagarna och får saker att fundera på. :) Eftersom jag vet att personer som kännder denna personen i fråga som ska ha den topphemliga saken, möjligtvis läser min blogg så tänker jag inte skvallra för er övriga bloggläsare heller - synd va? ;) När allt gått som det ska så kan jag allt ta och tala om vad det är - men då ska detta genomförts också!
Håller tummarna på att både vår käre vän, samt det nyblivna bygg-företaget blir nöjda. :)




Inköp av BH

Denna galet snygga BH fick jag av min älskade sambo för några veckor sedan. Sjukt bekväm också. Roligt att det var han som valde! Inte alla killar som brukar bry sig och låter tjejen göra det tjejer är bäst på - att slösa pengar på egen hand. ;) Nåja, denna gången slapp jag ''bära hundhuvudet'' för både val och köp av BH. Erkänn, snygg?





Galet tjusigt!






R.I.P våren

Jaha, från att ha haft solsken och plusgrader i över en veckas tid så får man nu närmare 2 dm snö igen. Underbart, om man får vara lov att vara ironisk. Så trött jag är på denna äckliga snö. :mad: Från barmark till snuskigt mycket snö. Hade ju sett fram emot bättre väder.
Och efter mitt griniga humör sen igår (som tyvärr sitter i än idag) så hoppades jag på att slippa bli mer grinig, men icke sa personen i fråga som har önskat sig en hel förbaskad drös med snö. Med andra ord kommer det vara blöta hundar och slaffsiga blöta skor. Jag hatar snö och jag hatar att jag inte får min kamera - åter igen fy fan för allt.




Jaha men nehe?

Just nu känns det precis som att det här med ny kamera kan kyssa sig någonstans. Dels för att jag antagligen inte blir av med den förens i Maj månad OCH för att vi har skolavslutning i MAJ också vilket gör att jag inte kommer få pengar från skolan under sommaren och då är jag alltså utan kamera hela jävla sommaren. UNDERBART!
SPAIOGNOENBPEMRGPLKEMRW,FÖQSDFKNSOGHBT.
Nåja, det kunde ju varit värre. Så himla mycket värre. Fan också.
Nej, jag är INTE upprörd.











Tillverkning av egna smycken?

Har funderat till och från nu ett bra tag på om jag själv skulle börja med att göra mina egna smycken - dels för att jag tycker det är kul att vara kreativ samt att det är kul att bära något som är personligt. Dessutom kan det utöka chanserna till lite roligare bloggtävlingar här på bloggen och att det kanske visar sig att folk helt enkelt vill köpa ett eller annat. Hade inte tänkt mig något större av detta ''arbete'' utan mer som en hobby på fritiden som kanske visar sig vara intressant för folk runt om. Hade det varit så hade jag inte klagat - tvärt om! Hade kunnat ha detta som ett litet extra knäck på sidan om skolan osv. :) Dessutom är det ju faktiskt en rolig sak och om folk gillar det är ju bara roligare! Men det återstår att se vad jag hittar på för något - har funderat på lite annat också, dessutom är det ju inte det billigaste att köpa på sig alla grejer och för att kompensera det måste man ju ha mage till att ta ett någorlunda lagom pris, för man kan ju inte gå minus. :question: Nåja, inget bestämt så säger inte så mycket mer om det nu. :)











Fick hem halsbandet



Ja, ni minns väl att jag senast igår nämnde att jag väntade på halsbandet från tävlingen jag vann för ett tag sedan? ;) Idag fick jag hem det i brevlådan! Så nu sitter den på plats runt halsen! Blev kalasnöjd!






Jag är med och tävlar




Jag är just nu med och tävlar om ett galet snyggt dubbel örhänge hos http://fotomojjet.devote.se/ och för att även DU ska kunna ha chansen att vinna detta snygga örhänge så hänvisar jag dig till tävlingsinlägget genom att du klickar HÄR! Lycka till! :)








Jag är med och tävlar








Just nu är jag med och tävlar om ett av dessa snygga smycken och ansiktskrämen hos http://millahoman.blogg.se/ och för att även DU ska kunna ha chansen att vinna något av dessa smycken eller ansiktskrämen så hänvisar jag dig direkt till tävlingsinläggen genom att du klickar HÄR och HÄR! Lycka till! :)


 





Överdelar

Dessa hade ju inte alls varit fel att bära runt på till vår och sommaren! Måste säga att blusen/tunikan längst ner till vänster är något jag VERKLIGEN skulle vilja ha i garderoben, till ett bar snygga ljusa jeans och ett par enfärgade pumps. Galet fräscht!
Hade ju inte sagt nej till de andra två plaggen heller - för dem ligger ju inte här i inlägget för inget. ;)

 





 







Ge mig:

  • Pengar till min nya systemkamera
  • Kamerafilter
  • Kläder
  • Skor
  • Sommar & värme
  • Smal kropp
  • Ny hårfärg
  • Längre hår
  • Fler mysiga förmiddagar/eftermiddagar med älskade
  • Fler utflykter
  • Bläckpatroner så jag kan skriva ut mina bilder
osv osv osv osv osv osv.....







Vårkänslor

Oh vad mysigt det är att vakna i stort sett varje morgon med fint väder utanför fönstret! Längtar tills det blir lite varmare i luften bara. :) Vi har redan saker planerade jag och sambon såsom att åka till Rist och grilla (Rist är ett ställe där man kan fiska och allmänt vara, finns även vindskydd att kunna sova i) vilket jag verkligen ser fram emot. Samtidigt skönt att komma ut i de fina vädret och ta vara på det! :) Längtar till sommaren också - men vem gör inte det nu liksom? Samtliga ställen jag besökt som jag saknar:


  • Skåne
  • Söderköping
  • Gränna
  • Tallin

Hoppas innerligt att man hinner med en tripp till Skåne i sommar i alla fall - vill mer än gärna spendera tid med min älskade i hans hemtrakter, dock för oss själva SAMT hinna gå lite mer vid havet och ta lite kort. Sen hade jag ju gärna velat åka lite små turer var stans för att ta kort och bara vara. :) Även Söderköping för att käka glass på smultronstället. Hade inte alls varit fel!









Fina vinster



Haha, hittade just mitt brev från Josign.se (Josephine) om tävlingen jag vann för ett bra tag sen. Tyvärr var jag tvungen att skicka tillbaka halsbandet eftersom ordet var feltryckt och var stavat ''hotographer'' och inte ''photographer'' som det var tänkt. Lyckligtvis var Josephine så trevlig och gjorde upp med tjejen som hade tävlingen att jag kunde skicka tillbaka halsbandet och få ett nytt snarast. :) Så nu hoppas jag på att den har returnerats och att det snart kommer ett nytt!
Och påtal om tävlingar - väntar ju även paket med allt detta som jag också lyckades kamma hem (hur sjutton kunde jag få tur helt plötsligt? Vill tillägga att detta också var ett relativt bra tag sen.) :





Får se när det dyker upp på posten så man kan hämta ut det också! :) Längtar längtar längtar!
Finns väl nästan inget som är så kul som det är att fixa med håret om man aldrig annars gör det? I alla fall så är det ju kul att testa något nytt med nya saker - så detta ser jag verkligen fram emot att få hem!



Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå.
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år.
För ljus att nå. Så djupa sår. 
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om.
Men jag vänder om, än en gång.
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt.
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt.




Jag är med och tävlar



Jag är just nu med och tävlar om en Ultra shimmer palett hos http://hiilen.blogg.se/ och för att även DU ska ha möjligheten att vinna så länkar jag dig vidare direkt till tävlingsinlägget genom att du gör ett enkelt klick HÄR! Lycka till! :)




Göra lite nytta

Jag har bestämt mig för att - trots att jag är trött - städa ordning här hemma. Dra igång lite musik på normal volym (inte som grannen oavsett tid på dygnet ♥) och sen bara dra igång. Helskumt att göra det på kvällen, men det kanske får mig att tänka lite på vilket uppskattning man får när min älskade hittar hem igen! Ska dessutom ha maten klar tills att han kliver innanför dörren. :) Återstår att se vad jag hittar på - har dock lite idéer till vad som kan tänkas lagas. Toppen! Var nyligen ute med hundarna (tack min älskade bror som följde med ♥) och kan ju säga som så att det är galet kallt ute, fy sjutton! Nej, nu vill jag ha sol och värme - annars kan det vara!
Nu ska jag däremot se om jag kan hitta de spelet jag spelade tidigare idag för att ta det lugnt lite INNAN jag ska få mitt städ-ryck och göra lite nytta helt enkelt. Kan vara skönt att göra sig behövd så också. Well well, återkommer kanske senare eller något.




Kicken - var är den?

Kicken - var tog du vägen?
Allvarligt talat. Här sitter jag i min ensamhet (tillfälligt eftersom nalle jobbar) och orkar inte göra ett skit fast det dräller om saker jag hade behövt göra. Dels är det för att jag helt random blev trött och fick bara ett sådant sug att sova, och dels för att jag helt enkelt inte orkar allmänt. Faktiskt ganska jobbigt. Så just nu är det jag som är fröken energilös som skulle kunna göra allt för att dejta kudden. Å andra sidan håller jag tummarna för att jag bara blir såhär trött och inte värre för just nu kämpar jag motvilligt mot att lägga mig för att kunna komma i säng skapligt ikväll istället. Inte för att det spelar någon större roll, jag är ju trots allt uppe till efter 23 ändå.
Nåja, fattar inte varför jag skriver ett inlägg om att jag är trött och lat just nu. Måste ju verkligen vara spännande för er läsare, haha! Försöker verkligen att muntra upp mig själv för att kunna ha något roligt att skriva om, men som det var sagt i tidigare inlägg så är det inte säkert att man får ut som mycket lattjo från mig just nu.
Tror nästan att jag skriver just nu för att sysselsätta mig med något, och det är med all säkerhet ''i brist på annat'' trots att det finns så mycket att göra i lägenheten. Typiskt typiskt typiskt.
Enda positiva jag kan slänga in är att jag saknar Alex och våra skoldagar, samt att jag knappt kan fatta hur roligt det kommer vara att gå ur skolan för sommaren om bara två månader! Även detta kommer jag göra i sällskap med Alex och det kommer bli grymt kul! Vad som händer sen får ni kanske fråga omgivningen om - kan förmoda att både jag och Alex kommer behöva fråga samtliga i ens närhet om vi hade roligt, haha!
Har lite annat jag vill prata med henne om också - som också gäller sommaren! Hoppas verkligen hon nappar. Gud vad jag vill ha sommar och skoj! Jag ÄLSKAR sommaren!










Berg-och-dalbana

Jag blir galen. Mitt liv är verkligen i en berg-och-dalbana just nu. Dem senaste dagarna har jag fått någon form av deppression som är obeskrivligt jobbig. Just nu har jag en känsla som är så himla blandad och klyven. Jag är orolig i magen och mår allmänt pyton. Besvarade just ett deppressions-test där mitt svar på de flesta frågorna var Ja. Saker jag inte tänkt på förens nu i efterhand när jag tänker efter.

'' Ditt score: 40

Flera av svaren kan tyda på att du har utvecklat en depression. Du behöver inte känna så här. Forskning visar att 80% av alla som drabbas av depression kan behandlas framgångsrikt i första hand med kognitiv terapi eller om det är en tyngre problematik med medicinering eller en kombination av båda. ''


Skrämmande. Och det är påfrestande psykiskt. Sen vet jag inte riktigt hur mycket man ska kunna tro på dessa tester men för att utgå från dessa frågor jag besvarat så är de flesta precis vad jag har upplever, och gjort i några dagar - även tidigare i livet - som jag så mycket kämpar för att bli av med.
Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva när jag mår såhär. Men jag kan ju chansa på att så länge jag nu börjat uppleva allt detta igen så lär jag vara väldigt oaktiv på bloggen eftersom jag med all säkerhet inte kommer kunna skriva något vettigt. Men jag måste bara få säga: fan för precis allt nu.








Jag är med och tävlar



Jag är med och tävlar om detta snygga halsband hos http://josign.blogg.se/! För att även DU ska kunna ha chansen att delta så hänvisar jag dig specifikt till DENNA LÄNK som tar er direkt till tävlingsinlägget! Lycka till! :)



Foto



 


Trötter

Börjar bli skapligt trött nu faktiskt. Helt otroligt att jag höll mig vaken hela dagen - jag som suttit och funderat ett flertal gånger om man inte skulle lagt sig. Nåja, har spenderat den mesta tiden nu på kvällen i Photoshop med bilder jag tog idag. Har nog inte direkt någon jag blev sådär jätte nöjd över men kan kanske slänga upp något ändå.
Första kvällen som jag inte har haft sådär gräsligt ont i halsen! Det tycker jag om! :) Så nu kanske jag slipper massa varma koppen, glass och värktabletter vilket skulle vara riktigt skönt! Dock vet jag inte om jag börjar bli hungrig eller vad det är med mig eftersom att jag enbart ätit lite glass och chokladbollar ( nyttigt att prioritera det nu när jag äntligen inte är så dan i halsen :thumbup: ) men känner förvisso inte någon hunger. Tycker bara det är konstigt att jag inte är något speciellt hungrig - men det beror väl mest på att man faktiskt är sjuk. Men men, ska väl ta mig ann att fixa lite, funderar starkt på att ta en dusch eftersom jag är så frusen av mig. :( Så jag kan tippa på att detta (och eventuellt bilderna som hamnar på enskilt inlägg) blir det sista för ikväll. :)


Huge picture - Ganska så fint faktiskt





Allvarligt?



Är det jag som inbillar mig? Eller ser jag faktiskt smalare ut i ansiktet nu än innan? Nåja, eftersom JAG ser det - oavsett om det inte stämmer så peppar det faktiskt mig att undvika alla snasksaker ännu mer! Hoppas bara att det inte är jag som ser i syner, men jag börjar se kindben i spegeln också. Gud så härligt! Har dock svårt att tro att något har hänt, men jag hoppas verkligen det!
Oh gud så överredigerad jag ser ut, men jag använde helt annorlunda inställningar på kameran (som jag aldrig testat innan) så blev själv paff.



Saknar

Trots alla tråkigheter som hände under min första gång i Skåne, som man upptäckte allt för sent, så kan jag inte undgå att sakna Skåne heller. Ibland undrar jag om det hade sett annorlunda ut. Men trots detta så älskar jag Skåne. I alla fall på sommaren, om man nu ska se det ifrån den tiden Fredrik bodde där. Vintern var man väl lite mer strandsatt med tanke på hur ''långt'' ifrån dem bodde från saker och ting - trots detta var det ändå mysigt. Det vrider sig dock lite i magen över att veta vad som pågick utan att jag visste - men jag är en stark person och jag har lärt mig att förlåta. Och trots det, all kaos som blev så saknar jag Skåne mer än något annat.
Första besöket man gjorde, glassarna vi åt i Eslöv i en mysig liten park. Alla rundturer han var tvungen att göra p.g.a jobb som jag frivilligt följde med på. Det räcker med att någon passerar med den parfymen jag då hade så kommer alla mina minnen upp igen. Allt var inte felfritt, men det var en hel drös med fina saker också. Det jag önska att vi gjorde mer var att kanske gå promenader längs med stränderna, doppa fötterna i havet och bara vara för oss själva. Tyvärr hade vi inte den möjligheten eftersom Fredrik jobbade som sagt, sen var det lite annat som gjorde att vi aldrig fick, eller rättare sagt tog oss tid heller. Under den perioden var nog den svåraste tiden i vårat förhållande också. Det är nog kanske lite konstigt att jag saknar Skåne ändå.
Detta är en lånad bild från google eftersom jag har mina egna på min dator då jag inte är hemma ännu.











Just det!

Ni minns porträttet på bebisen jag ritade, som min älskade moster gav mig i uppdrag som födelsedagspresent till hennes vännina? :) Ja, här är då det färdiga resultatet med ram och allt - själv tycker jag att det passade ruskigt bra i ramen! Vilken tur - hoppas presonen i fråga som fick denna i födelsedagspresent blev glad! :)











Chokladbollar










Baka baka lite mera

Har kilat över till mina älskade föräldrar, och har varit här ett tag. Blir nog snart att vi sätter igång och bakar. :) Vi beslöt oss för att göra enkla men ack så goda chokladbollar. :) Ska bli kul - det är något man saknar, att baka med mamma gemensamt i köket (även om jag tycker det är kul att baka själv också men det är inte samma sak) så därför ser jag fram emot att göra detta!







Torsdag

Fy, vad denna vecka har gått fort. Är dock fortfarande sjuk som måna av er vet. Trött också för den delen eftersom jag vaknade redan vid 07.15. :tired: Men men, sitter och pratar lite med Alex i luren - pratar om våra knäppa drömmar vi drömt inatt, haha. Min var dock skit jobbig och jag väntar nu på att Alex ska berätta om sin. :)
Ska också vänta på att mor min ska vakna eftersom jag ska över dit för att baka lite idag - båda två hade baksug igår men det var rätt sent så vi tar oss ann det idag istället. :) Sen är det ganska skönt, för jag har inte alls lika ont i halsen på mornarna nu, vilket är underbart och menas med att jag får i min frukost så jag har något att stå mig på under resten av dagen! Skönt. Annars har det för det mesta blivit varma koppen, te och glass så det är skönt med lite mat ibland också.
Nåja, påtal om att äta så ska jag se till att göra frukost! :)





Gos + glass

Nu ska jag stänga datorn för ikväll, äta lite glass och gosa ner mig hos min älskade i soffan för att varva ner och glo lite tv innan vi lägger oss. :) Ska vara skönt att förhoppningsvis hinna dämpa det onda i halsen så att jag kanske får sova hela natten inatt med. Så därför tackar jag för mig idag, och går och håller älskling sällskap i soffan, käkar lite glass och må allmänt pyton i halsen. Godnatt gott folk! :)




Gulliga nalle

Han fullföljer de uppdrag jag satt honom på genom att:
  1. Köpa glass
  2. Köpa frimärke > slänga på mitt brev
  3. Köpa halstabletter
Men givetvis har han ju en hake och tanke bakom detta för att göra det. ;)
Skulle tydligen laga hans arbetsbyxor som han så rart har nött sönder - han som ständigt klagar på att det är JAG som nöter på alla byxor men denna gången har han ingen annan än sig själv att skylle - jag är inte det svarta fåret, jag lovar, haha! :D
Nåja, ska se till att sparka honom i gumpen så han får lite fart för just nu börjar jag få mer ont i halsen än vad jag hade tidigare idag, och så är det bara för mig att kila över till mor och far för att låna deras symaskin så han får sina älskade byxor lagade. :)




Blogga i iphonen

Nu har jag en längre tid velat veta vad för program som fungerar bäst att blogga med i iphonen och vilket som är mest komfartibelt/fungerar bäst till blogg.se. Är det någon som bloggar via något program med sin iphone, i så fall vilket är att rekomendera till just blogg.se?
Jätte tacksam för svar. :)









Pratar med Alex

Sitter i luren med Alex just nu, bäsa hon! Vi pratar om skolarbeten och att vi nyligen bytt tema. Massmedia tydligen, kan ju vara kul eftersom det var media jag gick från början tills vissa arslen bar sig illa åt och sabbade allt som vanligt. Men i alla fall blev massvis av strul som gjorde både mig och Alex upprörda så vi funderar starkt på att köra vårat eget race - nu igen. :) Vi kan för att vi vill, för det mesta i alla fall!







Jag är med och tävlar




Jag är med och tävlar om den snygga hjort-ringen i brons hos http://josign.blogg.se/! För att även DU ska kunna ha chansen att delta så hänvisar jag dig specifikt till DENNA LÄNK som tar er direkt till tävlingsinlägget! Lycka till! :)


 


Goddag goddag

Inatt har varit en förträffligt bra natt - efter att pappa fick komma med värktabletter igår kväll och tre varma koppen irad - efter det kunde jag sova, hela natten dessutom! Imponerande. Trots detta var jag ändå trött vid min hostattack jag fick kvart över sex imorse som inte ville ge med sig förens närmare halv sju. Messade lite med Alex på morgonen i samband med att jag gjorde frukost (passade på eftersom jag då inte hade så himla ont i halsen som igår) och åt det, sen pratade vi ett tag under tiden hon gick till skolan som lite sällskap. :) Det var mysigt!
Messade lite med söta My också, en av mina rara bloggläsare som jag bytt nummer med - vilket också var himlans trevligt! Synd bara att jag somnade om efter ett tag - var som sagt fortfarande trött trots att jag sov hela natten.
Så nu är jag hos päronen mina för att bl.a hämta upp papprena från jordbruksverket för att kunna fylla i dem ytterligare en gång eftersom vi har varit så smidiga och förlagt det andra: thumbdown: Dock visade det sig att jag måste hitta det ändå eftersom jag både måste ha chipnummer och mikrochipremsan för att kunna skicka in pappret. *suck* Får hoppas att det ligger hemma någonstans så att jag kan registrera Tjalle.
Är i alla fall tacksam över att smärtan i halsen har gett mig sig något så jag kan i alla fall svälja nu, utan att grina som jag gjorde igår. Gud så ont jag hade! Visste verkligen inte var jag skulle ta vägen. Tack papi som kom och underlättade smärtan med tabletterna! Funderar starkt på att åka och köpa hem glass & halstabletter för att gardera mig om det skulle uppstå samma sak ikväll. Står inte ut mer! Får höra med snälla nalle om han har lust att fara ut. Och se om han även kan slänga på min kuvert till Jo´sign för att få mitt halsband bytt. :) Vore ju toppen!



Aj aj aj

Nu har jag ont igen. Förfärligt och gräsligt ont. Vet snart inte var jag ska ta vägen p.g.a denna smärta. Blir seriöst deprimerad över att det ska vara så himla intensivt som det är. Har ju inget hemma heller som skulle kunna hjälpa mot det onda. Inga värktabletter, halstabletter, glass eller något liknande. Jag har te - som jag behöver dricka minst 3 koppar av för att det ska hjälpa, och springa och fixa te vatten hela tiden är inte heller så himla lattjo. Jag är trött och mör i hela kroppen och jag står helt enkelt inte ut med det onda i halsen. Mitt snorande och slemmande kan jag ta men inte smärtan i halsen. Det är nästan så att jag bryter ihop just p.g.a att det gör så !#?% ont. ;(
Enda gången jag tycker riktigt synd om mig själv så är det när jag är SÅHÄR sjuk och när jag verkligen lider över det. Försöker med alla medel att låta bli att prata/viska/väsa - whatever - samt att inte svälja så jag sitter trevligt nog med en kopp för att ha något att avlägsna salivet i. Då kan ni nog tänka er hur förbaskat ont det måste göra för att svälja om jag är så motbjudande och spottar i en kopp!? Nej och fy bubblan!
Ni får gärna komma med tips om ni kan några knep för just nu skulle det verkligen behövas. Gör ju ont så fort jag sträcker på halsen eller vrider huvudet i olika riktningar. Försvinn förbaskade smärta! :mad:




Trött och sliten

Efter halsens bråkande inatt så var jag uppe från 03.00 till 04.18, drack två koppar te i följd för att försöka dämpa det värsta och kom i säng där vid närmare 04.30. Vet dock att jag hann slumra till innan alarmet gick igång vid halv. Sen ytterligare en gång vid fem. Gick sen upp halv nio igen för att jag hade ont och var helt tjock i halsen av slem. Blir tokig på detta. När ska jag bli frisk? :(
Mamma var hos läkaren för tredje gången idag, hon fick pencilin(?) och blev sjukskriven denna vecka med. Helt otroligt. Visar det sig nu att pencilinet hjälper så skulle jag också gå tillbaka hade läkaren sagt, för då får nog jag också ut pencilin så jag kan bli frisk någon gång. Så irriterad jag blir. Orkar inte att vara sjuk mer.
Nåja, trots att jag är trött och sliten så ska jag nu orka:
  1. Diska
  2. Laga mat
  3. Ut med hundarna
  4. Hämta papper från jordbruksverket hos mor och far min
Sen lär jag vara utmattad som vanligt mitt på dagen så lär väl sova igen. Måste dock dricka en helsike massor med te känner jag, för nu har jag galet ont i halsen igen. *suck* Hur länge ska detta hålla på egentligen?



Mindre fötter tack




Skor som säger åt mig att förminska mina fötter.
Blir så himla ledsen över att jag är lång och har galet stora fötter. Ska inte längre tjejer/kvinnor kunna ha snygga skor utan att behöva hamna på herrsidan? Är ganska glad över att Deichmann tycks ha förstått längre tjejer/kvinnors problem till viss del - jag har fyndat en del snygga skor, men inget i jämförelse med dessa. Usch, blir rent av deppig över att veta att mina fötter inte alls platsar i dessa skor. Gör större skor, vi är inte alls stöpta i samma skostorlekar och former! :mad:
Någon som för övrigt vet någon hemsida med större skostorlekar på? Hade varit evigt tacksam!



Jag är med och tävlar




Jag är med och tävlar hos http://vadfanskajagheta.se/ om ett valfritt smycke! Var med och tävla DU också! Lycka till!




Hemma

Nu är jag hemma från läkarbesöket - fick läkarintyg och är sjuksriven till fredagen. Visar det sig att jag inte blivit bättre så skulle jag återkomma. Dock visade min prov inga som helst tecken på sjukdom - men jag hade inflamtation i halsen - det var alltså inflamerat på båda sidor, slemljud i lungor och nedsatt andning, underbart!
Enda jag fick som råd var att vara tyst, prata minimalt - undvika viska helst, dricka varmt och ta medicinen som ska vara slemlösande. Orkar jag med att vara sjuk eller? Nej. :thumbdown: Hoppas verkligen att detta släpper till nästa vecka, blir galen annars. Återbesök hit, sjukdom dit - nej fy sutton!
Nu ska jag rå om mig själv för det behöver jag, samt kontakta skolan för att se var dessa papper ska ta vägen.




13.40

Det är i alla fall då beräknat att vårdcentralen ska höra av sig. Ska ju bli riktigt spännande och se hur kul detta kommer bli att försöka framföra ett samtal med den röst jag har. Låter mer som jag väser än pratar, haha. Helt otroligt. Nåja hellre få komma dit och få ordning på det. Behöver verkligen läkarintyget.








Samtal till vårdcentralen

Sitter just nu och väntar på att klockan ska slå 13.00 så jag kan ringa vårdcentralen eftersom dem har sin telefontid mellan 13-14. Står inte ut med denna sjuka längre så nu måste jag få klart vad det är och om jag behöver medicin för det. Tur att papi följer med eftersom jag inte alls kan prata, har ingen röst alls. Helt otroligt. Och all himla slem jag har hela tiden - varje morgon! Galet.
Nåja, natten har varit förjävlig rent ut sagt. Klev upp klockan 03.00 för jag hade så ont i halsen, tog en kopp te och hoppades på att det värsta skulle gå över. Satt uppe till klockan närmade sig 04.00 och vaknar igen av att väckarklockan ringde 04.30 samt 05.00. Somnar om hur snabbt som helst, konstigt nog och flyger nästan ur sängen när sambon omfamnar mig för att säga hejdå innan han far till jobbet. Herregud så rädd jag blev, hade precis hunnit drömma massa mysko och så vaknar jag av att någon tar tag i mig. Haha, hans förvånade grimas var ganska gullig. :) Men men, ska återgå till TV tittandet innan jag gör något annat - är så galet trött så jag vet inte var jag ska bli av. Typiskt.









Dags för sängen

Är, trots min lilla tupplur i eftermiddags, trött som en tok. Usch, så galet trött jag är. Men det är ju inte så konstigt att jag är det med tanke på hur jag anstränger mig för att kunna prata och hostar om vart annat. Helt galet vad det tar på krafterna. :( Får verkligen hoppas på att jag blir bättre snart, annars uppsöker jag läkare och ser till att få läkarintyg så att inte skolan har något att säga om min frånvaro. Helt otroligt att man får olovlig frånvaro när man är sjuk. Idiotiskt. Men men, som sagt IKEA turen i Linköping var helt otroligt rolig - fick hem en hel drös med grejer! Vilken rea - underbart! Vi handlade samtliga grejer:
  • Två uppsättningar av sängkläder 29:-/st
  • Två bordslampor (UNDERBARA!) 29:-/st
  • 4 st glödlampor - energisnåla 2 st för 49:-
  • Golvlampa 99:-
  • 2 paket lakan 129:-/st
  • Skrivbordslampa 99:-
Galet vad bra det blev här hemma - riktigt hemtrevligt och personligt. Ser fram emot ny TV, tv-bänk, nytt soffbord och en komplett matsalsgrupp (köksbord+stolar) sen är det ganska okej! Det enda jag stör mig på är min stationära dator - vill hellre ha en mindre laptop = mindre plats som i sin tur = mindre skrivbord för att kunna ha sambons dator på. Kom på att jag också vill ha två nattduksbord bredvid sängen på varsin sida där jag skulle kunna ha min (kommande någon gång framöver) laptop. Hade varit riktigt cleant. :)
Nåja, nog pratat om detta - nu ska jag  göra mig vid för sängen sen är det dags att sova!




Svar på tal




 

Blir faktiskt lite smått irriterad. Låter precis som om jag av någon form gjort en stöld på någon annas arbete, vilket jag absolut INTE har gjort. Det är ju ganska klart och tydligt att någon annan gjort designen i grunden eftersom copyright märket fortfarande finns kvar (uppenbart att personen i frågar inte alls sett denna) i listan längst ner till vänster. Jag tar endast åt mig äran av det jag ändrat på denna design, vilket är mycket men inte allt. Hade jag haft mage till att göra det så skulle copyright stämpeln inte alls finnas kvar och det gör den ju så jag förstår inte vad ''P'' menar med att det skulle vara fel att säga att designen är klar. Det är mycket i denna design som jag kodat själv. Synd att folk inte tar reda på fakta innan man anklagar någon för ''stöld''.



GAH!!

Just nu håller jag på att krivera! DÖ rent ut sagt! Jag har så galet ont i halsen även fast jag håller truten och minskat ner på pratandet enormt under dagen - viskat för att ändå kunna kommunicera, men ändå gör det så äckligt ont! :mad: Känns verkligen som om inget alls hjälper. Halstabletter, te, glass, vatten, tugga sönder värktablett och gurgla - ingenting! Oh så ont jag har! ;( Och så har man allt slem och äckel som ska bråka, vilket gör att jag måste svälja 64684656 gånger också. Sen lite hosta på det också. Tror seriöst jag börjat få sår i halsen. För 2 dagar sen hostade jag enormt och upptäckte sen att det smakade blod i samband med det onda i halsen och de kraftiga hostningarna. Underbart, och detta har min bror och mor stått ut med i flera veckor. Nu är det min tur, och jag är ju ''BARA'' inne på min tredje vecka.
Skulle nog seriöst kunna nita någon alla de gånger jag är tvungen att svälja p.g.a smärtan. Tips på något som dämpar det onda i alla fall? Skulle vara väldigt tacksam.




IKEA

Imorgon bär det av till IKEA med min älskade för en heldag för oss själva! Gissa om jag längtar?! Jag som verkligenheminredning som de flesta av er vet - lär nog dö lite under tiden man spatserar där inne. Vill ju ha så himla mycket! Vet i alla fall att det blir att köpa ett nytt lakan bl.a eftersom Tjalle,den pellejönsen hade sönder vårat stora lakan (somtäcker hela sängen - vi har annars använt oss av två små som är till enkelsängar) så det är på tiden att köpa nytt. Hade gärna spenderat lite mer pengar innte på IKEA men jag vet ju att jag måste spara för att kunna köpa min kamera någon gång. Tänkte inte säga när det blir heller för det vet jag inte själv, beror helt och hållet på pengarna helt enkelt. :)
Det viktigaste prioriteras först! Äch, vad sprallig jag blir av bara tanken! IKEA here I come!




As you can see..

..så är designen klar. Väldigt skönt måste jag säga! Vad som för mig är mindre skönt så är det halsen - fy så ont jag har! Tror jag avlider snart. Som om inte snor, slem och hosta var tillräckligt. Sitter nu med glass framför mig, även fast jag vet att jag INTE borde äta sådant, men jag är glad över det lilla jag får i mig och det dämpar ju faktiskt rätt så mycket. Synd bara att det gör det extremt geggit och dant. :mad: Usch fy! Nåja, som sagt - lite mer uppdaterad och fräsch design än innan, lite mer tid och sådant nedlagt på denna än den förra. Kändes mest som den tidigare var någon form av mellanlandning innan jag tog på mig något större. Nu får det vara nog, för den här blev ju faktiskt ganska okej, inte sant? :)



Efter ett par dagars tänkande

Har nu suttit och funderat på om jag vill sluta blogga på riktigt eller inte, och efter all god respons av ett flertal ledsna läsare så har jag nog ändå fått orken och viljan tillbaka att blogga. Blogga är ju en del av mig - lite jobbigt att behöva göra paus eller lägga ner. Så vad säger ni gott folk? Skulle det vara uppskattat om jag drog igång mitt bloggande igen? Känns lite onödigt att ha suttit med en bloggdesign som jag inte kunnat få utnyttja heller om jag lagt av.
Ni får inte tro att mitt ''upphörande'' (även för kort stund) var någon form av ''hej uppmärksamhet till mig tack'' utan det var för att jag inte just då (och även nu till och från) mår väldigt dåligt med mig själv och har därför inte haft varken ork eller lust att utåt spela glad och lycklig eftersom det är mycket som spelar in i min vardag som inte syns. Därför tänker jag försöka vända den vanan och se till att vara glad och lcyklig ordentligt och inte bara ibland för det får min blogg att skina, synas och sticka ut eftersom jag möjligtvis sprider min glädje.
Så nu hade det varit roligt att veta om någon ens är intresserad av att läsa om jag nu drog igång den igen!
Vet självklart att jag har ett par läsare som visat sitt intresse väldigt mycket! Uppskattas verkligen - det är tack vare er som jag fått viljan att börja igen! Tack!








Lägga ner bloggandet

Har funderat på detta under dagen har troligen funderat klart. Jag tänker lägga av med bloggandet. Om det är tillfälligt eller för lägre tid framöver kan jag inte svara på. Anledningen till detta är personligt och inget jag tänker gå in på i detalj. Jag vill inte heller ha några som helst frågor om varför jag slutar eftersom jag inte tänker besvara dem. Jag hoppas i alla fall att jag har förgyllt era vardagar med något bra under tiden jag hållt igång bloggen. Nu kliver i alla fall jag ut ur bloggvärlden.



Ny design påväg

Vet inte varför jag byter - men känns som om den kommande är lite mer genomtänkt. :) Ville bara skvallra! Deisgnen kanske kommer upp redan ikväll om jag orkar göra headern och profilbilden eftersom jag har blivit värre. :( Men det återstår att se, annars får ni vänta tills imorgon efter middag eftersom jag måste bli klar med bilden till Pillan då hon kommer för att hämta bilden klockan 17.00 imorgon. Nåja, jag kommer bli klar - det är jag ju säker på. Hoppas bara att hon tycker om den irl så att säga. Nåja, ska bege mig hemåt nu eftersom sambon tydligen redan är hemma. Trevligt att han hör av sig när han kommer hem också. Hm.







Jag är med och tävlar


Just nu är jag med och deltar om en supertjusig ring som jag håller tummarna för att jag kan ro hem! Vill även DU ha chansen att vinna denna ring så tycker jag att ni ska besöka http://sheownsit.blogg.se som har tävlingen i sammarbete med http://www.bijouteriestore.com/ och för att snabbt ta dig till tävlingsinlägget så klickar du HÄR! Lycka till!







Promenad med hundarna och mami

Mami och jag tog oss en promenad med dem små liven runt huset. Haha, kan ju säga att det tar ju sin lilla tid att gå runt med dem två, helt otroligt vad småfärdiga dem är. :) Nåja, var väldigt trevligt med sällskap - tack mami!
Nu är man inne i värmen igen i alla fall så nu sitter vi och gllor tv och ska kolla lite kläder på nätet också. :) Alltid lika kul att göra det och diskutera med någon som intresserar sig och det gör ju mamsen min! :) Jätte roligt faktiskt för hon tycker så himla likt mig när det gäller kläder och liknande! Nåja, ska återgå till att kika lite - kanske slänger upp något jag fastnar för. :)








Promenad med bebisar

Nu hade jag tänkt mig ta en promenad med mina små änglar och trotsa mitt mående också! Såklart. Men sådant som måste göras! :) Vet inte hur det blir med bloggandet idag, känner på mig att jag antagligen inte kommer att vara hemma här så mycket eftersom jag spenderar min sjuka tid hos resten av mina sjuklingar - d.v.s några portar bort. Däremot vet jag att jag måste fortsätta med bilden jag fick utav Pillan så jag har den klar när hon ska hämta den. Vet att jag också hade behövt städa osv, men jag orkar inte det - framför allt inte själv. :tired: Och absolut inte själv nu när jag är sjuk - men jag börjar ju undra om min karl uppfattat mig som någon french maid som springer runt och städar i hans (vårat) hushåll bara för att jag ''går hemma om dagarna''. Jag har ju en anledning till att jag är hemma, och det är för att jag är sjuk - inget annat. Men trots detta så borde jag orka servera mat, städa och ta hand om hundarna, oavsett om jag är sjuk eller har skolarbeten. DÄRFÖR ''rymmer'' jag iväg om dagarna för att ha samma ursäkt att ''jag är ju inte hemma''. :) In his face!
Nej, lite ansvar får det faktiskt vara lov att vara - skärpning Fredrik! AJA BAJA! :mad:




Saknar min verticala





Jag är med och tävlar




Jag är just nu med och tävlar om en valfri ring hos http://mittliivsomelin.blogg.se/ som är i sammarbete med http://www.parlteamet.se/. För att just DU ska kunna ha chansen att vinna så hänvisar jag dig HIT! Lycka till!




Jag är med och tävlar

"Jag tävlar inne hos Johanna-Sofia i bloggen pleasedontfeedthemodels.webblogg.se om ett valfritt smycke från Hoof Store! Alla kan tävla, klicka dig in HÄR!"




Usch och fy sjutton!

Nu är det min tredje vecka som sjuk! Jag orkar verkligen inte - håller på att bli galen. Min frånvaro måste vara enorm vilket jag fruktar ordentligt! Det är så galet himla jobbigt att vara såhär dålig och just nu liksom! :mad:
Vill ju kunna träffa Alex och flumma runt i skolan som vanligt - men icke sa min influensa. INTE NU! Oh, min aptit är borta så jag äter knappt heller. Men det är väl för att man är så himla dålig som man är. Har fått massa klet i halsen och snorar som bara den samt att det är som sandpapper i halsen, med andra ord smärta!
Blir att dricka te till vansinne, ta det lugnt och bara vara. Eventuellt fortsätta på bilden som min älskade moster ska ha i slutet av veckan, kan vara skönt att ha det gjort och slippa stressa. :) Men just nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska klä på mig oh gå ut med hundarna.




www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design