Antagningsintervju

God morgon gott folk! Idag klockan 13.00 ska jag på antagningsintervju! En intervju för skolan jag har sökt in på - jag hoppas innerligt på det bästa! Dock kan jag inte medge att jag känner av någon större nervositet - snarare någon form av hunger eftersom det kurrar i magen. För övrigt är jag ganska imponerad att jag självmant vaknade vid halv nio tiden idag - men det kan ju också bero på att det är så satans varmt! Att ha solen liggandes mot fönstret från att den går upp till ca 15.00 på dagen så är det inte konstigt att man beklagar sig när man försöker sova! :(
Jaha, och så var det måndag - ny vecka igen! Jag vet inte varför men det känns ganska skönt med ny vecka. Det blir som någon form av nystart igen - men på vad kan jag inte svara på eftersom jag inte vet själv!
Helgen blev iallafall lyckad - jag har inte varit fri från något utan haft full rulle hela helgen. Mycket tacksam för att Gabi, Nalle och Patrik har haft ork och lust till att spendera tid med mig - visserligen har ju inte Fredrik och Patrik något val eftersom vi bor under samma tak, men det är ju iallafall tiden man spenderar tillsammans som räknas!
Hur som helst, den 25:e imorgon, innebär pengar - så då förhoppningsvis ska jag få lov till att införskaffa hårfärg och senare i början på nästa månad blir det en resa ner till Skåne. Hur länge vi blir kvar har jag ingen aning om men det ska samtidigt bli skönt! Sporadiska resor ganska inpå varandra gör mycket - man kanske till och med hinner sakna Norrköping? Nej, skulle inte tro det. :thumbdown:
Jaja, nu bör jag väl sätta igång om jag ska hinna få något gjort! Har en söt och sovande pojkvän bakom mig också, är förbaskat tacksam över att jag har honom - mitt allt.
Ha det bra folket!

Städa en söndagskväll - varför inte?

Ja gott folk, nu är det som så att jag och min käre pojkvän har manat oss själva till att städa en söndagskväll som denna! Det ger mig ännu en chans att fortsätta packa ner onödiga saker och även slänga en del - som ni förstår har jag börjat småpacka det mesta i rummet eftersom vi hunnit göra ett flertal intresseanmälan på lägenheter runtom i stan. Så nu går vi och inväntar svar och ser vad det leder till. :)
Utöver städningen som ska påbörjas så har jag haft en sjukt bra dag som har spenderats med Gabi och Fredrik! Det har varit riktigt kul även om vi för det mesta tog det lugnt och kollade film. Jag måste tillägga att jag blev väldigt imponerad över hur dem har lyckats så bra med Paranormal Activity - så vitt jag vet så var inte jag den enda som var imponerad, en viss fröken var ju näst intill ''rädd''. ;) Nu ska vi inte vara elaka, skämt å' sido!
Hur som helst, nu hoppas vi på ett snara svar angående lägenheterna och hoppas även på en snar flytt!
Nu ska jag gå och leka städ-tant! :)

Trevliga grannar - det går väl att diskutera.

Inatt kom pappa instormande i mitt rum och frågade om jag sov. Jag undrade om han inte var riktigt klok då klockan var ungefär tio i tre på natten. Men eftersom ovädret hade hållt mig vaken så det gjorde mig ändå ingenting. Jag klev helt enkelt upp och så stod mamma, Patrik och pappa i köksfönstret och glodde. Varför? Jo, det visade sig att våra grannar hade haft ett grovt slagsmål med varandra, och det var tre polisbilar och två ambulanser på plats. Den ena kom ut i handbojor och den andra låg på bår. Poliserna knackade dörr i grannporten och spärrade sen av. Och nu har man hört ryktesväg att hela trapphuset är nerblodat. Detta höll mig vaken fram till halv fyra i morse så nu är jag ganska trött faktiskt.
9:e Maj - en sjuk söndag.

Anledning till att jag aldrig skrev efter mitt senaste inlägg var för att jag drog på mig en ihållande förkylning. Nu har jag legat nonstop i sängen sen jag kom hem ifrån Göteborg med 40 graders feber. Haft hosta som har gjort det förjävligt i halsen på mig så jag har med all säkerhet hostat sönder den totalt då jag varken kan prata eller svälja normalt. :thumbdown:
Hur som helst, vi gör en kort sammanfattning av allt som hände i Göteborg!
Torsdag: Det började med att vi kom ner dit på kvällen - vi blev hämtade på Centralstationen eftersom vi inte hittade dit vi skulle. Vi väntade på parkeringen i bilen då Tina (Fredriks mamma) och Jenny (hans moster) kom. Vi pratade en kort sväng innan vi drog till donken för att synda. Tog med oss maten hem till Jenny för att käka, där vi skulle vara inneboende i deras gäststuga under tiden vi var i Göteborg!
Fredag: Vi hjälpte först till med att fixa i lokalen för festen. Det var blommor som skulle ut på borden, ljudanläggning som skulle fixas och andra smågrejer innan allt kunde klassas som färdigt. Efter det åkte vi in till centrum där vi träffade Malin som jag inte träffat på ca två år. Slänger upp en mycket tjusig bild på den tjejen!

Bjuder kärvänligt på grimasen och bild! Bedårande, mycket bedårande! :thumbup:
Eftersom visiten i stan inte blev långvarit så åkte vi hemåt till Jenny och dem igen. Lagom när man kommer hem möts man av nallebjörnen Shiro i dörren. Deras mycket vänliga hund man gärna gosade runt med. 
Den kvällen kom även Tina och Jennys andra syster Susanne med sin respektive partner och sonen Joakim och resten av familjen Möller/Jiwertz - d.v.s Fredriks familj som också skulle med och partaja.


Lördag: Fullt ös i huset för de flesta med dusch och annat som skulle fixas. Eftersom vi var så många så valde vi att duscha sist då de andra skulle iväg före oss. Sen var det bara att slänga på sig kläderna, göra sig fin och sen åka! Det blev en hel drös med folk likväl som bilder. Och det var verkligen en trevlig visit i Göteborg! Massor av trevliga människor och festen gjorde det verkligen minnesvärt. Tusen tack! :)
Tyvärr blev det inga bilder på mig under detta, så jag har inget att erbjuda mer en bilder från festen på de personer jag vet att de inte berör om det hamnar på internet. :) Delar därför med mig av en bild på min älskade i kostym, samt Petri - en väldigt trevlig pojk det där! :thumbup:


Söndagen: Tog vi det lugnt, var en riktigt slapp dag - så som resterande dagarna vi var där blev. Då jag i samband med hemkomsten blev dålig så var jag pågång redan i Göteborg. Så det får vara slutet på kapitlet om resan! Jag hade det sjukt trevligt även om slutet på det hela inte slutade fullt så bra! Men jag är ändå tacksam för att jag fick följa med och att jag blev bjuden, så i slutändan är det nog värt att vara sjuk! :)

Nu är det som sagt ny söndag då den ser på ett ungefär lika dan ut som den gjorde för exakt en vecka sen, bara att jag ligger och hostar titt som tätt också. Annars är den lugn och lite tråkig faktiskt, men vad har man räknat med när man är sjuk.

NU till den roliga händelsen jag nämnde i mitt tidigare inlägg: Beslutet om lägenheten gick igenom och vi är nu i full fart på att kolla lägenheter och har redan hunnit ringa på den första. Imorgon återstår ännu ett samtal då vi hittat ännu en intressant lägenhet och har vi tur så kanske vi får någon utav dem, så jag är förbaskat glad och hade aldrig räknat med att beslutet skulle gå igenom - på så kort tid dessutom! Men nu är jag redo med flyttkartonger i högsta hugg och en hund som nästa investering! Här var det lycka på menyn! :D

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design