Hiss & DissJag ÄLSKAR att läsa bloggar som är aktiva - och när jag menar aktiva så menar jag också intressanta! Bloggar som faller mig i smaken är sådana som handlar om foto, teckna, mode, smink och även intressanta och roliga tävlingar! Det är också roligt med folk som gör olika former av tutorials på när dem ritat, hur dem gått till väga när dem fotograferat, steg för steg i smink osv. Älskar dagens outfit på de flesta bloggarna jag följer samt deras tips på var dem köper kläder och liknande!
Att vara aktiv utan att ha något särskilt att skriva, så som onödig information om vad du nyligen åt eller att du nyligen borstat håret. En blogg ska ha en innebörd, inte massa tråkig information om vad du gör var och varannan sekund för att vara så aktiv som möjligt. Ser hellre en mindre aktiv blogg med myckte bra saker än en överdrivet aktiv blogg för att synas och höras mest med massa skit. Påstår inte att jag kommer med så mycket bra saker jag heller, men ska man vara en aktiv bloggare så tycker jag att bloggen ska ha intressanta saker att läsa annars förlorar man mycket på det. Därför dissar jag ''hobby-bloggare'' som tror sig vara stora för att dem har ökat sidvisningarna eller unika besökare lite mer än vanligt.

 

 


Kommentarer
hanna ♥

vad tycker du om jackan i mitt senaste inlägg? :)

2011-03-28 19:43:28
URL: http://heaa.blogg.se/
hanna ♥

håller med dig, vill ha! :D

2011-03-28 20:16:40
URL: http://heaa.blogg.se/
simone

Hissar båda typer av av bloggare, så länge man skrive rom det man tycker om / brinner för vilket kan vara sin vardag. Bara tummen upp för att vara sig själv och inte tvingas vara någon annan bara för att statistiken ökar och folk tycker till :)

2011-03-29 15:20:03
URL: http://simoneh.se

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback