Nuvarande resultat

Jag har alltså gjort om mina naglar, för att pröva på något nytt - är fortfarande ovan då jag endast brukar vara van vid fransk manikyr men hade lust för att utöva något nytt. :) Mina naglar har nu fått en vinröd färg, med glitter/skimmer i och jag måste säga att färgen var verkligen i min smak. Skulle gärna pröva på med andra färger också, men absolut inte just nu. Detta är alltså mitt ''förfärliga'' resultat på något jag gör fel, fult och har mage till att ta betalt för. :)Ja, hur det än kan bli fel - det har jag ingen aning om, då det står precis hur man ska gå till väga för att utföra det på rätt sätt - vilket jag redan kan. Och jag kan fortfarande inte säga annat än att jag är nöjd, och har gjort på folk som sagt sig vara nöjda och betalat. :) Ska även slänga upp på en före- och efter bild på en av dem! :)


Stort tack till Nanna som valde att pröva på hos mig. :) Vill även tillägga att hon valde att ha nagellack på, men tyvärr blev bilden på tok för suddig för att vara värd att läggas upp här. Och samtidigt vill jag tacka för en sjukt kul natt! Förhoppningsvis lär väl kontakten bli bättre när vi nu startat från noll. 
Nu tänker jag inte sitta och elta i något som har stört mig under hela kvällen. Vill bara ha sagt att folk med samma kunskap/kapacitet som jag har, till att göra saker som är nytt bör inte påstå att jag på något sätt är dålig. Jag lär mig så enkelt är det. Och det tycker jag folk bör göra innan dem hoppar på och hackar på andra och kalla det för kritik som gör mig till något bättre. Gör det bättre om ni kan. :thumbup:

1 år - 1 dag!

Nu kommer ett sådant berömt sent inlägg igen - jag förstår inte! Nu har jag varit och är sådär sjuk att jag faktiskt egentligen inte orkar sitta här, men jag måste - iallafall idag! Jag har något att berätta - jo, igår var det Fredriks och min årsdag igår! Måste säga att jag fortfarande är lika lycklig nu som då. :) Tack alla som grattade oss - mycket gulligt av er! :) Nu har jag precis hjälpt pappa med att städa garaget samt ätit lite - vilket min hals inte alls tyckte om, och jag har snart snytit upp en hel toalett rulle. Kan dock glädjas åt att mina ögon slutat rinna. :thumbup:
Dagen med Emil var mer är kalas! Hittade mycket på stan jag hade velat ha - men som sagt så lägger jag förnuvarande undan pengar för ett inkommande nintendo wii - och imorgon kommer troligen min tröja! :) Bild på den kommer upp under morgondagen om den kommit. Tack åter igen älskling, för inköpet av min eftertraktade tröja - som jag har letat! Nu har jag däremot lovat Fredrik att spela en runda WC3 - kul - iallafall TD! Blah, jag låter som en nörd - men det är okej! Det kanske smittar, nalle? ;)
Angående kritiken om att jag börjat med naglar - next time kan du ju tänka på: är du så mallig som du var i ditt inlägg för övrigt också kanske du skulle sluta fega, stå för vem du är - det blir ju bara pinsamt för din del. Samt att jag knappast gjort fel, möjligtvis är du avundsjuk då din kritik var patetisk, kritisera ordentligt nästa gång. Plus att du kan glädjas åt att det inte är du som betalar och gör det hos mig så varför bry sig? Dessutom så undrar jag hur det på något sätt kan vara fel när jag fått lära mig av någon som kan? Ta reda på fakta innan du leker bror duktig. Usch, så jävla löjligt.

Torsdag - ja det är då det händer!

Imorgon kommer Emil! Jag är taggad till max, sen blir det röj på stan en sväng! ;) Så stan får se upp för imorgon är den min! Jag är dessutom glad över dagens kalas väder, jag kom nyligen in från den värmande solen och jag läste i tidningen att våren är på gång nu! Förhoppningsvis kan man ju tro på väderprognoserna denna gång - iallafall hoppas! Och jag räknar med mina pengar imorgon. :) Men sånt återstår ju att se om man får eller inte. Nu ska jag bara se till att denna dagen går undan - lite svårt när jag inte har något planerat. Kan ju nästan tänka mig att Fredrik i sin vanliga vardag, ska sätta sig och spela. Så att hitta på något med honom är väl omöjligt. Ge mig några förslag? :) Langar ny bild på Emil - nu när jag äntligen fått bilder med andra ord! Kul att äntligen få tillgång till att ses igen!


Min header på plats!

Jag har äntligen fått ordning på min header - men det tog mig ett tag, men nu är jag förbaskat glad att den sitter där den ska! :) Egentligen har jag planer för att förnya hela bloggen med totalt eget men det återstår att se om orken finns, jag har ju trots allt en testblogg att testa på så att ingenting förstörs här. :) Kan ju inte bli bättre - men eftersom mina dagar bara blir alltmer tråkiga med tiden som går så har jag ju egentligen tid över att fixa det och det ska jag gott ta mig tid till - frågan är bara hur jag vill att den ser ut! Men det ordnar jag - förhoppningsvis! ;)
För övrigt kommer Emil snart på besök - ska bli förbaskat kul faktiskt! Skåne besök är alltid trevligt. :thumbup: Och jag borde egentligen se till att börja dra igång fotograferandet snarast - nu har jag varken tid eller ork med tanke på att jag är sjuk fortfarande. Men snart så. :) Nu ska jag ta mig tid med photoshop för ett tag! Vi hörs!

Sjuk - men still cute!

Iallafall nästan. Nu har jag åtminstone funnit orken att starta min dator och äntligen få tillfälle att skriva igen. :) Känns sjukt skönt - men har dock tappat både läsare och kommentarer. Mindre kul. :thumbdown: Som sagt så är jag sjuk och det tycks hålla i sig rejält. Men vad gör det när snön ändå inte tillåter mig att gå ut - nu är jag trött på snön! Fanns dock tillfällen då jag var tvungen att ta mig ut, som t.e.x då vi handlade och liknande saker. Har inte ångrat mig de få gånger jag tog mig ut eftersom jag hunnit köpa på mig bl.a ett par nya glasögon!

Passade förvånadsvärt bra i dem. Åtminstone av min personliga åsikt! :) Var även iväg här om dagen och fixade naglarna på Annelie(?) - det var då trevligt - synd bara att jag fick bege mig till Hageby vid straxt efter 23.00 och var tillbaka på hemmaplan mellan klockan 03.00 - 03.30. Stort tack till Fredrik som både kunde skjutsa och hämta mig - världens bästa pojkvän, jag lovar! ♥ Påtal om naglar så har mina hållit sig i snart en veckas tid - jag som annars är så klumpig, men jag måste då gjort det bra - eller så har min ''klumpighet'' minskat drastiskt - vilket skulle vara pure awesomeness! :thumbup: Nu vill jag bara införskaffa en viss nyans av rosa i nagellack sen ska jag testa något helt nytt när dessa naglar får för sig att inte orka längre. Tror det kan bli kalas bra!
Dessutom kommer nu den låt som spelas för det mesta hemma hos mig - kan inte få nog!  
Stressig dag!

Har handlat hela 4 timmar idag - allt var matvaror! :) Sprang en sväng på Maxi där jag träffade på Jennifer och hennes kära mor. Det blev en mycket trevlig pratstund om precis allt och inget, det har man saknat! Förhoppningsvis är det något som kanske kan förekomma lite oftare - det vore hel kul! :) Just nu har jag i princip nyligen vaknat - slumra till en sväng efter maten då jag är sjuk och blev förbaskat trött. Nu är jag dock på benen igen men jag är minst lika trött som jag var innan jag somnade. Nu när jag ändå är uppe tänkte jag bidra med en bild från mitt resultat efter första testet på mig själv - kom ihåg att detta var den absolut första gången jag gjorde något sånt här så kritisera vänligt. ;)


Tyvärr, så blev det en suddig bild men det klandrar jag inte Fredrik för - huvudsaken är att man ser resultatet! :) Själv är jag nöjd för att ha gjort det på sig själv. Hade dock lite assistent av min käre pojkvän som antagligen blev minst lika glad som jag nu när jag har mina naglar igen - anledning till hans glädje är att jag har tillgång till att kunna klia honom på ryggen! Vem gillar inte det liksom! ;) Hur som helst - nu blev det återigen en sen uppdatering och jag gillar inte min vana jag börjar få - aja baja! :thumbdown: 
Nu ska jag ta och kika dekorationer till naglarna så det inte är på tok för naket! Vi ses! Ha det bra!

Försenad uppdatering, illa!

Ja, jag får be om ursäkt för en kass uppdatering. Under gårdagen satt jag och klurade på min nya bloggdesign - anledningen till att jag faktiskt glömde av att skriva här. Jo, det är sant. Hur som helst, jag har då påbörjat en bloggdesign och jag måste säga att det går förbaskat bra - iallafall jämfört med vad jag trodde det skulle göra, så jag är relativt imponerad eftersom det är den första designen jag lägger ner massor av tid. :) Tänkte lägga ut min tänkta header.

Ja, jag gillar den iallafall. :) Nu är det bara resterande som behöver plockas ihop. Det återstår att se i helhet. Har dock en testblogg som jag testar allt på innan. Så ja, nu ska jag över på den och fixa innan jag ska iväg för att införskaffa nagelgrejerna som jag får redan idag om det blir som planerat - tack älskling! Underbart - så ska testa på mig själv och blir det bra får ni resultatet på det senare eftersom mina naglar gick sönder då Mysan gjorde dem - jag klandrar henne inte för det var första gången med just dem tipparna, sånt som händer! :)
Nu kilar jag, fortsätt göra det ni är bäst på - läsa och kommentera! Vi ses!

Nagelvård - nu börjar jag seriöst.

Ja, nu är mina planer lutade åt det hållet att jag ska börja göra ordning naglar. Intresset har alltid funnits men aldrig pengarna - så när nästa inkomst kommer d.v.s i slutet av denna månad (nästa fredag beräknat) så ska jag ta mig ann och fixa hem ett nagelkit samt tillbehör som stickers och diamanter osv sen är det bara att köra igång för min del! :) Givetvis kommer jag testa på mig själv - men skulle även vilja ha någon annan att pröva min nya investering på. När jag kommit igång ordentligt kommer jag sätta en grund kostnad för att göra detta av den anledning att jag måste kunna införskaffa mig de produkter som tar slut osv för att kunna göra det jag gör. Det kommer absolut vara en rimlig summa så att vem som helst skulle kunna få fina naglar utan ockerpirs! Rimligt inte sant? :) Så om du är sugen på att låta mig testa på just dig så tycker jag att du kan lämna en kommentar (jag gör detta endast på folk i Norrköping och helst på någon jag känner till att börja med). Jag har dock inte bestämt mig om den första provomgången ska vara gratis för de nära - och om jag ska ta ca 50:-för folk jag känner men inte umgås med alls så det slipper bli någon utnyttjande i det hela. Sen är det beroende på om det ska dekoreras eller inte. :) Jag kommer även att fördjupa informationen när det väl gäller - just nu söker jag bara någon frivillig att testa på. Jag tänker meddela samtliga som intresseras att detta är endast skulpturering till en början innan jag vänder mig till något svårare som t.e.x akryl eller gelé - det beror även på att jag ska kunna lära mig att göra detta innan jag ger mig på något för svårt som kan sluta i katastrof. Jag är perfektionist och kan gärna sitta i flera timmar - så räkna med en fika samt kopp te till ''arbetet''. :) Jag kommer där emot inte ta extra för antal timmar - det kan vara bara att veta.Trevlig alla hjärtans dag!

Min dag var okej faktiskt - hade sällskap av Mysan och Danne. Fick ordning mina naglar nu så jag är fortfarande lite ovan m ed att skriva här känner jag men jag vänjer mig. :) Tack så hjärtligt Mysan för ditt jobb! Jag är supernöjd! Alltid kul med nagelvård!Gjorde dock små bilder nu eftersom jag är trött och inte orkade fixa det bättre. Tanken var ändå att endast visa före och efterbild. Skillnad inte sant? Får även tacka för det trevliga besöket idag - och som ni båda vet änglar små så uppskattar jag att ni hälsar på. :) För övrig var jag ett nummer ifrån för att vinna en resa till Malorca - synd faktiskt. Så ingen vinst idag tyvärr, men skam den som ger sig. ;) Nu funderar jag på en kvällsmacka innan situps och sängen - nu är jag trött gott folk! Hoppas ni alla har haft en trevlig alla hjärtans dag! :)

 


Alla hjärtans dag - ja, hur blir den egentligen?

Vad är egentligen en lagom dos av alla hjärtans dag? Ska man vara värre än förra året - eller tar man det som en vanlig dag i år? Ja, det är mycket som rör sig om just alla hjärtans dag som faktiskt är imorgon. Jag har varken införskaffat någonting till Fredrik och har lagt ner planerna på att göra det också. Jag har kommit underfund med att saker inte jämt behöver visa att man älskar en även om det gärna visar det lilla extra. Mitt lilla extra i år kommer vara en kväll med bingolotto på TV och en hel drös med varma och härliga kramar som behövs nu när det är såpass kyligt ute. Vad tycker ni - snålar jag lagom till alla hjärtans dag?
För att ta och prata om något annat så vill jag meddela samtliga läsare att jag nu har skaffat mig bloglovin - vilket jag nämnde i något tidigare inlägg. :)
Måste säga att jag är ganska lättad över att jag skaffade det, det är betydligt mycket lättare att hålla reda på sina favoriter! Måste tacka Morgan för det tipset! :) För övrigt angående resultat av min hårfärg så har jag inga bilder med tanke på att jag valde samma färg som innan! Det enda som är annorlunda är att utväxten är borta! Nu kan jag äntligen tala om med glädje att jag slipper min fula utväxt! :) Nöjd - tack mami! ♥
Just nu sitter jag och filurar på om jag ska ta och fixa ansiktsmask nu innan jag ska gå till sängs. Det har jag varit dålig på den senaste tiden och det säger min hy också - det är inte vackert med finnar. Snuskigt. :thumbdown: Och det största bekymret jag har är pormaskarna som har den tendensen att bli finnar - vilket är väldigt äckligt. Så det blir att införskaffa Neutrogena Visibly CLEAR och hoppas på ett bra resultat!Någon som har testat denna produkt som möjligtvis kan lägga en åsikt? :) Vore väldigt tacksam så jag vet om det är värt att lägga pengarna på detta. Känner att jag verkligen måste bli av med det, jag avskyr dem! 
På måndag gäller det - naglar för hela slanten, om fröken inte har hunnit bestämma sig för något annat d.v.s så jag får fortfarande säga att det återstår att se - börjar bli trött på den frasen men så är det. Man får alltid vänta och se och kanske är det bäst så, eller?
Vill passa på att tacka för alla nuvarande 7 sidor av kommentarer denna månad! Och jag tänker nu fråga er alla:


 


Bortskämd och söt

Jag ligger i full ro i badet och mamma far in i badrummet och börjar prata om att jag måste skynda mig att kliva upp ur badet. Hon började gorma om att jag skulle kolla min mobil - den jag har nu är inte min utan en lånad så jag trodde förstås att den hade gått sönder. Givetvis for jag upp i tro om att något allvarligt hänt. Till min förvåning stod både mamma och pappa i köket med en ny mobil till mig. Fick dock inte den mobilen jag tänkte mig först, men jag är förbaskat tacksam över den jag fått. Sony Ericsson Aino - både touch funktion och knappar, 8.1 mp. Gissa om jag blev förvånad? :O Så, nu sitter den tjusiga lilla pärlan min på ladd för att jag sedan ska kunna sätta i kortet och börja utnyttja den. Blir att återlämna den lånade till dess ägare - skönt!


Är det bara jag, eller är den sjukt snygg? Ja, vad tycker ni? ;)
Kanske borde återgå till att plocka det sista i rummet. Som sagt så lanade min bror, hans kompis och Fredrik i mitt rum så jag kom inte i sängs förens mellan halv sju - sju imorse. Jag är lagom sliten nu - men jag återhämtar mig nog till senare. Melodifestivalen ikväll också - förhoppningsvis har vi Mysan och Danne på besök som kikar med oss. Mycket trevligt! :) Nu ska jag se om jag får ordning på det jag bör få ordning på! Ha det bra! :)

Äntligen Fredag!

Nu har jag kommit hem från mitt springande på stan! Det blev ett lyckat resultat då jag både kom hem med skor och hårfärg! Dock fa nns inte mössan jag var ute efter och det kommer inte in några nya förens i höst igen - lite dåligt faktiskt. :thumbdown: Men som sagt så fyndade jag ett par skor för samma pris som mössan skulle ha kostat mig - d.v.s 199:- ! Nu har jag alltså ett par helt nya och kalas tjusiga sommarskor! Och angående hårfärgen så blev det en chokladbrun färg - fortfarande mörk. :) Vi köpte dessutom hem en loka till mig och ett par nya bingolotter till på söndag. :) Sen provade vi givetvis på Jelly Belly godis (d.v.s  ''bönor'' med smak av olika saker/frukter som dom pratade om på the voice här om dagen. Godiset kommer inte från Sverige utan USA från början. Borde testas!). Så jag är nöjd över inköpen för idag! Dock hade det garanterat funnits så mycket mer jag velat ha men det var tur att jag valde att passera de mest tänkbara affärer jag vet att jag hade hittat saker i. ;) Tack till Fredrik som valde ut de fina skorna till mig! Jag är super nöjd! :)


Bra inköp - ja vad tycker ni egentligen?
Nu ska jag bara vänta på att min kära mor vill erbjuda sin hjälpande hand med att färga håret. :) Sen blir det antagligen en sen och förhoppningsvis rolig natt som ska tillbringas med Fredrik och Patrik. :thumbup:
För- och efterbild kommer av resultatet på håret kommer senare givetvis. :) Vi hörs sen!

Godmorgon kära läsare!

Ja, morgon och morgon kan man väl inte direkt säga att det är - men rätt vad det är så är jag nyvaken på ett ungefär. :) Är allmänt seg i kroppen idag dock, men det går garanterat över. Idag ser nog planerna ut som så att det blir en snabbrunda till stan för att kika lite - sen införskaffa hårfärg. Jag är så less på min utväxt, jag rent av hatar den! :thumbdown: Kollade precis slutet på reprisen av top modell. :) Väntar på att Fredrik ska komma hem - som för tillfället är och hämtar lillebror från skolan, så jag bör väl slänga på mig kläder så vi kommer iväg någon gång. Funderar fortfarande på om jag ska ha mitt mörkbruna hår (måste själv säga att jag passar i det), vad tycker ni? Bör jag behålla samma hårfärg?


Det återstår att se vad jag fastnar för denna gång. Tror knappast det finns någon färg jag INTE haft i håret - haha. Och möjligtvis införskaffar jag mig mössan idag också om så någon färg fastnar mig i smaken. :) Vi får väl hoppas. Kanske blir det något till Fredrik också - med tanke på alla hjärtans dag! :)
Nej, nu har jag pratat på tok för mycket, mycket snack liten handling! Kläder nästa!
Vi ses! :)

Ska man säga lyckad dag?

Ja idag har man som sagt påhälsning av Mysan och Josse från början. Det blev ett par bilder, men det mesta blev väldigt ose riöst - ganska tråkigt faktiskt. Hur som helst, Danne kom straxt efter Mysan och Josse hade kommit. Allt blev genast jätte oseriöst med allting. Så jag tröttnade ganska fort (har även sovit dåligt inatt) så det blev som sagt enbart ett par bilder. Var dessutom ganska tystlåten idag känner jag - så jag antar att jag själv inte var så trevligt sällskap. Dem var väl kvar till sex kan jag tänka mig. Får faktiskt ta och slänga upp en bild på Mysan från dagen!

Kalas tjusig pingla! Blev dessvärre inget fixande med naglarna denna vecka trots att det var tanken. Antar att massor annat kom emellan. Jag får vänta tills på måndag istället. Så ja, vad har jag mer att säga för idag egentligen? Ganska trött och gnällig nu känner jag. :( Och jag antar att detta inlägg var bland det tråkigaste någonsin - men det får jag be om ursäkt för. Ska ta mig ett varmt och skönt bad nu och hoppas på att jag kanske blir på lite bättre humör. Har inget bättre för mig iallafall eftersom Fredrik spelar så det finns ju inte så mycket annat än att göra. Kanske inte heller var bra att påpeka det här heller eftersom jag inte har någon nämnvärd lust att han ska anpassa sig till mig - jag ska anpassa mig efter honom, det blir bäst så. :) Kanske ska tillägga att om jag hittar mössan i någon annan färg som jag tycker jag passar i så ska jag både köpa den OCH hårfärg! Nu kilar jag - hörs imorgon!

Från glad till arg och sen tillbaka

Morgonen började med att jag vaknade av att Fredrik fick världens magknip. Han for upp i sängen och mådde dåligt. Sen låg vi och kollade på TV ett tag och slumrade till igen. Jag vaknade vid 11 av telefonen då Micke ringde! Han ringde för att tala om för mig att det fanns Svea mössor på stan - dock inte i min färg. Men ska ta och kika på dem iallafall. :) Fick även ett bra tips om att dem fanns i Stockholm också - tack så hjärtligt! Nu återstår det att se vad som  händer - om jag inte ändrar åsikt och köper i en annan färg. Hur som helst, idag ska jag som sagt fotografera - vilket ska bli roligt med lite andra ansikten. Enformigt med en och samma person hela tiden även om hon blir bra på bild. Så jag har stressat sen jag la på samtalet med Micke eftersom tanken var att hon och Josse (om jag inte minns fel?) skulle varit här redan vid halv ett men nu har tiden sprungit iväg och jag har hunnit med det mesta. :) Dessutom svor jag över min borttappade kameraladdare som jag givetvis trodde att jag hade glömt i Skåne. Så det blev att rota genom hela lägenheten men fanns inget spår av den någonstans. Jag blev rasande. :mad:
Sen hade jag småfix att göra innan allt var på plats för fotograferingen. Så utöver att jag var tokig över att jag inte hittade den så skulle jag försöka vara trevlig mot alla här hemma också. Slutade med att en propp gick här hemma - så pappa fick kila bort till Marita (Candys mamma) för att låna en propp där ifrån. I samma stund innan han for iväg frågade jag om han inte kunde kika med dem om jag hade glömt den där eller något - vilket jag givetvis hade. Förstår ni? Jag letade som en bäng efter den förbaskade kameraladdaren så var den inte ens hemma. Skit bra!
Nu har jag iallafall hunnit lugna ner mig och är relativt glad igen. Jag har hunnit äta, duscha och fixa med det sista så nu ser jag bara fram emot massa bra bilder som jag antagligen kommer få dela med mig här om det så går bra för Mysan. :) Nu ska jag plocka ordning lite på rummet innan dem dyker upp. Hörs senare! :)

Svea mössor - ska det vara så svårt?

Det är då tydligt det. Nu har jag letat på varenda tänkbara onlineshop som jag kan komma på och utav de jag l etat på har det funnits på två sidor - givetvis i fel färg! Så nu måste ni hjälpa mig innan jag blir tokig. :mad: Var sjutton kan jag hitta en Svea mössa med större utbud av färger än grön, blå och röd?
Var finner jag denna skönhet? Desperat efter hjälp och upplysning - jag är väldigt tacksam för svar! :) 
Nu ska jag återgå till mitt projekt i photoshop! Förväntar mig svar! :)

Marieborg - nästa!

Då var det bestämt. Under mötet på skolan så kom vi fram till att jag ska göra ansökan till Marieborg Folkhögskola, d.v.s vuxenstudera. Jag får ändå de grundande ämnen som jag vanligtvis skulle få i gymnasiet. Har jag tur har jag redan pluggat klart på ett år och kan efter det börja jobba. :) Dock springer jag ut som vanligt från de gymnasiet jag är inskriven på! Så egentligen är det som om jag skulle plugga vidare. Så nu ska det gå framåt på riktigt så att jag förhoppningsvis får jobb. :)


Dessutom har jag pluggat lite idag - har fått hem uppgifter som har med att arbeta med sig själv - samt att jag ska läsa och lära om vad endorfiner är för något. Ska bli kul att läsa. :) Men först och främst ska jag beklaga mig över hur mätt jag blev över det goda jag tillagade nu till kvällen. Det blev en korvgryta med currysmak (eftersom min bror inte äter vanlig korvgryta - haha) och pasta till det! Nu är jag så mätt så jag vet inte var jag ska bli av. Så nu ska jag smälta maten med att redigera/retuschera bilder på Micke. :) Det ska bli kul - lite annorlunda att se honom i blont men det klär honom iallafall, så nu ska jag återgå till mitt älskade photoshop och göra det jag blev tillbedd om.
Åter igen förlåt för en sen uppdatering - fy skäms på mig! Borde verkligen skärpa mig. Vill för övrigt tacka alla mina nya läsare för alla fina och roliga kommentarer man får. :) Keep up the good work! 
För övrigt har jag skaffat mig bloglovin - har för mig att det var någon som ifrågasatte om jag hade det innan så, ja, nu har jag! :)

Kaotisk dag.

Kommer ett sent inlägg idag - inte likt mig. Men jag har haft en förbaskat dålig dag idag så jag har undvikit att få in massa negativt just här på bloggen för att folk skulle slippa läsa massa tråkigheter. Man vill ju hellre läsa något glatt och trevligt - enligt min personliga åsikt om man besöker en blogg. :) Hur som helst, idag har jag haft den dagen då jag har varit allmänt fåfäng - vilket har varit underbart för övrigt! Det var dock Fredrik som pysslade om mig med ett varmt bad, en kall öl och två mackor. Så jag har hunnit raka benen, och resterande nu vid behov, hårinpackning och sen bara slappat allmänt. :) Det var verkligen skönt. Så stort tack till baby som tog hand om mig nu till kvällen - och förlåt för innan idag. Jag borde inte vara en sådan usel flickvän! :(
Kanske borde passa på att tala om för er läsare att jag och Fredrik snart har ett år tillsammans! Jo, så är det. Den 27:e februari är det dags för års dagen och jag är lika förälskad och nykär nu som då - och kommer nog förbli det framöver också. :blush: Tack så mycket för att du är min älskling, och för att du vill vara det i en evighet också. Jag är så lycklig med dig så att jag tror jag spricker! 
Resterande av kvällen kommer bestå av en jäkla massa mys - om det går för sig för min herre d.v.s. :blush: Sen är det dags för mina berömda situps som förvånadsvärt går kalas bra - jag gör 50 på kvällen och 50 på morgonen. Jag är imponerad att jag har motivationen. Tyvärr blev det inget ut och gå idag - eftersom jag inte mått så bra. Men det tar jag ikapp det under morgondagen efter att jag varit på möte i skolan. :)
Super tjusig skola, inte sant? ;) Skämt å' sido. Dock är byggnaden ruskigt stor och tre våningar om jag inte minns helt fel.Har inte varit där på ett tag - därav mötet - eftersom jag antagligen ska börja vuxenstudera istället för att gå på gymnasiet och få utbildning på så sätt istället. Känns dock lite sent att börja det nu, men jag måste ha en utbildning för att kunna få jobb - därav kunna flytta inom snarast. :) Nu ska jag terrorisera min man som sitter och är allmänt söt vid sin dator. Jag hoppas inte min försenade uppdatering fick er att tappa era intresse för att läsa. Fortsätt att kommentera också - det gillar jag! :)
Ha det bra - vi ses! :)

Dö som en legend.

Sluta förstöra, börja rätta till dina fel, bli miraklet världen länge väntat på. Bli något ingen förstår sig på, men som alla behöver utan att ens veta om det. Sluta vänta på det rätta tillfället, det har redan passerat och kommer inte igen. Men det är inte för sent, har aldrig varit, kommer aldrig att vara.
Bli född som inget, förändras till något bättre, dö som en legend.
Texten instämmer väldigt bra. Precis vad jag kämpar för ännu idag. Och jag har kommit långt - längre ska jag gå! Jag är relativt stolt över mig själv OCH mina stora förändringar här i livet, och jag är lyckligare nu än innan tack vare mycket saker och många personer omkring mig. Stort tack till er alla - framförallt min familj, och min älskade pojkvän, samt de få vänner jag har. :) Otroligt över hur individer omkring har stått ut med mig - och gör det än idag! Tycker deras arbete till att hjälpa mig har gjort stort intryck på mig och förändrar mig till något så mycket bättre än vad jag var innan och jag är er alla evigt tacksam. Tack för att ni älskade mig och stöttade när jag trodde jag skulle lägga av. Tack för att ni älskade mig för att jag är jag.
Mirakulöst nog har jag under min förändring börjat öppna mig, skaffat mig ett förhållande som snart varat i 1 år och fått bättre relation till både min familj och folk runt om. Blivit mer självsäker än innan, mer självständig och kan själv stå på egna ben. :) Jag känner att jag har lyckats med det minsta jag behövt ordna på i mitt komplicerade liv - nu är det bara fortsätta för jag tänker inte lägga av!

Då var kläderna hemma!

Har varit och hämtat kläderna nu. Det jag kunde glädjas med var att mina leggings passade perfekt - däremot var tröjan på tok för stor. Mindre kul. :thumbdown: Tur att man har sin älskade mamma som kan sy in tröjan åt mig istället för att behöva returnera den. Det tycker vi om. :) Hur som helst, sitter förtillfället och tar det lugnt. Är ganska uttråkad faktiskt, men det är väl inget att göra något åt.Funderar på om det kanske vore bra om jag laddade mobilen som dog för inte så länge sen också, men jag är så förbaskat trött! Helt otroligt! Kanske borde göra mig en kopp te för att varva ner och förhoppningsvis komma i säng relativt skapligt ikväll. Blivit ganska sent nu dem senaste kvällarna - det tycker jag inte om. Sen MÅSTE jag komma igång med motionen. Har sett att jag har gått upp i vikt och det gör mig illamående. Så dags att ta det långa benet före det korta! Här ska det motioneras - och minska vikt ordentligt! :) Ser fram emot en snar förändring, se till att peppa mig - det behöver jag! :)
Läste om att powerwalk skulle göra susen så det blir det att testa på, sen kanske det är värt att åka och simma någon gång i veckan också. Ändra om kosten med vore ju lämpligt och sen ge järnet! På med mina situps igen - sen se till att äta nyttigt och regelbundet! Peppa peppa peppa! :)

 


100 riksdaler rikare!

Som sagt, igår spelade vi en omgång bingolotto och givetvis blev vi 100:- rikare - dock var det Fredrik som kammade hem den lilla vinsten. Grattis till honom! :) Det var trevligt då vi hade tända ljus, åt lite gott till kvällen och spelade samtidigt. Något som planerats att göra till nästa söndag också då det är dags att spela om resor för hela slanten! :)
Blev dock inget senare blogg inlägg igår då vi fick agera chaufför till Mysan som skulle hem - ytterligare 160:- rakt ner i fickan. Var även iväg nyligen för att hämta 250:- som Candy var skyldig oss också. Så nu har vi fått in lite pengar i kassan igen så att säga! :) Nu väntas det bara att få naglarna gjorda - ser jag mycket fram emot! Fortfarande inget bestämt vilken dag nu i veckan - men det ska bli av! Sen kommer ju kläderna inom kort. Bör även införskaffa hårfärg igen då jag börjar få en alltför grotesk och ful utväxt - som ni vet så hatar jag utväxter. Fult - big disslike! :thumbdown: Men jag blir snart snygg igen. ;) Sen var ju tanken att jag någon dag skulle fotografera Mysan också! Också något jag verkligen ser fram emot!
För övrigt fick jag mig nya underkläder igår av min mors moster - kalas tjusiga! Och även en parfym för 800:- som hon inte tyckte passade henne alls så det tackar vi för! Slapp jag investera sånt också. Började nämligen bli dåligt med mina parfymer här hemma. Hur som helst så kanske jag ska fortsätta mitt städande jag nyss har påbörjat.
Och jag sitter fortfarande idé lös till något på alla hjärtans dag till Fredrik - ge mig förslag folk!

Man ska kunna lita på poliser - eller?

Som vanligt sitter jag och läser tidningen och det finns oftast rubriker och diverse saker som irriterar mig. Som idag fastnade jag för rubriken där det stod att en polis våldtagit en 16-åring. Det är INTE normalt. :mad:Källa: http://www.aftonbladet.se
Var är Sverige på väg egentligen? Det handlar om att man ska kunna lita på poliser - eller är det inte så? Tycker det är skamligt. Hemskt om något. Vad tycker ni?
Ikväll blir det som sagt bingolotto! Dags för att leka pensionärs par och ha en trevlig och mysig hemma kväll framför TV 4+. :) Blir att handla lite nötter till kvällen och mysa till det ordentligt! :) Det ser jag fram emot. Hoppas på vinst också förstås! Gäller att hålla tummarna - gör det ni också! ;)

Besviken minst sagt

Melodifestivalens första 8 bidrag var en skam. Jag blev väldigt besviken och hade hoppats på lite mer action i låtarna men allt var bara skit denna gång. Kanske är det bättre till nästa omgång, vi får hålla tummarna för det.
Just nu har jag precis sagt hej då till Mysan och Danne som kom förbi en sväng för att vara sociala. Mycket trevligt som de andra gångerna också har varit! Känner att jag börjar få igång mitt sociala liv igen - vilket för mig är en fördel, så jag bör tacka dessa två personer för detta! Uppskattas förbaskat mycket! Synd bara att min pojkvän stängde av sitt sociala och satt och spela istället - man känner sig så viktig då också. Eller? :S
Hur som helst, morgondagen blir lugn med en runda bingolotto tillsammans med gubben. Lite pensionärs par i det hela. ;) Lite roligt faktiskt! Och med rätt sällskap kan allt bli roligt oavsett vad så det ser jag fram emot. :)


Sen ska jag få ordning på naglarna nu under veckan var det planera vilket ska bli underbart - får tacka min underbara väninna som med kunskap gör detta på mig! :thumbup: Så resultat kommer givetvis upp på bloggen när allting är klart! Väntar med spänning. Kommer bli kalas bra! Nu ska jag väl pyssla om mig själv lite innan jag får för mig att gå till sängs. Finns lite att göra. :) Vi ses alla blogg läsare!

Melodifestivalen

Jaha, idag var det dags för den omtalade melodifestivalen! Kvällen spenderas med världens bästa pojkvän - möjligtvis kanske Mysan kommer hit också men det är inte bestämt än. Bättre sällskap får man leta efter. Under dagen har vi hunnit handla lite, samt införskaffat två par byxor till Fredrik - satt kalas bra! Super nöjd över köp och valet av byxor, sitter kanon! Själv spanade jag in ett par superheta leggings och börjar undra om jag ångrar att jag inte köpte dem. Suck på det. I vilket fall som helst så har jag planerat att plocka ordning lite och dona inför kvällen, blir några öl och sällskapsrata lite till melodifestivalen. Sådant är mysigt. :)

Vill även tillägga att jag fått order bekräftelsen och ett brev skickat om att mina kläder just blivit paketerade och skickade så dom kommer till nästa vecka - jag är super pepp på att få hem dem! Kommer säkert upp en bild på mig när jag har det på mig förhoppningsvis! Nu ska jag se till att få saker gjort. :)
Kommer givetvis sätta mig här efter melodifestivalen för att lägga åsikter och kritik - bra som dåligt - om Sveriges bidrag. Lägg gärna en kommentar du också! Vi ses!

Dagens hiss och diss!

Dags att lägga lite hiss och diss lagom på slutet av dagen. På tiden att slänga ut lite åsikter återigen tycker jag. Så här kommer en ny och fräsch lista på vad som är ute och inne för min del! ;)No jkjkjk lololol.
I  ♥  your fuckin' makeup OMG i luv your hair!
Is that a new tattoo? Did that piercing fuckin' hurt!
No jkjkjk lololol.
'' I  heart  your fuckin' makeup OMG i luv your hair!
Is that a new tattoo? Did that piercing fuckin' hurt? ''
No jkjkjk lololol.
Nu ropar kvällsbadet på mig - ren och fräsch till sängdags, mycket trevligt! Tror även Fredrik uppskattar en fräsch tös att sova bredvid eller har jag fel? ;) Hur som helst, fortsätt läsa, tyck till och kommentera! 
Vi ses!

Hur tänker Sverige?

Har precis käkat hemmagjord pizza - super gott! Nu är jag mätt och belåten. Sitter för tillfället och klurar på en bild jag skulle skissa fram tills Mysan hör av sig till senare ikväll. Har dock inte hunnit få fram något motiv ännu men det kommer det också förhoppningsvis. För övrigt sitter jag och småpratar med Fredrik. Blir irriterad över de brott som begås och vad dom får för straff. Dåligt minst sagt!


De planerade att ha ihjäl Therese - vilket pojken gjorde - nu går dom på fri fot redan 2011.
Han våldtog Malin och lät henne dö i bäcken. Nu får han straffet som 3 års sluten ungdomsvård.
Paret stal t-tröjor i Thailand. Straffet de fick var 15 månader i fängelse.
Min undran är - hur tänker de när det bestämmer straffen? Nu får man bortse att straffet för t-tröjorna avgjordes i Thailand där reglerna är strängare MEN då måste vi tänka på var det är för ynka straff vi ger folket här i Sverige för värre brott. Ungdomarna krävde två liv och får ett mildare straff än de som stal t-tröjor i Thailand. Fiasko - stort fiasko. 

No jkjkjk lololol.
I  ♥  your fuckin' makeup OMG i luv your hair!
Is that a new tattoo? Did that piercing fuckin' hurt!
No jkjkjk lololol

Trevligt besök

Idag har jag och Fredrik haft väldigt trevligt besök faktiskt! Det var verkligen kul. Mysan och Danne kikade förbi i hopp om jag kunde hjälpa Mysan med att få ordning på hennes piercing som helt oväntat ''ramla av''. Kunde dock varit lite roligare om jag kunde fixa det, men eftersom hålet var så pass snett kunde jag inte göra något åt det, plus att tungan var så förbaskat svullet så kunde jag inte göra annat än att hänvisa henne att ta ut den och göra ny senare. Kanske hos någon som kan nästa gång? ;) Fick givetvis ta kort på de söta filurerna så det gjorde jag så klart! Passar som attan! Tycker ni inte?
Ska även tillägga att vi kom fram till en bra deal jag och tjejan min. Tanken var att jag skulle få en slant för bilden som jag nämnde i tidigare inlägg - men tanken slog mig att hon kunde fixa mina naglar istället för att ge mig pengar eftersom hon ändå tänkt sig 150:- för att fixa naglarna. Dumt att byta pengar. :) Så då får jag se när jag är välkommen hem till stumpan för att fixa det! Tusen tack för det, gumman!
Nu ska jag återgå till mitt arbete i photoshop som då är ägnad åt den ny kära damen! Sen blir det myspys med Fredrik - hoppas jag - som jag även saknat och ser fram emot. :)
Hörs imorgon alla läsare - ta hand om er!

Släng er i väggen!

Jag blir så himla irriterad. Min pojkvän söker som sagt jobb, och har nu enligt Arbetsförmedlingen fått ''praktik plats'' inte JOBB - och får alltså 135:- om dagen vilket är en skit summa för att jobba natt-tid eftersom det är OB, d.v.s obekväm tid. Han får även samma ersättning för dagarna han inte behöver vara på bageriet. Alltså får han samma ersättning som han får i ''lön''. Det är skrämmande! Utöver det har han ekonomisk bistånd som han behöver ha så länge han bor hos oss i familjen. Så idag skulle han kontakta dem på socialen för att ifråga sätta saker angående  lägenhet och diverse saker. Han ringer till sin dåvarande handläggare för att få information om bytet av handlägare hade skett och vem det var han nu skulle ta kontakt med hädanefter. När han ringer får han ett telefonsvar i örat som säger att hon är på tjänstärenden. Han ringer då till receptionen för att ifrågasätta om hon möjligtvis inte gick att få tag på senare, vilket var omöjligt eftersom hon inte hade planer på att komma tillbaka förens imorgon vid 08.00. Han ringer då upp igen efter att han kommit på att han åtminstone kan mejla henne men behövde hennes mejl - mycket riktigt så fick han mejl adressen för att kunna kontakta henne så när han skickade iväg det ringde telefonen 5 minuter efter. Tydligen var det handläggaren som enligt deras påstående i receptionen inte var där. Med andra ord en lögn. Och hon hänvisade Fredrik till någon helt ny handläggare som skulle ha hand om honom i fortsättningen. Han hörde av sig dit, fick återigen inget svar av personen ifråga - men fick höra att hon har tjänstledigt till den första April. Då är min fråga:
Hur har dom då tänkt sig att han ska kunna få ut sitt bistånd SAMT kunna ställa frågor till någon som inte kommer tillbaka förens April? 

Tycker det är förjävligt att man hänvisar någon som är behov av hjälp under månaderna till någon som inte alls är där. Och angående arbetsförnedringen så kan även dom slänga sig i väggen. :mad:

Duktig Essa!

Nu har jag faktiskt beställt kläder - så nu är jag nöjd och belåten! Även om det endast är två plagg. Men kläder som kläder. ;) 32 7:- var inte så farligt iallafall så nu inväntar jag bara att brevet ska dunsa ner här hemma så jag kan hämta ut det. Så detta blev mitt kap för tillfället!
Plus att jag hade 30% rabatt på valfri vara och fri frakt! Så det må jag säga var dugligt för min del. ;)
Har en trevlig konversation med Mysan i telefon nu också - väldigt uppskattande. Har för den delen fått äran att rita upp hennes kommande tattoo. Som tur är får man lite respons, d.v.s en liten slant för det lilla jobbet. :) Så jag borde fortsätta prova mig fram för att se vad som skulle passa fröken som bäst. Huvudsaken är att hon blir nöjd och att jag känner att jag gjort ett bra jobb. :thumbup: Sen får jag även äran att redigera/retuschera bilder på tösen också - vilket ska bli roligt. Kul med lite andra ansikten att arbeta med. Det gillar vi mycket, så nu ska jag återgå till mitt så hörs vi!

Tråkig dag - minst sagt

Idag har varit en väldigt tråkig dag. Tråkigaste på länge nu faktiskt. Mycket missnöjd. Jag som hade hoppats på att få k öpa kläder som sagt, men blev inget med det. Därför sitter jag och tröst glor på nätet efter mer kläder, haha! Har väl hittat rätt mycket som är okej för min smak. Så bortsett från det så är min pojkvän jävligt tråkig också. Så det suger ännu mer. :thumbdown:
Angående kläderna så har för tillfället mina ögon fastnat för just detta!

Typiskt jag. ;) Hur som helst, kanske dags att fortsätta göra det man höll på med. Lite lättförtjänta pengar. Sen får man väl 300:- inom kort förhoppningsvis. Massor av tummar upp. Sen har jag pengar på kontot utöver det också - pengar rullar in som dom ska, eller hur är det man brukar säga? ;)
Nej, nu kanske jag ska få ut något av resten av dagen också än att bara sitta här och beklaga mig över hur tråkigt jag har. Nu ska jag se till att göra något roligt!

Kaos - fan sådan kaos

Blir inte att handla kläder idag - tyvärr! Jag är totalt insnöad. Vägar som är avstängda, skolor som är stängda och den kommunala trafiken har slutat gå, även tåg har ställts in. Godståg och långtradare som fastnat i snön, och vissa får inte ens sin post. Katastrof! :S Jag gillar INTE vädret idag.

Jag kommer bli tokig, det finns absolut ingenting att göra när vädret är såhär. Jag tycker om snö men nu har det blivit för mycket. :mad: Typiskt att allt skulle komma då jag planerat för att införskaffa mig lite kläder så jag får roa mig med att sitta hemma istället. Absolut det sista jag ville göra idag.
Och på toppen av allting så väntas det att hålla i sig hela dagen. Och det var beräknat att komma upp till 2 dm mer under dagen och morgondagen. Så, min dag kommer bestå av att sitta här, dricka någon kopp te. Och ett stort kanske spendera lite tid med Fredrik, om han inte är så upptagen med sitt egna förstås. Kanske. Det återstår att se. Det jag minst sagt dissar idag är snö.
Nu ska jag återgå till att försöka hitta på något att göra. Blir väl att äta snart, kebab gryta och ris. 
Känner att jag börjar bli hungrig då jag inte hunnit äta frukost idag. Mycket dåligt. :thumbdown: Man ska inte slarva, men det har jag visst gjort idag iallafall. Fy skäms!

Hår!

Nu har jag suttit här och roat mig med att prova olika frisyrer på mig själv, på en hemsida. Väldigt roande när man inte har något annat för sig. :) Det ligger dock en del ironi bakom det hela eftersom jag endast gjorde detta som en ploj sak. Själv tycker jag att passade i vissa. Orkar dock inte slänga in bild på det för tillfället av den anledning att jag är så sjukt trött. Funderar starkt på att ta mig ann en dejt med kudden. Imorgon ska man antagligen iväg och kolla/köpa kläder vilket är underbart! Har även funderat över hårförläningen. Pratade med de som kan sådant och de sa att det jag tänkt att införskaffa lossnade väldigt lätt. Så det blir smartast att antagligen låta sitt egna växa ut för att inte slita på håret med andra slags förlängningar förutom clips on. Det var lite surt. Men uppskattade att jag fick mer information om håret så att jag inte slänger ut onödiga pengar som jag då istället kan spara till bättre saker. :) Dessutom känns det kanske inte lika mycket ''fake'' så att säga. Jag gillar ''äkta vara'' - bara det att jag har dåligt tålamod! :blush: Därför är fusk tillåtet - ibland! ;) Kanske lika bra att kila när till och med Fredrik har tröttnat på datorn. Nu blir det mys framför tv:n.
Förlåt för ett trist inlägg. Uppdateringar kommer för fullt imorgon!

Något ni fortfarande kan fundera på är vad jag kan införskaffa till min älskade! Uppskattas väldigt mycket!Vi ses! Ha det bra!
Fortsätt läsa, tyck till och kommentera!

Klädfanatiker!

Jag älskar kläder, och har precis kikat runt på olika sidor. För det mesta på överdelar. Blir att köpa lite och spara resten. Kan v erkligen inte leva utan kläder! Hittade tre riktiga kap jag förhoppningsvis ska göra senare. :) Först blir det att kika runt i butiker innan jag avgör om jag ska köpa dessa eller inte. Sen måste jag fundera på om jag ska köpa hårförlängningen eller inte. Vad tycker ni?

Fan så sugen jag är! Snygga - visst är dom?
Gläds åt att den andra tröjan endast finns i min storlek och uppåt! :thumbup: 
Blir lite mer eget då. :) Vilket jag hellre uppskattar än folk med exakt samma kläder. Det suger så förbaskat mycket. Tumme ner på det! :thumbdown:
Nu funderar jag på att kleta på mig min ansiktsmask och fortsätta fåfänga mig och ta mig en öl och bara slappa. 
Imorgon planerar jag för att städa och slänga bort massa onödiga saker eller packa ner det i kartonger och ta ner till källaren och sen ta mig i kragen för att ta mig en rask och trevlig promenad - kanske följer älskling med! Super härligt, det var länge sen sist och nu måste jag börja ta saker på allvar. Förhoppningsvis får jag antagligen snart ny tid hos dietisten så jag får ordning på det också. :) Har också tänkt mig att göra dessa situpsen jag har lovat mig själv att göra var morgon och kväll. Så det gäller att peppa sig själv. 
Så nu ska jag kila för någon minut igen - nu väntar ansiktsmasken!
Sen får jag se till att roa mig själv med något eftersom pojken enbart sitter vid datorn. Lite surt men det har jag valt att leva med, så. Jag har inte så mycket att säga till om heller. Och det är väl lika bra. :)

Baddjävul!

Det är jag minsann. Jag bara älskar långa, varma och sköna bad! :) Gjorde ordning banan-smootie innan jag la mig i badet så när jag kom upp hade jag en kall smootie i kylen som väntade! Mycket god om jag så får säga det själv! Såhär supersnygg är jag efter mitt efterlängtade bad. :thumbup:

Och snart är det mat här hemma också, potatisgratäng med kassler. Låter hur gott som helst! Mammas mat är gudomligt god jämt - faktiskt! Efter maten ska jag fortsätta att fundera på om det är värt att införskaffa sig ringhair eller inte. Hade en diskussion med min kära mor, och det återstår att se eftersom jag hade en del frågor om det som jag nu ifrågasatt och inväntar svar på. Jag lägger inte ut 600:- på något jag inte vet om jag blir nöjd med. Bättre fråga än att bara slänga pengar och bli lurad. Så dum är jag inte. ;) Nu ska jag slänga i mig lite käk och sen göra mig min ansiktsmask. Kommer blogga senare samtidigt då jag kollar kläder osv. Slänger upp lite prylar jag själv skulle tänka mig att införskaffa mig! Kom gärna med egna åsikter!

Tisdag - igen.

 

Dags för att bidra med sitt fåfänga jag under dagen! Ska bli skönt att få varva ner och ta det lugnt. :) Har precis planerat för ett varmt och skönt bad, och slänga i lite hårinpackning. Ska även på med en ansiktsmask idag och ta mig en kopp te. Smaskens! :thumbup: Resterande av tiden som blir över blir till att spana runt på nätet efter kläder, hundar och lite annat smått och gott man gärna går och suktar efter! Skulle absolut inte skada att införskaffa något man vill ha - men som jag sagt vid tidigare tillfälle så måste mina pengar sparas. Så ingen shopping för mig på ett tag! :mad: :thumbdown:
Är det bara jag som lider av pengarkris just nu?

 

 

 

Skulle inte skada med ett par tusen nu inte. Blir förbaskat frustrerad.
Inte nog med att det irriterar mig att jag inte kan lägga pengar på saker jag vill ha, utan så slutar mitt explorer att fungera så nu har jag fått göra mitt tredje försök i att göra nytt inlägg idag. Blir tokig! :mad:
Måste verkligen ta mig ann badet nu innan jag kokar av ilska. Kommer förstås bli på bättre humör så jag garanterar ett senare inlägg efter badet! Som tur är. ;) Nu kilar jag för en stund!
Och tänker påpeka att ni är urusla på att komma med förslag då inte ett enda har trillat in bland mina kommentarer - fy skäms! :thumbdown:


Baka baka kaka!

Vem får kakan smaka?
Ja, nu har jag bakat mig en kladdkaka. Som förhoppningsvis blev kanonbra! :thumbup:
Första som ska få provsmaka är älskling, som faktiskt förtjänar det - då han tycks ha blivit dålig. :( Krya på dig älskling! ♥ Ska själv ta och provsmaka den även om jag egentligen inte får. :blush: Måste säga att det blivit dåligt med motion numera, så det måste jag ta tag i igen! Och nu har jag blivit tillkallad för ett möte på skolan för att få ordning på det också så det tycker jag är bra. :)


Fick även trevligt besök från My under dagen - sjukt roligt att vi efter säkert två års tid såg till att ses igen!
Vi pratade om verkligen allt och inget på den korta tiden hon var här - men det uppskattas det också. :)
Vi ska väl börja ses lite mer oftare nu var det sagt. 
Måste även visa den tjusiga skallen vi fick med oss från Skåne! Jag gillar den skarpt, jag som älskar dödskallar och drakar liksom, så detta var ett fint ''fynd'' vi fick med oss bland alla prylar som fanns i garaget!


Ska tillägga att det är en sparbössa faktiskt! En av de saker som ska få platsa i vitrinskåpet hos mig iallafall!
Jag tycker den är tjusig i vilket fall som helst, tycker du?

Slänger även upp två cambilder på mig innan jag ska göra mig redo för sängen.


Javisst, Betty Boop för hela slanten! Och jag glädjs åt att mitt hår har blivit längre - oplattat! Kalasbra! :thumbup:
Nu har jag planer på att invadera min käre pojkvän med pussar och kärlek nu när han sitter i sitt hörn och småspelar lite grann såhär inpå sängdags!
Tycker fortfarande att ni kan göra era tappra försök till att bidra med förslag på vad man kan köpa för litet nu intill alla hjärtans dag till sin stora kärlek. Alla förslag är välkomna men kom ihåg: han är viktig för mig.
Fortsätt att även läsa och kommentera, det gör mig verkligen glad!

Vi ses!Hemma igen!

Jovisst - är nu på hemmaplan igen! Känns toppen! Har haft en bra helg och det var tevligt att vara hos sin ''extra familj''. Skönaste var att man slapp tänka på så mycket man egentligen borde ha tänkt på. Hur som helst, innan jag for hant jag aldrig med ett inlägg som jag lovade, så det ber jag om ursäkt för! Tiden rann iväg när jag packade. :thumbdown:
Tjusiga som vi var i bilen var jag givetvis framme med kameran i högsta hugg!Det tog oss på ett ungefär fyra och en halvtimme med bil ner men det var det värt.
För att sammafatta helgen:
Vi kom ner, blev varmt välkomna och hälsade. Fick ordning på packningen in i rummet och åt sedan lite lätt. :)
Till kvällen blev det att ta det lugnt, för att komma till ro, vilket var skönt efter den långa bilfärden.
Vi åkte till det nyöppnade badhuset på fredagen, själv var jag inte så peppad på det just innan men det blev rätt okej efteråt iallafall. Kom hem och blev helt utslagen efter simningen. På lördagen tog jag och Candy oss en promenad tillsammans med deras hund Baloo, fick även med oss Sebbe, Jeppe och Pierre på färden då de hade snöbollskrig med Candy. :) Gick ut i hopp om att jag skulle känna mig bättre eftersom dagen egentligen var planerad till att fara iväg till Fredriks far och hans nya sällskap - men jag och Candy blev hemma, tillsammans med en tjatig Jeppe. :thumbdown: Vi städade dock i huset och gick ut och gick med Baloo igen, på en kvälls promenad vid halv elva. Dom kom hem vid ungefär halv tolv - tyvärr hade jag och Candy rykt ihop på kvällen så jag hänvisade henne att sova på soffan den natten. Blev en stel och kall natt då jag fått tag i ett förbaskat tunnt täcke! Stor tumme ner! :thumbdown: Älskling var snål och bjöd inte med sig av sitt. ;)

 
Det är skönt att vara hemma igen, minst sagt. Synd bara att jag har så förbaskat tråkigt.
För tillfället har jag gjort ordning Smootie, vilket blev ett lyckat resultat med smak av banan och äpple samt vanilj! Jag tyckte åtminstone att det var gott. :thumbup: Stort tack till pappa som åkte och handlade för min del. :)
Snart alla hjärtans dag, folket. Funderar på att införskaffa något till älskling - han kan förtjäna saker han också faktiskt så nu är det upp till er folket!www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design