Glassen smakade som den skulle

..om inte ännu bättre i den värmen och fina vädret vi hade i Söderköping! :) Dom har ju inte lite att välja på, och de flesta bilder tilltalar en - förvisso gick det snabbt att välja glass, eftersom både jag och Fredrik redan visste vad vi skulle ha! Tänkte langa bilder på glassarna vi åt!





På bild ett kan vi se Fredriks glass Rock n' roll, pappas Banana Royal och lillebrors Casino! Och på andra bilden har vi mammas Mexicana och min Zanzibar - gissa om det var gott? Glass för lite över 500:- kallar jag en bra lördag! Så nu sitter man hemma nöjd och belåten och lindrigt sagt mätt! :thumbup: Nu har man fått i sig den ''kvällsmat'' man behöver för att vara mätt tills imorgon. :)
Så nu sitter jag och tar det lugnt framför datorn bredvid älskling, och har Pajjas liggandes på skrivbordet bredvid mig på sin filt. Myshund! :) Har även lite musik i bakgrunden för att göra det hela lite mer avslappnande. Nu är jag dock förbaskat sugen på att kolla lite mer ''privata'' saker på internet. ;) Något som även är ganska roligt om man ser det i helhet, men kanske även lite behövande och spännande! Vad vet jag? Sånt som märks vid inköpet om det så blir av! 

xoxo

Söderköping och käka glass

Snart ska man bege sig in i duschen för att dona, sen åka till Söderköping med Habibi, mami, papi och lillebror! :) Vädret är kalas - synd bara att det blåser en halv orkan! Jag och habibi ska dock trotsa blåsten och ta oss ett dopp medan solen ändå tittar fram! Ska bli supermysigt! :thumbup: Senare sen ikväll blir det att kolla film också!
Jaja, nu blir det tredje gången gillt i Söderköping med glass - och denna gång med trevligt sällskap!



(Notera att detta inte är min bild.)

Gårdagen: Var förbaskat trevlig, vi hade kul även om det även då blåste halv orkan ute och regnade stup i kvarten och alla dessa förbaskade getingar dom hade. Men det var riktigt gott med grillat och fika! :) Hälsade på moster också så hon fick se Pajjas - både hon, hennes man och mina kusiner föll direkt. :) Kalle var gullig som frågade om vi skulle ta med oss Pajjas hem igen - han hade säkert kallt räknat med att få en till hund, men i en lite mer rimlig storlek för honom att leka med! Hubbe är stör och bastant, men väldigt tillgiven och mysig. :)
Nej, nu kallar duschen så vi kommer iväg någon gång!


GO GO EMK! ;) .. haha, pinsamt.

xoxo 

Grilla i Gusum

Ska bege oss till mormor för att käka där idag - tur för oss, själv orkade jag inte laga mat idag och hade säkerligen tagit fram något simpelt ur frysen och brynt på. Men det slapp jag, det också! :) Istället blir det grillad hamburgare och fläskfilé och säkerligen något riktigt gott till! :) Bör väl kanske fixa ordning sig lite - man blev lagom dyngsur efter regnskuren som passerade! Mindre kul, men vi hade det trevligt med mami och papi på Jula, Rusta, Bauhaus och sist men inte minst Jysk där vi köpte oss bambu ''rullgardin''. Blev kalasbra och passade super samt att ljuset blev väldigt mysigt. :) Nu kanske det blir lite mer behagligt att vakna på morgonen om solen står på och gassar.
Nehe, om man skulle ta och slita sig och packa ner lite grejer till Pajjas också eftersom han ska med, sen fara över till mami och papi för att samåka. :) Får återkomma hur trevligt vi har haft det i vårat ruskväder som har svårt att bestämma sig för om det ska vara sol eller inte. ;)

xoxo 

Fikapaus mellan tvättstugetiden!

Har precis kommit hem ifrån mami och papi där vi tog en fika innan vi for ner i tvättstugan igen för att slänga in det sista i torktumlaren så nu kan det torka fram till klockan 22.00 ikväll. :) Blev en varsin chokladmunk och någon form av mazarin med cocos i som mami hade bakat och en kopp kaffe till det! Mycket smaskens. :thumbup: Har hunnit med en promenad med lill sorken också, så han var på bushumör och har sprungit runt i hela lägenheten efter att vi kom in och tvärdök ner i våran säng och somnade. :) Det är då en söt filur man har skaffat sig! Ska bli kul med tiden att kunna införskaffa en till. :)
Så vad gör jag just nu? Jo, jag sitter och lyssnar på musik och spånar runt på saker på nätet, hittar verkligen mycket roligt! Kollar allt från kläder, accessoarer och skämt prylar! :D
Tänkte att jag skulle slänga in en av de hetaste låtarna som går på hemma hos oss om dagarna! Njut folket!



xoxo 

Oväntat besök

Precis! Från absolut ingenstans får jag ett samtal från mami där hon berättar att jag snart får besök - och förvånad som jag blev så undrade jag hur hon kunde veta det. Rätt som det var ringde det på dörren, och det var Conta som kom på besök! Förvisso blev det en snabb visit, då han hälsade på mig, Fredrik och hunden innan han frågade om vi skulle med honom ner till Ingelsta området för att kolla lite. I samband med det hann jag och Fredrik att springa in på rusta för att köpa ''knoppar'' till gardinstängerna i stora rummet! Nu har jag dem jag vill ha! :) Vi hann väl inte med så mycket mer eftersom han endast hade lunchrast till 15.00 - men det var väldigt roligt att han passade på att hälsa på när han ändå hade vägarna förbi!
Gårdagen: Den var riktigt trevlig - det var riktigt kul att gå på marknad även om det inte fanns mycket man fastnade för, och tur var väl det när man måste hålla tight med pengarna inför Norrköpings egna marknad - Augustifesten är bara några veckor ifrån! Och det märktes att marknaden var befolkad! Med endast 140 knallar så var det ändå 10 000 personer som trängdes på gatorna.





Källan för detta var nt.se och för att komma till just detta inslaget så hänvisar jag dig hit!
Bilder finns även, klicka här!


Nu ska jag gå och göra mig en kopp te, och försöka se det ljusa med det dåliga vädret som hindrar oss här hemma att kunna göra roligare aktiviteter ute, såsom att bada osv. :thumbdown: Hoppas på att det ljusnar snart eller blir en bättre dag imorgon! :)

xoxo 

Inget kvällsdopp - men satans god fika!

Vi skippade kvällsdoppet för en fika hos mor och far min. :) Blev glass med frukt och grädde till och en kopp kaffe! Det var riktigt smaskigt. Så nu sitter jag och habibi här och glor runt på internet och tar det allmänt lugnt. :) Måste snart lägga oss också för att orka upp vid 08.00 imorgon bitti då det blir att rasta Pajjas och sen fara över till mor och far för att följa med dom till Rejmyre marken - d.v.s marknad. Det ska bli riktigt kul! :D Faktum är att jag redan börjar bli trött eftersom det inte blev mycket sova inatt, inte. Sitter mest och gäspar stup i kvarten, och jag har fortfarande ont i halsen. Hoppas på att det blir bättre snart också. Detta är inte alls kul på sommaren. :thumbdown: Jag hoppas iallafall kvällen får ett bättre slut än vad dagen hade att erbjuda mitt i allt. Och jag hoppas innerligt att stanken av gödsel försvinner snarast ut ur lägenheten för det är den som har gett mig huvudvärken. :thumbdown:
Nu ska jag se till att varva ner, täppa igen näsan och krypa till kojs snarast. Har en dag med många saker att göra imorgon!

xoxo 

Stan, grilla och kvällsdopp!

Hunnit med att göra stan osäker med habibi idag, och införskaffat lite nya prylar som behövs här i hemmet! Vi har precis grillat också, vilket var förbaskat gott! Passade på när vädret inte svek oss - och som rubriken talar så blir det antagligen ett kvällsdopp! Borde tillägga att vi även fick besök av Fredriks mormor och hennes sällskap. Det var riktigt trevligt att de ville komma för att se hur vi bor. :)
Hur som helst, nu har vi precis fått upp dem nya gardinerna jag valde ut på rean på Jysk. 75:- för något så förbaskat snyggt! Jag är supernöjd! :thumbup: Vi såg också våran divansoffa som vi ska införskaffa snarast på nedsatt pris, hur bra som helst! :) Jag har med andra ord haft en relativt bra dag förutom en del saker som fick mig att må förbaskat dåligt.
I ren allmänhet så vill jag passa på att gratta mig och Fredrik på månadsdagen - vi har nu varit tillsammans i 1 år och 5 månader! Imponerad över hur fort tiden gått och den fortsätter bara rasa på med alla dagar. Faktum är att det snart är augusti, med andra ord augustifesten och jag börjar skolan igen! :D
Vill klämma in att vi planerar ett köp av en till hund fram igenom också - längtar!

Gammal bild, men vi är fina ändå! Grattis habibi!


xoxo 

Mysfika på stan med habibi ♥

Har spenderat heldag med min älskade habibi! Vi for till stan för en fika och pratade lite allmänt om saker och ting vilket var riktigt uppskattande, trevligt och mysigt! :) Sådant ser man fram emot att göra oftare! Utöver detta har vi faktiskt bara tagit det riktigt lugnt, då vi båda två knappast är krya då jag senast för någon dag sen låg i 39 graders feber vilket inte alls var skönt! Så nu går vi båda med halsont och tänker härmed ''knarka'' glass och te resten av dagen vilket vi redan påbörjat. :) Kanske blir det en film senare framåt kvällen också! Får se vad resterande av dagen har att erbjuda såvida min herre inte får för sig att fastna i sin älskade LS8 chatt eller sitt spel. :thumbdown:

xoxo 

Den välomtalade ''Sebbe''

Har äntligen lyckats dumpa rumpan framför filmen Sebbe - har varit ett tvång länge nu att se. Dock var den inte som jag förväntat mig och blev därmed lite besviken. Mina höga förväntningar efter en som välomtalad film försvann ganska kvickt - men den var sevärd även om inget speciellt egentligen hände. Kan medge att den var gripande över situationen som Sebbe satt i, men mer än så tog inte på mig. Dock måste jag ge creds till min käre vän Daniels kompisar som är med i filmen (Sebastian - som spelar huvudrollen och Adrian - Adde). :thumbup:



Kort sagt: Sebbe är utsatt för mobbning i skolan, och råkar av misstag av sina kunskaper bygga en bomb. Vad mer kan man säga om en film som i helhet saknar handling?
Den får; ♥♥♥♥

xoxo

Hello gorgeous!

Varit med Fredrik för att kolla lite av de senare investeringarna man planerat på att göra. Hittade min skatt som jag ska införskaffa mig! Då blir det byebye med denna jag har nu och hello till denna!


Gissa om man längtar? Då kommer jag ha en dator som pallar mera än vad denna gör - med andra ord kan jag göra mer invecklade saker som jag tycker om att göra utan att det blir segt som tuggummi! Tack habibi

xoxo 

Fy vilken hetta!

Jag börjar tro att man faktiskt kan smälta bort. Den här värmen är grotesk. Blev ingen Timo för min del, det blev att bada i sjön istället - vilket jag inte klagar över! Det blev en helmys kväll med älskling iallafall. :) Nu har vi tyvärr ingen tillgång till bilen eftersom den måste lagas, känns lite surt nu när Jesper är här och hälsar på, samt att det är hans födelsedag idag! Grattis på honom för övrigt! :) Hade hellre åkt till Söderköping för en stor glass i denna värmen än att bli strandsatt hemma. :thumbdown: Känns inte som om våran ynkliga lilla bordsfläkt hjälper.
Tycker synd om lill-pojken Pajjas som olyckligtvis råkade (antagligen p.g.a bus) trampa på en geting. Fick se till att dra ut den med pincett och kyla ner med is. Nu haltar han smått, men återhämtar sig garanterat snart igen. :) Får se vad resterande av dagen bjuder på - kanske har jag smält? Vi får hoppas på att ett ösregn passerar så att det förhoppningsvis blir betydligt mycket svalare än vad jag önskar att det blir. 
Nu ska jag fortsätta konversera med folket på msn, med bästa Niclas bland annat(!), tills vi får tummen ur att starta en film. ;)
Hoppas ni har det lika klibbigt och bra där ute i värmen som jag har! ;)

xoxo 

Juli månad påbörjad - med besök från Skåne!

Nu har Fredriks bror, Jesper, hittat hit för att se hur vi bor och har det i Norrköping! Hittills har vi inte hunnit med särskilt mycket eftersom Fredrik jobbar, men han kom ju ändå igår så det finns fortfarande mycket tid kvar att hinna göra saker på. :) Som många andra så har han lyckats fästa sig för Pajjas, men det är ju inte så konstigt när man är världens sötaste hund. ;) Synd. Förhoppningsvis blir det väl att kolla Timo Räisinen live imorgon! Jag är lagom sugen! :) Får se hur det blir med den saken! Jag måste iallafall se till att kika på en ny piercing, så det blir att upptäcka stan såklart! Kan ju vara roligt för Jeppe att få se den delen också. Vi ska se till att kolla på film också. :) Det är en het diskussion om att kolla på Daybreaker - nya vampyr filmen, kan vara riktigt spännande! Själv är jag sugen på att se Wolfman! Ser väl kanske båda. :)
Tänkte även passa på att slänga upp bild på hur håret blev efter färgningen! Tack för hjälpen mami! 



Jag är supernöjd! Och påtal om hår; jag rakade av Fredriks hår idag?!
Förvisso var det han som bad mig, men det tog emot när jag höll i rakapparaten. Men jag kan inte klandra honom för valet eftersom resultatet blev förbaskat sexigt och jag ångrar inte att jag valde att ställa upp. Så nu har man (vilket jag haft länge) en superhet pojkvän! ;) Jag är nog överdrivet bortskämd. Jag har till större del allt jag vill ha, och får fortfarande saker jag ber om. Allt från kläder, till heminredningsprylar. Känns lagom underbart att gå från inget till allt. Jag är måttligt imponerad. ;) Hur som helst, ska se till att göra Jesper sällskap med Wii och kika på när han spelar. Ha det!

xoxo 


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design