Höst förkylning

Jag har gått med långvarig förkylning men nu har den brutit ut totalt. Jag är genomtäpt i näsan, jag kan i stort sätt inte andas med den. Varje morgon vaknar jag därför med slem och äckel i halsen för att jag under natten inte kunnat andas med näsan för att vi inte har någon nässpray. Jag är dödstrött men kan inte sova, så jag ska snart slänga mig i duschen för att piggna till. Sen blir det att springa över till mams och paps för att ha tvättstugan med dem eftersom min gulliga sambo inte har satt upp någon ny tvätttid till oss. Sen måste jag hem för att städa här då Melissa ska titta förbi för en stund. Förstår inte att det redan ser förjäkligt ut fast jag städade för bara 3 dagar sen. Jag måste dessutom diska också för att ha något att laga mat med. OTROLIGT att jag ska behöva göra allt och så är jag sjuk också. Nej, nu har jag inte tid att sitta här. Nu vill lillevanten min leka - han gnyr och morrar bredvid mig! Han jagar handen när jag skriver också och naffsar i den! Gullig!






Canon EOS 500D

Denna ska bli min bebis så snart jag fått råd till den såklart! Givetvis har jag en brutalt övergullig sambo som faktiskt kommer stå för den mesta kostnaden - men tro inte att han blir utan! Det han betalar får han givetvis igen - även om det må vara med saker eller liknande så får han alltid igen tusenfallt.
Jag längtar groteskt mycket - då blir det massvis av nya bilder! Herregud, jag är sjukt taggad på en ny kamera!





Soon you'll be mine!
Underbart - ja, UNDERBART!
Förhoppningsvis kommer inspirationen tillbaka med en bättre kamera än den amatörkameran jag har för tillfället och lyckats överleva med i två år. Otroligt! Puss som F!




Vad sjutton?

Förstår mig inte på skolan faktiskt. Den ena läraren säger att det inte är en obligatorisk sak eftersom det är folkhögskola, den andra säger att man måste följa med. Faktum är att jag inte orkar gå på något som tar upp lektionstid som över huvudtaget inte har med någon lektion alls att göra. Jag drog mig hemåt tidigare - dessutom hade jag antagligen inte haft möjlighet att ta mig dit iallafall eftersom det var tänkt att man skulle gå dit och med min knepiga fot så hade det aldrig fungerat. :mad: Och imorgon går jag inte heller, det är sådan dålig kommunikation och dåligt uttalande om information så man vet ju varken bu eller bä. Imorgon skulle vi ut i skogen och plocka svamp, men man skulle tydligen ta sig dit själv? Jag ska betala en avgift till skolan på 750:- och ändå ingår inga resor som är utanför skolan? Hur sjutton ska man bära sig åt om man varken har körkort eller någon som kan köra? Jo, då får man frånvaro oavsett hur gärna man velat med. :mad: Jag åker inte till skolan för att se om jag får plats i en bil eller inte för att möjligtvis inte få plats och få frånvaro för att man inte var med iallafall.
Nej, nu får det vara nog! Gud, vad skönt det var att skriva av sig!
Bäst att börja med maten till nalle som slutar om en kvart, han är säkert hungrig. :)

Hörs senare!



OnePiece - sugen? JA!

Jag är så satans sugen på en OnePiece Jump in. MYSIGT VÄRRE! Har ändå 300:- rabatt på en sådan om jag så skulle få för mig att beställa en, men jag vet i sjutton om jag har dem pengarna innan kupongen går ut. Hm.
Vad tycker ni om den?






Den råkar ju inte vara väldigt tilltalande för mina ögon? ATT den är!
Myspys, blir tokig! Allvarligt, det kan väl ändå inte finnas någon som över lag inte tycker denna ser allmänt mysig och bekväm ut? I totaly love it!




Nya dojjor!

Jajamensan, nu har jag äntligen tagit mig tid att ta kort på de nya skorna efter allt slit med att städa. Nu är jag mör i kroppen, och har på ett eller annat vis lyckats göra mig illa i foten? Hur som helst, inget att hänga läpp för. ;)
Hoppas ni inte tappat tålamodet i väntan på bilden för nu kommer den iallafall. :)






Jag gillar dem iallafall och hela 299:- var dem värda!
Ni måste medge att dem är snygga? ;)




Stel natt

Har haft så otroligt ont i kroppen - stel i precis varenda led. Helt makalöst. Inte nog med det - har ont i käken också. Usch. Vaknade vid halv tio av att det ringer på dörren som en tok - det visade sig vara min pappa. Han kom in, kopplade vår hund sen sa han att han tog med sig honom hem till dem. Haha, förstod ingenting, men antar att han hade sett fram emot att ha honom hos sig idag så det var lika bra. Då är han förvisso inte ''i vägen'' för vad jag ska styra med. Jaha, den 27:e alltså. Dags för att påbörja överraskningen som var tänkt. Är inte taggad - fick någon form av deppsvacka nu för en kort stund. Ah, men okej, jag ska få detta gjort. På med musik, och sen är det bara att tänka på annat och sen köra igång. :)
Hörs senare, då kommer bilden på skorna också!




Sängdags

Dags för sängen - har varit trött länge nu, men älskling ska upp tidigt imorgon för sin första dag på jobbet. Hoppas att det går bra, nalle! :)
Ska bli skönt att få sova, men måste ut med vovven innan jag får lov till att dejta sängen. Förvisso går det snabbt, men blir inte mindre trött för det, haha. :)
Har stora planer inför morgondagen då det är den 27:e - med andra ord 1 år och 7 månader tillsammans med min älskade sambo, och vad jag ska göra det är hemligt för jag antar att min sambo sitter och läser detta antingen just nu, eller imorgon. ;) Då kan man inte avslöja saker i förtid inte - överraskning!
Hur som helst, god natt gott folk - ha det fint! :)




Bildbomb

Tänkte bidra med en bildbomb utav mina bilder jag tagit - tänker dessutom skriva vilka år jag tagit dem.
Hoppas det uppskattas - NOTERA: att det är en amatör systemkamera jag kör med, med andra ord - dåliga funktioner. Ska som sagt köpa ny. :)

2009











2010





Det var vad  jag hade att erbjuda. :) Hoppas att det tilltalade ögat!
Jag skulle dessutom ha tagit kort på mina skor - men kamerans batteri var dött så nu har jag satt det på ladd iallafall. Imorgon kommer däremot foto på skorna! :)





Redigering av foto

Nu slänger jag upp någon redigerad bild i brist på annat OCH för att liva upp min blogg lite.
Lovar att jag ska ta tag i att fotografera mer sen när jag skaffat ny kamera, vilket är kommande ganska snart - mer snart än vad jag väntat mig - eftersom sambon börjar jobba och får bättre lön än innan. TOPPEN!






Vill tillägga att hon INTE är flintskallig for real, utan det var ett ''experiment'' vi testade. Dock hade vi både problem och roligt när vi gjorde detta.
Rest in peace de två kondomerna som gick sönder under detta test. ;)




Städa - ensam? ALDRIG!

Nej, jag har inte kommit igång med städningen för jag tänker ta mig sjutton inte städa hela lägenheten själv, såvida jag inte får tråkryck och gör det av ren uttråkning.
Hittills har jag bara suttit här - gäspat - suttit lite till - gäspat massor - redigerat bilder och sen suttit. Knappast spännande. Jag är dessutom inte sugen på morgondagen heller, en dag på himpa? Nejtack! :mad:
Fy, vad jag är trött - jag orkar inteeeee! Vad jag klagar, haha.




Skäms för att säga det

.. jag börjar bli riktigt dålig på det här. Och jag MÅSTE skärpa mig, för nu har jag fått folk som påpekar att jag uppdaterar dåligt, och det gör jag - så in i @#!? och det är dåligt. Mycket dåligt, men nu är det skärpning. :mad:



Igår var det kulturnatten, jag och min sambo spenderade dagen med min resterande familj på stan, där jag sprang på mina skor som jag flörtade till mig av mina kära päron, så den här gången slapp sambon min. ;) Trivs super i dem och jag ska fixa bild senare också, men först och främst ska jag ta mig an att städa - ORDENTLIGT. Mindre kul faktiskt. :thumbdown: Men det behövs dock. Sen borde jag sätta mig och kolla runt igen efter jacka till Pajjas och hoppas på att jag hittar någon.
Idag är jag trött dessutom, vet inte vad som spökar i kroppen. *suck*




En lite mer lyckligare dag

Det var lite roligt, för jag läste idag Fredriks horoskop - och det visade sig stämma riktigt ordentligt! Idag var han på jobbintervju och skulle få invänta svar tills imorgon. Två timmar efteråt kom samtalet som var planerat att komma under morgondagen, och vet ni vad? Han fick jobbet! Vilket innebär - flytt, en fast inkomst, en ny kamera för min del och utökning av husdjur! Hur underbart som helst, jag är överlycklig! :D Från en förbaskat dålig dag igår, till en underbart ljuvlig dag idag! Skönt att få en sådan vändning!
Dock har vi inte hunnit fira detta - men det blir det under morgondagen! GUD, SÅ UNDERBART!
Jag satte mig ner för att sukta efter ny lägenhet och andra prylar som beräknas att införskaffa senare förut, och nu kan jag sukta och veta att jag har möjlighet att få det.
Nej, nu ska jag fortsätta hålla sambon min sällskap för att kolla idol. :)






Godkväll

Då var man tillbaka i bloggvärlden, inte med det bästa humöret dock. Känner ett enormt missnöje med allt som har med mitt utseende att göra. Det enda som faktiskt är fint NÄR det är fixat är mitt högra ögonbryn, faktiskt. Ingen ironi. Anyway, i två dagar har jag dessutom haft magkramper så ingen skola för mig, men imorgon är det dags igen!
Förhoppningsvis är det bättre till imorgon då jag oftast bara brukar ha dessa negativa ''störningar'' över en dag, sen kan det gå över. Om inte så förstör det en hel dag för mig och det är så förbaskat jobbigt.
Tror starkt att jag borde gå på min diet igen, eftersom det blivit ett sjuhelsike slarv med det. Och fy vad jag skäms - framför allt över att jag började känna av resultat. Fan, vad trött jag blir på mig själv ibland. :mad: Ska fan i mig ta tag i detta en gång för alla! NÄSTA ÅR ska jag ha blivit smalare och jag ska ta hål i naveln då, så enkelt är det.
Ursäkta för ett så förbaskat negativt inlägg.

P.S Jag körde bil igår och jag var bra ibland.
Hejdå.






Tågolycka

En tågolycka inträffade idag. Fick länken skickad av min far. Många ungdomar var tydligen med på tåget. Det var ett X2000 som hade kolliderat med en traktor som utförde spårarbete. 10 personer har förts till sjukhus varav minst en är allvarligt skadad. Hemskt tycker jag! Det såg inte särskilt trevligt ut! Här kan du se fler bilder på hur tåget ser ut.





Bild hämtad ifrån NT.se där ni också kan läsa hela artikeln!
Sådant får inte förekomma..




Ranch Rush 2 - söndagsgörat!

Hände inte att orken dök upp, så det blev inget städat idag. Istället har jag kollat TV, käkat med sambon min och spelat Ranch Rush 2! Mycket underhållande måste jag säga. Dumma mor min som fått mig att sätta mig med dessa harmlösa spel nu igen! ;) Förvisso klagar jag inte eftersom jag ändå inte orkat med något annat idag. Haha, måste erkänna att det är lite roligt att till och med Fredrik fastnade och har spelat det också.





Detta är nog det roligaste som hänt mig idag, haha. Spännande, inte sant?
Imorgon blir det skola igen, känner mig faktiskt bättre! Dock får jag överleva mitt snorande! Nu får det vara nog!
Tagga!





Söndag - en lugn sådan

Skönt med söndag ändå, faktiskt den enda dagen i helgen nu som jag känner att jag har tillgång till att ta det lugnt med tanke på att jag annars har gjort saker både i fredags och igår. Men det går inte undgå om man har trevligt. :)
Igår blev det att slänga sig i sängen och glo på Dreamcatcher som gick på kanal 5. Såg dock inte klart hela då jag somnade. Drömde dessutom någon konstig dröm inatt, vaknade av att Fredrik frågade vad det var, och sa även att han fanns där. Antar att det var någon form av mardröm eftersom jag tydligen grät(?) Vaknade dock inte av det själv denna gången. Lustigt, haha.
Jaha, som sagt - idag blir det lugnt. Kanske får tummen ur för att städa. Känner att det är mycket jag vill rensa för att inte ha kvar här uppe. Usch och fy, jag har sådant ''design/heminredning''s humör just nu. Och det är så förbaskat tråkigt när jag verkligen är hur slö som helst i kroppen för att ens orka.
Förhoppningsvis gör jag något av denna kreativitet som just nu spökar i huvudet på mig. :) Och får jag för mig att städa så hoppas jag inte att jag får den känslan av förlust när jag slänger något jag inte använder - tycker sånt är så förbaskat jobbigt! :P Nästan en pinsam sak - men ska det vara stilrent så ska det, för sådan är jag. Enkelt och prydligt, stelt och fint!
NEJ, nu får jag sluta prata sådant innan jag blir tokig på mig själv, jag orkar bara inte!
Kommer sluta med att jag gör det ändå, haha. Har redan förslag på saker!




Super trevlig kväll - lyckad!

Måste säga att detta blev en riktigt lyckad kväll! Har precis kommit hem ifrån mor och far, och vi har haft det riktigt trevligt! God mat, god dricka och ett gott humör! Kombinationen kan inte bli mycket bättre än så. :) Vi spelade två omgångar plump och som jag nämnde så brukar jag vanligtvis förlora, vilket jag gjorde båda gångerna! ;) Men det hindrade inte mig från att ha roligt! :) Är extremt tacksam för den nuvarande vardagen jag har tillsammans med min ''enskilda'' familj, och min familj som innefattar mor, far och bror , givetvis katterna också! :) Nu ska jag se till att ta vara på detta! Börjar verkligen bli nöjd med mitt liv - finns dock vissa förändringar jag vill ska ske! Men det är mina mål som jag siktar mot nu. :)
Hur som helst, nu är jag faktiskt ganska sliten efter en lång dag av trevligheter! Tror dock inte att det kunde slutat bättre än såhär! :)
Funderar starkt på att ta en dejt med sängen och alla dessa kuddar! Ska göra det riktigt bekvämt för mig ikväll. :)
Nu vet jag inte om det blir något mer inlägg ikväll - men ni tappra läsare får väl hålla i er och vänta med spänning! ;)




Lingonplock & gemensamt kvällskäk

Ja, rubriken talar för sig själv. Vi beslöt oss (jag, mamma, pappa, Fredrik och Pajjas (haha)) för att åka ut och plocka lingon. Vi fick iallafall ihop till ca 2 liter vilket innebär: Mammas goda lingonsylt! Mums! Blir dessutom ett bad för Pajjas, då han har rullat runt i allt möjligt i skogen, allt från svamp till lort! Usch och fy! Men han hade det verkligen riktigt kul då han fick springa lös i skogen! Han var riktigt nöjd över att få vara för sig själv - och jag är så förbaskat stolt över att han inte gav sig iväg på egen hand, mer än att han sprang mellan mig och alla andra som var ute och spatserade. Vi hade det riktigt trevligt. :) Tur hade vi också, även om det inte blev så mycket lingon som vi förväntade oss, för det började ösregna precis lagom när vi satte oss i bilen! :)
Vi drog beslutet om att vi skulle äta gemensamt idag också, så Fredrik har varit över hos oss och hämtat grejer (jag sitter alltså hemma hos mor och far min just nu) till mat, och shampo till Pajjas. :) Blir lite kvällsmys med någon grogg och chips med dip! Blir en riktigt klassisk lördagskväll, vilket kan vara riktigt skönt det också.
Måste säga att det är något man saknar nu när man flyttat hemifrån, men det finns fördelar att inte bo så långt ifrån mor och far. :)
Hur som helst, måste se till att få Pajjas i badet innan jag ska hjälpa mamma med maten!
En senare uppdatering kommer senare! Hoppas ni får en fortsatt bra dag, gott folk för det ska jag ha iallafall! ;)




Perfekta selen till jul - vill ha? - JA!

Tror jag smäller av lite! Satt för att kolla om de fortfarande hade rean på den tänkta jackan till Pajjas som jag skulle beställa i slutet av månaden. Till min förvåning fanns inte ens jackan kvar, inga kläder alls på hemsidan. Luskade vidare och fann den mest raraste selen till jul någonsin! Höll på att ramla av stolen!

 

Bland det absolut sötaste jag sett till en hund - allvarligt! Undra om det inte blir en sådan istället. Är ju bra sugen!
Ni måste ju medge att den är charmig om inte bedårande? :D
Gud, jag önskar jag hade alla pengar i världen för då skulle jag skämma bort de närmsta för mig!

Hjälp mig, vad tycker ni?




Boy George - VAR vacker

Satt just och lyssnade på Culture Club med den kända låten Karma Chameleon och kom att tänka på hur förbaskat fräsch Boy George faktiskt såg ut . Sen fick jag för mig att kolla efter hur han ser ut i dagens läge och har nu gjort klart för mig att han absolut inte tilltalar mina ögon lika mycket nu som han gjorde när han var yngre. Jag kan väl egentligen inte vara den enda som ansåg honom som fin, tjusig, stilig eller allmänt snygg rentav?





Big yes, for me sir! Här är det hett hett hett! Skulle säkert kunna göra många töser avundsjuka på detta fina face - framför allt är det fint med tanke på att det faktiskt är en karl som sagt! Och nu är det..





.. BIG NO! Jaja, man kanske inte kan ha turen att var snygg resten av livet? 
Synd att det blivit en drastisk skillnad - men bör väl inte klandra honom för detta, alla åldras och jag antar att jag inte heller lär vara den grannaste tösen om ett ex antal år. ;) 
Fick bara någon form av ett anfall att berätta hur grann jag faktiskt tycker att han var.




Plump, god mat och mycket skratt!

Det blev en förbakat lyckad kväll måste jag säga! Stort tack till alla! :) Det blev att käka innan vi beslöt oss för att spela en runda plump! Självklart kom jag tvåa ;) (vilket vanligtvis inte alls är så självklart då jag oftast förlorar, haha!). Hade det mycket trevligt, och det var kul att göra något roligt av en sådan grå och trist dag som denna. :)
Nu är jag iallafall hemma, vilket antagligen är väldigt uppenbart. Filmen älsklingen och jag ska se börjar inom kort, det blir att se Signs som går på TV5 klockan 22.00 - för er som inte riktigt har koll på vilken det är kan se mer information om filmen här!
Så det blir lite familjemys inom min egna lilla familj nu också - med andra ord, lille snutten (Pajjas) och Fredrik. Även detta ser jag fram emot. Skönt att kunna vräka ut sig i divansoffan! Ett grymt bra kap - ångrar det inte! :)
Nu sitter jag dock på fejjan och kikar runt på vad andra har för sig just nu. Måste även erkänna att jag spelar ett och annat spel där också, haha. Funderar starkt på att glo runt lite på kläder och annat lattjo såvida jag finner ork det vill säga. Slänger upp en å' annan bild på något fräscht möjligtvis. ;)





Tacokväll med familjen!

Yes, ikväll blir det tacos tillsammans med hela familjen! :) Håller för tillfället på att packa med prylar som ska med. Här ska vi ha det trevligt! :) Detta ser jag verkligen fram emot! Skönt att göra något gemensamt också. Skulle dock ha åkt ut och plockat lingon, men vädret har bestämt annat så det kanske blir av imorgon om det blir bättre. Vet alltså inte när jag blir hemma ikväll - men kommer givetvis att berätta hur vi hade det. :)
Nu ska jag packa ner några påsar te också!




Bild lånad från google.
Take care gott folk! Nu drar jag mig!




Halsen mår bra!

Nu har halsen gett med sig efter tre dagars intensivt drickande av te. Dock gör det mig inget att jag behövt dricka te då det är så förbakat gott! Dock går jag och nyser som en idiot, men det är smällar man får ta!
Har precis stoppat mat i magen för att lindra hungern så nu är man mätt och belåten dessutom! :)
Satt samtidigt och kollade på Idol audition 3 där dem begav sig till Göteborg och dess begåvningar. Imponerade över att så många ändå hade talang! Bland annat den väl omtalade Sebastian Krantz från programmet Talang var där för att ge allt ett försök! Slutade med att han kom ut med en guldbiljett! Roligt faktikt! :) Juryn tror starkt att han kommer vara en av top 5! Med andra ord höga förväntningar! :)
Hur som helst, inga nämnvärda planer idag inte - lika bra det för just nu känner jag inte för att göra något ändå. :) Ska bli skönt att kunna ta det riktigt lugnt. Sen vet jag ju faktiskt inte om det är så att något inträffar som gör mig sysselsatt ändå. Det återstår att se dock, just nu ska jag bara slappa framför datorn och kolla runt lite som vanligt. :)





208 cm lång!

Satt just och läste på aftonbladet då jag höll på att trilla av stolen! Hittade en artikel om en kille, vid namn Oliver ifrån Kristianstad på 17 år som drabbades av sjukdomen gigantism! Faktum är att bilden skrämde vettet ur mig! Tänker härmed visa er den som gav mig chocken!



Här står han bredvid sin lillasyster på sina 150 cm! 
Helt otroligt! Detta måste varit en sjukt jobbig upplevelse. Helt otroligt!

Ni kan läsa mer om detta här på aftonbladet!

Vad skulle ni göra om ni fick veta att ni led av just gigantism och inte kunde hejda er från att ränna iväg i längden?
Själv klagar jag redan på mina maffiga 182 cm, men börjar ångra mig över att jag ens klagar. :O




Simpel design

Har spenderat mestadels av dagen med att göra en simpel design till Gabriella som var trött på sin tidigare. Dock var det endast hennes gamla header som fick henne att tröttna. Förhoppningsvis blir denna kanske lite mer långvarig. Givetvis är allt efter hennes tankar och planer då hon har suttit bredvid mig under hela uppbyggnaden. Hoppas att hon blev lika nöjd som hon påstod sig bli. :) Själv gör jag inget utlåtande eftersom det för mig var första gången jag påbörjade något själv från grunden. Tycker ändå det gick relativt bra, iallafall.
Som vanligt lägger jag in bilder på det jag gör, och jag kommer givetvis göra det även idag! :)







De två viktigaste delarna i hela designen! Ni kan även se det färdiga resultatet HÄR!
Hoppas det uppskattas även utifrån!





Fotosuget är tillbaka!

Äntligen tog jag mig tid till att fotografera! Möjligtvis ett bra projekt för någon som behöver bli stöttad angående dåligt självförtroende. Kul att jag iallafall har fått god kritik på facebook - tänkte nu dela med mig av dagens vilda och vågade projekt av mig! Menar givetvis styling - inget intimt! Kul att jag äntligen fick testa något mer ''extremt'' denna gången!
Hoppas på att få lika bra kritik av er gott folk! Detta är något bland de bästa bilder jag tagit hittills - detta gör mig givetvis jätte stolt!





Och för er som inte kan kritisera utan att kränka mig eller personen i fråga tycker jag ska låta bli att skriva över huvudtaget, så enkelt var det med det!

Detta är alltså något som kan hända i samband med en väldigt tråkig dag samt brist på något att göra!
''Man tager vad man haver'' heter det ju - och det är till viss del sant, eller hur? ;)




 

 

 



Sen update som vanligt

Jag har faktiskt haft mycket att göra den senaste tiden! Jag trivs dessutom som fisken i vattnet i klassen om jag inte redan har nämnt det! :) Har redan börjat få kompisar och har nu på senare tid lyckats byta nummer med folk och även umgåtts med några även på fritiden. Underbart att återigen få försöka på nytt! :)

Idag har jag iallafall endast varit på svenska lektionen för att lämna arbeten till min grupp som inte gjort ett dyft - så det gör mig inget att jag slapp redovisa för det fick dem göra. ;) Dock hjälpte jag min andra grupp med arbetet om Socialdemokraterna, sen gick jag.

Nu har jag druckit te - försöker repa mig och hoppas på skolgång imorgon! Annars tar jag det på fredag! Jag måste påbörja matten också.

Känner att jag har mycket i skolan numera, därför är jag seg på update, sorry!
Men nu tog jag mig lite tid! UNDERBART!





Underbart designade tavlor

Detta är ett måste för mig! Jag måste ha någon av dessa tavlor även om jag i helhet vill ha alla! Dock är inte plånboken såpass stor att det går för sig ekonomiskt sätt och inte har jag plats för de alla här hemma heller. Detta blir mitt nya sparande! Här har ni iallafall bilder på de tavlor jag fastnade för:

























Måste dock erkänna att nummer 1, 2, 6, 7 och 9 tilltalar mig mest. Inte omöjligt att det blir någon av dem sen när man tapetserat om och ska fylla den stora tomma väggen med något stort och vackert som detta! Absolut det bästa som finns med vita tapeter - att du kan ta vilken färg man vill i tavlor och tillbehör som helst utan att det skär sig. Underbart!
Ja, jag gillar brunt - något så grymt mycket! ;)
Vad tycker ni? Något som ni själva skulle kunna tänka er i ert boende?




Alkohol, fest - ett hjälpmedel för folk.

Ja, för folk som inte har något annat på fritiden att göra. Att festa kan vara okej, det säger jag ingenting om, utan det är mängden av alkohol man tar in som gör skillnaden. Majoriteten av dagens ungdomar dricker så fort det får tillgång - det kan alltså menas med allt från varje- till varannan helg och möjligtvis ett flertal gånger under lediga tillfällen. Folk klagar ständigt på hur dyrt det är med dagens aktiviteter som erbjuds d.v.s bio, badhus, golf, en fika på stan osv, men hur dyr är inte all alkohol i längden de köper på sig för att vara så fulla som möjligt för en kväll?



Jag festar inte - med andra ord dricker jag alltså inte i de onormalt höga intag av alkohol som de flesta andra gör - men det innebär inte att jag INTE dricker. Jag dricker, men i måttliga mängder. Jag anser att man kan göra mycket roliga saker utan alkohol också och det är synd att inte fler ungdomar ser det.

Jag är ingen tråkmåns utan något liv som sitter hemma varenda helg och rullar tummarna medan alla andra är ute och festar röven av sig även om många får den uppfattningen - absolut. Jag kan ha tråkigt om dagarna, men det innebär inte att det blir långvarit bara för att jag nämner det på Facebook. Faktum är att man lätt kan sysselsätta sig med något som är roligt, eller se till att träffa någon och möjligtvis ta en fika på stan eller varför inte hemma hos någon för att bara prata? Vem säger att man blir kvar inomhus för att prata bort hela dagen? Vem säger att man över huvudtaget behöver göra något varje helg för att inte betraktas som tråkig? Det gäller bara att man ser till att finna orken för att engagera sig för att hitta på något.

Folk med dessa fördomar borde sluta upp med det och ta reda på vad man är för person innan man drar sin slutsats. Jag kan möjligtvis vara världens roligaste person, men vem vet det när det bara påpekas saker som folk tror om mig? Om folk kunde ta reda på fakta lika mycket som dem drar slutsatser och fördomar så hade folk haft en helt annan uppfattning och inställning. Dessutom borde folk respektera varandras val. Jag accepterar fullt ut om någon av mina vänner anser att ''festa är det bästa som finns'', det är vad dem anser är det roligaste här i livet. Varsågod, men så länge jag låter dem tycka som dom vill - göra som dom vill så vill jag bli accepterad och respekterad för det jag hellre värderar också.

Det innebär inte heller att jag inte festar för att jag aldrig blivit bjuden på någon - för det har jag. Men för mig är intresset lågt att försöka pimpla i sig såpass att morgondagen blir ett helvete. Hellre har jag en minnesvärd kväll än något jag inte minns och mår dåligt av.

För mig är alkohol/röjarfester endast ett hjälpmedel för de folk som inte har ork eller tid till att engagera sig i att försöka hitta på något annat. Vilket gör att många av dem som prioriterar fester oftast glömmer de vänner som inte alls har samma intresse för alkohol. Man blir som ett andrahandsval om dem inte lyckas hitta en fest och det är genomrutten stil. Jag har nu slutat acceptera att folk utnyttjar mig när dom har tråkigt och faktum är att då spenderar jag hellre en helg i ensamhet med en bra film än att behöva vara till hands för någon som annars inte alls är intresserad.



Detta blev en aktuell diskussion mellan mig och Emilia. Det blev som ett måste för mig att skriva om detta då det verkligen väcker känslor och gör mig irriterad. Jag avskyr folk som drar slutsatser utan att veta någon form av fakta om en person innan. Om något är oklart så fråga - sluta tro på eran bild av personer.

Förlåt för ett långt inlägg - och detta är inte riktat mot någon speciell, det är endast mina åsikter. 







Trött på barret

Dags för något nytt? - Ja, för mig är det på tiden, nu är jag less på det tråkiga barret. Tycker att det är dags att göra något åt det snarast. Jag har för tillfället suttit och rotat runt blad hundratals bilder och har av dessa funnit någon eller några få intressanta. En del med lugg - vilket jag redan vet att jag inte passar i vilket gör mig så satans besviken då resten av frisyren är så satans snygg! Vill dessutom tillägga att det är FRISYREN jag vill att ni tittar på - inte färg, inte vem som bär det utan håret i helhet! Och jag vill inte ha några dumma fördomar så som kränkande saker som t.e.x ''emo'' eller liknande.




Må säga att den första är mer tänkbar, med tanke på längden på mitt egna hår.
Men som sagt, åsikter? Vad tycker ni? Vad kan man förbättra?





www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design