Jag har nog vunnit!

Mot godissuget alltså och jag är imponerad. Jag vill visserligen ha fredag då jag blir några steg närmre mitt blonda hår. Synd bara att det ska kosta mig en förmögenhet innan jag når det beräknade resultatet - men ska man vara snygg så kostar det. ;) Det kan jag visserligen leva med, har ju dock andra dyra investeringar på listan också. Kul så länge det varar, det där med pengar. Sen är det ju visserligen mindre kul när man inte har till andra roliga saker. :thumbdown: Men det som är viktigast för mig går ju först. :) Och eftersom vårat förbaskade sparande bara skiter sig så lär min hund också få hoppa och skita - sjukt depp p.g.a det - men kan inte göra så mycket annat. Kanske kan försöka skramla ihop pengar till en men då tar det väl ett år innan det också. Usch,vad bitter jag blev genast. Nej fy, nu får jag skärpa mig och slänga mitt emo humör i väggen! Kanske ska jag se till att få resten av kvällen att gå lite snabbare eftersom jag ändå inte gör något vettigt mer än att beklaga mig om massa småsaker som för mig, just nu, är enorma! :mad: JAG tänker iallafall spara, och det är nu.

Slut på denna månad.

Och ändå ligger en del snö  kvar. Inte mycket så jag borde egentligen inte klaga. :) Skönt med barmark och jag har redan kunnat använda mina nya ballerina skor. :thumbup: Och snart kan man börja cykla - går givetvis nu också, men jag saknar värmen! Men sen blir det att hoppa på cykeln och cykla oändligt - kan ju inte vara underbarare? Kanske åka för att ta en glass med någon kompis när värmen kommer också! :) Nu blir jag sådär barnsligt glad över att våren närmar sig med stormsteg! Redan sett fjärilar på baksidan av huset. :)
Har precis varit iväg - har handlat och införskaffat mig avfärgning som jag tänkte göra på fredag, men det hade ju inte gått. Röd dag, ni vet. Lång helg med andra ord och sen går vi direkt in på påsklovet. Mycket ledighet med slappa och trevliga stunder med vänner. :) Sen var det beräknat att Emil snart kommer på besök igen - mycket trevligt! Funderar även på att ha en filmkväll här hemma någon dag under lovet och bjuda över några vänner. :) Men det återstår att se - givetvis tar jag det personligen med folk jag tänker bjuda över. :) Förutom allt detta så har jag världens godissug men är medveten om att jag inte får äta det (får och får - jag avstår) så jag borde lägga det suget på hyllan och försöka tänka på allt bra pengarna kan gå till annars. ;) Och resten av dagen lär väl bestå av att jag blir på hemmaplan och ruttnar! :) Jättekul, verkligen.  Något man har längtat efter.. Oh, känner ni min ironi?



I'm not a whore, but i like to do it.

Ganska jobbig dag.

Skulle varit på möte idag - men insåg att jag inte orkade p.g.a smärtan i kroppen. Tur som jag hade så ringde rektorn på skolan och meddelade att kuratorn var sjuk. Jag hade ändå meddelat att jag inte skulle komma idag under gårdagen i vilket fall men ändå. :) Hur som helst, har varit som en berg-o-dal bana hela dagen idag, känt mig glad och ledsen till och från. Stort tack till Erik som fick mitt humör att glänsa igen. Och tack för att jag fick pengarna idag, Nanna! Det behövdes i kassan måste jag säga - och även ett tack till Mysan och Heidi som kom förbi med pengarna till mig och prata lite strunt! :) Så idag har jag mest bara tagit det lugnt, kollat på någon sjuk film med Fredrik också. Vi stängde av den efter lite mer än halva eftersom den inte var något att se iallafall. :thumbdown: Måste säga att jag inte heller haft någon nämnvärd aptit heller - så jag har ätit lite mat, sen lite glass - AJA BAJA ESSA - och sen bara varit så nu efter att jag haft min nedgång under dagen så kommer vist aptiten tillbaka så nu blir det att äta kvällsmat. Hungrig som satan helt plötsligt. :) Så det blir gott att å något i magen. Ska se till att göra det lite extra mysigt nu när jag bara har min lilla nalle för mig själv i några timmar till sen bär det av till jobbet för hans del. Mindre kul för mig att sova ensam, men det lönar sig att få lite extra pengar. :) Hund, hund, hund! Ja, vilket tjat det är på mig. Nu ska jag vara till er fördel att runda av meningen här och sätta igång med kvällsmat. Vi hörs gott folk - ha det bra! :)

Orange/gul

Nu har jag börjat ledsna på att se ut som en ost- och morotskaka i hela huvudet, haha. Längtar sönder tills på fredag då jag får chansen att få en mer jämnare ton i håret än nu iallafall. :) Har ju lovat folket bilder och jag har äntligen lyckats orka ladda kameran så jag ska slänga in bild på mitt nuvarande resultat av min fina process till det blonda. Såhär såg mitt hår ut innan jag avfärgade det:





Och såhär har jag mitt hår nu efter den första avfärgningen och kommer ha i en veckas tid fram tills nu på fredag:





Eftersom det är färgen man ska titta på så censurerade jag mitt ofräscha face som jag bär omkring på nu när jag blivit sjuk. Vill ha fredag nu och en förbättrad hårfärg. Strunta i att mitt hår ser ut som en svamp.
Jag kan ju inte direkt säga att mitt hår är i det finaste just nu, men det kommer bli till slut. ;) Hoppas på ett sjukt bra resultat. :) Och så ska det bli roligt att bli blond nu - kan kännas skönt till våren/sommaren. Och mitt hår växer så det knakar! Är så förbaskat glad över att det går fort. ;) Så jag kanske ska glädjas åt att jag slipper löshår för det är ju inte snyggt att vara fake! ;) Hur som helst - ska återgå till mitt kikande på nätet och vara social med folket på msn! :) Ha det!

1 år - 1 månad, grattis!

Dagen har varit pest och pina. Jag har aldrig varit så frustrerad över saker. Vi åkte aldrig till stan för vi sov - inte ett dugg konstigt. :mad:  Vi åkte inte till marknaden heller - för det var väl ingen som hade lust. Jag börjar bli så ruskigt trött på att ingenting händer. Alla är sjukt tråkiga när man frågar vad dom gör och pallar aldrig vara längre. Det är ingen som har tid för en kopp te/kaffe och prata, ingen som har lust att komma över för att ta en kväll för att dricka eller käka något gott. Aldrig någon som har lust med något förutom att festa bort livet, eller sitta hemma och tycka synd om sig själv - eller så finns orken inte till någonting. Roligt liv.
Nu har jag iallafall sprungit runt på Maxi en sväng - hade tänkt kolla klänning men hann ju inte med så mycket när man kom 10 minuter innan dom stängde så det var ju skit det med. Jag kämpar för fullt med att trampa in mina nya skor som också går sådär - jag har nu ont i både fötterna och är glad över att dom är fria. Det enda som är bra idag det är att sminket inte sket sig, jag och Fredrik har 1 år och 1 månad idag så ett väldigt stort grattis till oss!
Så när jag nu varit glad över det lilla kommer jag hem och får dåndimpet på min lillebror som tagit förgivet att det är okej att han och två kompisar skulle lana i mitt rum? Det luktade instängt och skit i hela mitt rum så jag ville bara kräkas rätt ut och så var min lillebror inte ett dugg len i munnen utan var förbaskat otrevlig. Han hade inte heller frågat om det var okej utan bara sagt att ''såhär är det, vi ska lana i ditt rum.  Annars kan du byta tillbaka till ditt gamla rum.'' Jag har nog aldrig avreagerat mig så mycket som jag gjorde då så dom for ut med huvudet först och fick ställa in allt i hans rum igen. Så nu har jag fått öppna fönstret för att vädra för jag kommer INTE kunna sova senare ikväll om det luktar såhär.
Hur som helst - nu ska jag försöka göra någonting åt den här förbaskade dagen. Inte nog med att jag hade en tråkig och förjävlig dag igår, och jag vill INTE ha en idag också. Tack och adjö!

26:e mars och folket är döda.

Jaha, en väldigt tråkig fredagskväll. Spenderats framför datorn - bortsett från att jag avfärgade mitt hår idag. Jag kan säga som så att jag är gul/orange i huvudet just nu. Och denna ljuvliga färg ska jag bära runt på en veckas tid innan jag kan göra nästa avfärgning, men jag ska för glatta livet kämpa till det blonda. :) Hur om helst, jag sitter förtillfället och kollar runt lite överallt på nätet. Framför allt på klänningar - känner att jag behöver införskaffa en sådan till Maj månad eftersom vi åker till goa' och glada Göteborg! Bortbjudna till Fredriks mormor som fyller år. :) Mycket trevligt! Samma månad som det är beräknat att jag har fått min hund! Fy sjutton vad jag tjatar om denna hund, men jag tror inte någon fattar hur glad jag är över att det är så nära nu. Men nu återgår vi till min fredag. Som sagt så sitter jag alltså här medans min käre pojkvän har somnat bakom mig. Inte en enda person som varken har tid eller vill umgås - mycket dåligt! :thumbdown: Har dock mina trevliga små gossar på msn som man pratar med, Erik och Marcus. Mycket spännande historia från Marcus sida om hans letade efter kinesiska dvärgar - haha! Nej, nu får jag skärpa mig. Se till att få den här kvällen överstökad och länga tills imorgon. Då är det ett år och en månad mellan mig och Fredrik - stort grattis till oss. Så imorgon blir det stan för att kika på Eric Saade, Pauline och Play sen vårmarknaden. Mot kvällen är det även det omtalade Earth Hour - någon som tänker delta den timmen som är sagd?



Hårfärg - jag menar, nu ändras det!

Jag har tagit beslutet att göra mitt hår blont/ljusbrunt. Helt otroligt att tanken slog mig. Men är ganska taggad på en förändring, och skulle jag mot min förmodan bli missnöjd finns ju alternativet att färga om det - kan ju inte bli bättre! För er som undrar i vilken exakt färg - ni får vänta. Har ingen bild på det tänkta resultatet eftersom jag hittade tipset i en annan blogg, och jag tar inte bilder från andras bloggar av rent hyffs! Hur som helst, jag ser fram emot att få se hur det blir! :thumbup: Jag har fått god respons av folk runt om så detta gör mig väldigt peppad för att göra det! Så, med andra ord gör jag detta inom en snar framtid! Väntar fortfarande på pengar som folk är skyldiga. *suck* Tar sådan förbaskad tid har jag märkt. Men men, jag lovar att slänga upp bilder under processen! Sen är jag väldigt öppen för kritik - oavsett om ni tycker jag klär i ljust hår eller inte. Och säg gärna vilket ni tycker jag passar bäst i! :) Hoppas ni har tålamod till att invänta det hela!

Bortbjuden ikväll - och jag har en underbar pojkvän!

Ikväll är man bortbjuden till Danne för att spela lite wii och umgås allmänt. Ska bli trevligt! :) Fredrik var som sagt på mötet och det var ju inte direkt så att man fick veta beslutet med en gång utan dom ville gärna dröja med någon/några veckor eftersom de påstod sig ha mycket att göra. Men väntar med spänning - jag vill verkligen att det ska gå igenom! Håller fortfarande tummarna! Hur som helst, jag vill framföra bland det finaste jag fått av min pojkvän och det är en video som han gjorde för några dagar sen - till min förvåning så hamnade den på youtube. Tänkte posta den här på min blogg så ni läsare kunde ta del av det fina jag fick. Tyvärr kunde jag inte se den förens dagen därpå eftersom jag den kvällen/natten fick spendera min tid på sjukhuset med en väninna. Av personliga skäl så tänker jag inte förklara varför - jag är bara glad över att hon är hemma och mår bättre nu.





Detta tycker jag var en underbar grej - och jag blir bara mer förälskad för varje dag jag spenderar med honom. Jag är då lyckligt lottad - tack för att du finns Fredrik! ♥
Nu väntar vi bara på att få beslutet om lägenheten, om vi får den eller inte! Jag är jätte nervös. Hoppas dem kommer med besked snarast - är redo för att flytta! ;) Bye bye alla gamla vanor här omkring i området. Det gillar vi - massor! :thumbup:
Nu sitter jag i telefon med Mysan och pratar massa strunt som vi brukar. Känns som gamla stunder. Det är toppen! :) Nu ska jag snart ta tag i städningen för det behövs innan vi far iväg senare! Det kommer garanterat en uppdatering senare - har annat att skvallra om! Missa inte det! ;)

 


Uppdateringar är det jag är sämst på.

Jag börjar skämmas nu över de senaste dagarna då jag faktiskt inte haft tid för att uppdatera. Dels för att Fredriks mor och hennes respektive var på besök och åkte igår, så jag har inte haft någon lust och tid framför allt för att sitta framför min dator och vara osocial. Dels för att det var en kort visit och för att det var första gången de åkte till Norrköping. Det var verkligen trevligt, så vi sprang på stan på tisdagen då jag träffade på Danne också. Vi pratade massa strunt om allt och inget. :) Hur som helst, nu sitter jag med läxor som jag har fram till den 30/3 att göra då det är dags för möte på skolan igen - om bl.a byte av skola, val av inriktning och läxförhör! Och på måndag gäller det - det absolut superviktiga mötet som bara inte får gå fel! Börjar faktiskt bli lite nervös, eftersom många planer ligger bakom beslutet. Jag hoppas dem kommer fram till det betänkta beslutet - för jag kommer allt närmre min hund så det spånas på sådana också - gissa om jag längtar? :) Synd bara att nervositeten biter i kroppen - är rädd för att få ett avslag som får negativ inverkan på mig. Jag vill verkligen att det går igenom! Och jag vet att ett flertal av mina nära håller tummarna för våran del, hoppas ni läsare gör detsamma! :)
Nu måste jag iallafall ägna mig åt det jag har mest behov av att göra just nu - d.v.s de spännande läxorna! Vi hörs gott folk - ta hand om er!

Ohoj nu blev jag stressad!

Efter ett oväntat men efterlängtat samtal så är det nu klart att Tina och Magnus kommer på besök imorgon! Under tiden jag satt vid matbordet så hann mamma med att skära sig på att glas, och pappa svara i telefonen då Tina berättade att det tänkt besöka oss! :) Nu är jag bara allmänt stressad och har nu hela rummet att städa - iallafall för ikväll! Imorgon är resten av lägenheten med mamsen! :) Förhoppningsvis så får jag hjälp av Fredrik - eller jag förväntar mig det för det är som sagt hans mor som kommer på besök, så han bör faktiskt hjälpa till! Tyvärr fick jag säga ifrån till besöket som tänkt hälsa på för att se hur det var med mig (eftersom min snuva börjat om), så det kändes lite trist att få avboka men sånt är livet. Måste ta det viktigaste först så man slipper ha allt att göra under morgondagen! :) Sen ser jag fram emot nästa studiebidrag då 500:- går till ett spel åt min bror som jag tänkt köpa, sen lägger jag undan resten! Känner att jag är en riktig jävel på att spara. Sen har jag några som är skyldiga mig pengar så det ska jag också se till att få tillbaka. :) Sammanlagt 300:- som även dom blir undanlagda! Kommer bli toppen! Nu har jag bara den äran att få ta hand om rummet, och det tänker jag göra nu! Kommer med en uppdatering senare med kvällen då jag ändå ska hålla Fredrik sällskap innan han far iväg till jobbet för natten. :) För övrigt vill jag tillägga att jag älskar honom mest! Puss Fredrik! ♥

Mysans place today!

Jaha, idag bär det då av till Mysans place för hela helgen - då jobb väntas! :) Så det ska bli mysigt att ändå få komma hemifrån, och få göra lite andra saker än massa rutiner här hemma. Sen kommer älskling förbi imorgonkväll med lite mer kläder och kikar melodifestivalen med oss - någon annan som ska titta? :)
Hur som helst, det innebär som sagt att jag antagligen inte kommer ha samma tillgång till datorn som jag brukar varje helg, även om jag är dålig på uppdateringar så blir det nu sämre eftersom jag numera spenderar helgerna i Hageby för jobb. Lite extra katching i kassan är inte alls fel. :) Så nu ska jag se om maten är klar så jag hinner äta och även packa ner det sista! :) Jag hoppas härmed att alla får en lika förbaskat rolig helg som jag är bryyyden kommer ha! ;) Take care!

En hel helg med jobb - samt tårar.

Nu blir det jobb för helgen, med tjejan min. Ska bli trevligt att komma ifrån här hemma för en stund. Ska dock handla lite saker innan jag och tösen blir skjutsad av Fredrik till hennes lya. Där blir det att slappa järnet, med lite onyttigheter och lite nytta så som wii - d.v.s motion över det vi får av att jobba. :thumbup: Jag kan dock erkänna att det kommer kännas kämpigt att sova utan Fredrik - men jag tycker samtidigt att det ska bli skönt att få stötta Mysan nu när hon är i en jobbig period, så det finns både för och nackdelar. Samtidigt har jag kommit fram till att de kommande veckorna så kommer jag endast få sova med honom 3 gånger i veckan. Också lite trist, men han ska ju på sin praktik/jobb och det är ju nattetid - så det kan jag ju inte göra någonting åt. Nu har jag däremot suttit i ett förbaskat roligt samtal som har gått runt mellan mig, Fredrik, Danne och Mysan - jag har aldrig skrattat såhär mycket på länge, och faktum är att jag har kramp i magen just nu! :D Herregud, nu tror jag det är dags för sängen för min del, tror jag håller på att bli totalt störd av alla dessa roliga samtal sins emellan - dock vill jag ha fler av dessa flummiga dagar och helt ovettiga konversationer. Hur som helst, jag vill tacka mina tre änglar för att de förgyller min vardag till max! ♥










Mina kära ögonstenar - bär ständigt runt på er i mitt hjärta, glöm inte det. ♥

Jag har tillåtelse till att vara grinig - faktiskt.

Nu har jag inväntat samtal från en fröken man ifrågasatte under gårdagen om vad hon skulle göra denna dag - då vi kom fram till att vi skulle ses - men får inget samtal så fick helt enkelt ta och bestämma med en annan tös som får för sig att gå och ta en fika hos sin mor, vilket jag fullkommligt accepterar men som helt enkelt inte kunde tala om för mig att det gjorde massa annat som var helt oplanerat istället för att göra det som var planerat med mig, så med andra ord har jag fått sitta under hela förbaskade dagen och varit totalt sysslolös just p.g.a av två rara tjejer som helt enkelt inte kan bestämma något och hålla det. :mad: Jag har all rätt till att vara irriterad, för sånt gör man inte. Och det ska inte bara behöva vara jag som ska ta initiativet hela tiden heller - för jag gör det till dem jag vill umgås med så enkelt är det. Så den som påstår att jag aldrig gör en sak kanske borde tänka på varför.






Inte nog med en rutten dag för övrigt så skulle jag givetvis vakna med massa oljud utanför fönstret imorse också. Visserligen var det av ett bra syfte med tanke på all is som nu hängt över kanten på taket som varit nära på att ramla ner nu i flera dagar - konstigt att det ska ta sådan tid för de folk som ska utföra arbetet att få tummen ur och göra det dom ska. Kunde faktiskt gått illa för någon. Detta var vad man kunde se utanför köksfönstret (köket ligger bredvid mitt rum för folk som inte varit här). 








Mindre trevligt. Och imorgon ska dom börja redan klockan 07.00!
Men iallafall, har blivit lovad ett par nya skor - ett par svarta pumps utav älskling nu till sommaren så när pengarna kommer så blir det återigen nya skor! Tack för att du är så underbar Fredrik! ♥ Är hjärtligt tacksam över att du är min, och att du alltid stöttar mig oavsett hur jobbig jag kan vara. För övrigt är det snart ett år och en månad och jag peppar på mer - och mängder av mer kärlek att både ge och få! ♥
Utöver mitt studiebidrag så ska jag nu jobba några helger framöver så jag får in lite extra pengar, så helgerna kommer jag antagligen inte ha lika stor tillgång till att kunna uppdatera om det inte är så att jag kan låna dator. Det får återstå att se tycker jag. :) Hoppas det blir en bra penning för detta - då blir det att lägga undan till en till kamera samt min hund! Jag är väldigt uppspelt över det! Och jag hatar min snuva som givetvis håller i sig! Usch! Nu ska jag däremot gå och laga mat till min bror och Fredrik - och påtal om mat så var det väldigt roligt att mamma gillade min korvgryta idag! :) Då blev jag blev jag väldigt glad, och det kändes skönt att inte bara Fredrik uppskattar min mat! Förhoppningsvis blir detta också ätbart - vilket jag antar att det blir! Vi hörs folket! :)

För sjutton - nu får det ta och ge med sig!

Det är inte riktigt klokt - jag har totalt blivit igentjock i näsan igen och ögonen bara rinner. Nu får det ge sig tycker jag! När sjutton ska jag kunna gå ut och njuta av det fina vädret som hållit i sig ordentligt de senaste dagarna? :mad: Tycker det är så förbaskat orättvist! Jag vill ut - med en tom näsa utan massa andningssvårigheter och få lukta plusgrader i solen. Men inte det inte. :thumbdown: Jag har även lyckats göra mig illa i min stortå då jag spelade boxning på wii - då jag blev för ivrig över vinsten och hoppade omkring så nu är foten inpaketerad i bandage. Tjusigt - men roligt hade jag! :thumbup: Fredrik har även fått tag på sin handläggare på socialen som nu ska ha en utredning för att se om vi kan få en lägenhet - detta ser jag då fram emot av den anledning till att slippa ha det körigt här hemma av många anledningar, samt att det kan bli ganska skönt att få ha eget också. :) Det innebär att jag är så himla nära till att kunna skaffa hund! Woah, vad jag är peppad! :) Nu vill jag bara att min förkylning ska ge med sig, sen vill jag ha den 22:e med bra resultat - hoppas så håll tummarna för mig och Fredrik gott folk!




Wiie we got a Wii - så roligt!

Faktum var att vi planerade att köpa ett Nintendo Wii i slutet av månaden men kom över ett billigt. Själva konsollen en ny skulle kostat oss 2000:- utan några som helst tillbehör bortsett från en kontroll! Nu fick vi alltså; en konsoll, tre kontroller, 2 nunchucks, 4 spel, 1 extra minne, en laddstation till handkontrollerna, HDMI-kabel, samt kabel till tjock TV och en ratt - allt detta för bara 2000:- precis vad vi hade fått ge för bara konsollen och en handkontroll  nypris! Jag är förbaskat glad över att vi kom över det så billigt. :)





Så, resterande av kvällen kommer spelas bort och så ska vi givetvis se melodifestivalen också! :) Någon annan som planerat och pappas inför andra chansen? :)
För övrigt kommer Wii Fit att införskaffas och då blir det att träna bort det extra fettet man går och bär på - bort med det! Usch ja! :thumbup: Nu ska jag se om Fredrik får någon rätsida på sina grejer och invänta samtal från Mysan och Danne för att se om dem skulle förbi en sväng igen eller inte. Skulle vara trevligt. :)
Och så sitter jag nu och samtalar med min far som även sitter här i rummet och pratar lite strunt samtidigt som han donar i rummet! :) Tänker iallafall kila nu - så ni får ju ha det kalas bra folket!

Garanterat på bättringsvägen

Det stämmer! Nu böjar till och med min hals ge med sig - har iallafall gjort det på ena sidan så snart är jag fit for fight och har tillgång till att ses med dem som vill och har tid förstås! :) Nu har jag även fått mina efterlängtade pengar så nu har jag tillgång till att införskaffa nagelprodukter igen. Och nästa tös - vad jag har uppfattat det som - är Bella som vill ha ordning på sina naglar, som hon tyvärr fick ta av sist (dock inte jag som gjorde dem) - väldigt synd tycker jag! :( Hur som haver, har som sagt fått mina pengar så det innebär att fröken Mysan och Danne var här en sväng, dels för att lämna pengarna men för att prata lite strunt också. Nu ser jag bara fram emot att bli frisk så jag kan ha tillgång till att träffa tjejan också - längtar!






Där har vi tösen - med våran humor, trodde jag skulle trilla av pinn när jag läste detta! Men det är ju våran humor så. Nästan gång skulle vi antagligen ha Disney-maraton, är ju också lite speciellt! Men iallafall, nu tänkte jag även slänga upp en bild på hur tjusig jag var idag - helt otroligt, jag orkade ta nya bilder - varav en enda jag faktiskt blev nöjd över och den kommer nu. ;)







Så är det att vara snygg! Skämt å'sido. Nu tänker jag däremot gå och ta hand om min kära pojkvän, som nyligen blivit sjuk - ganska troligt att mina baciller föredrar en snygging som honom - skönt för min del dock! Får se hur det blir med sömnen inatt - om det är så att jag ska hålla honom sällskap om han själv inte somnar. :) Vad gör man inte för personer man älskar?
Nu blir det kvällsmat, borsta tänderna och sen dejta sängen tillsammans med nalle/älskling. Ska bli myspys! :) Keep up the good work med alla kommentarer och erat tappra läsande! :)

Nej, men skäl nog att hata försäkringskassan.

Tror varken ögon eller öron när jag får detta bekräftat. Känslokalla människor - jag blir galen. ''Regler är regler'' - det absolut enda dem tänker på? Nu får dem ta och skärpa sig. :mad: Inte nog med att en tung sorg drog in över familjen så gör dem på det här viset. Då undrar jag vad deras hjärn-kapacitet ligger på för så gör man inte. Jag tycker det är förskräckligt att dem är så kalla och okänsliga - hur sjutton hade dem reagerat om samma sak hände någon i deras familj då orken inte finns till något annat än sorg? Egoism. Nästan så man önskar att något tragiskt händer dem själva för detta.






Resten av artikeln kan ni läsa här på aftonbladet.se.
Vad tycker ni om en sådan sak?
Själv blir jag gräsligt arg och jag hoppas att paret i fråga får någon ordning på det inom en snar framtid. Detta är bara för fel.

Städning - iallafall lite

Ja, nu har jag åtminstone plockat undan det värsta i rummet. Nu ser det någorlunda bra ut - så nu behöver jag inte skämmas ihjäl om Mysan nu får tanken att komma förbi med pengar idag. :) För övrigt så har jag inget nämnvärt planerat mer än att ta det lugnt så halsen kan ge med sig också, min snuva har näst intill lagt sig helt och jag har haft tillgång till att sova bättre. Sen får vi väl se när Bella får tillfälle att hämta sin madrass - stort och hjärtligt tack för lånet! :) Var väldigt hyggligt!
Sitter förtillfället med min kära pojkvän och lyssnar på en förbaskat bra låt - kan inte gör annat än att älska den! Tänkte vara generös och bidra med låten så även ni kan ha tillgång till att lyssna på den - kanske bättre än orginalet?






Vad är din personliga åsikt?
Själv blev jag förtjust i den, så den ligger nu på datorn. :) Nu ska jag se till att få något gjort idag förhoppningsvis annars blir det en slö dag vilket de flesta dagarna i min vardag är. Ha det bra gott folk!
---------------------------------------------------------------

Yes, you can see Yeah, every girl here wanna be me Yeah, I'm a diva You feel the same and you wanna be me

Frustrerad..

Inte nog med att SJ jämt och ständigt har sina sena tåg - så är det äckligt kallt och halt på vägarna och så pricken över i så är Fredrik kalasgrinig på mig för att jag råka nämna något som var fel om HoN. Jag blir så förbaskat irriterad - fy! Och så blir jag 2000:- fattigare denna månad och jag har inte fått de pengar som jag hade räknat med att få ännu heller. Jag hatar att inte ha pengar. :mad: Sen har jag ju givetvis fått syn på en annan - antagligen mycket senare investering vilket gör mig ca 8000 - 9000:- fattigare, och det är inte min hund jag vill ha. Och jag som tänkt mig spara till hund men icke sa Nicke. :thumbdown: Idag har jag en sån dag att jag stör mig princip allting - och det är då jag blir sur på mig själv för att jag stör/irriterar mig. Och det är så jäkla trevligt att ha en pojkvän som stängt mig ute med ett headset på skallen och hög musik för att slippa höra om jag säger något. Nu ska jag sluta yttra mig och hoppas på att folk där ute har haft en betydligt mycket bättre dag än vad jag har haft och kommer ha den resterande tiden. :)

1:a Mars år 2010.

Mars månad - drösvis med snö och jag kan inte göra annat än att klaga. :thumbdown: Nu har jag väl börjat acceptera all snö - men det gläder mig att den smälter i samband med regnet och de få plusgraderna som är till och från. :) Det jag absolut inte ser fram emot är den lovade 70 cm snön som är på ingång nu i mars. Kan det verkligen bli värre?
Hur som helst, nu planerar jag för sängen och småprata med Fredrik och Emil - som sagt, inatt har vi ännu en inneboende här för att ha en sovplats för en natt - då hans tåg till Skåne blev inställt lagom i Linköping! Både för och nackdelar kan jag tänka mig. Fördelar: Vi träffas inte så ofta - vilket gör att det är roligt att han är här 2 gånger denna vecka. Andra fördelen för hans del är att han slipper skolan - överlycklig som han blev! :) Nackdelar: tanken var att han skulle hem idag - vilket gjorde honom chockad när han blev ''dumpad'' i Linköping. Andra nackdelen är att han missar praktiken som han trivdes på enligt honom själv. :( Men nu ska man glädjas åt att han får vara här lite extra! :thumbup: Ska också se till att bli bättre på uppdateringar - börjar känna mig tråkig som aldrig skriver och kan nästan tänka mig att även ni tycker det.
Senare idag kommer min tröja - och jag tänker nu lägga ut bilden på mitt nya fynd - ett väldigt eftertraktad sådant! Tack älskling - för att du inte bara ger mig sjukt mycket kärlek utan spontana saker som denna!







Nu blir det en ranson av näs spray sen blir det att troligen lägga mig ner för att läsa - har inte gjort på länge så det kan bli både skönt och mysigt - sen får jag väl se när jag får tillgång till att sova då herrarna spelar x-box. Hoppas det inte blir på tok för länge! Ni får ha det bra era tappra läsare - nu ska jag komma igång ordentligt igen. Håll tummarna! :)

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design