Duschen nästa

Är så galet frusen av mig att jag tänker ta mig en varm och härlig dusch för att bara rå om mig själv! Känner att jag glömt bort mig själv lite när det gäller att rå om sig själv, så det är väl på tiden. Så nu blir det tänka-på-mig-själv stund och bara låta allt annat vara. :) Efter det hade jag tänkt äta lite kvällsmat och varva ner lite. Kanske kolla något på tv, teckna, eller helt enkelt bara vara. Känner dock att jag har lust att vara kreativ, men jag vet i sjutton. Får se vad det leder till och var jag kommer orka efter att jag varit ''ego'' ett tag.
Karln min får springa ut med hundarna, det har jag ju gjort hela dagen för övrigt själv eftersom han har jobbat och allt sådant, så det kan vara läge för honom att göra det den här gången så kan vi gemensamt gå den sista promenaden. :) Sen sitter jag och klurar på när jag ska börja införskaffa alla prylar till håret för att kunna få någon förändring. Om det blir att jag börjar denna månaden eller inväntar till senare. Vet faktiskt inte än - dock har jag ju så dåligt tålamod när det gäller håret. Jag ser ju bara min utväxt som snart närmar sig 15 cm (jag har låtit håret vila för att slippa få det extremt slitet vid just såna här tillfällen med att avfärga/bleka osv) och den är allt annat än fin! :thumbdown: Men jag tycker jag har varit duktig som låtit håret vara. :) Sen efter att jag fått färga allt detta så lär jag givetvis behöva en och en annan omgång med inpackningar. Men å andra sidan berör det inte mig eftersom jag ÄLSKAR att rå om mig själv, haha. ;) Sen är det ju alltid kul att veta att jag snart får hem min uppsättning av tänger jag vann för ett par dagar sen (vilket jag tidigare nämnt) som uppmuntrar mig till att bli fin i barret! Har ju ändå lovat att slänga upp några fräsiga bilder på fixat hår. Nåja, duschen kallar - dag att få det gjort! Återkommer givetvis senare!



Kommentarer
Anne

Oj, det var ju rätt så många djur;)

2011-02-23 19:13:32
URL: http://enligtannie.blogg.se/
Malin

sv: och jag är grinig för att jag väntat i flera timmar på en person som sagt att den skulle komma sen GLÖMMER personen höra av sig och säga att den inte kan :(

2011-02-23 19:31:46
URL: http://uschmalin.blogg.se/
@ Heddez

jättefin bloggdesign ;D

2011-02-23 19:59:48
URL: http://heddez.blogg.se/
@ Heddez

jättefin bloggdesign ;D

2011-02-23 20:00:21
URL: http://heddez.blogg.se/
@ Heddez

jättefin bloggdesign ;D

2011-02-23 20:00:34
URL: http://heddez.blogg.se/
@ Heddez

jättefin bloggdesign ;D

2011-02-23 20:00:34
URL: http://heddez.blogg.se/

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback