Inväntar älskling & Erik

Sitter och väntar in min älskade och Erik - båda två tog en tripp för att tvätta sina bilar, och istället för att göra det en och en så valde dem att träffas för att göra det gemensamt! :) Har fått i uppdrag att fotografera Eriks bil också och fortsätta att tänka över kommande sessionen också - kan tänka mig att det kommer bli crazy och roligt! Har valt att ha Bella i denna sessionen eftersom hon presterar bäst, både att framhäva känslor i rätt mängd och inte överdriva. Känns mest naturligt med henne och hon ger mig vad jag vill ha för att bli nöjd!
Ska även se till att göra lite provisoriska lösningar för att få det extra perfekt! Känner att jag kommer ha en fullspäckad helg med massor roligt att göra! :D Detta ser jag fram emot! Ännu bättre är ju att jag kan dra igång min fotoblogg seriöst då - om någon vill ha den redan nu så kan ju folk fråga efter den eftersom jag av randiga skäl inte vill gå ut med den offentligt ännu då jag har folk som har en förbaskad tendens att sno idéer och liknande.
Dock så går jag ut med den offentligt när jag är fullt igång på allvar. Jag vet ju vad som är mitt och vad som är mina idéer - tycker bara synd om de personer som är fantasilösa och inte kan komma på eget. Pinsamt men go for it! ;)









Kommentarer
Linnea Ljung | BLOGGDESIGNER ♥

thanx sweetie :)

2011-04-07 16:50:35
URL: http://linnealjungs.blogg.se/
Malin

sv: jaa :D

2011-04-07 17:27:10
URL: http://uschmalin.blogg.se/
evelina

sv: okje, jo min med:)

haft en bra dag i skolan?;D

2011-04-07 17:56:17
URL: http://evelinaakauppinen.blogg.se/
josefine

sv; okej :D

2011-04-07 21:28:03
URL: http://osin.blogg.se/
Diman Dilir

vad kul!:)<3



sitter i min storasysters rum och svarar på kommentarer medan hon städar :)

2011-04-09 12:35:37
URL: http://www.diimans.blogspot.com

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback