Glassen smakade som den skulle

..om inte ännu bättre i den värmen och fina vädret vi hade i Söderköping! :) Dom har ju inte lite att välja på, och de flesta bilder tilltalar en - förvisso gick det snabbt att välja glass, eftersom både jag och Fredrik redan visste vad vi skulle ha! Tänkte langa bilder på glassarna vi åt!





På bild ett kan vi se Fredriks glass Rock n' roll, pappas Banana Royal och lillebrors Casino! Och på andra bilden har vi mammas Mexicana och min Zanzibar - gissa om det var gott? Glass för lite över 500:- kallar jag en bra lördag! Så nu sitter man hemma nöjd och belåten och lindrigt sagt mätt! :thumbup: Nu har man fått i sig den ''kvällsmat'' man behöver för att vara mätt tills imorgon. :)
Så nu sitter jag och tar det lugnt framför datorn bredvid älskling, och har Pajjas liggandes på skrivbordet bredvid mig på sin filt. Myshund! :) Har även lite musik i bakgrunden för att göra det hela lite mer avslappnande. Nu är jag dock förbaskat sugen på att kolla lite mer ''privata'' saker på internet. ;) Något som även är ganska roligt om man ser det i helhet, men kanske även lite behövande och spännande! Vad vet jag? Sånt som märks vid inköpet om det så blir av! 

xoxo

Kommentarer
MLr

well, den smakade.... GLASS! snygg bild på mig! love ya!

2010-08-01 00:34:11

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback