Göra om gammalt till nytt

Idag har tanken slagit mig att jag ska ''reparera'' (göra om) ett par gamla svarta tråkiga stolar till ett lite mer Shabby Chic stuk för kommande kök och sovrum. Som jag tidigare nämnt så är jag ute efter den franska lantliga stilen för ett lite mer hemtrevligt boende. Så idag har jag gett mig sjutton på att jag ska slipa stolarna och måla dem vita samt klä om dynorna! Till min hjälp så har jag Bella som ska göra mig sällskap och ge en hjälpande hand så vi får det gjort idag. Och att vädret är underbart gör ju saken bättre. Kan alltså hållas ute för att slipa så man slipper slipdamm hemma, smart va? ;)
Vi har dessutom nu på morgonen varit ute och gått 1 och en halv timmes promenad och jag ställde mig på vågen och häpnade! Visade sig att jag gått ner 7 kilo - massor tummar upp för detta! :thumbup: Så nu är jag taggad på att fortsätta så har jag kanske möjligheten att nå mitt mål till nästa sommar!
Hur som helst, nu blir det i alla fall lite käk innan man gör mer nytta. Ska ju tömma hela köket på möbler osv för att kunna hållas där. Efter det så ska vi ta det lugnt och ha len liten spakväll då Fredrik jobbar till 23.00.


Kommentarer
Anne

Okej, det låter toppen ju!:D

2011-04-11 18:19:13
URL: http://enligtannie.blogg.se/
eemmaaj - Sometimes I wish I could save u

vad bra :) hihi

2011-04-11 21:01:13
URL: http://saveu.blogg.se/
Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Gått ner 7 kilo!? :O OMG, det är ju skitmycket!! :O Ser inte ut som att du behöver gå ned, men grattis iaf! :)aaw du är alltid så snäll!! :D

2011-04-11 23:58:54
URL: http://adaras.se
Malin

sv: de låter bra hörru :D

2011-04-12 11:11:59
URL: http://uschmalin.blogg.se/

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback