Underbar dag

Haft en sjukt härlig dag idag. Spännande med allt ''nytt'' och jag måste erkänna att jag trivs ordentligt, iallafall ännu! Har spenderat mesta tiden idag med en stor ansträngning till att orka lyssna på alla genomgångar och även haft roliga konversationer med bl.a Emilia, Elina, Elsana och Jonna! Det var förbaskat trevligt! :) Bitarna faller snabbt på plats och det är lätt att lära sig att tycka om! Detta året kommer nog gå ruskigt fort - kanske vill jag inte ens sluta studera? Det återstår att se. ;)
Imorgon blir det stan med Elina på jakt efter en MP3 till tösen. Känner att jag själv kanske borde kolla var sjutton jag lagt min, och laddaren till den så man kunde slängt in lite musik som håller igång en om dagarna. Vore inte dumt! ;)
Nu när allt börjar flyta på så har man turen att samtidigt lära känna nytt folk - med andra ord folk man kanske skulle kunna spendera tid med på fritiden,  så som en fika på stan osv. Faktum är att det kanske är vettigt för mig att byta ut min vänskapskrets då majoriteten av dem alla är omogna småbarn. Dem kan komma igen när dom växt till sig i sinnet och personligheten. ;) Skönt att hamna med liksinnade, mogna och roliga personer. Detta behövde jag - verkligen! ÄNTLIGEN kan mitt liv ta fart även inom detta området! :)
Har dessutom hunnit med att springa in på UM eller Ungdomshälsan som det numera heter och fixat det jag skulle, på lektionstid, och hann ändå med allt från det jag missade. Jag är på topp! ''Nu jävlar!'' som min lärare sa. ;)





Sängen - ny dag imorgon

Nu blir det att dona inför en dejt med sängen! Ska bli skönt att lägga sig till sängs, ny skoldag att ladda för imorgon. Mysa ner mig i sängen med nallen min, och somna intill. Mysigt! :)
Höll precis på att bli ihjälskrämd också! Fredrik reste sig upp och skulle dona med något, Pajjas låg och sov och blev rädd för något Fredrik gjorde och började skälla! Blev hur rädd som helst!
Usch, nu hoppas jag att min huvudvärk ska släppa också! Är nog för att jag är trött.
Nej, slutpratat för min del - måste komma till ro för att varva ner! Godnatt folket! :)





Shoppingsugen - tror jag avlider!

Hittat ett par plagg som skulle vara värt att införskaffa. Dock har jag absolut inte råd med det den kommande månaden då Pajjas ska ha sin jacka och jag har en avgift på 750 till skolan att betala också. Lär väl aldrig har råd till nya kläder..
Tänkte iallafall slänga upp bilder så det kan få fortsätta sukta ögonen ett tag!









Tillfällen jag vill vara gjord på pengar är tillfällen som dessa. * suck *
Nej, vad frustrerad jag blir! Ge hit dem!





Avklarad skoldag

Skönt att komma hem - även om det var ett tag sen, men jag har hunnit äta och varvat ner och faktiskt insett vilken bra dag det har varit idag! :) Otroligt skönt att komma igång igen och låta hjärnan göra det den tidigare och antagligen fortfarande är bra på! Har haft en himla trevlig dag tillsammans med Emilia! Fanns mycket man kunde prata om mellan himmel och jord! :) Tack för allt stöd nu de senaste dagarna jag inte varit i skolan. Uppskattas enormt! :)
Imorgon består dagen av:
  • Tema 08.30 - 10.00
  • Rast
  • Svenska 10.30 - 12.00
  • Lunch
  • Svenska 13.00 - 14.30
Förhoppningsvis så tröttnar jag väl inte på svenskan, haha. Onsdagen börjar även den med svenska på morgonen! En himla massa svenska lektioner. :) Svenska kan förvisso vara riktigt roligt! ;) Nu ska jag se till att hålla mig borta från sjukdomar och se till att plugga järnet och bara vara allmänt @#!? awesome! Det är min tur att ge tillbaka och bevisa att jag kan - för nog sjutton kan jag, och denna gången vill jag också!




Jag orkar inte..

Nej, det gör jag inte. Jag orkar inte städa. Jag är trött och mina leder gör ont tammesjutton i hela kroppen. Däremot har jag rastat Pajjas - i detta fina regnväder. Men har man hund så har man - oavsett väder! :) Kan faktiskt tycka att det är ganska mysigt!
Sen efter detta inlägg funderar jag starkt på att sätta mig ner för att rita/skissa lite - finns inte mycket annat man kan göra i detta väder mer än att städa som jag ändå inte orkar nu. ;) Eller kanske jag borde sy något?
JUST DET! Imorgon är en förbaskat bra dag! Vi får hämta ut tapeterna till sov/allrummet vilket ska bli underbart! Och då kanske det blir lite roligare att hålla rätt på allting när man får ordning på hemmet. Då ska det göras fint och inredas med tjusiga saker! Jag inredning; som de flesta vet! Det ska bli riktigt roligt! Synd att jag inte gillar hur skrivbordet står.. tycker vi har relativt litet utrymme numera sen den stora soffan kom hit också. Inte för att jag inte gillar soffan för det gör jag, men jag gillar inte att det inte blir stilrent med alla möbler packade på varandra. Jaja, man får göra det bästa av situationen. Usch, nu kommer jag grubbla över detta också..





Tvättstugan + magont

Seriöst så orkar jag inte, men jag vill ha rena kläder! Jag är trött och har ont i magen till och från. Inatt blev jag rädd då det var den värsta smärtan jag upplevt någonsin i magen, som kom apropå ingenting! Jag kunde knappt ta mig till badrummet själv. Dock är det bättre nu, men iallafall.
Kom dessutom just upp från tvättstugan och har langat in den sista maskinen. Resten hänger på tork just nu. Så vi hinner bli klara till 17.00 - kalasbra! Sitter med Pajjas i knät just nu och har inte planerat något för dagen, vilket är skönt. :) Det enda som ska göras är att laga mat och småstäda lite. :)
Nu ska jag sätta mig och kolla blocket. ;)




Mer än vad jag trodde

Herregud, jag är så trött att jag nästan står och sover. Får ta resten imorgon för idag orkar jag inte mer. Har iallafall hunnit med det mesta så det blir inte lika mycket att dona med imorgon. Skönt! Nu blir det snart fångarna på fortet med älskling innan jag stupar i säng. Bilder kommer - som lovat, men har inte städat klart som sagt. Nu har jag inte så mycket mer på hjärtat - jag är för slö för att kunna komma på något vettigt att skriva, haha. Godnatt gott folk, ha det bra! :)




Bråkande mage - så himla typiskt

Trött jag blir på detta. Allt har bara blivit fel hittills bortsett från att jag åtminstone har hamnat i en relativt okej klass - så vitt det verkar. I vilket fall som helst så har jag lust att kapa bort magen och dess onda, sen gå till skolan som vanligt. Imorgon börjar allt på allvar såsom med böcker och liknande. Så imorgon MÅSTE jag pallra mig iväg - även om Anna (en av lärarna) verkar ge stöd redan nu.

Jag är trött och borde lägga mig en stund och ta det lugnt. Har lite att styra med här hemma också som jag måste orka ta tag i om något ska hända. Jag borde faktiskt ta en före- och efterbild för att tvinga mig själv till att göra det. Annars hade det bara varit så förbaskat pinsamt att slänga upp en bild på oreda och inte resultatet. Men det lär väl samtidigt ta sin lilla tid då min karl verkar ha himla svårt att resa på sin rumpa och göra något vettigt (såsom detta) istället för att sitta och spela bort dagen. Det ska ju ändå trots allt regna idag - och jag är ganska tacksam att det regnar då jag är dålig än att det hade varit fint väder. Hur som helst, nu ska JAG iallafall ta tag i att göra något vettigt än att sitta här och tycka synd om mig själv och min magvärk.
Bilder kommer sen, promise!




Två för 199:-

Jatack! Nu har jag hittat de färger jag vill ha också, för en billig peng! Kan inte bli bättre. Förvisso har jag inte de pengarna ännu, men när jag har blir det att beställa! Blir helt till mig, har kollat på liknande av annat märke - men de ser ju precis lika dana ut. Och jag får ju två stycken för mindre än hälften av summan på en av de klockor jag tittat på innan. Tänkte lägga upp bild på de två snyggingarna!





Dessa vill jag VERKLIGEN ha! Men jag vet att det är möjligtvis blir enkelt att flörta med min älskade sambo - han fick ju SIN klocka på marknaden för 150:-. Jag hittade faktiskt aldrig något där - men det berodde väl på att jag redan bestämt mig för liknande som dessa, haha. Hoppas hoppas hoppas! :) 
Nu ska jag se till att stoppa något i magen, en promenix med Pajjas, fixa till sig för sängen och sen se till att komma till kojs. Uppstigning 07.00 imorgon för ännu en skoldag! :) Faktiskt är att jag vid detta tillfälle, just nu, ser fram emot att få dra igång på riktigt! 
Nu återstår det att se om jag hinner med något mer inlägg innan jag stänger av datorn, annars får ni ha det bra! :)





Fångarna på fortet

Satte mig här nu när det är paus på Fångarna på fortet. Idag är det ''Idol'' mot ''Let's dance''. :) Väldigt roligt att det är tillbaka - nu kan man iallafall ha tillgång till att kunna se något som är relativt bra på kvällarna såhär i veckan. :) Läste att det var 1,7 miljoner personer som såg premiäravsnittet för Fångarna på fortet igår. Otroligt!





Nu är det dags att bänka sig igen så man inte missar!
Vilka kollade igår och vilka sitter spikade framför TV:n nu ikväll?
;)





Family Guy - Bird is the word

Haha, kunde inte låta bli att skratta åt detta klipp. Jag har extremt dålig humor även om många påstår motsatsen. Och nu tänker jag vara generös nog att dela med mig av mitt goda skratt!





Underbart! Bird is the word! ;)
Ja, jag har faktiskt jätte tråkigt! :P Och faktum är att det går inte ha roligt med ett väder som inte kan bestämma sig om det ska vara sol eller om det ska regna eftersom det pendlar där emellan. *suck*




SM i Musikfyrverkeri

Här kommer de efterlängtade videorna ni alla längtat efter! Håll i er gott folk!
Ursäkta småprat i bakgrunden i någon/några av film/erna. :)
Vill även tillägga att det är i den första filmen den stora omtalade explosionen är!
20 liter bensin gick åt för den smällen!
Tycker även om tanken bakom andra låten i första videon där det ska se ut som britterna slåss mot piraterna.
Man ser dock inte dess flaggor, men det är en piratflagga på vänster sida och den brittiska på höger. :)


Onsdag - Pyro Smålands krutbruk:





Torsdag - Göteborgs Fyrverkerifabrik:







Fredag - Fyrverkerimästarna:







Lördag - Unique Pyrotecninc:





Tävlande år 2010:
Onsdag: Pyro Smålandskrutbruk
Torsdag: Göteborgs FyrverkeriFabrik
Fredag: Fyrverkerimästarna
Lördag: Unique Pyrotecnic

 

Resultatet för SM i Musikfyrverekri 2010
1:a Göteborgs FyrverkeriFabrik  227,5p
2:a Unique Pyrotechnic            191,5p
3:a Fyrverkerimästarna           180,0p
4:a Pyro Smålands Krutbruk     179,5p

Göteborgs FyrverkeriFabrik tog sin 9:e raka seger i SM i Musikfyrverkeri 2010.


Givetvis vann dem jag alltid håller på. ;) Bra kämpat Göteborg!
Hoppas det gillas! Kommentera gärna vilka DU tyckte var bäst!




 


Okej? - Nej, INTE okej!

Satt just och läste tidningen på internet och upptäckte denna skrämmande artikel.




Detta för mig är INTE okej. Nog att det är någon form av ''mode'' med unga mödrar överallt nu för tiden, men detta är allt annat än okej. Dock klandrar jag inte de töser som bildar familj tidigt, jag ser upp till dem och deras mod till att försöka MEN då ska man inte misslyckas som förälder. Har man valt att sätta ett liv till på jorden så ska man vara beredd att ta hand om det också (och det finns dem som klarar av det - men inte andra). Man kan väl leva ut sitt liv innan man sätter ett annat till jorden? 
Jag ska inte heller säga att suget om att skaffa barn inte finns - för det gör det, men jag vill kunna försörja det också. 

Vad tycker ni? Anser ni detta som något acceptabelt?
Mer om detta kan ni läsa om här!




Dåligt samvete..

Nu skäms jag! Så dåligt uppdaterat det har blivit den senaste tiden! Fy fy!

Jag ska göra en kort recension på alla dagar sen den 19:e då jag sist skrev.

19:e - Bestämde oss för att träffa Ida och Philip och kollade lite på Rix FM Festivalen tillsammans och vi hann med att se Anna Bergendahl, Erik Grönwall samt Eric Saade. Sprang på Madelene och pratade en skvätt. :) Halvsprang ner till bilen för att köra hem Pajjas och hämta bror och hans kompis som redan hade börjat gå ner. Vi hämtade upp dem på vägen. Såg sen fyrverkerierna och åkte sen hem.

20:e - Spenderade heldag på stan, på marknaden tillsammans med Jossan, Melissa och min älskade sambo, givetvis hade vi tagit med oss mami och papi. Stötte även på Ida igen och Michaela med sin pojkvän Tobias. Körde hem mami och papi och åkte ner igen. Vi mötte upp Melissa och Jossan igen för att åka karuseller. Och jag måste öppet be om ursäkt för tinitussen jag gav Melissa, men kul som sjutton var det! Senare köpte vi oss en vattenpipa och jag fick testa för första gången. :) Lillebror hade också införskaffat sig en så vi satt vi tre här hemma och rökte vattenpipa. Vi åkte sen ner för att kolla fyrverkerierna.

21:e - Sista dagen på marknaden blev inte mycket springande. Hade kunnat gråta blod av mina smärtor i fötterna efter första dagens springande på stan. Blev endast ner för att kolla fyrverkerierna och köpa mig en egen ROSA () vattenpipa.

Givetvis har jag filmat alla fyrverkerier så jag tänker under dagen lägga in dem, så jag kan lägga ut dem i bloggen.

22:e - Söndag, en slappdag innan skolstart. Köpte även divansoffan då, så det blev att montera den och sen slappa loss i den.

23:e - Skolstart, vilket var en befrielse när man hamnade med någon man kände igen! :) Samtidigt var det en kort dag.


Nu sitter jag här med dåligt samvete för en dålig update, men nu är jag tillbaka och jag hoppas inte ert intresse för att läsa har försvunnit - det är skärpning på gång nu!





Smålands krutbruk

Inte något särskilt. Hade hoppats på något mer, men det var inte som förväntat. Den mellersta smällen var dock otäck. Den var så kraftig att tryckvågen kom med värme - det var som att kliva in i en bastu! Dock var temat på mellersta låten ganska välgjort om man säger så. Jag har hittills inte laddat in filmen från mobilen men lyckades hitta en bild från Norrköpings tidningar där de har lyckats fånga den stora ''explosionen'' på bild!



Fler bilder på dagens fyrverkerier hittar ni här
Tänk att denna pjäs tog över 200 timmar att förbereda och det varade endast i 6 minuter och 20 sekunder! Starkt jobbat av Smålänningarna! Dock längtar jag till morgondagens pjäs! :) De bästa av dem bästa är då igång - Göteborgarna man går och längtar efter! :) Inte nog med det, imorgon är det rix fm fetivalen också. Blir att sätta sig på en filt tillsammans med sambo och vovven för att lyssna lite! :)
Nu ska jag göra mig redo för sängen för nu är jag iallafall trött. Längtar till på fredag-lördag då marknaden drar igång. :) Godnatt folket, videon kommer inom kort!



Inget stan idag - än.

Nehe, blev inget stan idag. Iallafall inte än. Fyrverkerierna är ikväll såklart, men innan dess har vi faktiskt inte varit nere en endaste gång. Fel det känns då min vana har varit att springa där dagligen som sagt. Så idag har man lyckats att göra ingenting. Ingenting alls och gissa om det har varit tråkigt? Ja, det har det. Nu tänker jag dränka mina sorger i The Sims 3 i fortsatt brist på annat.



Visste ni att..

Michelle Rodriguez, 32, har suttit i fängelse? Hon dömdes till samhällstjänst efter en rattfylla men ljög om att ha fullgjort det. Det blev 6 månaders fängelsestraff som avtjänades i samma fängelse som Lindsy Lohan och Paris Hilton, samt 30 dagars samhällstjänst där hon i orange overall fick städa Los Angeles motovägar.

Martha Stewart , 68, tv-världens bullmamma gjorde sig skyldig till bedrägeri och ”förhindrande av rättvisan”, då hon vilseledde en brottsutredning om en uppmärksammad insideraffär. Hon blev straffad till fem månaders fängelse, lika många månaders husarrest, två års övervakning samt böter på 30 000 dollar. Straffet pågick över årsskiftet från 2004 till 2005.

Kimberly ”Lil Kim” Jones, 36, rapartisten Lil Kim vittnade falskt i en rättegång om en skottväxling år 2005. Hon fick avtjäna sitt 10 månaders långa tid i finkan året därpå.

Nicole Richie, 28, åkte dit för rattfylla 2006 och fick 4 dagars fängelsestraff sommaren därpå men behövde bara sitta av 82 minuter.

Hur gick det sen?

Michelle Rodriguez - Hennes rollkaraktär i ”Lost” blev som bekant dödad, men karriären sköt i höjden ett par år senare med en av huvudrollerna i mega succén ”Avatar”. Nästa projekt för aktrisen är filmen ”Machete” som går upp på biograferna i oktober.

Martha Stewart Fick sin förmögenhet mångdubblad, eftersom aktierna i hennes företag steg dramatiskt medan hon skakade galler. Flera uppdrag väntade för Martha när hon avtjänat sitt straff. Bland annat som tv-värdinna i två serier och redaktör på ett medieimperium.

Lil Kim - Sångerskan gjorde uppmärksammad comeback efter frisläppandet, då hon dök upp på en MTV-gala som prisutdelare. Hon äntrade scenen i randig fångdräkt, svidade om till en galaklänning och skrek ”tjejen är tillbaka!” inför en jublande publik.

Nicole Richie - Nicole lade tv-karriären med ”Simple life” tillsammans med Paris Hilton på hyllan efter domen – men kammade hem desto mer på det privata planet. Numera har hon bytt rollen som hela världens partypingla mot den som trygg tvåbarnsmamma och fästmö till trallpunkaren Joel Madden. Paret väntar sitt tredje barn i november.



Där ser man - folk man inte visste har suttit inne eller avtjänat straff via samhällstjänst. Och att de vänt deras dåliga till något bra. Starkt jobbat. :thumbup:


Emma Watson - i kort?

Ja, jag tycker iallafall att det passar henne. Men att hon har provspelat för rollen som Lisbeth Salander förvånade mig. Finns ingen likhet, och tror knappast att hon skulle kunna utföra rollen såpass bra som man sett i den svenska versionen av Stieg Larssons filmer. Enligt rykten så blev hon nekad och kanske klippte sig i onödan? Men hennes frisyr är underbar - och det blev en helt annan person från den gamla Harry Potter tösen till något mer kvinnligt och vuxet!





Dessutom känner jag någon form av avund till hennes nuvarande utseende! Skulle gärna velat byta ut mitt utseende mot hennes. :) Vad tycker ni? Passande?


Onsdag - en början på årets bästa fest

Jaha, påbörjad Augustifest och jag sitter fortfarande hemma. Har duschat för inte så länge sen och har en satans mensvärk av inte denna värld. :) Vad underbart! Men men, synd att klaga på en fin dag som denna - sol och hela köret! :) Nu hoppas jag bara på att spänningen här hemma ska lätta eftersom det inte sägs något? Hmm. I vilket fall som helst så ska jag ner på fyrverkerierna ikväll. Känns bara knäppt att sitta hemma nu när jag vanligtvis brukade vara nere i stan och ränna varje dag under augustifesten. Men, inget att göra åt. Saker förändras också! :)
Var borta hos mor och far min i morse när jag hade varit på promenad med Pajjas. Vaknade av att han kissade på mig och mitt täcke imorse. :mad: Så det var bara att kliva upp och gå ut. :) Klagade förvisso inte eftersom det är bra väder ute. Tog iallafall en kopp kaffe och pratade lite. Kom hem, ställde mig med disken, lekte med Pajjas och sen duschade som sagt. Och nu har jag fastnat här - igen. Får se hur dagen slutar, vet att jag iallafall kommer ner på fyrverkerierna i vilket fall som helst. :) Och filmas ska det också göra! Ni som inte har tillgång till att kunna se det ska givetvis få möjligheten att delta lite även om det är på sidan om. ;)



Skrivit lite

Väldigt lite. Men ett oväder drog över, med både regn, åska och blixtrar. Så jag har inte haft datorn igång och under tiden det varade så tog vi en rask promenad till några portar ifrån till mor och far min och tog oss en kopp kaffe. :) Och nu senare under dagen har jag gjort lite annat och har helt enkelt inte hunnit med att dumpa ner rumpan framför datorn. Men nu är jag här! :) Tänkte att jag skulle slänga in en bild på dem älskade pågarna jag bor med! :)




Älskade sambon Fredrik och våran älskade lille Pajjas! :) Bästa som har hänt mig, tack för eran existens.



Jaha, dagen har ändå gått relativt fort, och klockan fortsätter att traska på och jag börjar känna av tröttheten i kroppen. Måste säga också att jag är smått hungrig och groteskt sugen på te! Herregud, det är vad som ska drickas innan jag går till sängs ikväll iallafall. Dessutom ska jag göra en ordentlig ansiktsrengöring och smörja in ansiktet med återfuktande då min hy har börjat göra allt för att jävlas med mig, och det är INTE fint. Därav inga ''ego-foton'' och inte heller någon bild på min nuvarande hårfärg. Förlåt! Jag kan däremot vara säker på att detta ger med sig på någon/några dag(ar) om jag bara ser till att få tummen ur och gör detta regelbundet morgon och kväll nu - så jag också kan vara fräsch till... bam bam baaaam! Just det - Augustifesten! Med start imorgon klockan 10.00 då tivolit drar igång bl.a! Kameran åker med - även mobilen för filmning av Fyrverkeri Sm's första deltagare! Detta kommer hamna på datorn och sedan vidare till bloggen såklart!
Hur som helst, nu har klockan passerat elva och det kanske är dags att göra det man ska innan det är dags för att bädda ner sig själv bredvid Pajjas som redan ligger på min del av sängen och sover! :)
Hoppas ni där ute har haft en riktigt bra dag - för det må jag säga att det har jag haft även om den inte var fylld av speciella saker! Men även de icke speciella gör saker till en bra sak! :) 



Uttråkad till döds

Ingenting planerat, ingenting finns det att göra, ingenting ska jag göra? Jag kommer dö!
Ja, jag kommer dö av tristess. Jag dör lite nu, japp! Kom med förslag gott folk? :) Skulle underlätta mycket då jag sitter med total idébrist. Och vädret är inte fullt så fint - det regnade som satan 07.20 imorse och nu är det gråmulet men uppehåll. Vad kan man göra dagen innan Augustifestens start för att få denna dag att passera med all hast?
Nehe, om man skulle ta och göra frukost så man får något i magen innan man kilar över på en kopp kaffe hos mami och papi!



Ny header samt profilbild

Nu har jag iallafall tagit mig tid att byta ut header och profilbild. Tog mig tid nu när jag ändå faktiskt inte hade någonting alls att göra. Det var ändå på tiden för lite nya grejer kunde jag tycka. :) Så, hiss eller diss på det nya, gott folk?






Hoppas det gillas! :) 

xoxo



Presenten

Nu har allt hamnat på plats och jag kommer nu slänga upp bilden på mammas present hon fick. :)



Hon fick dock de röda rosorna utav pappa då det var deras bröllopsdag den dagen. :) 
Idag gick vi över med ytterligare en present som jag tyvärr inte har bild på, men det var Camilla Läckbergs filmer - eftersom hon endast lyssnat på talböckerna så tyckte vi det var dags för henne att se filmerna, vilket vi här hemma också har gjort och var att rekomendera! :) Hon blev väldigt imponerad på glasskulpturen och har nu valt att börja samla på sig ett par stycken för att kunna byta! Roligt att hon gillade den! :) 

xoxo

Jag hittade.. ANTON?!

Helt otroligt. Efter ett bra tag av uppehåll av prat av vilken anledning? Vet inte. Men till min förvåning så lyckades någon vid rätt tillfället göra ''reklam'' via Siimii på Bilddagboken, om just Anton. Inte den Anton jag först kände igen - men ansiktet sa mig att likheten fanns, och eftersom den var direkt länkad till hans blogg så sa både bilder och efternamn allting! Det var den Anton (fast annorlunda) jag träffade på en Kent konsert för två år sen (om jag inte minns fel) ganska exakt. Nu vet jag förvisso inte om jag fick lov att ta bilden, eftersom jag inte fråga. Men Anton, du slår väl inte ihjäl mig?



Bästa, roligaste och även raraste person!
Ibland har man bara oväntad tur!

xoxo

Hemkommen

Kom precis hem från mami! Har varit där för att gratta henne lite extra på hennes födelsedag som är idag, som sagt. Givetvis blev det inget fikabröd/tårta för min och Fredriks del eftersom vi är igång med våran diet - men mamma hade tänkt på oss och bjöd oss på kokta ägg till kaffet, haha! Gullig. :) Håller precis på att tömma mobilen på bilder, varav en bild är på mammas födelsedagspresent som vi gav henne i lördags! :) Som lovat så ska ni ju få se det också! Utöver detta gör jag inte alls mycket och det finns inget planerat för dagen heller. Återstår att se vad man hittar på att göra! :) Nu ska jag iallafall göra det jag hittills nämnt - fixa med mobilen!

xoxo

Augustifesten

Nu är man lagom peppad när Augustifesten drar igång på onsdag! Då kommer Rix FM Festival också, samt mycket mycket mer så som fyrverkeri sm, marknad från 10.00 fram till 00.00, tivoli uppdelat på två ställen, familjedag och andra aktiviteter! Under 18-21 augusti så kommer Norrköping vara en livad stad! Norrköping har även uppnått 30 000 besökare varje kväll under dessa dagar och jag kan säga som så att det är väldigt packat med folk - överallt! Tänkte ta och bjuda på en av förra årets fyrverkerier från deras SM! Kör givetvis med dem jag tycker bäst om som JÄMT presterar det bästa - vilket ger dem en värdig första plats som dom senaste åren har lyckats ta!



Göteborgs FyrverkeriFabrik! Njut av videon!
Och jag blir ju inte minde sugen på att få gå på detta! :) Nu är det bara att tagga innan det är dags!

xoxo

Full broder - pratglad broder

Jag har nog aldrig fått sådana skavsår i öronen som jag fått under dessa 37 minuterna av aktivt lyssnande på en bror som pratade utan punkt! Otroligt vad han kunde prata. Hur som helst, han var ändå trevlig.
Jag och sambon har ganska nyligen kommit hem ifrån päronen där vi tog en runda plump och en massa skitsnack! :) Det var mycket trevligt. Idag fick jag dessutom The Sims 3 samt Lyx och design prylpaketet av min älskade sambo. Tack som satan älskling! :) Imorgon bär det av till stan igen, för att införskaffa mamis present eftersom vi firar henne på söndag. Imorgon har mami och papi dessutom bröllopsdag och firar 17 år tillsammans! Många gratulationer! :) Vi har även tvättstugan imorgon, men under dagen har vi inget planerat. Nej, idag har jag varit så jäkla tråkig och har varit allmänt skitkass på att uppdatera och faktum är att jag inte vet varför. Idag har det väl varit för mycket att göra på så kort tid, möjligtvis blir jag bättre imorgon om jag inte får lika mycket att göra. Ni får stå ut med att vänta på det utlovade grejerna, om inte annat så får ni påminna mig!
Jag hyllar detta inlägg med bilder från spelen jag fick idag - som jag just nu sitter och installerar!




Blev genast en självklarhtet om vad jag ska göra ikväll. ;)

xoxo

Uppe tidigt

Och det känns hur härligt som helst, jag är endast lite seg för tillfället, men har varit ute på en morgonpromenad med älskling och Pajjas. :) Och nu är svullnaden såpass dämpad att den faktiskt ser mer ut som den andra foten, med andra ord som den ska se ut! Och jag har inte ont längre heller. Kanske har detta varit vändningen?
Idag är det alltså fredag - dagen som påbörjar helgen, och avslutar veckan. Idag ska vi fara runt halva stan för att göra saker. Som att bl.a köpa mammas present om det så blir av(?) är väl inte riktigt en självklarhet ännu. Vi har iallafall bestämt att hittar vi inget på augustifesten som lockar så blir det kolmården på 1 ½ års dagen - vilket gör att det blir PRICK ett år sen vi var där! :) Vi har även bestämt oss för att möjligtvis spela minigolf också! Synd bara att detta är slutspurten på sommaren, och snar start på skolan också. Ska väl inte klaga, jag hade tur som kom in!
Nu ska jag se till att göra lite frukost till mig och min älskade sambo så vi har vått något i magen innan vi får för oss att fara iväg överallt. :)

xoxo

Allmänt slö

Vilket har gjort att jag har haft jäkligt svårt för update idag. Fy mig! :mad: Hoppas på en bättring imorgon. Vi har kommit överens om att lägga oss skapligt idag istället! :) Och jag antar att det är då jag kommer ta mig tid för att ta kort på resultatet av håret.
Nu däremot ska vi köra hem brors kompis, och sen langa hem bror hem till sig. Sen blir det myskväll med älskling, med lite tacos och allmänt gos i soffan! Detta ser jag verkligen fram emot - att kunna få lite egen tid med honom. Han har till och med varit gullig nog att säga ifrån till sina kompisar om skype ikväll. Underbart! Känns nästan lite för bra för att vara sant. Så nu inväntar vi bara på att det två pellejönsen är klara för hemfärd! :)
Ett plus i kanten på detta är att min fot inte har svullnat upp under hela dagen samt gårdagen, MEN den är fortfarande svullen, men inte såpass som den tidigare har varit.
Och jag som är trött! Ska försöka att inte klaga över tröttheten ikväll för att förstöra det som är planerat! Och för övrigt så har vi även bestämt oss för att övernatta i något av de närliggande vindskydd som finns vid skogar nära sjöar. Där man också kan lösa fiskekort och fiska om man så känner för det! Inte för att vi har bakat in det i planen utan bara vara där för att komma iväg lite hemifrån! Själv har jag ju fått världens lust att bara köpa oss ett stort tält och dra iväg någonstans långt härifrån Norrköping. Och när jag säger långt menar jag en resa som är minst så långt som det är till Skåne härifrån. Jag har redan ledsnat på Norrköping.
Hur som helst, nu blir det att dra iväg då dom har packat ihop sina grejer! Ska rasta Pajjas i samma sväng som vi ändå är ute!

xoxo

Nya hårfärgen på plats

Har nu fått i hårfärgen, men har inte fått se det färdigställda resultatet ännu eftersom håret är blött/fuktigt fortfarande! Men som det ser ut nu såhär långt så är jag faktiskt nöjd! :) Stort tack till mami som hjälpte mig med detta, och tack till älskling som var tvungen att fara iväg för att köpa ytterligare ett till färgpaket eftersom det inte räckte med första!
Nu har jag dessutom fått mat i magen efter dålig sömn inatt - det blev lan iallafall då sambon och lillebror åkte för att hämta lillebrors kompis dator. Det blev ett @#!? liv och jag kom inte i säng förens klockan var framåt halv tre. Det gjorde mig inte mindre glad att veta att jag var tvungen att gå upp tidigt också. Vid nio tiden i morse vaknade jag av att någon hade högt ljud i sina hörlurar - fast alla sov? Med andra ord stod datorerna på. Dem kan ju dessutom inte sovit speciellt skönt då brors kompis låg i tvåsistssoffan som är totalt värdelös - den är groteskt liten och lillebror på två dynor på golvet. Det verkar inte vara något dem bryr sig om eftersom dom gett sig på att börja spela igen.
Vad gör jag under tiden när alla osocialar sig med sina datorer?
Ja, vad gör jag? - Inte ett skvatt! Här sitter jag hemma och lyssnar på tre nissar om deras intensiva snack om spelen. Dock måste jag säga att sambon är RIKTIGT SÖT när han spelar och är koncentrerad. :thumbup:
Nu ska jag återgå till mitt ''inget-att-göra-sysslan'' som är så förbaskat roligt. En syssla jag tycker alla borde undvika.

xoxo

Imorgon färgar jag håret

Javisst, nu har jag, eller rättare sagt, min älskade sambo har pratat med min mor eftersom hon nyligen slutat jobbet och besvarade min tidigare fråga om jag kunde kila över för att få ordning på mitt hår. Tur att man har en mamma att räkna med! :) Så imorgon blir det ny nyans i håret, vilket är väldigt uppskattande! Och som lovat så ska jag fixa bild på det också förstås!
Det blev ett mildare ord för lan här hemma, den enda som är aktiv vid datorn så är det sambon, min bror har däckat bakom mig i våran säng och hans kompis var sjuk och kunde inte komma hit. Förvisso skulle dom ändå lana, då bror min inväntar sin kompis som också sover just nu men som satte klockan , enligt honom själv, på tolv då dem kom överens om att starta skype och prata på så vis - men här har det inte hänt någonting, varken från min brors sida eller hans kompis. Får se hur det blir med helheten, annars kanske Fredrik också kommer i säng skapligt tillsammans med mig (vilket jag inte kan anse som något minus med tanke på att vi har en hund att gå ut med, samt att jag ska vara iväg mellan 10.00 - 11.00 för att få ordning på håret).

Letade som sagt efter en jacka till Pajjas lite tidigare här idag och lyckades hitta en riktigt tjusig en - MEN till min förvåning fanns den på två sidor där den kosta 595:- på den ena och 395:- på den andra (nedsänkt från 595:-). Tyckte det var lite lustigt, att två olika företag med samma jacka kan skilja så enormt på pris. Tänkte iallafall vara bussig och lägga upp bild så ni kan få se den! Dock är ingenting bestämt ännu, men det är ganska aktuellt!



Som Fredrik också sa, så är 395:-/595:- värt, eftersom han kommer kunna ha den resten av sitt liv, vilket är väldigt sant. Att lägga en engångs summa på ett plagg som man kan ha flera gånger, en period om året så är det ju värt det eftersom han inte (med stor säkerhet) växer något mer. Dessutom är han ju den första tillökningen i familjen, så det är faktiskt värt att skämma bort. ;) Givetvis kommer vi göra detsamma för den andra vi planerar att skaffa,  men för det kommer vi INTE att utesluta Pajjas.

Notera att detta inte är min bild, eller hund.

Utöver detta så vill jag tillägga att det blev lite tid över för mig och Fredrik för oss själva, så vi tog oss en kopp te och jag mös ner mig i hans famn och han höll om mig! Precis så som jag önskar att fler kvällar kunde sluta innan man gick till sängs! Detta kanske bara var början, eller en engångsförteelse, jag hoppas då på att det händer igen! :) Nu är jag inte säker på om det blir något mer inlägg för idag/inatt - men ni tappra läsare som håller helkoll på bloggen lär lägga märke till det snarast! 

xoxo

 


Promenad med Pajjas, Lisbet och Ida

Har precis kommit tillbaka från en promenad med en av mina grannar som också har hund. Det var riktigt trevligt med sällskap! Tjoade även på folket ute på gården innan vi for iväg. Tog mig en dusch innan jag gick ut också. Och nu har svullnaden gått ner såpass att jag iallafall får på mig skor! :) Fortsätter sitta högt med foten så jag hoppas på att svullnaden som varit inte återkommer och kanske helt upphör.
Just nu har min pojkvän bjudit över min bror för att lana inatt. Kanske inte känner mig fullt så manad, men jag måste ju respektera att detta är hans hobby, allt det där med spel, så i helhet har jag inte så mycket att säga till om heller vilket jag kan acceptera till viss del. Hur som helst, återstår att se hur mycket jag får sova. Får väl inte vända på dygnet på tok för mycket eftersom jag snart börjar studera igen. Jaja, vad ska man göra åt situationen?
Nu ska jag försöka sätta mig i sysslor så natten går fort eftersom jag inte kommer ha samma möjlighet att umgås med min pojkvän på så vis vi brukar innan vi somnar. Så inga kramar innan jag somnar inatt inte..

xoxo

Min kommande hårfärg

Tänkte langa bild på min kommande hårfärg när jag ändå var ingång att prata om det!




Detta är även svenska folkets mest valda nyans! Tyckte det var lite roligt att veta, och roligt att så många fler än jag tyckte/tycker om den! :) Sen lite ljusa slingor i detta och en klippning av hår så lär det vara toppen till skolstart! Detta ser jag fram emot - bild på resultat kommer givetvis! 

xoxo

Seg som satan

Ja, idag är det nog ganska uppenbart att jag är seg med tanke på hur sent detta inlägget blir. Jag har ju förvisso varit och handlat och ätt samt att jag just startat datorn. Och nu när jag var och handlade köpte vi hårfärg till mig, så imorgon ska mami få i uppgift att färga mitt hår! :) Sen behöver jag bara köpa slingmedel och så återstår det att se det färdiga resultatet. :)
Idag blir det nog ingen större ansträngning. Älskling har hjälpt mig med att fixa så att jag kan ligga i sängen med foten högt och ändå göra saker på datorn. Tack älskling! Går fortfarande och hoppas på att svullnaden ska dämpa sig så jag kan få på mig skor någon gång. Var kämpigt med en åtsittande toffla nr vi var och handlade. Det var tur att det gick fort. Nu blir det att spana på blocket och lite andra sidor för att se om man kan komma undan billigt med en jacka till Pajjas nu till vintern och lite annat roligt man kan hitta där! :) Hörs på återseende gott folk! 

xoxo

Inredning - Design

Nu har jag fixat bilder på det, som sagt, påbörjade projektet! :) Eftersom jag nu engagerat mig relativt mycket så finns det en viss stolthet bakom vissa grejer! :) Nu kommer en bildbomb, käre läsare!

Sovrum
Allrum - bar
Allrum - kök
Rum under trappan
Ovanvåningen - vardagsrum
Badrum

Mitt pågående projekt. Nu har jag stängt ner för dagen och ska äta upp det goda älskling gjorde ordning till mig sen blir det att dejta kudden tillsammans med honom och vovven. :) Godnatt folket!

xoxo

Återigen en ballong-fot

Jaha, nu har min svullnad återkommit igen. Nu har jag iallafall lånat över en krycka från papi som han använde tiden han hade problem med ena knät. Förbaskade fot. Jag förstår inte vad det kan bero på med tanke på att provresultaten inte visade något. Just nu är foten röd och blå/lila, och det ser ut som jag fått fettvalkar vid fotled och framme vid tårna p.g.a detta. :mad: Nu vill jag ha bort detta! Det lustiga är faktiskt att det försvinner under nätterna. Och jag stör mig på att det gör ont. Hur som helst, jag har tappert försökt att hålla humöret uppe och har nu som först fått tillgång till att påbörja mitt hus och inredande på sims! :) Får se om jag kan få tillgång till att slänga upp bilder på det jag nyligen påbörjat! Nu ska jag återgå till mitt inredande och hoppas på att svullnaden försvinner snart. :)

xoxo

Svullnaden har dämpat sig

Till viss del - men jag är fortfarande svullen. Idag är jag öm, men det går med all säkerhet över snart. :) Nu har jag precis fått mat i magen och sitter här med min älskade lille Pajjas. :) Kollar runt lite på nätet och fortsätter att fixa grejer till sims. Vilken sims-nörd jag är, hihi. Hur som helst, idag blir det förhoppningsvis att ta det lugnt och vila foten - imorgon får vi pengar och ska handla så bör vila foten tills dess. Ville bara slänga in en update så ni vet hur läget är! Och tänker även slänga in en bild på Pajjas i repris!





Mattes lille älskling.

xoxo

Dålig update - jag vet

Men det är inte Sims fel. Faktum var att jag apropå ingenting skulle resa mig för att ta mig en dusch och upptäcker hur svullen min fot är - utan vidare. Ringde över till pappa och frågade om han kunde kolla foten åt mig - vilket han gjorde. Det blev en resa upp till sjukan och jag kom hem ganska nyligen. Det blev blodprov och en väldans lång väntetid. Nu är jag mest trött och har ont eftersom läkaren givetvis skulle trycka och ha sig. Proverna visade dock ingen infektion och jag hade inte heller feber. Så jag satt från 20.00 fram till 00.45 för att vänta på ''det är ingen fara, du kan åka hem - blir det värre får du komma tillbaka''. Lovar att jag mer än gärna hade velat strypa någon då. Hur som helst nu är jag hemma och jag vill tacka både papi och älskling som bytte med pappa, att ni höll mig sällskap.



Nu ska jag gosa ner mig med älskling i soffan och kolla film - såvida jag inte kollar på ögonlocken med tanke på hur trött jag är. Hoppas på att fotens svullnad minskar till normalt snart. Vill inte tillbaka för att sitta igen. Godnatt på er gott folk! Hoppas eran dag slutade bättre än min! 

xoxo

The Sims 3

Sitter för tillfället och laddar ner möbler, dekorationer, hår, smink och kläder m.m till sims 3! Som bara ett fåtal vet så ÄLSKAR jag heminredning och design - att bygga och designa är det bästa jag vet! Så när lägenheten här är klar sen, så kommer det synas hur förbaskat petig och pedant jag faktiskt är (kanske inte går att säga nu när det är rörigt som satan samt att vi inte har fixat grejer till att göra ordning det stora rummet ännu :thumbdown:). Så att jag är osocial och ganska seg på uppdatering just nu är p.g.a detta - vilket ven har fått mig på andra tankar. Bra tankar faktiskt. Det ger mig inspiration till hur vi kan ha det här hemma på ett ungefär faktiskt vilket är väldigt underhållande att hålla på med! :) Kan se om jag kan få till några bilder på det inredda och klara resultatet! :)

xoxo 

Måndag 9/8

Bokstavligt talat, så är det bara blä. Haha, jag vet faktiskt inte varför. Små ångest över saker och ting idag känner jag. Förhoppningsvis vänder väl det. Var länge sen jag var i en liknande svacka. Hoppas det inte tar emot för mycket. Hur som helst, nu har jag bestämt mig för saker som ska ske i samband med min förändring.
  • När jag blivit smal blir det hål i naveln
  • Jag ska färga och klippa håret
  • Jag ska köpa kläder jag aldrig annars brukar få på mig
  • Aldrig lura i mig något ''snask'' i onödan
  • Satsa stenhårt på detta
Och nu ser jag fram emot att få förändring. Jag gråter blod om inget ger resultat och tänker annars göra drastiska åtgärder genom att tvinga mig själv att våga göra en operation. Jag lider av att se mig själv i spegeln ibland.



Nu ska jag se till att få frukost i magen. Återkommer med något, kanske lite mer, intressant senare. Fan, vad jag hoppas på att detta kommer gå bra. Önska mig lycka till!

xoxo

Dagen erbjöd mycket

Jag känner att jag inte har lyckats med att blogga riktigt som betänkt. Mycket som har hållt mig sysselsatt. Faktum är att jag precis kommit hem. Jag har hittills idag gjort:
  • Ätit hos mami och papi
  • Haft tvättstugan mellan 17.00 - 22.00
  • Varit ute med Pajjas
  • Ute och åkt bil med habibi och kom nyss hem
Jag må då säga att det var riktigt mysigt att åka ut och ställa sig på någon tom parkering och vara, precis som vi gjorde ikväll. Tack älskling, det uppskattades otroligt!
Nu där emot så blir det att ta det lugnt. Känner att jag har så förbaskat ont i högerfoten. Har lyckats få något sorts bett som gör @#%!? ont. Antagligen är det bett från samma småkryp som jag fått på vaden som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Bara den att foten gör ondare. Antar att det inte är så mycket att göra åt, ska se om salvan för myggbett och andra bett är bra mot det onda. Detta suger! :thumbdown: Foten är faktiskt svullen också. Nog klagat om det, nu ska jag se till att rå om den mest älskvärda personen jag lyckligtvis delar mitt liv med och invänta hans sista ärende innan vi förhoppningsvis hoppar till kojs för att omfamna varandra innan vi somnar. :)

xoxo

La Roux - en ögon- och örondrog

Är det bara jag som är förbaskat förtjust i La Roux - en av de, enligt min personliga åsikt, få snygga kvinnor! Hon har inte bara utseendet med sig utan gör förbaskat bra musik också. Skulle nog faktiskt kunna spendera hela dagen på att bara lyssna på hennes musik. :thumbup: Och det kanske är simpelt att räkna ut att det faktiskt är det jag gör för tillfället. :) Hennes musik är som gjord för mina öron!
Planerar dessutom på att försöka levla upp min gubbe lite till idag också, haha. ;) Bulletproof och TQ! Bra kombination nog för mig!



Jäkla kvinna att vara snygg!

xoxo

Tvättstugan - gud så spännande

Förvisso är det trevligt med nytvättade kläder, så det är väl bara att samla ihop alla grejer och se glad ut! :) Kom hem från mami och papi för en liten stund sen också! God mat och mätt blev jag! :) Nu ska man bara se till att orka med annat idag också - även om inget speciellt är planerat. Men det dyker oftast upp saker iallafall. Fortfarande lite småseg också, hoppas på att det går över snart.
Börjar också bli smått irriterad på bettet jag har fått från något på vaden. Rädd för att det ska vara fästingbett men det återstår att se om märket växer.
Nu mina vänner är det dags för tvätten! Hörs senare!

xoxo 

Sovmorgon - igen?

Nu var det näst intill exakt en halv timme sen jag gick upp. Förstår inte varför jag har kommit in i den ovanan att lägga mig så jäkla sent. Fy mig. :mad: Är inge bra över huvudtaget om jag nu ska börja studera snart igen. Måste se till att vända om dygnet igen. Apropå inget eller allt - idag är sista dagen med kolhydrater, sen går jag stenhårt på bantningen som förhoppningsvis ändrar mitt liv. Så, 2011 är jag möjligtvis lite mer smal än den kraftiga person jag är nu. Nu håller vi tummarna, folket! :thumbup:
Idag är vi bortbjudna på mat hos mami och papi (idag igen - åt inte dr igår, iallafall inte jag) och man får väl passa på eftersom det blir bland det sista goda man äter idag. Så nu gäller det att tänka sig för och verkligen läsa på varje förpackning av saker vad man får och inte får äta. Det ska nog gå bra - för har man viljan så kan man, och nu när jag inte är ensam om detta så hoppas jag på att det kommer gå lättare! Hoppas hoppas hoppas!
Nu ska jag iallafall se till att sysselsätta mig med något.

xoxo

Spelade bort timmarna?!

Herregud! Upptäckte nu hur mycket klockan var! Okej att jag kände mig trött.. men vad sjutton! Förvisso kom vi hem efter tolv då vi gick över till päronen efter att dom lugnat sig och spelade två omgångar plump - vilket var skit kul! Men sen dess har jag bara suttit och levlat min gubbe. Skärpning Essa! :mad: Hur om helst, har blivit en väldigt dålig uppdatering idag vilket jag ber om ursäkt för och hoppas på att det blir bättre imorgon! :) Nu bör jag göra ordning sängen och bädda om den eftersom man hade en hund som fick läckage på mitt täcke. :thumbdown: Sådant som händer! Har dessutom bestämt mig för att färga om håret så fort ekonomin tillåter det. Ska bli härligt! :) Nu gott folk ska jag dra mig till kojs med min älskade sambo och se det lilla som är kvar av den film han satte sig för att se! Godnatt!

xoxo

Hemma igen

Blev kanske inte som betänkt med tanke på att jag redan är hemma och kom dit vid 17.00. Eftersom stämningen där hemma var på grinhumör så förstod jag inte vitsen med att ens sitta där hemma heller när ingen över huvudtaget pratade bortsett från när man råkade säga något som verkade olämpligt då det börjades spotta och fräsas, så därför väljer hellre att spendera min tid på något annat. Så nu sitter jag ensam hemma i lägenheten eftersom Fredrik blev kvar där borta - vilket inte gör mig något. :) Jag har iallafall tagit tag i att städa det värsta i lägenheten. Däremot är jag inte manad alls till varken disk eller dammsugning - undra om min ängel till pojkvän gör det senare idag eller imorgon(?) Återstår att se om jag orkar med de o-dammsugade golven eller inte. :) Nu tänker jag försöka varva ner och göra något jag tycker är roligt istället - med andra ord: HEJ TQ! (Titan Quest)


xoxo

Goddag världen

Lite sliten idag - men fick ändå skaplig sovmorgon. Mami ringde och väckte mig - vilket inte gjorde något. Så jag hoppade in i en dusch och gick ut med Pajjas och tog en sväng förbi päronen för att provsmaka mammas enormt goda potatissallad! Så sambon och jag är bjudna på käk senare idag hos dem, vilket ska bli riktigt trevligt! :) Det är en het diskussion om att spela sällskapsspel också! :) För övrigt blir det väl lugna gatan här hemma. Vädret ska ju bli piss så det blir möjligtvis en film som avrundning till kvällen såvida vi inte blir kvar hos päronen sent. :) Hur som helst, nu har jag tagit mig i kragen och gjort mig en ny msn - vilket enbart kommer bli till de jag faktiskt pratar med. Har börjat tröttna på att ha folk som addar men som aldrig pratar med en iallafall. :thumbdown: Jaja, nog klagat om det. Nu ska jag se till att sysselsätta mig med något roande för ett tag!

xoxo

Stationär - på sidan om

Nu har vi kopplat upp min stationära dator igen - vilket innebär att jag kan spela de spel som min laptop inte klarade av! :) Underbart! Nu däremot är jag så trött att ögonen näst intill stor i kors på mig, vilket är mindre skönt. Det ska dock bli skönt att kunna lägga sig bredvid sin älskade sambo och Pajjas (som även han delar säng med oss) och sova! :) Imorgon är det den ''omtalade'' kräftskivan jag näst intill bara vill skita i. Känner inte något intressant i det hela, plus att det skulle regna vilket gör det mindre tilltalande. :thumbdown:
Hur som helst, jag tänker passa på att berätta att jag är tacksam över att min blogg under gårdagen (ny dag - då klockan passerat 00.00) visades hela 83 gånger! Kul att många läser! :) Däremot är de flesta väldigt dåliga på att kommentera, men det tar sig! Jag har ett par som håller igång diskussioner ordentligt! Bland annat Kicki som hon heter. Tycker ni tappra läsare kan besöka denna tös! Sen har vi min älskade sambo som läser och oftast kommenterar min blogg dagligen - tack älskling! :* Se till att ni också kan få tummen ur och lägga åsikter, bry er och bara skriva av er! Nu tänker jag iallafall lägga mig och hoppas på att jag möjligtvis kan locka till mig lite fler kommentarer! Godnatt folket!

xoxo

Tekken

Jaha, då har man sett klart på Tekken. Var väl inte sådär ''WOW'' men det gick att titta på! Kände dock ibland att det fanns annat jag hellre kunde sysselsätta mig med.



Kort sagt: Jag tycker att dom har lyckats riktigt bra med karaktärerna. Handlingen är väl inte den man tror att det ska vara - om man nu ska jämföra spel och film. Däremot kan jag tycka att den var sevärd och att jag egentligen inte gick miste om tiden jag spenderade framför denna. Den var inte fullt så bra som jag hade väntat mig, men så kan det vara. Den får iallafall bra kritik från min sida.


Den får; ♥♥♥♥♥

xoxo

Snart är det film-tajm

Dags för film snart. Ikväll blir det att se filmen Tekken! :) Själv tycker man ju om spelen och har höga förväntningar på en film som är grundad av ett spel. Så nu har man hunnit med att springa på stan och kolla lite prylar. Finns en viss mami som fyller den 16:e! :) Hur som helst, blir att bunkra upp sig framför skärmen och gosa ihop sig med habibi med godis och dricka - vilket blir det sista ''snask'' vi äter. :thumbdown: men vill man vara fin får man lida pin, vilket är satans sant! Jag har dessutom hittat hårfärgen jag skulle kunna tänka mig - så inom kort tid så kanske det sker en förändring! :thumbup: Nu ska jag engagera mig med Pajjas och älskling innan vi startar filmen! En recension kommer senare!

xoxo

Donut bun ready

Har som sagt äntligen lyckats göra en Donut bun tack vare en bra tutorial som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Har nu tagit kort på en ytterst slarvig sådan, då jag vet att jag kan få den bättre. :) I vilket fall som helst så skulle ni få en bild på det så här kommer den!



Notera även min fina plugg som ni också blev lovade att se på plats! Och som ni ser, sticker fortfarande hår ut och allt ligger inte så slätt som det borde - men det duger för att förstå principen i hur den ska se ut när den är klar! :)

Påtal om hår - jag har haft mina funderingar på att färga mitt hår i en ljusbrun nyans och lägga ljusa slingor i och ta bort det blonda. Vad tror ni - skulle det bli bra? 
Tacksam för svar! :)



Nu till något helt annat, jag är redo för att göra stan osäker med habibi! :) Så nu blir det en runda på stan innan vi åker och handlar inför kvällen! Ser fram emot en bra film och godis tillsammans med den man älskar mest! 

xoxo

Frukost med älskling

Nu blir det en snabb frukost innan jag fixar mig. Sen blir det stan! :) Dessutom blev jag lovad godis av habibi också! :D Var hur länge sen som helst - dessutom blir det antagligen den absolut sista gången nu också eftersom vi ska gå på en diet efter denna veckas slut. R.I.P kolhydrater. Hur som helst, blir givetvis film till godiset och det blir antagligen en förbaskat mysig fredag ändå! :) Nej, nu måste jag äta och dricka mitt te så det inte blir iskallt! :) Hörs sen!

xoxo

Godmorgon Fredag

Idag är det alltså fredag. Möjligtvis en awesome fredag - med inga hittills planerade saker att göra? Tråkigt. Vi får alltså se vad som händer om något ens händer. Haha, nog om det. Inatt har jag lyckats sova förbaskat skönt. Det har visst resten av familjen också gjort. Pajjas har blivit en riktig sjusovare och vaknade inte förens halv elva idag! :o Helt otroligt! Idag är det dessutom skönt väder ute, vilket kanske lockar oss ut! :thumbup: Själv är jag satans sugen på att gå på stan, men sen beror det lite på min herre också! ;) Måste buttert skvallra att jag inte gått in i EN ENDA klädbutik på över en månads tid?! Det är onormalt - jag dör snart! Men det får bli en hemlighet, schh.
Tänkte iallafall fixa i ordning lite. Te och knäckebröd till frukost skulle inte sitta fel! Och efter det ska jag försöka ta en relativt bra bild på håret som jag lovade igår!

Och du - ni missar väl inte att ni nu kan följa mig på bloglovin? Klicka bara på ikonen på vänstersidan i kategorin ''Länkar'' så kan ni vara säkra på att ni inte missar något jag gör i min vardag!

xoxo

Sängen lockar!

Var inte på tok för länge sen vi kom hem ifrån mami och papi som bjöd på kinamat! Riktigt gott - så kvällsmaten blev räddad! Nu är man mätt och belåten. :thumbup: Men man blev trött också. Vi har dessutom hunnit med den sista rundan med Pajjas innan sängdags. Nu ska jag bara se till att göra i ordning för kvällen sen blir det en dejt med sängen. Imorgon väntar en ny dag. :) Får se vad den har för överraskningar.
Eftersom jag lyckats fixa håret så som jag alltid velat tack vare en förbaskat bra tutorial så tänker jag fixa bild på resultatet. Jag är själv nöjd för att var första försöket, dessutom är det enkelt och snyggt. :) Det får dock vänta tills imorgon även om jag sitter med frisyren så får det bli en hemlighet tills imorgon! ;)
På återseende gott folk - nu börjar kudden sjunga godnatt visor.

xoxo

Lyckat kräftfiske!

Som ni kanske märkte så blev det aldrig ett inlägg om hur kräftfisket var igår. Det berodde på att vi valde att stanna kvar och övernatta med mami och papi i husvagnen eftersom det var så förbaskat trevligt! Det gick riktigt bra dessutom - så det var roligt minsann! :thumbup: Det var framför allt roligt att Fredrik fick göra något han inte alls gjort tidigare och det var mycket det som övervägde att vi stannade för natten. Känner nu också att inlägget blev lite sent, men jag har sovit eftersom det blev lite sova natten som var och har därför inte hunnit med så mycket mer än kommit hem, sovit och sen ätit. Var över en sväng till päronen för att se hur det gick med kräftkokandet också. Synd bara att det luktar så förskräckligt :thumbdown: fördel med att inte bo hemma längre så man slipper den groteska stanken, (enligt min personliga åsikt - givetvis!). Tillägger att jag även var bra nog att ta i kräftor lite mer än de förra åren jag varit med. ;) Fröken awesome, typ! Nu tänker jag slänga in bild på den absolut minsta kräftan jag har sett! Den släppte vi såklart tillbaka! :) Pappas hand är endast med som en jämförelse av storlek.





Nu till den omtalade och ståtlige Zorro, vars päls nu har blivit avrakad och som ni alla vet grät jag när jag såg honom - och jag lovade en bild. Så nu tänker jag visa skillnad från vad han var till vad han blev.







För mig är det hjärtskärande. Förvisso är han len som sammet (vilket han var innan också) men jag anser att hellre detta som utgång än att han led av alla dessa tovor som över huvudtaget inte alls gick att göra något åt. Dessutom mår han hur bra som helst och verkar ha tagit detta som en fördel då han njuter av att vara en lite mer ''nakenkatt'' numera. Och det förstår jag om värmen är på gång nu igen som det lovas!
Hur som helst - det blev ett väldigt långt inlägg, men mycket hinner hända på kort tid så nog finns det alltid något att skriva om! ;)

xoxo

Kräftfiske!

Jaha, idag ska man med mami och papi och fiska kräftor. Det enda roliga planerat idag. Sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Mår lite knepigt idag. :thumbdown: Var dessutom över och kollade när dom rakade katten. Grät väl floder. Han är ful och smal, och jag lider med honom. Usch. Kommer langa bild på det när jag fått en bättre bild. Jag slår den som skrattar för det är inte kul.
Hur som helst, borde möjligtvis äta någon form av frukost fast magen protesterar. Sen får jag väl se till att packa med det som ska med, och byta om till ''skräp-kläder''. Måste sätta lite fart nu medan Fredrik är iväg och tankar! Sen får jag skriva mer ikväll när jag kommer hem! Hoppas på lycka nu så dom får sina kräftor - själv äter jag ju det inte som sagt!

xoxo 

Mitt paket från Puss!

Idag fick jag det älskling beställde till mig i söndags! Dom sitter nu på plats och jag är övernöjd! Tack återigen habibi!



Fina, eller hur? :D Måste säga att det var värt 139:- (inkl frakt) för dessa. Ska fixa bild sen där ni får se dem på sin rätta plats! 

xoxo 

''Our love is like the wind, i can't see it but i can feel it.''

Det blev att se A walk to remember! Ännu en kalasbra film - av både mitt och Fredriks tycke! Kan säga att vi lyckats se flera bra filmer nu på kort tid - hoppas inte att denna supervåg av superbra filmer försvinner!




Kort sagt: Otroligt hur man kan försöka hålla livsglädjen på topp med tanke på vilken hemsk sjukdom Jamie har. Och det är otroligt hur en person kan ändra synen på livet med hjälp av en annan individ. Väldigt gripande film - och även denna är väldigt värd att se! Denna gången kunde jag hålla tårarna inne även om det var på gränsen. Rekomenderar denna filmen starkt om man är mycket för gripande romantik. Hur bra som helst!

Den får; ♥♥♥♥♥

xoxo

Ett dopp, men kallt

Det blev ett dopp iallafall! Men det var inte alls så varmt som Fredrik hade hoppats på - inte vad jag hade hoppats på heller. Men nu är vi hemma, och tog en dusch tillsammans och kan inte klaga på att jag fryser längre. Snart blir det film, te och mys också. :) Funderar skarpt på att fixa det nu när Fredrik for till mina päron för en sväng. Dem behövde hjälp med något, så då står givetvis älskling till tjänst! Gentjänster kallas det för. :) Hur som helst, får ta och skynda mig - vet inte riktigt när han är tillbaka! Skriver efter att vi sett film och gör som vanligt en recension på filmen. :)

xoxo

God mat - mysig stämning!

Nu har man precis fått mat i magen, det var riktigt gott! Måste erkänna att jag lyckades riktigt bra! :) Det blev kyckling gryta med bambuskott och cocosmjölk och ris till det! Sen gjorde jag det hela lite mer mysigt så jag tände ljus och dukade fram. Vi åt och pratade vilket var väldigt trevligt!




Kul att maten samt resterande var omtyckt! :) 
Nu ska man trotsa vädret och åka och bada. Fredriks knäppa idé - får väl se hur länge man blir kvar beroende på hur varmt det är i vattnet med tanke på att värmen har svikit oss efter allt regn som kommit! Men det kan bli kul att göra något ingen annan tänkt sig göra. ;) Får se hur lång tid det tar innan jag är tillbaka här igen - hörs!

xoxo

Lagar mat

Idag blev jag satt i köket för att laga mat. :) Vilken tur att vi hade mycket spännande i både frys och kyl - så nu ska jag passa på att göra något riktigt gott! Tänker inte skvallra dock, inte förens jag är klar eftersom det ska vara en hemlighet för Fredrik, och jag vet att han läser min blogg. Synd habibi. ;) Bör väl slita mig så att inget bränns vid! Skriver senare.
xoxo

''I'll see you soon, then.''

Precis sett klart Dear John med älskling! Underbar film, vilket jag inte var ensam om att tycka! Fredriks personliga åsikt löd: den bästa filmen på länge! Och jag kan hålla med honom, den är gudomlig!




Kort sagt: En väldigt romantisk och sorgsam film. Sevärd till 1000 och jag uppmuntrar alla som inte sett den att se den. Tårar som föll under vissa scener och den är allt annat än man tänkt sig. Slutet är inte alls förberett när man förväntat sig något helt annat! Måste säga att detta är en av de filmer jag faktiskt tycker mycket om - och det är inte många filmer jag fastnar för! Se den gott folk!

Den får; ♥♥♥♥♥

xoxo

Frukost med underbart besked!

Jag hade gått upp ur sängen för ungefär en timma sen och skulle påbörja frukost till mig och Fredrik. Satte igång med tevatten och sen började min telefon att ringa. Först dog den innan jag hann förstå vad pappa sa så jag ringde upp och hörde honom säga: Kom hem hit, men ta inte med dig Pajjas. Givetvis undrade jag ju varför inte Pajjas fick följa med - men sen fortsatte han meningen med följande: Vi har fått hem katten!
( Min familjs katt hade rymt och hade varit borta i ca 4 veckor - för er som inte visste )
Jag har nog aldrig varit med om att vakna till ordentligt så förbaskat kvickt som jag gjorde då. I med fötterna i första bästa tofflor som stod lediga och stövlade iväg i ösregn! Brydde jag mig om det? Nej! Hinner komma in lagom när dom kommit hem, och stövlar förbi mamma som stod med leendet över öronen. Det var underbart att se honom igen. Förvisso måste jag erkänna att det tog emot när man kände vilka tovor han hade dragit på sig under magen - och att det var ganska lätt att räkna ut att man är tvungen att raka av håret. Men det får dom på smådjurskliniken ta hand om. Jag är iallafall glad över att han är hemma! :thumbup:




Nu är familjen komplett i port 8 - underbart! 



Snart blir det morgonfilm med habibi, ska bli mysigt. Och se till att man kanske kan få i sig frukosten man påbörjade att fixa i samband med att man tittar film. :) För att vara en sådan grå och tråkig regndag nu igen så spelar vädret inte mig någon roll - allt känns bara som en stor lättnad! Fan, vilken underbar dag!

xoxo

Nya pluggs till öronen

.. är påväg hem, tack vare min älskade pojkvän! Hittade ett par billiga på en grymt bra hemsida! Äntligen något nytt till öronen som passar mig i smak och inte var alltför dyra! :) Tack habibi!



Två sådana är påväg hem till brevlådan! Hur fina som helst - även om jag tidigare kollat på andra. Men dessa duger gott och väl, kan vara kul med lite annat än bara rosa också! :) Dessutom är jag lite sugen på plugg nu, haft tunnel så satans länge. Kan knappt bärga mig innan jag fått hem dem! Har jag tur får jag dem redan imorgon! Ni måste medge: Lite snygga är dem väl ändå? ;)

xoxo

Efter regnet kommer solen

Otroligt! Regnet passerade ganska kvickt och det är redan fint väder? Åtminstone så är det uppehåll! :D Var det bara för att man planerade allt mys inför kvällen som vädret valde att spricka upp och bli fint? Lustigt.
Kom ju på att jag också skulle passa på att skvallra om att man på onsdag åker för att fiska kräftor! Och så är det snart kräftskiva på gården, men är jag inte det minsta sugen på att vara med, så jag funderar starkt på att skita i det. ;) Äter ändå inte kräftor, sen finns inte lusten till det. Vill hellre se till att hitta på något annat trevligt med Fredrik än att sitta ute på gården och ruttna! :)
xoxo

Mätt i samband med att regnet öser ner

Som man enkelt kunde räkna ut, så öser regnet ner just nu. Med tanke på hur molnen såg ut så var det ändå inte så konstigt. Synd bara att det inte tycks göra annat än att regna nu de senaste dagarna. Hur tråkigt som helst! :thumbdown:



Jag håller fortfarande tummar för bättre väder! Jag har ingen lust att hela Augusti månad ska regna bort, och framför allt inte till Augustifesten. Nu får vädret ta en vändning, för inne-sittar-vädret börjar bli riktigt långtråkigt! Förvisso är vi påväg mot gråare årstid, men det behöver inte ske såhär fort. Skärpning! :mad:
Hur som helst, nu är jag hur mätt som helst! Fredrik lyckades återigen! :) Duktig pojkvän man har, faktiskt. Vi kom fram till att vi skulle sätta oss ner och kolla film, dricka te och mysa lite ikväll i detta ruskväder! Kan ju dock finnas dessa små fördelar med dåligt väder. ;) Det var iallafall tur att man hann ut med hunden innan himlen öppnade sig! 
Nej, nu ska jag sätta mig ner och flirta med pojkvännen, och se om vi ska kolla hundar på blocket då det är väldigt aktuellt att skaffa oss en till - dels för att vi vill samt att det kan vara en underlättnad för Pajjas att slippa vara själv då han är såpass sällskaplig av sig. :) Sen blir det en dusch innan det blir film!

xoxo

Regn på ingång?

Kvittar väl, jag är iallafall inomhus. ;) Snart blir det mat, ska bli kul att se vad Fredrik har hittat på med den här gången! Han är så finurlig i köket och det smakar alltid gott! Det är inte fel med att ha en karl som kan laga mat, det måste jag erkänna! ;) Hur som helst, eftersom regnmoln blossar upp så blir det med all säkerhet ännu en film - i brist på annat att göra med tanke på vädret! Jag som hoppades på de väder man hade kunnat göra saker ute. Hur som helst, maten är klar och jag ska se till att mätta min tomma mage!
Hörs senare!

xoxo

Rec - inte alls som jag tänkt mig

Jaha, nu har man sett ännu en film. Känner att det inte finns så mycket annat att göra än film. Dock blev vädret betydligt mycket bättre än vad det var i morse. Kanske håller det i sig? Man får hoppas! Det blev iallafall filmen Rec som den heter. Kan inte direkt påstå att det var en höjdare och inte heller något att höja tummarna för. För att ha fått så bra kritik så måste jag erkänna att jag blev extremt besviken.



Kort sagt: En hund som dragit med någon form av virus till ett hyreshus. Den har inte haft en enda bra scen i hela filmen. Från filmens början till slut så har allt bara varit rörigt, onödigt och oförståeligt. Den var även på spanska, så man var verkligen tvungen att se hela för att förstå såvida man inte kan flytande spanska d.v.s. Så att kunna göra något under filmen var inte alls något att tänka på! Jag blev mycket besviken och skulle inte kunna rekomendera denna. Jag tänker inte heller sätta mig med Rec 2 då jag ansåg att denna var dålig nog. Det enda positiva var att filmen inte var mer än 1 h och 15 minuter och därför får den ett hjärta.

Den får; ♥♥♥♥

xoxo 

Börjar Augusti månad med film

Sitter för tillfället med habibi och kollar film. Det blev att se American History X innan vi tar sista promenaden med Pajjas. Tänkte att det kunde vara kul med att se en film Fredrik INTE har sett, istället för att det är tvärt om. :) Vi har väl inte så mycket kvar på filmen men den är förjäkla bra, enligt min mening!




Kort sagt: En väldigt gripande film. Har man väl satt sig in i den är det svårt att slita sig. Att människor kan vara sådana som dom utspelar sig för att vara i denna filmen. Och faktum är att det är mer skrämmande att veta att det finns folk som fortfarande håller sig till liknande skit som det där. Lätt att hamna i fel umgänge om man ser upp till helt fel personer. Tragiskt slut. Själv tycker jag detta är en sevärd film, och har man tid så sätt er ner och se den! 

Den får; ♥♥♥♥♥

xoxo 

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design