Marieborg - nästa!

Då var det bestämt. Under mötet på skolan så kom vi fram till att jag ska göra ansökan till Marieborg Folkhögskola, d.v.s vuxenstudera. Jag får ändå de grundande ämnen som jag vanligtvis skulle få i gymnasiet. Har jag tur har jag redan pluggat klart på ett år och kan efter det börja jobba. :) Dock springer jag ut som vanligt från de gymnasiet jag är inskriven på! Så egentligen är det som om jag skulle plugga vidare. Så nu ska det gå framåt på riktigt så att jag förhoppningsvis får jobb. :)






Dessutom har jag pluggat lite idag - har fått hem uppgifter som har med att arbeta med sig själv - samt att jag ska läsa och lära om vad endorfiner är för något. Ska bli kul att läsa. :) Men först och främst ska jag beklaga mig över hur mätt jag blev över det goda jag tillagade nu till kvällen. Det blev en korvgryta med currysmak (eftersom min bror inte äter vanlig korvgryta - haha) och pasta till det! Nu är jag så mätt så jag vet inte var jag ska bli av. Så nu ska jag smälta maten med att redigera/retuschera bilder på Micke. :) Det ska bli kul - lite annorlunda att se honom i blont men det klär honom iallafall, så nu ska jag återgå till mitt älskade photoshop och göra det jag blev tillbedd om.
Åter igen förlåt för en sen uppdatering - fy skäms på mig! Borde verkligen skärpa mig. Vill för övrigt tacka alla mina nya läsare för alla fina och roliga kommentarer man får. :) Keep up the good work! 
För övrigt har jag skaffat mig bloglovin - har för mig att det var någon som ifrågasatte om jag hade det innan så, ja, nu har jag! :)

Kommentarer
Bögjävel

Okej :p allt bra?

2010-02-10 21:17:06
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Bögjävel

Okej, det är bra med mig också! Vad gör du för något?

2010-02-10 21:24:46
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Bögjävel

Haha okej ;) jag svarar på kommentarer och halvsover xD

2010-02-10 21:28:27
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Bögjävel

INTE ÄN :O hahah

2010-02-10 21:49:32
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Fanny

verkligen fin blogg du har :)

2010-02-10 21:52:17
URL: http://fannyadelinas.blogg.se/
Bögjävel

Hahaha jag ksa fanemej hålla mig uppe :D

2010-02-10 21:56:35
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/

  • Kommentera inlägget här:

  • Namn:
    Jag är här ofta

  • E-postadress: (publiceras ej)

  • Bloggadress:

    Kommentar:

  • Trackback