Plugget

Sitter för tillfället med Alex i datorsalen för en halvtimmes rast innan svenskalektionen börjar på nytt. :) Har redan haft svenska i en och en halv timme, och ska ha ytterligare en timmes svenska lektion. Känner att det är mycket svenska just nu, haha. Nåja, det har hittills gått bra. Fått läsa en förbaskat tråkig och tjatig novell som vi fick skriva recension om. :thumbdown: Mindre kul måste jag säga.
Är skapligt trött också, men det blir väl så den första veckan nu i skolan innan man vänjer om sig. Kan tänka mig att jag inte är den enda som tycker det är kämpigt att gå upp på mornarna. Jag vet i alla fall en tös, som sitter bredvid mig, som är minst lika trött om inte mer, haha! :D
Ojoj, får bli ett kort inlägg, har lite att styra med innan vi ska in på lektionen igen, bl.a har Alex behovet av att röka, sen kan det vara bra att gå ifrån datorn med tanke på att hon snart får nervsammanbrott på datormusen. ;) Trodde inte hon var så aggressiv mot möss, men nu vet man. ;)



Kommentarer
Alexandra

haha, jag är inte aggresiv mot möss, men ormar har jag lite svårt för.. ;) hehe.



tror nog att du är en aning tröttare :D



Pusss <3

2011-01-11 10:11:55
URL: http://starfuckersink.blogg.se/
eemmaaj

hoppas du har det roligt i plugget haha :D

2011-01-11 12:21:52
URL: http://saveu.blogg.se/
Elin ! :)

Tjaa! Jag har en bloppis på bloggen så det är bara kolla in om du vill ha någonting! Allt är väldigt billigt! Tryck på länken och kolla vettja! ;)

http://elinannawinegard.blogg.se/2011/january/liten-bloppis.html#comment

2011-01-11 14:46:02
URL: http://elinannawinegard.bloegg.se

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback