Orange/gul

Nu har jag börjat ledsna på att se ut som en ost- och morotskaka i hela huvudet, haha. Längtar sönder tills på fredag då jag får chansen att få en mer jämnare ton i håret än nu iallafall. :) Har ju lovat folket bilder och jag har äntligen lyckats orka ladda kameran så jag ska slänga in bild på mitt nuvarande resultat av min fina process till det blonda. Såhär såg mitt hår ut innan jag avfärgade det:





Och såhär har jag mitt hår nu efter den första avfärgningen och kommer ha i en veckas tid fram tills nu på fredag:





Eftersom det är färgen man ska titta på så censurerade jag mitt ofräscha face som jag bär omkring på nu när jag blivit sjuk. Vill ha fredag nu och en förbättrad hårfärg. Strunta i att mitt hår ser ut som en svamp.
Jag kan ju inte direkt säga att mitt hår är i det finaste just nu, men det kommer bli till slut. ;) Hoppas på ett sjukt bra resultat. :) Och så ska det bli roligt att bli blond nu - kan kännas skönt till våren/sommaren. Och mitt hår växer så det knakar! Är så förbaskat glad över att det går fort. ;) Så jag kanske ska glädjas åt att jag slipper löshår för det är ju inte snyggt att vara fake! ;) Hur som helst - ska återgå till mitt kikande på nätet och vara social med folket på msn! :) Ha det!

Kommentarer
MLr

Riktigt fint hår! <3

2010-03-29 23:46:04
nannaaaaa

ser ju collt ut sådär;) väntar förväntansfullt på resultatet:D du passar i alllt jue! <3 och på måndag är du min för en dag! där med basta ;O hahahha :D <3

2010-03-30 07:42:28
URL: http://nannathereseariaericson.blogg.se/
Bella

UUUUUUH det är ju den färgen jag hade.. jag saknar den färgen.. XD



Btw, cutiepie ses snart igen va? :(

Puss & Kram! <3333

2010-03-30 12:00:01
URL: http://caandylicious.blogg.se/
Bella

sv; ja men de sliter så mycket på håret.. :/

2010-03-30 22:00:22
URL: http://caandylicious.blogg.se/
Bella

sv; men är det måsteju vara någt i den som inte är bra för håret.. right? ;/

2010-03-31 12:55:49
URL: http://caandylicious.blogg.se/
Bella

sv; Fan va nice! :o Jag tänkte fört på de att de måste ju avrit något i produkten som då tar bort färgen och de borde ju egentligen slita på håret. men as nice att det inte göra de! :D

2010-03-31 15:21:38
URL: http://caandylicious.blogg.se/

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback