Långpromenad med pappa och Pajjas!

Gick vid 19.00 tiden och kom hem nyligen - var mycket trevligt med lite sällskap när man skulle ut och gå med Pajjas. :) Tack till pappsen! ♥ Dock tog jag med mig en sprängande huvudvärk som jag mer än gärna hade velat slippa. Blev för övrigt inget solande även om vädret sprack upp igen. Valde istället att ta hand om mig själv och göra ansiktsvårdande grejer såsom ansiktsmask och lite annat som gjorde det uppfriskande och mer fräscht! Mycket avslappnande måste jag säga, och det var länge sen jag kunde ta mig tid till att göra något för mig själv. Så det var efterlängtat och behagligt och hoppas på att det kommer fler tillfällen som erbjuder mig den tiden. :)
Just nu sitter jag, ganska uppenbart, här och bloggar och spånar lite annat runt omkring på nätet med en hund sovandes på mina fötter. Har lyckats redigera en kalasbra bild på Pajjas, dock är det inget som är speciellt, utan mer eller mindre kontrast och förstärkta färger eftersom jag inte ville förstöra det fina i helheten och skulle jag vilja utveckla bilden så är det inte svårare än så att jag gör det. Men just nu kände jag inte för att förstöra med massa effekter som inte skulle passat in. Tänkte slänga in så kan ni få kika. Dock har jag varken lagt ram eller min signatur på bilden men det gör jag när jag är 100% klar med den.
Synd att vara såhär bedårande. :) Älskade lille Pajjas.
Nu har han gått och lagt sig, antar att det tog på krafterna att först gå på lång promenad sen stöta på Hugo och leka med honom en sväng och sen främst av allt att vara söt hela dagen. Inte lätt då, inte. ;) Synd bara att man kom hem till en väldigt dyster stämning här hemma. Var visst inte uppskattande att jag kom hem och väckte Fredrik med en puss. Ingen aning om varför, men vi säger då inget till varandra. Vi säger egentligen ingenting alls - varken pratar för oss själva, med varandra eller med Pajjas. :/ Antagligen inget att göra åt heller, bättre att låta det vara.
Nu får jag se till att hitta på något, en annan har ju väntat på ett samtal hela dagen sen 12.00 tiden. Verkar inte komma något heller så jag får gardera min kväll med något annat planerat istället. :) Även det är inget att göra något åt. Frågan är bara vad? Kanske skulle fortsätta med att skämma bort mig själv med lite ''spa'' - så som alla möjliga behandlingar. Allt från ansikte till kropp och fötter. Skulle vara ganska skönt. Få fortsätta tänka lite på sig själv, det kan jag behöva. Att få lov till att unna mig själv något. :) Underbart!

xoxo 

Snart dags för mat!

Makaronepudding/makaronelåda blir serverat idag, enkelt, snabbt och dessutom gott! Ska enligt beräknad tid vara klar om sådär 5 minuter! :) Mums!
Lite tråkigt att solen fick för sig att försvinna. Undra om det bara var p.g.a att jag bestämde mig för att gå ut och steka? Mycket dåligt! Då får jag sysselsätta mig med något annat efter maten. Kanske redigera några bilder jag nyligen la in från kameran och slänga upp här? Låter inte allt på tok för tråkigt, utan kanske vore roligt för både er och mig att få se lite mer bilder i bloggen som dessutom är mina egna då det nu på senare tid har varit VÄLDIGT bildfattigt vilket är ett gigantiskt minus. :thumbdown:
Sen får jag väl se vad jag lyckas hitta på med, har lite andra funderingar på gång så något händer i vilket fall! Och jag ska ut, oavsett vädret, för att ta en promenad med Pajjas när han vaknar! :) Kanske kan locka fram solen lite då.
Nu blir det att ta ut maten ur ugnen och slänga i sig lite käk! Ska bli ruskigt gott! ;)

xoxo 

21:e juni, midsommaren närmar sig!

..vilket är trevligt! Hoppas på bra väder så man kan spendera mesta tiden ute! :) Dock börjar paniken sukta mig i nacken. Jag vet faktiskt inte VAD jag ska ha på mig? Jag har iallafall lyckats införskaffa mig nya skor (Tack älskling! ♥) så nu vill jag ha något passande till det! Så nu sitter jag för fulla muggar och kikar runt på nätet efter eventuella klänningar jag skulle kunna tänka mig att ha. Beror ju på form och stuk på klänningen. Men det återstår att se vad som händer, kanske får ta något jag redan har från garderoben - INTE frestande! :thumbdown:
Efter detta så får jag se vad dagen erbjuder mig. Har sådan stor lust att bara slänga mig på en filt och sola! Även om jag redan börjar till stor del att likna en pepparkaka, men vill mer! :D Vill vara riktigt brun, mysigt brun alltså! ;) Och sen ska jag på och färga mitt hår igen, kanske skulle ta guldblont? Funderar skarpt på det!
Vad säger ni?Ganska okej, eller?
Mycket bättre än den jag har nu, kanske blir lite mer liv i håret än bara blont rakt igenom. Iallafall min åsikt, säg gärna vad ni själva anser! Tror faktiskt detta skulle kunna passa riktigt bra, med den bruna hyn jag börjar dra på mig - och vita kläder till, det gör att jag ser betydligt mycket brunare ut, vilket är underbart! Kan knappt vänta, jag vill ha pengar genast! :) Hur som helst nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, vilket var att glo kläder och slappa! Sen hoppas jag på att jag tar mig i kragen och drar mig utåt trots mitt extrema illamående för en omgång med solen! I sommar ska jag vara brun! ;)

xoxo 

Relativt besviken

Var inte direkt som förväntat angående marknaden. Lagom när man närmat sig Söderköping så började det regna, så det blev för det första inga bilder för jag riskerar inte fuktskador i kameran. Inte nog med det, när man väl kommit fram började majoriteten av marknadsstånden att packa ihop och de flesta hade redan gått (troligen p.g.a vädret) och det stod 4 ynka stånd kvar så det var en väldig besvikelse när man ändå åkt dit. :thumbdown: I vilket fall som helst så har jag precis kommit in utifrån, blev att umgås med det folket som satt ute på gården och grillade vilket återigen var lika trevligt som gårdagen. :) Mor min och jag har beslutat oss för att sätta oss imorgon och sy en form av kappa till Pajjas med tyg som håller värme eftersom jag har upptäckt att han gärna söker värme i famnen på både mig, mamma, pappa och Fredrik. Tycker synd om honom, så jag har varit hos mamma och kollat över lite tyg som jag fått med mig hem. Ska sätta igång med mått och allt så att jag har det redo tills imorgon då jag spatserar över till mamma och pappa för att låna symaskinen! :) Ska bli riktigt kul och jag hoppas på bra resultat! Tyget kommer passa honom perfekt, och jag avgudar det eftersom det är en form av ''passion'' i just dessa kläder som jag smälter för! Och med denna tröja/kappa mot kylan kommer vara supertjusig på en otroligt söt hund! Så nu tycker jag att jag borde sätta igång med att kolla över mått och olika versioner på tröjor som jag skulle kunna tänka mig som skulle vara bra för Pajjas - viktigt att det är gjort för honom och inte bara utåt sett!

Wish me good luck! ;) Detta kommer bli kalasbra!

Junimarknad i Sörping!

Idag ska man dra med sig päronen, älskling och Pajjas på Junimarknaden i Söderköping! Kan jag tycka låter lite mysigt, och roligt förstås! :) Krabaten väckte mig 7 i morse, och jag var väl lagom illamående efter gårdagens bravader! Men det var det värt - totaly! Nu ska jag se till att packa med mig prylar till Pajjas, sen fixa till mig innan vi far iväg. Inväntar samtal från mor och far min för att se när dem är redo för att bege sig mot det härliga Söderköping! :)

Ska bli mycket trevligt! Sen får vi väl se om man är på att grilla ikväll och dricka gott ikväll igen! ;) Hur som helst, kameran åker med så det blir möjligtvis ett par foton som kommer upp här senare under dagen! Tills dess får ni ha det bra folket!

Jag har allt jag behöver - klart jag är glad!

Har precis lyckats få tillökning i familjen! Så nu har jag allt jag behöver. En pojkvän som har körkort, som älskar mig, eget boende tillsammans med honom, lyckats komma in på skolan OCH köpt oss en hund! Kan i helhet inte bli bättre, eller? Så nu kan man räkna ut att jag är lyckligt lottad! ;) Tänkte vara generös och slänga upp ett par bilder på Pajjas som han heter!

Varning för sockersött, känsliga tittare!

8 veckor och 3 dagar gammal liten pojke!
Mattes lilla älskling, känns underbart att ha väntat på något såhär länge och sen lyckas få det!
Nu ska jag se till att dona lite här hemma innan besöket kommer också såklart! Och givetvis hinna med en promenad med den lille herrn! :)
Ha det bra folket!

Återigen till Skånelandet!

Så nu sitter man nere i Skåne tillsammans med min älskade pojkvän hos hans päron. Känns ganska skönt att byta miljö återigen! Jag börjar känna av pirr i magen och nervositet. Dock har jag världens bästa pojkvän och det gläder mig något så sjukt mycket, jag hoppas verkligen att det går för sig - det vi planerat med andra ord! :) Som det ser ut just nu verkar det ganska grönt men jag ska väl inte hoppas på för mycket. Jag hoppas han ringer de två absolut viktigaste samtalen idag, för att kanske göra det mer säkert för våran del, framför allt min del. Nervvrak som jag blir när det händer saker jag inte vet hur det kan sluta! Antingen kommer jag gråta av glädje eller gråta av ''sorg''. Jag får hoppas på att det är p.g.a glädjen! :) Dessutom måste jag säga att vi har haft ett himla flyt nu de senaste dagarna! Så nu tänker jag meddela att jag kom in på Marieborg! :D Äntligen ska jag kunna få studera ordentligt utan något som hindrar mig - nu gäller det bara att ha flyt med detta också! :D Hoppas ni är nyfikna, för det är jag också på hur det slutar. Och de fåtal som vet behöver ju inte berätta för någon för då blir det ju inget kul, inte sant? Nu får vi hoppas hoppas hoppas!
Utöver detta så vill jag meddela att vi med stort KANSKE blir kvar till den 11:e senast. Just p.g.a denna händelse, bara för att försöka få det att gå för sig! Jag hoppas så innerligt på att vi kommer hem med ett förbaskat glatt humör!
Bortsett från detta har vi mycket att styra med idag, såsom att packa Fredriks sista grejer här nere ifrån, det efterlängtade samtalen och dess resultat, och möjligtvis sova lite mer för min del! Vaknade halv sex i morse och känner mig ganska död just nu. :thumbdown:
Tänkte även slänga upp resultatet på det nytapetserade köket!

Själva tapeten på närmre håll,
tjusigt, inte sant?

Nu är det full fart!

Nu har mycket hänt på kort tid, därför har jag inte haft tillgång till att kunna uppdatera! Men vi gör en kort verison av allt stort som hänt! Vi börjar med att Fredrik och jag länge, som ni vet, har sökt lägenhet men inte alls lyckats få någon form av respons. :thumbdown: Efter ett ex antal svordommar och besvikna miner så lyckades vi hitta en vi gick på visning på. Vad ska man säga, jag föll för den med en gång vilket enligt mig var ovanligt då jag är medveten om att jag är kräsen. Visserligen var det ytterligare 4 till som skulle kolla på den lägenheten så mitt hopp om att få den försvann ganska fort. Visserligen hade vi förtur eftersom det är i samma fastighet som mor och far har sin lägenhet, så med andra ord var det i samma byggnad fem portar mellan. Samma dag som visningen så ringer telefonen, inget jag brydde mig om eftersom vi blev lovade besked i slutet av veckan. Pappa kommer in i rummet och frågade vad vi ungdommar skulle göra och log. Jag besvarade honom och sa att vi inte planerat att göra något. Men det visade sig att vi fick mycket att göra den kvällen - vi fick lägenheten! :D Så nu är det väl ganska uppenbart att vi flyttat, och har fått igång internetet och allt annat flyter på! Nu håller Fredrik och pappa på med att tapetsera i köket, och jag är starkt säker på att det kommer bli bra. :thumbup:
Utöver denna trevliga händelsen så måste jag tillägga att Fredrik nu lyckats blivit timanställd på bageriet, med andra ord har han börjat jobba. :D Nu hoppas jag bara på att mitt besked är positivt från Marieborg om att jag kommer in! Plus att jag måste säga att jag beger mig till Skåne nu, imorgon! Och blir kvar där till onsdag, beräknat. Det kan bli längre av en viss anledning och den anlednigen tänker jag inte skvallra om ännu! ;) Håll i er gott folk!
Nu tänkte jag slänga upp några bilder på hur våran lägenhet ser ut! :)

Allrum/Sovrummet


Badrummet


Köket


Kommer givetvis slänga upp ny bild på köket när vi fått ordning på det!
Ha det bra!

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se

Smycken och accessoarer
Smycken och accessoarer online
från Becca Design